Bruce Springsteen je k neutahání: V lednu vydá novou desku

26.11.2013 11:44 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Bruce Springsteen - High Hopes
© facebook interpreta
Namísto toho, aby se s přibývajícím věkem Bruce Springsteen těšil na odpočinek, důchod a na volný čas pro aktivity, na které neměl během hektického života plného koncertování a nahrávání desek čas, sešlapuje pedál plynu své umělecké činnosti stále níže. Na svých koncertech i v pokročilém věku hraje přes tři hodiny, vydává skvělé desky (poslední album "Wrecking Ball" toho budiž důkazem) a tohoto ajfru by rád využil i na své další nahrávce. Již osmnáctou studiovku vydá 14. ledna pod názvem "High Hopes". Na něm bude mix nových písní, nově nahraných starších skladeb a také coververzí.

Fajnšmekři jistě poznají, že jednou z těch nově nahraných starších písní je právě titulní "High Hopes". Tu již obsahovalo sedmnáct let staré EP "Blood Brothers". Springsteen zde nově nahrál také píseň "Dream Baby Dream", se kterou seznámila veřejnost jako první formace Suicide.

Na album "High Hopes" se vešly tyto písně: High Hopes, Harry's Place, American Skin (41 Shots), Just Like Fire Would, Down In The Hole, Heaven's Wall, Frankie Fell In Love, This Is Your Sword, Hunter Of Invisible Game, The Ghost Of Tom Joad, The Wall, Dream Baby Dream.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY