Podívejte se na "Kill The DJ" a "Oh Love" Green Day

05.09.2012 08:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Green Day - ¡UNO!
© facebook interpreta
Triu rockerů (nebo stále neopunkerů?) z Green Day už zbývají jen necelé tři týdny do vydání nové desky "'¡Uno!", první z chystané trilogie nahrávek. A tak jen dva týdny po videoklipu k singlu "Oh Love" zveřejnili další video, tentokrát ke skladbě "Kill The DJ".

Zatímco "Oh Love" je spíše v pomalejším tempu a nabízí v podstatě jen záběry na hrající kapelu (plus pár mírně se svlékajících slečen), novinkový klip se nese v trošku rychlejším tempu. Začíná jízdou trojice na motorkách, pak muzikanti zaparkují před klubem a chytnou se svých nástrojů. V publiku si ovšem při jejich vystoupení dají dvě děvčata slušně do držky a nakonec svou krví postříkají i další přihlížející. Inu, není nad pořádně zkrvavené a tancující publikum.

Zatancovat a zazpívat na koncertě si bohužel nemohli v pondělí italští fandové v Boloni. Frontman kapely Billie Joe Armstrong totiž musel být nečekaně hospitalizován, a koncert tak musel být zrušen. O co se jednalo a kdy bude zpěvák v pořádku, jeho kolegové prozatím neprozradili.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY