Foxes vydá debut "Glorious" v březnu příštího roku

03.11.2013 17:15 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Foxes
© aceshowbiz.com
Čtyřiadvacetiletá britská zpěvačka Foxes v posledním roce zásobovala fanoušky popu výbornými singly, a protože už stačila připravit dostatek nového materiálu, vydá konečně i svůj albový debut. Kolekce pojmenovaná "Glorious" vyjde v březnu roku 2014.

Od srpna se do rotací některých rádií a televizí dostala hitovka "Youth", kterou mnozí kritici označili za jednu z nejlepších letošních skladeb ve svém žánru. Písnička bude dominovat i albu samotnému, které je již hotové. A proč zrovna název "Glorious"?

Zpěvačka vysvětluje: "Nahrát tohle album byla dlouhá cesta a 'Glorious' byla poslední písnička, kterou jsem pro něj napsala. Je o tom, že bychom se neměli nikdy vzdávat. Měla jsem pocit, že to desku pěkně propojilo." Interpretka tuto písničku už také pravidelně hraje živě na svých koncertech.

Louisa Rose Allen se poprvé posluchačům představila ípíčkem "Warrior" v květnu loňského roku a od té doby pracovala na prvním dlouhohrajícím disku. Největším úspěchem zůstává osmé místo v americké hitparádě se singlem "Clarity", na němž svůj vokál propůjčila německému DJovi Zeddovi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY