shop.musicserver.cz
Nové desky 25/2021 - od Jacka Savorettiho přes Gorgon City po Toto

Nové desky 25/2021 - od Jacka Savorettiho přes Gorgon City po Toto

Vydáno: 29.06.2021 17:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Jack Savoretti

Tento týden se musíme obejít bez těch největších hvězd, ale vyváží to neskutečný počet desek. Obstarali je například Jack Savoretti, Toto, Buckcherry, Modest Mouse, John Grant, Roger Chapman, Tyler, The Creator, JP Saxe, Picture This, Justine Skye, Gorgon City, Doja Cat či UB40, českou scénu zastoupí BomBarďák a muzikál "Elefantazie".

V pátek 25. června vyšly tyto nové tituly:

Jack Savoretti - Europiana
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Jack Savoretti - Europiana
Jack Savoretti se vrací s novým albem "Europiana" a také s novým stylem, postaveným na kombinaci popu a disca. Vzhledem k tomu tak možná ani nepřekvapí, že v jedné z jedenácti skladeb hraje Nile Rodgers, v další John Oates z dua Hall & Oates a v třetí španělský producent a hudebník Gizmo Varillas. Zatímco předchůdce "Singing To Strangers", s nímž hudebník v Británii dobyl albový žebříček, nahrával v Římě ve studiu Ennia Morriconeho, čerstvý počin vznikal během karantény v jeho oxfordshirském domě. " 'Europiana' není jen zvuk. Jsou to odkazy, inspirace a emoce, které vyvolává," prozradil o nich sám zpěvák. Výsledek sdílí na svém YouTube profilu


Gorgon City - Olympia
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: house / electronica / UK garage

Gorgon City - Olympia
Anglické taneční duo Gorgon City sice s předchozí deskou "Escape" neslavilo takové úspěchy jako v případě debutu "Sirens", ale to jeho členy rozhodně neodradilo od natočení třetí řadovky. Nazvali ji "Olympia" a nacpali na hned osmnáct skladeb, na nichž se podílela řada hostů. Jejich pozvání přijali Aura James, Josh Barry, Sofi Tukker, Jem Cooke, DRAMA, Cami, Hayley May, Rose Grey, Grace Grundy, Hayden James, Nat Dunn a Evan Giia. Co bude znít na plážích toto léto, uslyšíte na YouTube dvojice.


John Grant - Boy From Michigan
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní synth pop rock

John Grant - Boy From Michigan
John Grant je americký písničkář a dá se říci, že zraje jako víno. Bývalý člen alternativní rockové kapely The Czars nyní vydává své páté sólové album. Jmenuje se "Boy From Michigan" a je asi elektroničtější než ta předchozí. Ač nese jasné stopy počátku analogového electropopu à la Kraftwerk, nezapře svoji písničkářskou naléhavost. Rovný tucet skladeb dává kariéře tohoto interpreta zcela nový rozměr. Chladná elektronika, skvělé klasické nástroje a hlavně podmanivý vypravěčský hlas dělají z této nahrávky opravdu poslechově zajímavou záležitost, která by neměla uniknout nikomu, kdo má rád progresi snoubící se s elektronikou. Přesvědčit se můžete na Johnově YouTube.


Justine Skye - Space & Time
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / electropop / rap

Justine Skye - Space & Time
Pokud vám jméno Justine Skye nic neříká, pak si z toho nic nedělejte - i nám do této doby unikala, a to i přes to, že na sociálních sítích má miliony sledujících a už od startu kariéry v roce 2015 spolupracuje s lidmi jako DJ Mustard, Tyga, Wizkid nebo Jeremih. Pro své třetí album "Space & Time" ovšem nasadila ještě o něco těžší kalibr - ke spolupráci totiž přemluvila Timbalanda. Kde je tento americký producent, nemůže chybět ani Justin Timberlake a k nim se přidali ještě například Victoria Monét nebo Rema. Ačkoli se většina z jedenácti písniček nese na vlně r'n'b, přimíchaly se do nich ještě prvky rapu a electropopu. Zda se s touto deskou dostane Justine Skye více do podvědomí i u nás, můžete hádat po návštěvě jejího YouTube profilu .


Tyler, The Creator - Call Me If You Get Lost
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap

Tyler, The Creator - Call Me If You Get Lost
Americký rapper, zpěvák, skladatel a producent Tyler, The Creator se hlásí opět po dvou letech a na předchůdce "Igor" navazuje svojí šestou deskou "Call Me If You Get Lost". Zařadil na ni šestnáct tracků a do jejich produkce si nenechal příliš mluvit. Jedinými, kdo mohl výsledek ovlivnit, byli Jamie xx a Jay Versace. Mezi hosty, které ale nenajdete explicitně zmíněné, se zařadili 42 Dugg, Ty Dolla Sign, YoungBoy Never Broke Again, Lil Wayne, Teezo Touchdown, Domo Genesis, Brent Faiyaz, Fana Hues, Daisy World, Lil Uzi Vert a Pharrell Williams. Do své verze rapu naimplementoval řadu dalších žánrů a také několik samplů od interpretů jako Nas, Westside Gunn, H-Town a Gravediggaz. Lepší představu si uděláte na jeho YouTube.


Toto - With A Little Help From My Friends
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Toto - With A Little Help From My Friends
"With A Little Help From My Friends" zachycuje jednu speciální akci: dne 21. listopadu 2020 v Los Angeles se Steve Lukather, Joseph Williams a David Paich objevili s novou sestavou skupiny Toto. Novými členy se stali basista John Pierce (Huey Lewis & The News), bubeník Robert Sput Searight (Ghost-Note / Snarky Puppy) a klávesista a zpěvák Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck). Je to jejich v pořadí patnáctá reinkarnace, ale ani ta této legendě nezabránila přehrát to nejlepší ze své letité kariéry. Záznam vychází jak na CD, tak na DVD či Blu-ray. Ukázky jsou k dispozici už nyní na YouTube profilu formace.


BomBarďák - Pátek
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: dětská hudba / punk rock

BomBarďák - Pátek
Bezmála už deset let baví BomBarďák rodiče a hlavně jejich potomky. Po "Čtvrtku" musí automaticky přijít "Pátek" a nemusí být černý, jako je obal nového CD. V celkem jednadvaceti písních najdete zmínky o Zoubečkové víle, účesech, tetách a ségrách, Brnu, špenátu, sopce nebo o jedné lhářce. Více se o nich dočtete třeba v průvodním dopise, který kapela společně s ukázkami umístila stránky vydavatelství Indies Scope.


EP

  • Lady A - What A Song Can Do (Chapter One)
    Countryové trio, které si dříve říkalo Lady Antebellum, své další album představuje formou sedmi písniček, jež mu pomáhali složit Thomas Rhett, Hillary Lindsey nebo Julian Bunetta. Produkce se ujal Dan Huff a výsledek zní na YouTube.
  • Eve 6 - Grim Value
    Více než devět let čekali fanoušci indierockové kapely Eve 6 na nové album. Dočkali se nyní alespoň šestice nových písní, které jsou ke slyšení na YouTube Velocity Records.
  • Ida Maria - Dirty Money
    Poměrně dlouho nebylo příliš slyšet ani o norské punk-rockové hudebnici Idě Marii, která svoji poslední desku vydala před pěti lety. Návrat dostal jméno "Dirty Money" a přináší celkem pětici songů, které uslyšíte na jejím YouTube.
  • Joywave - Every Window Is A Mirror
    Americký indierockový kvartet Joywave navazuje na loňské elpíčko "Possession". Do čtveřice skladeb na EP "Every Window Is A Mirror" muzikanti opět přimíchali špetku popu a indietroniky. Sdílejí je na svém YouTube.
  • Greyson Chance - Trophies
    Americký zpěvák, který se ještě coby náctiletý prosadil v Asii, vydává po dva roky starém albu "Portraits" své třetí EP. Osm songů s ním nahráli producenti Mike Robinson (Mercury Rev, Elton John), Jason Reeves z Gone West, Andy Seltzer (Joshua Spear) a Jayson DeZuzio (Eminem, Imagine Dragons). Výsledek zní na YouTube.

Dále stojí za pozornost:
Njomza - Limbo: r'n'b, soul, pop i EDM v jednom baleníYouTube
Alex McArtor - Welcome To The Wasteland: alternativní dream pop písničkářky z Dallasu YouTube
Cat & Calmell - Life Of Mine: debutové EP australského popového duaYouTube
Ellis - Nothing Is Sacred Anymore: kanadská dreampopová písničkářkabandcamp
Brett Newski - It’s Hard To Be A Person: osm chdů folk punku říznutého DIYbandcamp


The Grid / Fripp - Leviathan
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: ambient / progresivní experimentální rock

The Grid / Fripp - Leviathan
Velmi pozoruhodná nahrávka s názvem "Leviathan" vznikla spojením elektronického dua The Grid a věčného zvukového experimentátora, kytaristy a mozku kapely King Crimson Roberta Frippa. Na ambiciózní ploše sedmdesáti čtyř minut společně rozehrávají experimenty všeho druhu. Frippovy zvukové stěny, koláže a jeho arzenál - od syntetizátorů, bicích nástrojů a automatiky až po jeho typickou kytaru - doplňují efekty dua tvořeného Davem Ballem (Soft Cell) a Richardem Norrisem. Ukázku z tohoto projektu ve formě singlu "Fire Tower" najdete na YouTube .


Miles Davis - Merci, Miles! Live At Vienne
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Miles Davis - Merci, Miles! Live At Vienne
Nejslavnější jazzový trumpetista světa Miles Davis byl v posledním roce daleko komplikovanější osobností než kdykoli předtím, ale jeho koncerty stále patřily ke špičce, což v minulosti doložilo i jeho společné album s Quincym Jonesem "Miles & Quincy Live At Montreux" oceněné Grammy. Jen několik dní před vystoupením ve Švýcarsku, konkrétně 1. července 1991, účinkoval na francouzském jazzovém festivalu Jazz à Vienne. Jeho spoluhráči byli basisté Richard Patterson a Joseph McCreary, Jr., bubeník Ricky Wellman, klavírista Deron Johnson a saxofonista Kenny Garrett. Během koncertu zahráli například i "Time After Time" od Cyndi Lauper a "Penetration" a "Jailbait", které Davisovi složil Prince. Nyní tento koncert vychází na albu "Merci, Miles! Live At Vienne" a jeho součástí jsou i poznámky k nahrávce od hudební historičky, novinářky a producentky Ashley Kahn. Ukázku najdete na YouTube.


Modest Mouse - The Golden Casket
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Modest Mouse - The Golden Casket
Po dlouhých šesti letech vychází album amerických představitelů nezávislého rocku Modest Mouse. Po předchozí, na Grammy nominované kolekci "Stranger To Ourselves" se kapela tematicky posouvá trochu dále. Dvanáct nových skladeb dokončila s Davem Sardym a Jacknifem Leem v Los Angeles a natočila ve studiu Modest Mouse / x27s v Portlandu. Frontman Isaac Brock pitvá témata od degradace psychické krajiny přes neviditelné technologie až po otcovství. Ukázky z díla najdete na YouTube profilu formace.


Roger Chapman - Life In The Pond
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Roger Chapman - Life In The Pond
Studiové album Rogera Chapmana je vždy událostí. Od roku 1966, kdy se tento britský písničkář se skupinou Family ukázal jako hlas své generace, nepřestal své fanoušky překvapovat. Jeho cit pro jižansky pojatý hard rock znovu kvete na novém počinu nazvaném "Life In The Pond". Dle slov interpreta se chtěl totálně oprostit od britského pojetí rocku a zaměřit se na odkaz Američanů jako Little Richard, Chuck Berry, Eddie Cochran a Gene Vincent. Jak se mu to povedlo, zkoumejte na jeho YouTube profilu.


Picture This - Life In Colour
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Picture This - Life In Colour
Irští Picture This svým čtyři roky starým debutem nejprve prorazili doma, předloňskou deskou "Mdrn Lv" už bodovali i v Británii a nyní by jistě rádi zasáhli také další země a publikum. Zda mezi nimi budete i vy, záleží na tom, zda vás jejich pop rock zaujme. Pokusí se o to prostřednictvím čtrnácti písniček, které si kvartet sám napsal i produkoval. Najdete je na YouTube.


Různí - Elefantazie (Supraphon)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: muzikál

Různí - Elefantazie
"Muzikál ohavné krásy," tak autor hudby Darek Král, textař Tomáš Belko a režisér David Drábek definují divadelně-hudební představení "Elefantazie". Jedná se o skutečný příběh Sloního muže Josepha Merricka, který žil ve viktoriánském Londýně v obludáriu. Před časem byl poprvé uveden v pražském divadle ABC v podobě původního českého muzikálu s Tomášem Klusem a Tomášem Havlínkem v hlavních rolích. Otevírá se v něm svět panoptika lidských kuriozit a osudů jeho obyvatel, siamských sester Blažkových, divoké ženy Samiry, Trojnoha Franka, haličského obra Moyzesse, krutého Dr. Howarda Reinholda i jeho dobrotivého kolegy Dr. Fredericka Trevese, který se rozhodl Slonímu muži poskytnout domov a péči. Nyní se dostává na trh i kolekce songů, o jejíž produkci se postaral Jan P. Muchow. Vedle zmíněných hudebníků se na nich podíleli ještě Petr Konáš, Kateřina Marie Fialová, Filip Březina, Tereza Marečková, Zdeněk Piškula, Kryštof Krhovják a další. Ukázky najdete na stránkách vydavatelství Supraphon.


Tip týdne

JP Saxe - Dangerous Levels Of Introspection
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk / folk pop

JP Saxe - Dangerous Levels Of Introspection
Kanadský písničkář JP Saxe je docela známý v Severní Americe, u nás platí trošku jiná situace. To se ale může změnit. Hudbu má v krvi - jeho otcem byl několika cenami včetně Grammy ověnčený cellista János Starker a on sám do této doby skládal písně pro interprety jako Jacob Banks, Allie X a také pro svoji přítelkyni Julii Michaels. S ní před dvěma roky nazpíval píseň "If The World Was Ending", která byla letos nominovaná na Grammy v prestižní kategorii skladba roku. Jeho debut "Dangerous Levels Of Introspection" je tedy očekávaný s velkým napětím a vedle zmíněného singlu na něm uslyšíte ještě jeden, který nazpíval s Maren Morris. Většinu ze třinácti písní mu produkoval Ryan Marrone, známý ze spolupráce s M83, Nicki Minaj, THEY. nebo Codym Simpsonem, a doplnili ho ještě Mike Elizondo, Greg Kurstin, Finneas a Banjamin Rice. Výsledek uslyšíte na zpěvákově YouTube.


Big Paul Ferguson - Virtual Control
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: industriální rock / post-punk / EBM

Big Paul Ferguson - Virtual Control
Bubeník Killing Joke Big Paul Ferguson vydává své debutové sólové album. Jmenuje se "Virtual Control" a songy na něj složil kytarista a instrumentalista Mark Gemini Twaite (The Mission, Tricky, Peter Murphy). Výsledkem je kolekce úderných skladeb, které nabízejí pestrou směsici industriálního rocku říznutého EBM a indie. Aby také ne, Nahrávka se pyšní několika speciálními hosty - slyšíme zde třeba bývalého člena Marilyn Manson Tima Skolda či Jürgena Englera, spoluzakladatele a frontmana Die Krupps. Jako ukázku ze svého počinu nabídl Big Paul klip s názvem "Extrapolate", který můžete zhlédnout na YouTube . Rukavice hozená samotnému Jazu Colemanovi vychází i na červeném vinylu.


UB40 - Bigga Baddariddim
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: reggae / pop / dub

UB40 - Bigga Baddariddim
Angličtí UB40 se rozhodli vrátit ke svému albu z roku 1985 "Baddariddim" a vydávají jeho pokračování s názvem "Bigga Baddariddim". Patnáct skladeb pojali jako oslavu reggae a i z toho důvodu si k sobě přizvali řadu hostů. Jejich pozvání přijali novozélandští House Of Shem, veteráni Inner Circle, Tippa Irie, Winston Francis, Gilly G, Kioko, BLVK H3RO, Leno Banton a také Pablo Rider a Slinger, kteří se podíleli již na šestatřicet let staré desce. Jak to celé dopadlo, zjistíte na YouTube.


Lonelady - Former Things
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: synth pop

Lonelady - Former Things
Julie Campbell, multiinstrumentalistka, skladatelka, zpěvačka a producentka z anglického Manchesteru známá především jako Lonelady, vydává své třetí album. Vše vzala v duchu změn - "nové město, nové vybavení, nové procesy psaní písní". Vyzbrojena kytarovým a bicím automatem, klasickým Telecasterem a dalším elektronickým hardwarem natočila kolekci "Former Things". Její osmibitové syntezátorové hudební doprovody a vlastně celé ty její písňové hračičky jsou učeny milovníkům přelomu osmdesátek a devadesátek. Zaposlouchejte se do novodobého Atari soundu na jejím YouTube profilu.


Jennifer Nettles - Always Like New
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: muzikál / country

Jennifer Nettles - Always Like New
Jennifer Nettles můžeme znát ze spolupráce s Bon Jovi nebo Lionelem Richiem, ale především coby polovinu countryového dua Sugarland. Už nějaký čas působí také sólově a právě díky albu "Always Like New" ji poznáme ještě z další stránky. Pro tuto nahrávku totiž vybrala deset skladeb z amerických muzikálů, ovšem nelovila pouze v těch tradičních, ale i v moderních kouscích z Broadwaye. Do výběru se jí dostaly písně z představení "My Fair Lady", "Guys And Dolls", "Hamilton", "Brigadoon", "The Bridges Of Madison County", "Barnum", "Oklahoma!", "Anyone Can Whistle", "Dear Evan Hansen" a "Annie". Některé z nich ponechala v původní muzikálové podobě, jiné si přetvořila do countryové či folkové podoby. V jedné z nich se k ní přidala ještě Brandi Carlile. Aby to vše dopadlo co možná nejlépe, produkci měl na starosti několikanásobný držitel Grammy a Tony Award Alex Lacamoire. Zda se mu to povedlo, zjistíte na zpěvaččině YouTube profilu.


Buckcherry - Hellbound
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní metal

Buckcherry - Hellbound
"Ačkoliv jí pestrost a rozmanitost nechybí, tato kapela právě napsala své dosud nejlepší album," uvedl nedávno Josh Todd, zpěvák Buckcherry. Dále dodal, že pro novou desetiskladbovou nahrávku s titulem "Hellbound" vzniklo na třicet songů. "Vidíte? Byli jsme opravdu pečliví," prozradil ještě frontman. Jestli má pravdu, posuďte sami: K jedné ze skladeb "So Hott" vzniklo i video a vy se na něj můžete podívat na YouTube.com. O svůj názor se s námi podělte v komentářích pod článkem!


Lacuna Coil - Live From The Apocalypse
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: moderní metal

Lacuna Coil -  Live From The Apocalypse
Spousta kapel během pandemie vymýšlela nejrůznější způsoby, jak zůstat se svými fanoušky ve spojení. S důmyslným a bezpečným řešením přišla kromě jiných také italská metalová formace Lacuna Coil. Formou live streamu svým příznivcům muzikanti naservírovali poslední novinku "Black Anima" a záznam této show nyní posílají do obchodů pod titulem "Live From The Apocalypse". Nahrávka je k dispozici v digitálním i fyzickém formátu na LP a CD s bonusovým DVD.


Doja Cat - Planet Her
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop rap

Doja Cat - Planet Her
Amala Ratna Zandile Dlamini aka Doja Cat se po dvou letech od desky "Hot Pink" dopracovala ke svému třetímu albu, které pojmenovala "Planet Her". V jednom z rozhovoru vysvětlila, že "Planet Her je střed vesmíru, kde existují všechny rasy, kde mohou žít všechny druhy v harmonii". Toto místo představuje hned ve čtrnácti skladbách, se kterými ji producentsky vypomohli především Y2K, Sully, Kurtis McKenzie, Dr. Luke, Tizhimself a Yeti Beats. Na návštěvu tam za ní zavítali ještě The Weeknd, Young Thug, Ariana Grande, JID a SZA. Zvukově pak do pop-rapového základu přimíchala ještě dancehall, afrobeat, funk a house. Jak si zmíněnou planetu představuje, zjistíte na jejím YouTube.


Caroline Shaw & Sō Percussion - Let The Soil Play Its Simple Part
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: současná vážná hudba / alternativa / jazz

Caroline Shaw & Sō Percussion - Let The Soil Play Its Simple Part
Je to teprve několik málo měsíců, co jsme vám představovali poslední album držitelky Pulitzerovy ceny za hudbu Caroline Shaw, a už je zpět a znovu si na pomoc přizvala perkusový kvartet Sō Percussion. Jedna drobná změna by tu ale byla, tentokrát uslyšíme i vokál této hudebnice. Mezi devítkou jejích vlastních skladeb najdeme i coververzi "Lay All Your Love On Me" od Abby a skladby, jejichž texty jsou inspirované básněmi Jamese Joyce a Anne Carson. Že se ale opět jedná o nahrávku pro náročnější posluchače, se můžete přesvědčit v ukázkách na stránkách vydavatelství Nonesuch.


Goo Goo Dolls - Rarities
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Goo Goo Dolls - Rarities
Goo Goo Dolls nepatří mezi ty, kteří by se příliš vyžívali ve vydávání kompilací, ale sem tam se přece jen ohlédnou. Jak už napovídá název toho letošního ohlédnutí, tentokrát v archivu lovili dosud nevydané nebo raritní nahrávky. Mezi dvaceti kousky naleznete například b-strany singlů, živé a rádiové představení, alternativní mixy či akustické verze z období 1995 až 2007. Jednou z nich je také jejich verze "Don't Change" od INXS a druhou baseballová hymna "Take Me Out to the Ball Game". Některé z nich americká kapela prezentuje i na svém YouTube.


Stöner - Stoners Rule
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: stoner rock

Stöner - Stoners Rule
Stöner je kapela spojující bývalé členy Kyusse Brant Bjork ( ex-Fu Manchu) a Nicka Oliveriho ( ex-Queens of the Stone Age). Sestavu doplňuje bubeník Ryan Güt. Spolu natočili debutové album s názvem "Stoners". A jaký je název kapely i její nahrávky, takový je i styl. Sedmička skladeb, z nichž ta nejdelší má něco málo přes třináct minut, nabízí přehlídku hutného stoner garážového rocku sedmdesátkového střihu. Pokud nevěříte, že i v této době se dá hrát dobře klasický dřevitý rock, přesvědčit se můžete na YouTube , kde je k dispozici celá deska.


Light The Torch - You Will Be The Death Of Me
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: metalcore

Light The Torch - You Will Be The Death Of Me
Kapela Light The Torch v čele s Howardem Jonesem - bývalým zpěvákem Killswitch Engage - vydává svou druhou plnohodnotnou studiovku. Nese název "You Will Be The Death Of Me" a přináší dvanáct kousků, přičemž z rádií už můžete znát ochutnávkovou "Wilting In The Light". "Je to naplňující nahrávka plná emocí. Vznikala v době, kdy každého z nás potkávaly silné emoční situace a díky všem okolnostem, které nás mimo jiné pevně stmelily, vám můžeme představit takto vyzrálý materiál," prozradil frontman. Ukázku "Wilting The Light" najdete tady


Různí - Black Waves Of Adrenochrome - The Sisters Of Mercy Tribute
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Různí - Black Waves Of Adrenochrome: The Sisters Of Mercy Tribute
Pokudmáte rádi The Sisters Of Mercy, nenechte si utéct novou tribute desku "Black Waves Of Adrenochrome - The Sisters Of Mercy Tribute". Najdete na ní opravdové skvosty z arzenálu kultovní gothicrockové formace v neotřelém podání, které vás nějakou chvíli budou určitě bavit. Kultovní kousky si totiž vzaly do parády formace jako Kreator, In Extremo, Paradise Lost nebo Cradle Of Filth. Celkem se můžete těšit na patnáct předělávek, jejichž ukázky najdete na stránkách internetového obchodu Amazon.com.


V krátkosti

  • Coma Culture - Camouflage
    V novém indie pop-rockovém projektu se setkali dva členové Young The Giant Eric Cannata a Francois Comtois dohromady s méně známým producentem Jonathanem O'Brienem. Výsledek čítá deset songů, které uslyšíte na jejich bandcampu.
  • Eli Keszler - Icons
    Máte-li rádi experimentální hudbu, jazz, avantgardní elektroniku a ambient, pak je tu pro vás jedenáct skladeb newyorského perkusisty, skladatele a umělce. Nahrál je na svůj bandcamp.
  • Hartnoll & Young - The Virus Diaries
    Na tvorbě lockdownového muzikálu se sešel člen dua Orbital Paul Hartnoll a kontroverzní britský básník Murry Lachlan Young. Jak zjistíte na jejich bandcampu, své zážitky vměstnali do třinácti techno skladeb.
  • Jesse Marchant - Antelope Running
    Kanadský písničkář, který si občas říká JBM, nahrál po třech letech nové album, tentokrát pod svým vlastním jménem. Nabízí na něm jedenáct písniček, první singly jsou ke slyšení na jeho YouTube.
  • Michael League - So Many Me
    Svoje debutové album vydává člen Snarky Puppy, producent nahrávek Beccy Stevens, Forq nebo Bokanté a především čtyřnásobný držitel Grammy. Jedenáct skladeb nasměroval na pomezí jazzu, indie popu a r'n'b a pro jejich natočení využil i řadu nástrojů z různých částí světa. Ukázky sdílí na YouTube.
  • Hiatus Kaiyote - Mood Valiant
    Ačkoli pocházejí z Austrálie, již dvakrát byli za svůj mix future soulu, avantgardního jazzu a funku nominovaní na Grammy. Není tedy divu, že je jejich nová deska, první po šesti letech, očekávaná s napětím. Poznávat ji můžete na jejich bandcampu.
  • Saint Sister - Where I Should End
    Severoirské dámské duo kombinující tradiční irský folk, electropop a folktroniku vydává své druhé album. V jednom z deseti songů si zahostovala Lisa Hannigan. I tuto skladbu uslyšíte na YouTube.
  • Cautious Clay - Deadpan Love
    Americký hudebník, jehož písničky zpívají LP, John Legend, Quinn XCII, a dokonce i Taylor Swift, se rozhodl vydat sólový počin se čtrnácti skladbami včetně jedné, v níž si zahostoval rapper Saba. Jak se můžete přesvědčit na bandcampu, namixoval v nich alternativní r'n'b, soul, rap a špetku indie.
  • Cedric Burnside - I Be Trying
    Americký bluesový kytarista si za svá dvě předchozí alba vysloužil nominaci na Grammy. Zda si za své electric blues v nových třinácti skladbách konečně zlatý gramofonek vyslouží, můžete zkoumat na jeho bandcampu.
  • Dave Keuning - A Mild Case Of Everything
    Kytarista amerických The Killers už před dvěma roky překvapil sólovým debutem "Prismism" a letos svůj mix rocku, popu, new wave a indie rozehrál znovu, a to hned v šestnácti písničkách. Uslyšíte je na jeho bandcampu.
  • Emily Wolfe - Outlier
    Jako by rockových písničkářek ubývalo, ovšem tento trend posledních několik let zpomaluje i hudebnice z Texasu. Po dvou letech navazuje na svůj eponymní debut desítkou nových songů v produkci Michaela Shumana z Queens Of The Stone Age. Co spolu upekli, zjistíte na jejím bandcampu.
  • Felix Cartal - Expensive Sounds For Nice People
    Kanadský DJ se vrací po třech letech s novým albem. V šestnácti skladbách přivítal slušnou řádku zpívajících kolegů, jako jsou Kiiara, Fjord, Matilda, Sophie Simpson, Veronica, Ofelia K, Karen Harding, Lights, Hanne Mjøen, Kroy a Melina Broglowe. Některé z nich uslyšíte i na Cartalově YouTube.
  • Gabe Dixon - Lay It On Me
    Americký klavírista, který koncertoval například i s Paulem McCartneym, Alison Krauss, Supertramp či Tedeschi Trucks Band, se vlivem covidové karantény vrátil ke své sólové kariéře a natočil desítku skladeb na pomezí rocku a blues. Část nahrál na YouTube.
  • Hiss Golden Messenger - Quietly Blowing It
    Za svoji dva roky starou desku "Terms Of Surrender" si MC Taylor se svojí kapelou vysloužil nominaci na Grammy v kategorii nejlepší americana album. Bude tedy zajímavé sledovat, jak se povede nové kolekci jedenácti kousků. Sdílí je na svém bandcampu.
  • Marc Ribot’s Ceramic Dog - Hope
    Slavný studiový kytarista, který nahrával společně s Tomem Waitsem, Dianou Krall, Eltonem Johnem nebo Marianne Faithfull, se se svým projektem opět pustil do hudebního experimentování v prolínání folku, rock'n'rollu, jazzu a punku. Jak výsledek zní, zjistíte na jeho bandcampu.
  • Mother Mother - Inside
    Ke svému osmému albu se propracovala kanadská indierocková formace. Deset skladeb, které najdete na jejich bandcampu, produkovali Ryan Guldemond, Brian Howes a Jason Van Poederooyen a ozvláštnili je ještě alternativním rockem a new wave.
  • Randall Goosby - Roots
    Mladý americký houslista vydává své debutové album, na nějž zařadil skladby Coleridge-Taylora Perkinsona, George Gershwina, Williama Granta Stilla, Florence Price a také Antonína Dvořáka. Produkoval je čertvý držitel Grammy David Frost a jsou ke slyšení na e-shopu Presto Classical.
  • Rauw Alejandro - Vice Versa
    Pouhý půlrok stačil portorickému hudebníkovi na natočení druhé řadovky a rozhodně mu invence nechybí. Svým fanouškům nachystal čtrnáct písniček, v některých z nich jej doplnili Mr. Naisgai, Tainy, Lyanno, Caleb Calloway a Anitta. Vydáním žije jeho YouTube.
  • Saint Motel - The Original Motion Picture Soundtrack
    Trochu potměšile nazvala své třetí album americká indiepopová formace. Na falešný soundtrack zařadila celkem patnáct položek, které se skupinou produkoval spolupracovník Chrise Isaaka Mark Needham. Většinu uslyšíte i na YouTube.
  • The Mountain Goats - Dark In Here
    Americká kapela kombinující folk, rock, indie a lo-fi se s tím příliš nemaže a během dvou let vydává již čtvrté album. Ve Fame Studios vzniklo hned dvanáct skladeb, které muzikanti sdílejí na svém bandcampu.

Dále stojí za pozornost

Gaspard Augé - Escapades: sólovka člena Justicebandcamp
Birds Of Maya - Valdez: návrat psychedelických rockerů po osmi letechbandcamp
Daniel Avery - Together In Static:trocha londýnské elektroniky, ambientu a fantasy technabandcamp
Eli & Fur - Found In The Wild: anglické deephouseové duo a s ním i CamelPhat či Holly Martinbandcamp
Hurry - Fake Ideas: power pop rock z Filadelfiebandcamp
Lightman Jarvis Ecstatic Band - Banned:Yves Jarvis a Romy Lightman společněbandcamp
Pom Pom Squad - Death Of A Cheerleader: indie rock a grunge v podání amerického kvartetubandcamp
Ski Mask The Slump God - Sin City:druhé album amerického rapperaYouTube
The Marías - Cinema: indie pop v kombinaci s psychedelickým soulemYouTube
William Fitzsimmons - Ready The Astronaut: americký písničkář na novém albuYouTube


Dále vychází:

10,000 Years - II
2nd Grade - Wish You Were Here Tour Revisited
7Seconds - The Crew (Deluxe Reissue)
Amaro Freitas - Sankofa
Amenra - De Doorn
Andy Velo - Way Out
Anne Freeman - Keep It Close
Anthony Ramos - Love And Lies
Armlock - Trust
Arrested Youth - Nonfiction
Artach - Sworn To Avenge
Belle Morte - Crime Of Passion
Bill Evans - Everybody Still Digs Bill Evans: A Career Retrospective (1956-1980)
Bill Evans - On A Friday Evening
BOI - Coron O Chwinc
Born A Ghost - The Beginning To An Ending
Brennan Savage - Darkroom
Broke For Free - Yekoms
Carlos Nino & Friends - More Energy Fields, Current (Physical Release)
Catharsis - Human Failures
Cerebral Rot - Excretion Of Mortality
Collin Gorman - Now & Thus Suite
Dana Sipos - The Astral Plane
Dance Gavin Dance - Tree City Sessions 2
Dappy - Fortune
Darkthrone - Eternal Hails
Dead Nature - Watch Me Break Apart
Deathchant - Waste
Devin Townsend - Devolution Series #2 (Galactic Quarantine) (BluRay)
Drug Store Romeos - The World Within Our Bedrooms
Dyke & The Blazers - Down On Funky Broadway: Phoenix (1966-1967)
Dyke & The Blazers - I Got A Message: Hollywood (1968-1970)
Eli Lev - True North
Ellis Mano Band - Ambedo
Endless Chain - Forthcoming Past
Evidence - Unlearning Vol. 1
Fargo - Strangers D’Amour
Faye Webster - I Know I’m Funny Haha
Fehler Kuti - Professional People
Fleetwood Mac - Live
Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK, Tomáš Brauner - Husa: Hudba pro Prahu (Supraphon)
Fractal Universe - The Impassable Horizon
Free Throw - Piecing It Together
Future Lives - Spirit House
Future Prawn - A Day At Promenade
George Riley - Interest Rates, A Tape
Giant Sky - Not Today
God Of The Basement - Bobby Is Dead
Goldenoak - Room To Grow
Gone Gone Beyond - 2030
Gong Gong Gong ??? - Phantom Rhythm Remixed
Grateful Dead - Grateful Dead (Skull & Roses) Live - Remaster 2021
Hellish Form - Remains
Helvetia - Essential Aliens
Hiraes - Solitary
Hypnotic Brass Ensemble - This Is A Mindfulness Drill
I M U R - My Molecules
Illson - Lost And Jealous
Iñigo Pascual - Options
Island - Yesterday Park
J Lee And The Hoodoo Skulls - Beggars Skull
Janette King - What We Lost
Jeremy Jay - Devils Daughters
John Caroll Kirby - Septet
Johnny Dynamite & The Bloodsuckers - Sleeveless
Joni Mitchell - The Reprise Album (1968-1971)
Josh Turner - Your Man (Deluxe Edition)
Juicy J - The Hustle Still Continues
Julien Baker - Home Video
Kath Myers - Sensitive Groups
Kevin Richard Martin (The Bug, King Midas Sound) - Return To Solaris
Kid Millions And Jan St. Werner - Imperium Droop
Killing Joke - Pylon
Kojaque - Town’s Dead
Lara Hope & The Ark-Tones - Here To Tell The Tale
Lightning Bug - A Color Of The Sky
Lissie - Catching A Tiger (Anniversary Edition)
Lord Mortvm - Diabolical Omen Of Hell
Love Axe - The Food
Lucy Dacus - Home Video
Lustmord & Karin Park (Of Árabrot) - Alter
L'Rain - Fatigue
Mabe Fratti - Será Que Ahora Podremos Entendernos?
Maitreya - Hyper Reels
Mangog - Economic Violence
Maple Glider - To Enjoy Is The Only Thing
Massage - Still Life
Matt Evans - Touchless
Matthew Dear - Preacher's Sigh And Potion: Lost Album
May Rio - Easy Bammer
Mental Cavity - Mass Rebel Infest
Michael Cormier - More Light!!
Mike - Disco!
Mindfield - Seclusion Of Sanity
Motörhead - No Sleep ‘Til Hammersmith (40th Anniversary Edition)
Mt. Misery - Once Home, No Longer
Nascar Aloe - American Wasteland
Nathan Germick - Goldenboy
Nino & Friends - More Energy Fields, Current (Physical Release)
Perila - How Much Time It Is Between You And Me?
Pestilence - Exitivm
Pestilence - Exitivm - Limited Box
PJ Harvey - White Chalk - Demos
Plaster Of Paris - Lost Familiar
Polo & Pan - Cyclorama
Pwnt - Days In The Summer
Queensrÿche - Empire (Limited CD Box)
Queensrÿche - Operation: Mindcrime (CD Box)
Raxon - Sound Of Mind
Red City Radio - Live At Gothic Theater
Requiem - Collapse Into Chaos
Rik Schaffer - Vampire The Masquerade: Bloodlines
Robbing Millions - Holidays Inside
Rose City Band - Earth Trip
Roy Montgomery - That Best Forgotten Work
Různí - Greatest Ever Decade : 80s
Různí - Now That’s What I Call Music! Now That’s What I Call Summer
Různí - Písně z muzikálu Rebelové
Různí - Wild Layers
Sasu Ripatti - Fun Is Not A Straight Line
Save The Clocktower - Renaissance
Seth Kessel - Ride On Through
Signal Rex - La Vie En Noir
Six Organs Of Admittance - The Veiled Sea
Spelling - The Turning Wheel
Split Single - Amplificado
Squirrel Flower - Planet (I)
Stench Collector - Effluvatorium Du Jour
Suidakra - Wolfbite
Summer Salt - Sequoia Moon
Sunshine & The Blue Moon - Born 2 Boogie
Surfaces - Pacifico
T. Hardy Morris - The Digital Age Of Rome
The Absence - Coffinized
The Ceo - Redemption
The Creature Comfort - Everything Is Hidden
The Murlocs - Bittersweet Dreams
The Roots - Do You Want More?!!!??! (Deluxe Edition)
The Rubinoos - The CBS Tapes
Throwing Snow - Dragon
Thy Catafalque - Vadak
Tilian - Factory Reset
Tod Lippy - Yearbook
Tommy Concrete - Hexenzirkel
Urne - Serpent & Spirit
Vincent Neil Emerson - Vincent Neil Emerson
Vlastimil Bjaček & Marián Friedl - Ruky na dudách
Votto - Quindi Noi Sbagliando Facemmo Giusto
Wildstreet - III
Withered - Verloren
Xenos - The Dawn Of Ares
Zoee - Flaw Flower

Vychází na vinylu:
2nd Grade - Wish You Were Here Tour Revisited
AJR - Ok Orchestra
Amaro Freitas - Sankofa
Armlock - Trust
Big Paul Ferguson - Virtual Control
Bill Evans Trio - On A Friday Evening
Birds Of Maya - Valdez
Caroline Shaw & So Percussion - Let The Soil Play Its Simple Part
Cedric Burnside - I Be Trying
Cerebral Rot - Excretion Of Mortality
Dance Gavin Dance - Tree City Sessions 2
Daniel Avery - Together In Static
Darkthrone - Eternal Hails
Dead Nature - Watch Me Break Apart
Dream Theater - Lost Not Forgotten Archive
Drug Store Romeos - The World Within Our Bedrooms
Ellis Mano Band - Ambedo
Evidence - Unlearning Vol. 1
Fargo - Strangers D’Amour
Faye Webster - I Know I’m Funny Haha
Fehler Kuti - Professional People
Fleetwood Mac - Live
Gaspard Auge - Escapades
Goo Goo Dolls - Rarities
Gorgon City - Olympia
Grateful Dead - Grateful Dead (Skull & Roses) Live - Remaster 2021
Gym Class Heroes - As Cruel As School Children
Hammerfall - Chapter V - Unbent,unbowed,unbroken
Hellish Form - Remains
Hiatus Kaiyote - Mood Valiant
Hiraes - Solitary
Hiss Golden Messenger - Quietly Blowing It
Hurry - Fake Ideas
Jack Savoretti - Europiana
Jennifer Nettles - Always Like New
John Grant - Boy From Michigan
Joni Mitchell - The Reprise Album (1968-1971)
Justin Bieber - Justice
Kid Millions And Jan St. Werner - Imperium Droop
Killing Joke - Pylon
Lacuna Coil - Live From The Apocalypse (2Lp+Dvd)
Lady Gaga - Chromatica (+Kniha)
Lightman Jarvis Ecstatic Band (Yves Jarvis And Romy Lightman) - Banned
Lustmord & Karin Park (Of Árabrot) - Alter
Madness - The Rise & Fall
Maple Glider - To Enjoy Is The Only Thing
Matthew Dear - Preacher's Sigh And Potion: Lost Album
Miles Davis - Merci,miles! Live At Vienne
Milt Jackson & Ray Charles - Soul Brothers
Modest Mouse - The Golden Casket
Mother Mother - Inside
Motörhead - No Sleep´til Hammersmith
My Morning Jacket - Evil Urges
My Morning Jacket - It Still Moves
Nikol Bóková - Prometheus
Pavel Čadek - 20-30
Perila - How Much Time It Is Between You And Me?
Pestilence - Exitivm
Peter Murphy - Cascade
Peter Murphy - The Last And Only Star (Rarities)
PJ Harvey - White Chalk - Demos
Polo & Pan - Cyclorama
Pom Pom Squad - Death Of A Cheerleader
Purple Disco Machine - Playbox (12 Inch)
Queensrÿche - Empire
Queensrÿche - Operation: Mindcrime
Raxon - Sound Of Mind
Raye - Euphoric Sad Songs
Requiem - Collapse Into Chaos
Rico - Jama Rico (40th Anniversary)
Rico - That Man Is Forward (40th Anniversary)
Robbing Millions - Holidays Inside
Rose City Band - Earth Trip
Různí - Písně z muzikálu Rebelové
Saint Sister - Where I Should End
Selena Gomez - Revelación
Sonny Clark - Cool Struttin'
Sonny Rollins - On Impulse!
Squirrel Flower - Planet (I)
Stöner - Stoners Rule
Suidakra - Wolfbite
T. Hardy Morris - The Digital Age Of Rome
The Absence - Coffinized
The Ceo - Redemption
The Grid / Fripp - Leviathan
The Mountain Goats - Dark In Here
The Pains Of Being Pure At Heart - The Pains Of Being Pure At Heart
The Vaccines - What Did You Expect From The Vaccines
Throwing Snow - Dragon
Tilian - Factory Reset
Tom Odell - Monsters
Toto - With A Little Help From My Friends
U2 - All That You Can't Leave Behind (20th Anniversary Reissue)
Urne - Serpent & Spirit
Wildstreet - III
William Fitzsimmons - Ready The Astronaut
Withered - Verloren

EP:
Abel Ray - Labrinth
Ananda Mida - Karnak
Ashlynn Malia - Rather Be Alone
Bandits On The Run - Now Is The Time
Big Atomic - Body Politic
Brainstory - Ripe
Buds. - Full
CRS - Live In Isolation
Devora - Outlaw
Drug Church - Tawny
Eva Tolkin - City And Sky
Freezing Cold - Stuck On Hold / Drawn To Scale
Gatlin - To Remind Me Of Home
Getters - We Are Getters
Heartour - Divert The Asteroid
Heartsick - Cinco
Hilary Scott - Kalaidoscope
Jake Scott - Goldenboy
Joe P - Crown Vic
Kassian - Temporary Love
M. Aubrey - M. Aubrey
Nina June - Side A
Odd Circus - Arch Nova
Portair - The Light That Gives
Rowan - Everybody Talks
Různí - Songs From Scratch: Volume 1
Sarah Walk - Simply
Sleepy Gaucho - Sue?os Que Sobran
White Ward - Debemur Morti
Wild Pink - 3 Songs
Yuki Dreams Again - Together Alone

Reedice:
Bobby Previte And Jamie Saft - Doom Jazz
Konkhra - Sexual Affective Disorder (Reissue)
PJ Harvey - White Chalk
Queensrÿche - Empire
Queensrÿche - Operation: Mindcrime
Swami Lateplate - Doom Jazz

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red
Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red Polovina dubna přinesla nové album Marka Knopflera, kterého se fanoušci dočkali po šesti letech. Doplnily jej novinky Mirai, girl in red, Maggie Rogers, desku pro Red Hot natočila Meshell Ndegeocello, rockeři si užijí Týr, Bodegy, James,... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 09:30 v sekci Novinky | Nové desky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Video: Rea Garvey a Picture This spojili v "Somewhere Close To Heaven" irské mládí a zkušenost (03.04.2024 09:36)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- John Grant nám v červnu představí novinku "The Art Of The Lie" (24.03.2024 18:13)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Hovory v zaparkovaném autě: pop-rockoví Picture This se vrátí s novým albem (19.03.2024 15:32)
- Nejvíc nej: Pět hitů kapely Mother Mother, které by měly zaznít na koncertě ve Foru Karlín (19.03.2024 14:30)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Themroc Kabát Queen Adele Sia AC/DC U2 Rush Bono Taylor Swift Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu