Björk míří do kin a na DVD

10.04.2014 12:55 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Islandská multiinstrumentalistka, zpěvačka, herečka a autorka skladeb jako "There's More To Life Than This" Björk má pro své příznivce hned dvě dobré zprávy (a pro své nepříznivce hned dvě špatné zprávy). "Biophilia" míří do kin a "When Björk Met Attenborough" na DVD. A co víc, součástí první aktivity můžete být i vy, respektive váš oblíbený sál.

Koncertní film "Biophilia Live" natočili Peter Strickland a Nick Fenton loňského 3. září v Londýně, na jednom z posledních vystoupení propagujících Björčinu sedmou plnohodnotnou studiovou desku (a první app-album všech dob) "Biophilia". Snímek bude mít premiéru příští měsíc (tedy v květnu) v rámci Tribeca Film Festivalu v New Yorku. Pokud zrovna nebudete mít cestu, nezoufejte. Budou další promítání, a pokud vyplníte tenhle dotazník a přesvědčíte paní Guðmundsdóttir o výjimečnosti vaší volby, dost možná se bude promítat i u vás.

A pokud se vám (jako správným fanouškům) líbil dokument, který existenci "Biophilie" loni podporoval, který režíroval Louise Hooper a který se jmenuje "When Björk Met Attenborough", budete mít radost i z druhé novinky. Film totiž brzy vyjde fyzicky. Björk a kolektiv jsou velmi šťastní, že se snímek dostal až na DVD. "Jsme velmi šťastní, že se snímek dostal až na DVD, a je váš, jestli chcete," stojí doslova v tiskové zprávě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY