shop.musicserver.cz
Nové desky pro 14. týden

Nové desky pro 14. týden

Vydáno: 10.04.2016 15:29 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Nové desky vám tentokrát nabídnou druhé album The Lumineers, očekávaný návrat All Saints, novinku Lucie Bílé, soundtrack k filmu o Milesu Davisovi, společné dílo Cermaque a Iamme Candlewick a konečně u nás vychází i oceňované album Erica Churche. Rockery zase potěší Zakk Wylde, The Dandy Warhols nebo Deftones, kteří vydávají dlouho očekávanou studiovku.

Pokud se v pondělí 11. dubna vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

The Lumineers - Cleopatra (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: americana / folk rock

The Lumineers - Cleopatra
Američtí The Lumineers mají po eponymním debutu na co navazovat. Jejich prvotina sice nevyhrála žádnou z cen, na které byla nominována, ovšem druhé místo v americkém albovém žebříčku a vynikající platinové prodeje různě po světě jsou pořádně vysokou laťkou ke zdolávání. Pokusí se o to s druhým albem, které nazvali "Cleopatra". Wesley Schultz a Jeremiah Fraites pro jeho standardní verzi napsali celkem jedenáct písniček, které v případě deluxe edice doplnili o další tři a také o živou verzi titulní skladby. O produkci se pak postaral opět Ryan Hadlock. První dva singly - titulní "Cleopatra" a "Ophelia" - mají už své videopodoby na VEVU formace. Zbytek písniček si můžete v krátkých ukázkách poslechnout na Supraphonline . Album bude k sehnání i na vinylu a navíc si část písniček budete moct vychutnat i živě - kapela vystoupí koncem listopadu v pražské Lucerně.


All Saints - Red Flag (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

All Saints - Red Flag
Britský dívčí kvartet All Saints sice působí na hudební scéně třiadvacet let, ovšem kvůli různým přestávkám se čekání fanoušků na nová alba dosti prodlužuje a navíc jich zatím neslyšeli mnoho. Na teprve čtvrtou studiovou nahrávku "Red Flag" si například museli počkat deset let, což zavinila především pauza v letech 2009 až 2013. Dámy ji začaly nahrávat už v roce 2014 krátce po skončení World Like This Tour a je první nahrávkou, kterou si plně aranžovaly samy bez zásahů labelu. Většinu z dvanácti písniček má na svědomí Shaznay Lewis společně s několika dalšími autory jako třeba Karl Gordon aka K-Gee, nebo Fred Ball, kteří se pak podíleli i na produkci. První ohlasy jsou veskrze pozitivní a zda jim dáte za pravdu, zjistíte poslechem ukázek v e-shopu Supraphonline.cz.


Tip týdne

Eric Church - Mr. Misunderstood (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / alternativní country

Eric Church - Mr. Misunderstood
Country se čím dál více otevírá dalším žánrům, a jak se to má správně dělat předvedl na loni v listopadu americký zpěvák a muzikant Eric Church, když vydal své páté album "Mr. Misunderstood". V deseti písničkách hudební publicisté našli řadu odkazů na nejrůznější žánry jako rock, blues, folk, gospel, soul, funk, metal, hard rock, jižanský rock, progresivní rock a jejich další kombinace. Deset písniček, které napsal hlavně sám Church, dále osvěžilo několik hostů v čele se zpěvačkami Rhiannon Giddens, Susan Tedeschi a Joannou Cotten. "Mr. Misunderstood" většinu kritiky nadchnulo natolik, že na Metacritics má 84/100 a řada prestižních médií jej stačila zařadit na přední pozice nejlepších countryových alb loňského roku. Nyní konečně tato deska vychází fyzicky i u nás a vy ji můžete blíže poznat díky ukázkám na Supraphonline.cz.


Lucie Bílá - Hana (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / střední proud

Lucie Bílá - Hana
Po čtyřech letech od poslední studiové nahrávky "Modi" přichází Lucie Bílá s novinkou "Hana". Hlavní roli na ni dostal producent Martin 'Maxo' Šrámek, který společně se svými spolupracovníky z bratislavského producentsko-autorského týmu Littlebeat Ľuborem Priehradníkem a Andrejem Hruškou stojí za výslednou zvukovou podobou celkem jedenácti nových původních písniček. S ním se v několika písních potkala i slovenská zpěvačka Katarína Knechtová. Samostatnou kapitolou jsou pak texty. Až na pár výjimek jsou pod nimi podepsáni Petr Harazin a Štěpán Petrů, tedy členové skupiny Nebe. Do taneční písničky "Primadonna" pak svým rapem přispěla Celeste Buckingham. Její angličtina není na albu osamocena, protože ve dvou písních uplatnil svůj anglický vokál zmíněný Maxo. První seznámení posluchačů s albem Hana bylo prostřednictvím pilotního singlu "Tak mě tady máš", který společně s ukázkami zbylý deseti písniček najdete na stránkách vydavatelství Supraphon.


Deftones - Gore (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: experimentální rock

Deftones - Gore
Na studiovku amerických Deftones si museli fanoušci pěknou chvíli počkat. Konkrétně tedy čtyři roky, i když na ní muzikanti začali pracovat už v roce 2014. Kapele s novými skladbami vypomohl Matt Hyde a výsledkem plodné spolupráce je jedenáct písní s hostujícím Jerry Cantrellem v kousku "Phantom Bride". Nutno dodat, že se nahrávka doposud setkala s velice kladným ohlasem a recenzent magazínu Metal Hammer dokonce prohlásil, že "Gore" bude u posluchačů nejoblíbenějším albem roku. Přesvědčte se sami a poslechněte si "Prayers/Triangles", kterou muzikanti vybrali jako pilotní singl z celé desky.


Electric Guitars - String Fever (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Electric Guitars - String Fever
Když se spojí dvě kytarová esa, musí vzniknout unikátní dílo. A "String Fever" od Electric Guitars je toho důkazem. Formaci tvoří dva dánští kytaristé Soren Andersen a Mika Vandbord a pro příznivce sofistikované muziky připravili už druhou desku "String Fever", ze které vybrali jako ochutnávku skladbu "The Thinner The Eyebrow The Crazier The Woman" a natočili k ní i videoklip. Prohlédnout si ho můžete tady. Osazenstvo formace k desce ještě dodává: "Celá naše deska je rockově orientovaná. Naši fanoušci si po vydání naší první desky stěžovali, že na ní zas tolik kytar nebylo, a tak jsme se nyní opravdu snažili."


Frightened Rabbit - Painting Of A Panic Attack (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Frightened Rabbit - Painting Of A Panic Attack
Skotská indie rockové formace Frightened Rabbit přichází na hudební scénu s novinkovou deskou "Painting Of A Panic Attack". Na své páté studiovce přináší dvanáct písní, jejichž produkci obstaral Aaron Dessner z formace National ve svém brooklynském studiu. Deska doposud získala velice kladné hodnocení, nicméně nás zajímá nejvíce váš názor. Proto si poslechněte novinkový kousek "Death Dream" a o svůj názor se s námi podělte v komentářích pod článkem.


Cermaque & Iamme - Gravitace (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk

Cermaque & Iamme - Gravitace
"Gravitace" je název nového alba manželské dvojice Cermaque a Iamme Candlewick. Je inspirované jejich společným putováním napříč Evropou, na které se vydali s roční dcerkou na jaře loňského roku stařičkým obytným VW. Cestou kromě natáčení filmového dokumentu, animování videoklipů a učení jógy, psali písně a nahrávali je s muzikanty, které v různých evropských zemích potkali. Tento hrubý materiál se pak rozhodli na podzim svěřit producentům a spřízněným muzikantům, kterými jsou Martin Kyšperský, Bonus, Kittchen, Tom Háček, Ondřej Ježek a Marek Doubrava. Všichni na desce také hrají, a to společně s dalšími hosty, kterými jsou například Eliran Hason, Albin, Ondřej Jalůvka, Rémy Reber, Raisa Basinho, Jirka Bláhovec, Sabri Hilli, Aleš Pilgr, nebo Vladimír Merta. Finální hudební podobu "Gravitaci" dal již zmíněný Ondřej Ježek a vy ji můžete poznávat prostřednictvím ukázek na webu vydavatelství Indies Scope.


Miles Davis - Miles Ahead (soundtrack) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / filmová hudba

Miles Davis - Miles Ahead (soundtrack)
Do amerických film na počátku dubna vstoupil biografický snímek "Miles Ahead" popisující jednu z etap života legendárního Milese Davise. Není zatím zřejmé, zda se tento film podívá i do našich kin, ovšem pokud jde o hudbu z něj, tam už máme jasno. V obchodech již naleznete stejnojmenný soundtrack, který je mixem originálních Davisových skladeb, dialogů z filmu a pak také několika kompozic, které má na svědomí Robert Glasper, jenž se podílel na hudbě k filmu. Celkem má tento titul čtyřiadvacet položek, ve kterých uslyšíte mimo Davise a Glaspera i Herbieho Hancocka, Waynea Shortera, Garyho Clarka, Jr. a Esperanzu Spalding. Jejich ukázky si můžete poslechnout v internetovém obchodě Amazon.


Ben Harper & The Innocent - Call It What It Is (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Ben Harper & The Innocent - Call It What It Is
Je fajn vědět, že kromě Neila Younga se současných politických témat dokáže dotknout i jiný, neméně zkušený hudebník. Je jím právě Ben Harper, který bezmála po deseti letech opět spojil síly s Innocent Criminals a vůbec poprvé dali dohromady společnou nahrávku "Call It What It Is". Kritika se doposud shodla, že u tohoto umělce nejsou písně jen skeletem pro texty, které k posluchačům přenáší. Na desce uslyšíte hned několik silných vlivů včetně glam rocku, reggae nebo soul ve stylu Marvina Gaye. Nevěříte? Pak se sami přesvědčte poslechem lyric videa k titulní písni celého alba na YouTube.com.


Nils Mönkemeyer - Mozart With Friends (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

Nils Mönkemeyer - Mozart With Friends
Jak naznačuje název nového alba "Mozart With Friends", ani tentokrát nezůstal německý violinista Nils Mönkemeyer v nahrávacím studiu sám. Po Brahmsově speciálu, který natočil společně s klavíristou Williamem Younem, tuto dvojici na tom Mozartovském doplnily ještě dvě dámy - klarinetistka Sabine Meyer a houslistka Julia Fischer. Jaké skladby na nahrávku zařadili, zjistíte v německém obchodě JPC, kde si můžete poslechnout také ukázky.


Hana Hegerová - Hana Hegerová (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: šanson

Hana Hegerová - Zpívá Hana Hegerová
Padesát let po původním vydání se objevuje reedice debutového alba Hany Hegerové, u nějž to s názvem není jednoduché. Titulní strana si tehdy vystačila se jménem zpěvačky, na zadní straně obalu bylo napsáno "Zpívá Hana Hegerová" a etiketa pak nabídla variantu "Šansony s Hanou Hegerovou". Dvanáct písní nabídlo kombinaci semaforského repertoáru, světových standardů, židovských balad, prvních písní Petra Hapky či šansonu "Mon Dieu" ve francouzském originálu. Nové vydání nabídne repliku originálního obalu (foto Josef Koudelka, grafická úprava Zdeněk Seydl, sleeve-note Leo Jehne), který po emigraci Koudelky nesměl být používán a zvuk, kterému se dostalo citlivé studiové péče. Připomenutí nebo seznámení s deskou, která vyjde jak na CD, tak na vinylu, nabízí Supraphonline.cz.


The Dandy Warhols - Distortland (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

The Dandy Warhols - Distortland
Není tomu tak dávno, co The Dandy Warhols uvedli po skoro čtyřiceti letech svůj první nový song. Skladba "You Are Killing Me" uvozovala na novinku "Distortland", která se pyšní pořadovým číslem deset a už samotný průběh příprav svědčí o tom, že si muzikanti chtěli dopřát autentičnost: Nahrávání totiž probíhalo nejprve ve sklepě zpěváka Courtneyho Taylora za pomoci starého kazeťáku. Dodělávky si pak vzal na starost Jim Lowe, dlouholetý producent Stereophonics. Kapela se chystá předvést nové skladby i naživo, nicméně megalomanské turné čekat nemůžete, jelikož bude mít spíš domácí charakter. Ukázku v podobě výše uvedeného singlu najdete na YouTube.com.


Dagmar Patrasová - Best Of Dáda (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hudba pro děti

Dagmar Patrasová - Best Of Dáda
Ačkoli se to nesluší, snad nebude takovým faux pas, když prozradíme, že herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová letos slaví významné životní jubileum. U této příležitosti vydává Supraphon komplet "Best Of Dáda", které je výběrem z řady písní, vytvořených během desetiletí 1987- 1997. Na tři CD kompilátoři vmáčkli bezmála sedmdesát písniček, které pro ni napsala řada renomovaných autorů. Například z tvorby Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře je na tomto výběru celkem devatenáct písní, šestnáct je z pera Ondřeje Suchého, šest napsal a složil Ivan Mládek a sedm Michael Kocáb. Písničky byly aranžované a hrané orchestry, jako Taneční orchestr Československého rozhlasu TOČR, nebo Orchestr Felixe Slováčka. Kompletní seznam písní včetně ukázek nabízí e-shop Supraphonline.cz.


Zakk Wylde - Book Of Shadows II (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Zakk Wylde - Book Of Shadows II
Americký hudebník a kytarista Zakk Wylde má za sebou pestrou a dlouhou kariéru. Nyní, po dvaceti letech, vydává svou druhou sólovou desku a nástupce prvního dílu "Book Of Shadows". Druhý díl čítá na čtrnáct písní a stejně jako první díl je i tento velice přímočarý a hlavně akustický. Pokud jste tedy příliš nepřišli na chuť tomu, co Zakk v posledních letech produkoval a fandili jste právě jeho ojedinělému počinu, pak si tuto desku skutečně nenechte ujít. A není proto divu, že nahrávka získává nadprůměrně vysoká ohodnocení.


Kateřina Kosová - Svítání
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / relaxační hudba

Kateřina Kosová - Svítání
Kateřina Kosová se do širšího povědomí zapsala především rolí Růženky v pohádce "Tři bratři". Znají ji ale, coby zpěvačku a multiinstrumentalistku, i návštěvníci každoročních předvánočních koncertů v kostelích po celé republice, kde vystupuje se svým souborem Virtuózky. Nyní ovšem přichází se sólovým debutem "Svítání", na kterém představuje devět písní na pomezí popu, klasiky a relaxační hudby. Ty pak doplnila ještě o sedm instrumentálních skladeb, které ona sama označuje jako vyznání. První ochutnávkou se stala skladba "New Beginning".


Dále vychází:

Accuser - Forlorn Divide (Mystic Production)
Almyrkvi - Pupil Of The Searing Maelstrom (EP) (Mystic Production)
Black Peaks - Statues (Sony Music)
Black Shape Of Nexus - Carrier (Mystic Production)
Randall Bramblett - Devil Music (Mystic Production)
Erroll Garner - The Real...Erroll Garner (Sony Music)
Françoise Hardy - The Real... Françoise Hardy (Sony Music)
Ihsahn - Arktis. (Universal)
Lucie Bílá - Velké hity pro slavnostní chvíle (Warner Music)
New Order - Singularity (EP) (Bertus)
Ok Kid - Zwei (Sony Music)
Percy Faith & His Orchestra - The Real...Percy Faith & His Orchestra (Sony Music)
Sinistro - Semente (Mystic Production)
Teleman - Brilliant Sanity (Mystic Production)
The Taylors - Hope & Healing (Sony Music)
Různí - The Real...Country Collection (Sony Music)
Zhrine - Unortheta (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Ben Harper & The Innocent - Call It What It Is (Universal)
Black Peaks - Statues (Sony Music)
Scott Hamilton - Back In New York (Universal)
Dorati/Mso - Predehra 1812/Ital.Capric. (Universal)
Electric Guitars - String Fever (Bertus)
Frightened Rabbit - Painting Of A Panic Attack (Warner Music)
Hana Hegerová - Hana Hegerová (Supraphon)
Ian Brown - Solarized (Universal)
Karajan/BPh - Bolero/Obrázky z výstavy (Universal)
Karajan/BPh - La Mer/Daphnis Et Chlo (Universal)
Kings Of Convenience - Quiet Is The New Loud (Universal)
Kings Of Convenience - Riot On An Empty Street (Universal)
Kings Of Convenience - Versus (Universal)
Megadeth - Dystopia/Picture Disc (Universal)
New Order - Singularity (EP) (Bertus)
Ok Kid - Zwei (Sony Music)
Placebo - Meds/Black Vinyl (Universal)
Placebo - Meds/Pink Vinyl (Universal)
Primal Scream - Live In Japan (Sony Music)
Sinistro - Semente (Mystic Production)
Status Quo - Rockin' All Over The World (Universal)
Teleman - Brilliant Sanity (Mystic Production)
The Dandy Warhols - Distortland (Universal)
The Lumineers - Cleopatra (Universal)
Traffic - Traffic (Universal)
Ulver - Bergtatt - Et Eeventyr I 5 Capitler (Re-Issue 2016) (Sony Music)
Ulver - Kveldssanger (Re-Issue 2016) (Sony Music)
Ulver - Nattens Madrigal - Aatte Hymne Til Ulven I Manden (Re-Issue 2016) (Sony Music)
Zhrine - Unortheta (Mystic Production)

Reedice:
Sonny Rollins - Holding The Stage (Road Shows, Vol. 4) (Sony Music)
Terra Tenebrosa - Purging Re (Mystic Production)

NÁZORY
  • The Dandy Warhols určitě neuvedli singl po čty (Bob, 11.04.2016 16:06) Reagovat

    The Dandy Warhols určitě neuvedli singl po čtyřiceti letech. :) Opravte si to.

  • Přemýšlím, co bude lepší? Zaňáková nebo Best of Dáda?:-P (Anonym, 12.04.2016 01:37) Reagovat

    Asi to vyjde nastejno:-D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
Thom Fröde (Imodium) - Viselo to ve vzduchu. Jsme bojovníci
Rozhovory: Thom Fröde (Imodium) - Viselo to ve vzduchu. Jsme bojovníci Skupina Imodium se po pěti letech vrací na scénu se vší parádou. Už 4. dubna předvede svoji energii ve Foru Karlín, v září pak vydá novou desku. "Zůstáváme nohama na zemi, ale chtěli jsme ukázat, že jsme kapela v plné síle a... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 09:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Video: Pokáčovi ve filmovém songu "Život je pes" pomáhají Lucie Bílá, Richard Krajčo a spousta dalších (20.03.2024 09:26)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Karel Gott Adele Kabát Rush Paws U2 Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Télépopmusik Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu