shop.musicserver.cz
Nové desky pro 38. týden

Nové desky pro 38. týden

Vydáno: 18.09.2011 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Druhou polovinu září odstartuje již slušná nálož novinek. V první řadě je to superskupina SuperHeavy, Tony Bennett oslaví jubileum dalším albem duetů, Tori Amos se blýskne klasikou, Kasabian inovací, Desmod svojí klasikou, David Kraus něčím sladkým a zapadnout by neměly ani folkařka Laura Marling, rapperka Dev či rumunská Inna.

Pokud se v pondělí 19. září vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

SuperHeavy - SuperHeavy (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / reggae

SuperHeavy - SuperHeavy
Občas se za označením superskupina skrývá ledacos, ale rozhodně ne to, co by si člověk představoval. Nicméně v případě projektu SuperHeavy je toto označení na místě. Jeho členy jsou totiž Mick Jagger z Rolling Stones, Dave Stewart z Eurythmics, zpěvačka Joss Stone, indický hudební skladatel a producent AR Rahman a nejmladší syn legendárního Boba Marleyho Damian Marley. Vše se zrodilo ve Stewartově hlavě v roce 2009 a cílem bylo spojit pět velmi odlišných žánrů. Až do května tohoto roku probíhala veškerá spolupráce v utajení. Za tu dobu muzikanti natočili bezmála třicet dem a pětatřicet hodin záznamu. Finální podoba CD, které nese stejný název jako skupina samotná, přinese ovšem "pouze" dvanáct skladeb. Při nahrávání pětici doplnili ještě basák Shiah Coore a bubeník Courtney Diedrick z Marleyho rytmické sekce a dlouholetá Stewartova spolupracovnice, rocková houslistka Ann Marie Calhoun. První ochutnávkou z desky je singl "Miracle Worker", jehož videoklip najdete na YouTube.com kanálu formace.


Tony Bennett - Duets II (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: tradiční pop / swing

Tony Bennett - Duets II
Jako dárek ke svým letošním 85. narozeninám si Tony Bennett, legenda americké populární hudby, nadělil pokračování svého alba "Duets: An American Classic", za které získal tři ceny Grammy a stalo se jeho vůbec nejprodávanější deskou kariéry. Pokračování dostalo prozaický název "Duets II" a Bennett si na něm zopakoval spolupráci s k.d. lang a Michaelem Bublém. Vedle těchto dvou si s ním zazpívali ještě Amy Winehouse, Sheryl Crow, Mariah Carey, Andrea Bocelliho, Queen Latifah, Carrie Underwood, Alejandro Sanz, Faith Hill, Natalie Cole, Norah Jones, Josh Groban, John Mayer a Willie Nelson. Lady Gaga se k němu přidala v písničce Richarda Rodgerse "The Lady Is A Tramp" a s Arethou Franklin nahrál klasiku od Alana a Marilyn Bergmanových nazvanou "How Do You Keep The Music Playing". Obě byly nahrány živě v newyorském studiu v průběhu několika týdnů a ostatní nahrával Bennett osobně po celém světě. Všechny si můžete poslechnout na stránkách Tonyho Bennetta.


Tori Amos - Night Of Hunters (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: klasická hudba

Tori Amos - Night Of Hunters
Americká klavíristka, skladatelka a písničkářka Tori Amos letos podepsala smlouvu s nahrávací společností Deutsche Grammofon a už to naznačuje, že její nové album bude výrazně odlišné. Svou dvanáctou studiovou desku "Night Of Hunters" se rozhodla pojmout trochu jinak. Nechala se totiž inspirovat klasikou. Skladby tentokrát zaznějí za doprovodu piana a smyčců a na pomoc si vezme i třeba klarinet, hoboj, dřevěné píšťaly nebo flétnu. Jako hosté na desce zahráli The Apollon Musagete Quartet či sólista Berlínské filharmonie, klarinetista Andreas Ottensamer. Tori Amos se nechala slyšet, že tímto konceptem vzdává hold klasikům jako Bach, Chopin, Mendelssohn, Debussy, Granados nebo Schubert. Celkem takto ztvárnila čtrnáct skladeb, které vyprávějí moderní milostný příběh, který se rozpadne po cestě do irské mýtické minulosti. Celé album si už nyní můžete poslechnout na portálu npr music. Deluxe edice obsahuje DVD s dvěma klipy a dokumentem


Kasabian - Velociraptor! (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie rock / electro rock

Kasabian - Velociraptor!
V táboře Kasabian se odehrály velké změny. Nikoli personální, ale co do stylu hudby. Jejich novinková "Velociraptor!" je totiž ve znamení inovace. Jak lídr kapely Tom Meighan prozradil už koncem loňského roku, Kasabian už nejsou ta samá kapela jako při natáčení "West Ryder Pauper Lunatic Asylum" a docela se od té doby změnili. Tím hlavním hnacím motorem ke změně byl kytarista Serge Pizzorno a ostatní ho v jeho nápadech podporovali a následovali. Při skládání vzniklo celkem jedenáct skladeb, jejichž produkci obstaral Dan The Automator, který s Kasabian pracoval i na předchozí nahrávce. Kromě standardní edice budek dostání také luxusní verze s DVD se záznamem vystoupení v O2 Areně v Dublinu. Než uplyne víkend a vy se budete moct vrhnout na obchody s hudebními nosiči, pokochejte se singlem "Switchblade Smiles", ke kterému vznikl i klip. Taky můžete navštívit jejich oficiální web a podívat se na klip k další ochutnávce "Days Are Forgotten".


Laura Marling - A Creature I Don't Know (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk

Laura Marling - A Creature I Don't Know
Anglická folkařka Laura Marling bude mít se svým třetím albem "A Creature I Don't Know" velmi těžký úkol - navázat ve všech ohledech na předchozí "I Speak Becouse I Can", které sklidilo nadšené kritiky a na únorových Brit Awards jí vyneslo cenu pro nejlepší zpěvačku. Dopomoci jí k tomu má opět stejný producent Ethan Johns, který dříve spolupracoval s Kings Of Leon, Rufusem Wainwrightem, či Emmylou Harris. Novinka vznikala na turné k předchozí desce a Laura Marling do výsledného mixu nakonec vybrala celkem desítku skladeb, jejichž tématem jsou láska, hněv, touha, rodina, ďáblové, andělé, oddanost, zrada a úlohy, které hrají ženy. CD představuje Laura Marling na svém webu.


Desmod - Iný rozmer (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock

DESmod - Iný rozmer
Slovenská skupina Desmod strávila poslední rok a půl koncertováním, a je tak až s podivem, že nyní přichází s novým studiovým albem "Iný rozmer". V jedenácti věcech na něm přináší především desmodovskú klasiku, ale i jednu inovaci. Pokud nebudeme počítat dema na výběru "Best of DEKÁDA 98-08", bude to poprvé v historii kapely, co se na desce objeví tři anglické texty. Prvním singlem je písnička "Zvukoprázdno", která je věnovaná neslyšícím a natáčí se k ní videoklip, v kterém bude Kuly "zpívat rukama". Ukázku této písničky i dalších na "Iném rozmeru" si můžete poslechnout na webu kapely.


Dev - The Night The Sun Came Up (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: electropop / hip house / r'n'b

Dev - The Night The Sun Came Up
Už nějaký čas se nejen v Nových deskách potkáváme se zpěvačkou a rapperkou jménem Dev. Do této doby ovšem pouze v roli hosta na albech Davida Guetty, Far East Movement a dalších. Právě spojení s druhými jmenovanými jí přineslo nejen světový hit "Like G6", který vyhrál i americkou singlovou hitparádu, ale i patřičný zájem producentů zmíněné formace, tedy The Cataracs. Americké hip hop indie-popové duo s ní dalo dohromady debutové album "The Night The Sun Came Up" čítající celkem čtrnáct položek. Prvotinu předznamenal již první singl "Bass Down Low", ale především zbrusu nová písnička "In The Dark", která si momentálně razí cestu evropskými rádii. Obě skladby nahrála Dev na své MySpace.com.


The Rifles - Freedom Run (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie rock

The Rifles - Freedom Run
Britská rocková formace The Rifles se po dvou letech hlásí o slovo s novým studiovým albem. Deska s titulem "Freedom Run" přináší posluchačům třináct kousků, jejichž produkci svěřil kvintet do rukou Chrise Pottera. Muzikanti na nový materiál nejprve upozornili pilotním singlem "Tangled Up In Love". Natočili k němu i poutavý klip, na který se můžete podívat na jejich YouTube.com kanálu. Fanouškům se velmi líbí, co vám?


Inna - I Am The Club Rocker (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: taneční hudba

Inna - I Am The Club Rocker final cover
Je to už dva roky, co na evropské hitparády zaútočila rumunská kráska Inna. Nyní je zpět se svým v pořadí druhým albem, které nazvala "I Am The Club Rocker". Nahrála jej za pomocí svých krajanů, trojčlenné kapely Play & Win, kteří složili všechny písničky a celou nahrávku i produkovali. Deska je převážně v angličtině, ale najdete na ní i pár věcí ve španělštině. "I Am The Club Rocker" už reprezentují tři singly se dvěma zajímavými hosty. V "Club Rocker" Innu doprovodil Flo Rida a v "Un Momento" Juan Magan. Oficiální stránky zpěvačky nabízejí k poslechu jak tyto dvě písničky, tak i první singl "Sun Is Up".


Jason Derülo - Future History (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Jason Derülo - Future History
Ačkoli Jason Derülo neudělal svým loňským debutovým albem žádnou velkou díru do světa a u kritiků vyvolal spíše smíšené pocity, neodradilo ho to od další práce, jejímž výsledkem je novinka "Future History". Na jejím vzniku se sice opět podílel J. R. Rotem, nicméně tentokrát už ne v takové míře. Naopak, Derülův tým se poměrně rozrostl a nyní v něm naleznete jména jako RedOne, Emanuel Kiriakou, The Fliptones, DJ Frank E, The-Dream a další. Zda mu to pomohlo k větší pestrosti a kvalitě, můžete zkoumat na jeho webu, kde je už několik písniček k náslechu.


Miles Davis - Miles Davis Quintet - Live In Europe 1967 - The Bootleg Series Vol. 1 (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazz

Miles Davis - Miles Davis Quintet - Live In Europe 1967 - The Bootleg Series Vol. 1 (Sony Music)
V roce 1967 podnikl Miles Davis evropské turné se svým druhým kvintetem, kam patřili Wayne Shorter, Herbie Hancock, Ron Carter a Tony Williams. Záznamy těchto koncertů ale nikdy oficiálně nevyšly, k dispozici byly pouze nekvalitní pirátské kopie. Nyní se tak poprvé objeví pod názvem "Miles Davis Quintet - Live In Europe 1967 - The Bootleg Series Vol. 1". Davisovi příznivci zde najdou hned tři CD a jedno DVD se záznamy, které tehdy nepořizovalo vydavatelství, ale většinou evropské státní rozhlasové stanice, z jejichž archivu je label získal. Box obsahuje audio záznamy z koncertů v Antverpách, Kodani a Paříži. Přiložené DVD pak zahrnuje unikátní filmové sestřihy z vystoupení v Karlsruhe a Stockholmu. Souběžně se čtyřdiskovým kompletem vyjde rovněž jeho levnější, sestříhaná varianta na jednom disku ("best of"). Podtitul The Bootleg Series Vol. 1 však naznačuje, že tímto titulem se otevírá celá série raritních nahrávek. Několik skladeb z tohoto titulu najdete na webu Milese Davise.


Opeth - Heritage (Supraphon/Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní metal

Opeth - Herritage
Kolem Opeth bylo v posledních letech pěkně rušno. Nejen že strávili značnou část času promo aktivitami spojenými s vydáním zatím poslední desky "Watershed", ale stihli i oslavit dvacetileté výročí existence na scéně. Už během příprav DVD "In Live Concert At The Royal Albert Hall" měl ale hlavní skladatel Mikael Åkerfeldt v kapse pár nápadů, jak by mohla znít nová deska. Společně s ostatními neotálel a jen co skončili s oslavami, už běželi do studia, kde svépomocí nahráli dvanáct kousků (včetně jednoho bonusu). A co fanouškům opeth-metalu přináší? Určitě odklon od klasického stylu, na který jste byli u formace zvyklí. Jak moc se muzikanti rozhodli změnit zajeté koleje, posuďte sami: Na YouTube.com máte k dispozici skladbu "The Devil's Orchard". Jestli si budete chtít album pořídit, máte na výběr z klasické edice, speciální verze - digipacku na CD a DVD - anebo "deluxe" mutace se dvěma vinyly a napěchovaným bookletem. Podrobnější informace ke každé verzi najdete na oficiálním webu Opeth.


David Kraus - Cukrárna (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop-rock

David Kraus - Cukrárna
Dlouhých devět let trvalo, než David Kraus připravil následovníka svého eponymního debutu. Album dostalo název "Cukrárna" a najdete na něm čtrnáct původních českých písniček. Davidovi příprava alba zabrala více než tři roky. V tomto období hledal pro svoji nahrávku originální zvuk, který by obstál i ve srovnání se zahraničními umělci jako třeba Peter Gabriel, Jamiroquai nebo Prince. Zřejmě i díky tomu by měla být nahrávka žánrově pestřejší než předchůdce. První ochutnávku, kterou David Kraus servíruje na svých stránkách, je singl "Hlodavec".


Anthrax - Worship Music (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: thrash metal

Anthrax - Worship Music
Když nám thrashmetaloví Anthrax koncem loňského roku slíbili vydání nové nahrávky po šesti letech, málokdo tomu věřil. Po několikaměsíčním nahrávání ale můžeme říct, že svůj comeback skutečně myslí vážně. Pro fanoušky je nachystaná jubilejní desátá studiovka "Worship Music". Ve čtrnácti skladbách, mezi kterými je i schovaný cover od Refused "New Noise", zpívá výhradně Joey Belladona, který se ke kapele vrátil po několikaleté odluce. Jak mu to za mikrofonem opět sluší, můžete otestovat sami prostřednictvím singlu "Fight 'Em 'Til You Can't", který jsme vám nabízeli ke stažení už o prázdninách.


Richard Müller - Vsetko (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Richard Muller - Všetko
Originálním způsobem oslaví Richard Müller svoji padesátku. Nabídne svým fanouškům kompletní diskografii, čímž vznikne zřejmě největší hudební projekt u nás. Ve speciálním boxu nazvaném jednoduše "Komplet" najdete pětadvacet nosičů se všemi alby Banketu, sólovými alby a mnohými nahrávkami, které lidi určitě nemají a ani mít nemohou. Příznivce tak potěší věci, které vznikly ještě před skupinou Banket, písnička "Model", s níž Müller zvítězil na festivalu vojenské politické písně, nebo rarity z nahrávaní s Hapkou a Horáčkem. Součástí bude i kniha s Richardovými osobními postřehy k jednotlivým nosičům


Pavol Hammel - Nočná galéria (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Pavol Hammel - Nočná galéria
Slovenský písničkář Pavol Hammel nachystal pro své fanoušky hned dvojnásobnou porci muziky: Nejen že na trh uvedl výběr největších hitů své kariéry jednoduše nazvaný "Best Of", ale také nové řadové CD s titulem "Nočná galéria". Nahrávka posluchače potěší desítkou zbrusu nových písní, jejichž hodnotu zpěvák barvitě popisuje na svých webových stránkách takto: "V textech - asi víc než předtím - se nahání láska se smrtí..."


Andrej Šeban - Časozber (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: popový crossover

Andrej Šeban - Časozber
Slovenský kytarista, multiinstrumentalista, skladatel, producent a v neposlední řadě i zpěvák Andrej Šeban připravil nové CD "Časozber". Na něm patnácti skladbami reflektuje svoji tvorbu od úplných začátků až dodnes. Příkladem je píseň, kterou Šeban složil ve svých patnácti letech, ovšem text k ní však napsal až minulý rok. Na CD se podíleli také Ján Došek (zvuk a mixáž), Erik Binder (výtvarný návrh) a fotograf Martin Marenčin.


Dále vychází:

Alice Cooper - Welcome 2 My Nightmare (vinyl) (Universal)
Anna Netrebko - Live In Met (Universal)
Arch / Matheos - Sympathetic Resonance (Mystic Production)
Carlos Baute - Amartebien (Supraphon/Warner Music)
Daft Punk - Interstella 5555 (BluRay) (EMI)
Emi Bizek - Alomszep 1-3 (EMI)
Gary Moore - Live At Montreaux 2010 (Mystic Production)
Gavin Degraw - Sweeter (Sony Music)
Gladiator - 20 Rokov (Universal)
Grateful Dead - American Beauty (vinyl) (Supraphon/Warner Music)
Grateful Dead - Anthem Of The Sun (vinyl) (Supraphon/Warner Music)
Grateful Dead - Aoxomoxoa (vinyl) (Supraphon/Warner Music)
Grateful Dead - Grateful Dead (vinyl) (Supraphon/Warner Music)
Grateful Dead - Workingman'S Dead (vinyl) (Supraphon/Warner Music)
Hatesphere - The Great Bludgeoning (Mystic Production)
Howard Shore - A Dangerous Method (soundtrack) (Sony Music)
Huecco - Dame Vida (Supraphon/Warner Music)
Janos Brody - Az Illes Szekeren (EMI)
Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra - Jools Holland & Friends (Supraphon/Warner Music)
Kiri Te Kenawa - A Portrait (EMI)
Leslie West - The Unusual Suspects (Mystic Production)
Morgan Pochin - First Night (soundtrack) (Sony Music)
Outloud - Love Catastrophe (Mystic Production)
Pavol Hammel - Best Of (EMI)
Primus - Green Naugahyde (Mystic Production)
Ry Cooder - Pull Up Some Dust And Sit Down (vinyl) (Supraphon/Warner Music)
Serpentine - Living And Dying In High Definition (Mystic Production)
Sonic Youth - 1991: The Year Punk Broke (DVD) (Universal)
Sonic Youth - Hits Are For Squares (Universal)
Steven Wilson - Grace For Drowning (Mystic Production)
Tasters - Reckless Till The End (M.A.B.Records)
Tenthing - 10 (EMI)
Thulcandra - Under A Frozen Sun (Mystic Production)
Tracer - Spaces In Between (Mystic Production)
Udo Lindenberg - MTV Unplugged - Live Aus Dem Hotel Atlantic (Supraphon/Warner Music)
Van Canto - Break The Silence (Mystic Production)
We Came As Romans - Understanding What We've Grown To Be (M.A.B.Records)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou (17.03.2024 16:30)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Video: Kasabian ohlašují vydání dalšího alba leteckým klipem "Call" (24.02.2024 15:34)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Michal Prokop si na Krásný ztráty Live pozval Richarda Müllera (15.02.2024 17:29)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu