shop.musicserver.cz
Nové desky pro 43. týden

Nové desky pro 43. týden

Vydáno: 21.10.2012 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

V čele laviny nových desek se povalí načervenalá Taylor Swift. Následovat ji bude Rita Ora, Lucie Bílá, sólový počin Borise Carloffa, člen E.L:O. Jeff Lynn, nováček Kendrick Lamar, klavírní virtuos Lang Lang, tvrďáci Manowar nebo třeba vánoční album v podání Lady Antebelum. Tony Bennett se opět vrátí k duetům a Zrní zhudební konec světa.

Pokud se v pondělí 22. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Taylor Swift - Red (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / country pop

Taylor Swift - Red
Ač se nám to v České republice, může zdát divné, že někdo, kdo zpívá country, je velká hvězda, v případě Taylor Swift tomu tak je. Jen speciální obrázkové odpočítávání dnů do vydání jejího nového alba "Red" sleduje na jejím facebooku již třicet pět miliónů lidí. Svoji zásluhu na tom má pochopitelně i pilotní singl "We Are Never Ever Getting Back Together", který se stal během pár dnů celosvětovým hitem. Taylor Swift se na něm odklonila od americké country a zamířila k mainstreamovému popu. Za touto změnou stylu stojí především noví producenti, kteří se podíleli i na skládání písniček. Vedle tradičního Nathana Chapmana udávala směr nahrávky čtveřice Shellback - Max Martin - Dan Huff - Jeff Bhasker, tedy pánové, kteří stojí za úspěchem alb a písniček Kelly Clarkson, Pink, Britney Spears, Kanye Westa, Michaela Jacksona či Mariah Carey. Přestože první singl, už měl s country pramálo společného, první kritiky se shodují, že country kořeny jsou na nahrávce stále dobře patrné a Taylor k nim naopak přidala vlivy Joni Mitchell nebo i U2. Pro "Red" nakonec vybrala šestnáct skladeb, s kterými jí vypomohli i dva pánové - Ed Sheeran a Gary Lightbody ze Snow Patrol. Pět písniček z alba, si můžete poslechnout na webu Taylor Swift a pokud se vám budou líbit, můžete začít pátrat po deluxe edici obohacené o další disk s šesti položkami navíc.


Rita Ora - Ora (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / dance-rock / dance-pop

Rita Ora - Ora
Jednadvacetiletá temperamentní Britka Rita Ora je novým pěveckým a skladatelským objevem na současné popové scéně. Narodila se v kosovské Prištině, ale moc dlouho tam nepobyla. Ještě téhož roku se přestěhovala s rodiči do Británie. Na hudební scéně debutovala singlem "Hot Right Now", kde vypomohla DJ Freshovi s vokály. Zaujala natolik, že její první singl "How We Do (Party)" se vyšvihl na čelo britského žebříčku a stejně se vedlo i druhému "R.I.P.", kde si zahostoval Tinie Tempah. Obě písničky najdete pochopitelně i na debutu "Ora" a k nim přibude ještě dalších deset kousků. Pod nimi jsou podepsaní autoři a producenti z celého světa, jako například Sia, Greg Kurstin, The Runners, Fraser T. Smith, will.i.am, The-Dream, Stargate, Chase & Status nebo třeba Diplo. Videoklipy k oběma zmíněným singlům nahrála zpěvačka na svůj web a to hned v několika verzích.


Lucie Bílá - Modi (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / střední proud

Lucie Bílá - MODI
Ačkoli je nyní Lucie Bílá vytížená porotováním talentovaných osob i třeba přípravou muzikálu "Aida", našla si čas i na nahrání nové desky "Modi". Tento název odkazuje na úvodní píseň inspirovanou slavným malířem Modiglianim. Zpěvačka album připravovala společně s producentem Petrem Maláskem téměř dva roky a do finálního výběru se jim dostal mix převzatých zahraničních písní a původní české tvorby. Vedle jedné Maláskovy skladby tu najdete melodie Reného Rypara a Dalibora Cidlinského i dvě kompletní písničky Radoslava Bangy z Gipsy.cz. Další texty dodali Václav Kopta a Tomáš Belko a devět se našlo v pozůstalosti Pavla Vrby. Mezi oněmi coververzemi najdete i "She's Out Of My Life" Michaela Jacksona, "Love Must Carry On" od německého tria Monrose nebo "Intuition" Sam Brown. Záměrem pak bylo, aby byl zvuk desky laděný do šansonu. Zda se to povedlo, zjistíte poslechem ukázek na profilu alba na stránkách vydavatelství Supraphon.


Kendrick Lamar - good kid, m.A.A.d city (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: gangsta rap / west coast hip hop

Kendrick Lamar - good kid, m.A.A.d city
Ačkoli je mu teprve pětadvacet a má na svém kontě pouze debut pro menší nezávislý label, patří Kendrick Lamar mezi velmi oceňované americké rappery. Není proto divu, že jeho debut pro velké vydavatelství "good kid, m.A.A.d city" je očekáván s velkým napětím. Jeho náplní bude celkem dvanáct skladeb, na kterých se pochopitelně podílela řada slavnějších Lamarových kolegů. Tím nejdůležitějším byl Dr. Dre, jehož následně doplnili Pharrell Williams, Hit-Boy, T-Minus, Scoop DeVille a další. Přímo za mikrofonem pak Lamarovi vypomohl Drake, Jay Rock, MC Eiht a již zmíněný Dr. Dre a na deluxe edici i Mary J. Blige. Původně se měla na albu mihnout i Lady Gaga, nicméně song "Partynauseous" si rapper nakonec nechal pro jiný projekt. První singl "Swimming Pool (Drank)" a pár starších věcí, můžete poslouchat na MySpace.com Kendricka Lamara.


Lady Antebellum - On This Winter's Night (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: country / vánoční hudba

Lady Antebellum - On This Winter's Night
Ač by se podle názvu "On This Winter's Night" mohlo zdát, že se americká country kapela Lady Antebellum zařadí po bok několika hvězd, které vydávali takzvaná zimní alba, v případě tohoto tria se za oním názvem skrývá zcela jednoznačné album vánoční. Z celkového počtu dvanácti skladeb je jedenáct klasických respektive tradičních koled, počínaje "A Holly Jolly Christmas" a "Silver Bells" konče. Jedinou výjimkou je titulní písnička, kterou pro toto album napsali Lady Antebellum sami. Skupina se o "On This Winter's Night" rozpovídala ve videu na svém YouTube.com.


Boris Carloff - The Escapist (Arbeit Music / Championship Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: indie pop / dream pop / synthpop

Boris Carloff - The Escapist
Borise Carloffa si jistě nejvíce pamatujete jako producenta našich Kryštof nebo Sunshine, ale nyní se představí publiku i jako sólový umělec. Vůbec poprvé se pochlubí s novinkou "The Escapist" a sám si na ni zavolal jen odborníky na slovo vzaté - Doug Yowell, známý ze spolupráce s Lanou Del Rey nebo Suzanne Vega nebo vokalista Ghetto Priest, kontrabasista Jakub Antl (Nightwork) a cellistka Terezie Kovalová. "Základním impulsem bylo vypsání se z úmrtí bratra a otce. Zároveň jsem chtěl dát průchod druhé straně mé producentské práce - té umělecké," popisuje vznik alba sám producent a dodává: "Dělal jsem na The Escapist s přestávkami čtyři roky a třikrát jsem album kromě jedné písně celé vyhodil." Pilotní ochutnávkou je kousek "Falling", který najdete ke zhlédnutí na YouTube.com. Psal o něm na musicserveru i Dan Hájek.


Tony Bennett - Viva Duets (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: tradiční pop / swing / jazz

Tony Bennett - Viva Duets
Tony Bennettovi se nějak zalíbily duety a po albech "Duets I" a "Duets II" tu máme třetí pokračování s názvem "Viva Duets". Přesto jde ale o trošku odlišné album než dvě předchozí. V hledáčku partnerů Bennettovi tentokrát zůstali především interpreti z latinské Ameriky. Ve dvanácti duetech tak uslyšíte například Glorii Estefan, Thalii, Marca Anthonyho, Dani Martín, Romea Santose, Vicentea Fernándeze a další. Největší hvězdou, se kterou si Tony Bennett zazpíval "Steppin’ Out With My Baby" je Christina Aguilera. Zmíněnou písničku a dvě další ukázky jsou k poslechu na soundcloud.com Tonyho Bennetta.


Jeff Lynne - Long Wave (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: tradiční pop, rock'n'roll

Jeff Lynne - Long Wave
Že vám jméno Jeff Lynne moc neříká? Možná budete spíš znát jeho fenomenální uskupení Electric Light Orchestra, kde působí jako hlavní principál a v podstatě jediný stálý člen. Je ale známý i jako producent a na svém kontě má spolupráci na deskách jmen jako The Beatles, Roy Orbison nebo Tom Petty. Jak to ta ale bývá, takhle vytížení umělci se k vlastní tvorbě dostanou jen zřídkakdy. Není proto divu, že Jeff Lynne vydává teprve druhou sólovou desku. CD s titulem "Long Wace" obsahuje předělávky skladeb jedenácti skladeb, které měly na hudebníkův skladatelský vývoj zásadní vliv. Na desce tak nechybí třeba "So Sad (To Watch Good Love Go Bad)" od Dona Everlyho, "Smile" z dílny Charlieho Chaplina, Johna Turnera a Geoffreyho Parsonse. Podle nás má deska šanci uspět ve velkém. Sami se nyní můžete přesvědčit návštěvou internetového obchodu Amazon.co.uk, kde si můžete poslechnout ukázky všech písní.


Tip týdne

Lang Lang - The Chopin Album (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vážná hudba

Lang Lang - The Chopin Album
Jedním z nejslavnějších a zároveň nejlepších instrumentalistů klasické hudby je v současnosti čínský pianista Lang Lang, který před půl rokem navštívil i Česko. Přestože je jeho koncertní program mimořádně nabitý, našel si čas na nahrání nové kolekce s názvem "The Chopin Album". Pojmenování tedy zcela zřetelně dává najevo, čí skladby se rozhodl tentokrát zachytit. Od Frédérica Chopina vybral například "Etudy op. 25", "Nocturna op.55 a op. 15" či "Andante spianato & Grande Polonaise op. 22". Řadu informací, video i ukázky nabízí Lang Lang ve speciální sekci svého webu věnované pouze tomuto albu.


Manowar - The Lord Of Steel (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: heavy metal

Manowar - The Lord Of Steel
Američtí Manowar budou po dvouleté odmlce zase hájit svůj titul nejhlasitější kapely. Pomoct jim v tom má novinka "The Lord Of Steel", kterou si muzikanti sami nahráli, produkovali a ve světě vydali už v polovině června. Tehdy společně s časopisem Metal Hammer uvedli limitovanou edici "před vydáním", kterou pár dní poté následovala verze určená pro prodeje v obchodě s jinou mixážní úpravou a masteringem. Deska s desítkou nových skladeb bude dostupná také v elektronické podobě a v limitované edici na vinylu. Pokud si nové písně budete chtít poslechnout naživo, navštivte 23. října koncert v pardubické ČEZ Aréně, o den pozdějí v Praze v Incheba Areně a 26. října ve Zlínské sportovní hale Euronics. Prozatím si můžete poslechnout pár ukázek na YouTube.com.


Gin Wigmore - Gravel & Wine (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / pop rock / folk rock

Gin Wigmore - Gravel & Wine
Hudba Australanů se do Evropy dostává poměrně těžce, a co se týče Nového Zélandu, tam už lze hovořit spíše o výjimkách. Nyní se to podařilo šestadvacetileté zpěvačce Gin Wigmore, která je ve své zemi mimořádně populární. Nicméně ani to by jí nestačilo. Teprve když její písnička "Man Like That" zazněla v bondovské reklamě na Heineken, začalo se o ní mluvit i mimo Nový Zéland. "Gravel & Wine" je její druhá deska, která v její domovině vyšla už na sklonku loňského roku. Najdete na ní celkem dvanáct skladeb, včetně již zmíněného singlu, jehož videoklip je k dispozici na YouTube.com


Jonathan Jeremiah - Gold Dust (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: soul / soul folk

Jonathan Jeremiah - Gold Dust
Budou to tři roky, co jsme vám představili ve Video Jukeboxu britského zpěváka jménem Jonathan Jeremiah. Bohužel, svým debutem tento britský zpěvák, který svoje hudební "vzdělání" získal ve Spojených Státech, příliš neprorazil. Nicméně i tak to zkouší znovu a vydává svoji další desku "Gold Dust", na které představí celkem jedenáct písniček, včetně prvního singlu "Lazin' In The Sunshine", který v podobě videoklipu najdete na zpěvákově webu.


Lawson - Chapman Square (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop rock

Lawson - Chapman Square
Máte pocit, že pop rockových kapel ještě není dost? Jestliže je vaše odpověď kladná, pak se zaměřte na nováčky Lawson. Tato čtveřice mladíků pocházející z Liverpoolu, Chesterfieldu, Mansfieldu a Brightonu se před časem potkala prostřednictvím The Academy of Contemporary Music a v roce 2010 začala nahrávat. Finálním výsledkem je jejich debutové album s názvem "Chapman Square", z kterého už vzešly dva singly. Oba dostoupaly až do Top 5 britského žebříčku. Celkem na albu najdete písniček dvanáct a na řadě z nich se podílel i Grammy oceněný producent John Shanks, proslavený spoluprací s Michelle Branch, Melissou Etheridge nebo i Take That. Videoklipy k čtyřem písničkám, sdílejí Lawson na svém webu.


My Dying Bride - A Map Of All Our Failures (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: doom metal

My Dying Bride - A Map Of All Our Failures
Není snad lepších zástupců doom metalové scény, než My Dying Bride. Osazenstvo ostrovní formace se ale na tři roky odmlčelo a novou desku "A Map Of All Our Failures" vydává až teď s následujícími mírami: osm písní ve standardní edici, devět v deluxe verzi s dokumentárním DVD "An Evening With My Bride" navrch. Desku charakterizoval kytarista kapely Andrew Craighan slovy: "Řízená demolice našich přání a tužeb." Na závěr dodejme, že se nahrávalo ve studiích Futureworks Studios v Manchesteru a na produkci dohlédl dlouholetý spolupracovník kapely, mastro Mags. Hudební ukázka je k dispozici na kanálu YouTube.com.


Zrní - Soundtrack ke konci světa
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk / indie folk

Zrní - Soundtrack ke konci světa
Kladenská kapela Zrní si po albu "Hrdina počítačový hry jde do světa" příliš oddechu nedopřála a naopak připravila desku "Soundtrack ke konci světa". Ačkoli už nebyl záměr dělat koncepční album, jak již napovídá název, přesto koncepční je. Nahrávka si dělá srandu z apokalypsy, kterou letos někteří z nás s napjetím očekávají. Celkem tomuto tématu kapela věnovala deset skladeb, z nichž dvě - "Rychta" a "Dva" - nahrála na své soundcloud.com


André Rieu - December Lights / Home For Christmas (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: klasická hudba / vánoční hudba

André Rieu - December Lights
Nizozemský houslista, skladatel, aranžér a dirigent André Rieu si získal přídomek Král valčíků už začátkem devadesátých let. Nyní pro své příznivce po celém světě přichystal hned dvojici titulů. První z nich je audio nahrávka "December Lights" a druhý titul, který vyjde na DVD A Blu-Ray dostal název "Home For Christmas". Jak je z názvů patrné oba míří do vánoční atmosféry. "Home For Christmas" zachycuje koncert v Rieho rodném Maastrichtu a CD nabídne nejlepší skladby z něj v akustické podobě. Letmý průlet DVD Rieu nabízí v traileru na YouTube.com.


...And You Will Know Us By The Trail Of Dead - Lost Songs (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: art rock

...And You Will Know Us by the Trail of Dead - Lost Songs
Americká alternativní rocková formace ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead se už rok po vydání "Tao Of The Dead" chystá udeřit na posluchače s novým dílem. Deska nese titul "Lost Songs" a posluchače potěší dvanáctkou písní, které vznikly v německých studiích Horus Sound Studios. Texty písní se zaobírají válkou, tyranií a apatií. Frontman kapely Conrad Keely k nim prozradil: "Hudba je inspirována apatií k událostem, které se všude po světě dějí. Věříme, že ať už tyranií trpí kdokoliv a kdekoliv, je prostě nepřípustné a nemělo by se o tom mluvit jako o 'interní' záležitosti." O jeho slovech se můžete přesvědčit na vlastní uši na stránkách spin.com.


Peter Gabriel - So (25th Anniversary) (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop rock / art rock / world music

Peter Gabriel - So (25th Anniversary)
Jedním z alb, která vyšla v roce 1987 je také "So" Petera Gabriela, a tak není divu, že i v jeho případě vychází výroční edice, která bude k dostání hned ve třech formátech. Standardní CD verze nabídne zremasterovanou původní nahrávku, tří disková edice bude rozšířena o dosud nevydaný 2CD záznam "Live In Athens 1987". Fanoušci by ale měli raději sáhnout po limitovaném box setu, který bude navíc obsahovat ještě DVD z aténského koncertu, DVD dokument "So: Classic Album", stoosmdesátigramový vinyl s remasterovanou originální nahrávkou, dvanáctipalcový singl s dosud nevydanými nahrávkami "Courage", "Sagrada" a alternativní verzí "Don’t Give Up", dále šedesátistránkovou knihu a také "So DNA CD", které unikátním způsobem zprostředkovává celý proces vzniku a vývoj jednotlivých písní od jednoduchých rytmických a melodických nápadů, přes první zpívané verze až k finálním nahrávkám. Pokud byste ještě váhali, trailer na YouTube.com vás dostatečně naladí.


V krátkosti

  • V roce 1996 vydal album Steve Hackett album "Watcher Of The Skies: Genesis Revisited", na kterém interpretoval hity kapely po svém. Nyní je tu její volné pokračování. Album "Genesis Revisited II" přináší další více než dvacítku nových interpretací písní ze zlaté éry kapely Genesis, tedy z let sedmdesátých. Steve Hackett si na natáčení pozval i několik hostů. Vokálů se na dvojalbu ujal Steven Wilson, Nik Kershaw, Mikael Akerfeldt nebo Simon Collins, syn samotného Philla Collinse.
  • Taneční trio DJů Swedish House Mafia už aktuálně společně nefunguje, nicméně to jim nebrání, aby vydali novou kompilační desku "Until Now". Ta tancechtivým přinese hned dvaadvacet skladeb a remixů, různých autorů a interpretů jako je třeba Usher, Coldplay nebo Pendulum.
  • Michal David letos vydá poněkud zvláštní výběr svých písniček. Dostal název "Classic" a už ten napovídá, jaký koncept český zpěvák zvolil. Třináct svých hitů a jeden bonus nahrál v klasickém hávu za doprovodu symfonického orchestru. Nutno dodat, že vydání tohoto CD bude následovat i turné po osmi městech České republiky.
  • Před týdnem jsme vám představili album "Music" Davida Garetta. Nyní tento houslista vydává i živou podobu alba na Blu-Ray a DVD s názvem "Music Live In Concert".


Dále vychází:

Citron - Plni energie (Supraphon)
Citron - Plni energie (digitální vydání) (Supraphon)
E.L.O. - Mr. Blue Sky (Mystic Production)
Genesis - 1976-1982 (vinyl) (EMI)
Genesis - Second Out / Limited (vinyl) (EMI)
Gotye - Making Mirrors (DVD) (Universal)
Heaven 17 - Luxury Gap /Limited (EMI)
Ian Hunter - From The Knees Of My Heart (EMI)
K. Chambers&S.Nicholson - Wreck And Rui (EMI)
Libera - Song Of Life Ibera (EMI)
Mob Rules - Cannibal Nation (Mystic Production)
Neal Schon - The Calling (Mystic Production)
P. Blegvad & A. Partridge - Gonwards (EMI)
Psy - Gangman Style (singl) (Universal)
Raphael - Super Welter (vinyl) (EMI)
Různí - Grim Edition:Es War Einmal/Ltd (EMI)
Různí - Poulenc:Integrale-Ed.50 Anniversary (EMI)
Různí - Top20.Cz 2012-2/2CD (Universal)
Sonne Adam - Messengers Of Desolate Ways (EMI)
Ten - Heresy And Creed (Mystic Production)
Ultravox - Brilliant/Limited (vinyl) (EMI)

NÁZORY
  • ?? (robot, 21.10.2012 10:59) Reagovat

    Bílou jste opoměli omylem či "náhodou" :-)

    • Re: ?? (Tomáš Parkan - autor, 21.10.2012 11:12) Reagovat

      Bude to znít divně, ale únavou. Když jsem včera v noci článek sestavoval, nějak jsem jí tam zapomněl nakopírovat. Už je tam. Díky za upozornění...

  • Recenze (K., 21.10.2012 11:46) Reagovat

    Bude recenze Red? :)

    • Re: Recenze (Tomáš Parkan - autor, 21.10.2012 12:03) Reagovat

      Recenze "Red" bude v průběhu týdne.

  • překlepy (Štěpán Vlach, 21.10.2012 12:56) Reagovat

    Prosím, zkontrolujte si překlepy, špatné větné vazby a nadužívání některých slov. Např: "...obsahuje předělávky skladeb jedenácti skladeb, které měly na hudebníkův skladatelský vývoj zásadní vliv."
    děkuji
    Štěpán Vlach

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Koncert Taylor Swift na Disney+ trvá tři a půl hodiny a přináší pětačtyřicet písní (16.03.2024 09:32)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Audio: Death-doomoví klasici My Dying Bride lákají vodou nasáklým klipem "Thornwyck Hymn" na novou studiovku (15.02.2024 14:58)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Živák "The Eras Tour" Taylor Swift ulovilo Disney+, přinese i pět bonusových písní (13.02.2024 09:15)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Taylor Swift vydá v dubnu novou desku, zazpívá na ní i Post Malone a Florence (06.02.2024 12:56)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík AC/DC Karel Gott Queen Adele Kabát Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu