Známý bubeník Trilok Gurtu se představí v Paláci Akropolis

17.02.2014 15:41 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Trilok Gurtu plakát
© palacakropolis.cz
Jeden z nejvýznamnějších světových bubeníků Trilok Gurtu se představí v Praze se svým novým projektem Spellbound, který dává poctu trumpetám. Už 24. února zahraje v Paláci Akropolis. Jeden z nejoriginálnějších světových kapelníků vůbec představí svoji fúzi tradičních indických perkusí s jazzem.

Formace Spellbound vystoupí ve složení Trilok Gurtu - perkuse, vokály, Johnathan Ihlenfeld Cuñado - basa, Frederick Koster - trumpeta a Jesse Milliner - piano. Gurtuova virtuozita je postavena na dialogu a nikoli na sebestřednosti. Repertoár koncertu se bude skládat z písní nejlepších jazzových trumpetistů, včetně Milese Davise a Dona Cherryho. Skladby jsou však posunuty do nového světla díky pulsující euforii a neustálému rytmickému tahu.

O pravdivosti těchto tvrzení se budou moci posluchači přesvědčit už 24. února v Paláci Akropolis. Vstupenky v hodnotě 400 Kč na stání a 450 Kč na sezení jsou k dostání v síti Ticketpro a v kavárně Paláce Akropolis. Na místě budou o padesát korun dražší. Více informací lze nalézt na www.rachot.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY