shop.musicserver.cz

3 x CD PRAGO UNION V barvách / 3 x CD KASABIAN Velociraptor! / 3 x 2CD PEARL JAM / 2 x 2 vstupy na TRANCEFUSION a další...

Vydáno: 19.09.2011 11:30 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 2. října včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Prago Union - V barvách
© facebook interpreta
"Vnímání barev je samozřejmě individuální věc. 'V Barvách' se to ale nesnaží nijak rozporovat. Doufáme, že posluchač tak trochu přistoupí na naši hru, beztak je tu pro jeho zábavu.", těmito slovy uvedli svou nejnovější řadovku Prago Union, kterou pojali koncepčně a všech třináct songů i barevně pojmenovali. Po velkém návratu tak Kato & spol. natočil po veleúspěšném loňském počinu "Dezorient Express" další nahrávku, která kritiky velmi baví. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD Prago Union "V barvách" vstoupíte tady.


Kasabian - Velociraptor!
© facebook interpreta
Britští pardálové Kasabian spíchli po dvou letech dohromady novou desku, ta se jmenuje "Velociraptor!" a obsahuje jedenáct fláků, na které už teď kritici z celého světa pějí jen samou chválu. Kapela novou desku natáčela ve svém rodném městě Leicester, ale finální podobu mu dala až za velkou louží v San Franciscu. Uvidíme jestli jim chvála přinese další Brit Awards, jak tomu bylo se dva roky starým kotoučem "West Ryder Pauper Lunatic Asylum". Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD Kasabian "Velociraptor!" vstoupíte tady.


Pearl Jam - Twenty
© facebook interpreta
Pětice Pearl Jam natočili pod taktovkou režiséra Camerona Crowea dokument o jejich kariéře. V rozhovoru pro magazín Rolling Stone tvůrce prozradil, že film je vytvořený "z toho nejlepšího z minulosti kapely, rozhovorů a nechybějí ani živé záznamy, o kterých jste možná už slyšeli, ale zatím nebyly nikdy zveřejněny." Ke snímku přidala kapela i dvoudiskový soundtrack mapující kapelu během vystoupeních od roku 1990 až po současnost. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto 2CD.

Do kvízu o 3 x 2 CD Pearl Jam "Pearl Jam Twenty" vstoupíte tady.


Trancefusion říjen 2011 flyer
© facebook interpreta
Již 8. října se v pražské Incheba Areně uskuteční druhé pokračování halové akce s názvem Trancefusion, která je určená především pro milovníky stylu trance. I tentokrát do Prahy zavítají největší hvězdy z celého světa. Headlinery bude tvořit americké duo Gabriel & Dresden, italský mág Giuseppe Ottaviani nebo Holanďan Marcel Woods. Mezi dalšími vystupujícími bude například Arnej, Mat Zo, Moonbeam nebo Boom Jinx. Celý maratón doplní i živá vystoupení zpěváka Christiana Burnse a kytaristy Ellera van Buurena. Díky pořadatelské agentuře Biggin Trading Limited, o.s. si můžete zahrát o dva páry vstupenek a další stylové dárečky.

Do kvízu o 2 x 2 vstupenky na Trancefusion vstoupíte tady.


Tereza Černochová + Skupina
© facebook interpreta
Zpěvačka Tereza Černochová strávila většinu léta na festivalových pódiích ve společnosti rapperů s Vladimirem 518 a Mikem Trafikem z PSH, ale zazpívala si i s Monkey Business. Bohužel díky zdravotní indispozici jednoho z muzikantů musela zrušit několik koncertů se svou Skupinou, což si hodlají vynahradit prvním pražským koncertem po této neplánované pauze. Koncert se odehraje v pátek 30. října v Malostranské besedě a dva z vás u nás na něj mohou vyhrát po volné vstupence. POZOR: Soutěž bude ukončena už ve středu 28. října.

Do kvízu o 2 x vstupenku na Terezu Černochovou a Skupinu vstoupíte tady.


Dobet Gnahoré
© facebook interpreta
Dobet Gnahoré pochází z Pobřeží Slonoviny a je doslova živoucí encyklopedií afrických stylů od kamerunského bikoutsi po konžskou rumbu nebo od high-life z Ghany po ziglibiti z její rodné vlasti. Dobet Gnahoré má africkou hudbu v krvi. Vedle repertoáru ve své mateřštině zpívá a komponuje v několika dalších afrických jazycích a udržuje si obdivuhodně těsný kontakt s místní kulturou.Žár Afriky přiveze v pondělí 26. září do pražského Paláce Akropolis. Společně s musicserver.cz máte možnost si zahrát o 3 x 2 vstupy na koncert Dobet Gnahoré. POZOR: Soutěž trvá jen do neděle 25. září - byla již ukončena.


Erik Truffaz
© Martin Chrz / musicserver.cz
Největší evropský trumpetista a neúnavný hudební inovátor Erik Truffaz, přezdívaný Miles Davis acid jazzu, přijíždí se svým klasickým kvartetem představit aktuální album "In Between". Ve Švýcarsku narozený a ve Francii žijící trumpetista se svým kvartetem spojuje jazzové experimenty, drum’n’bass a hip hop. Jako předskokan a speciální host vystoupí v pondělí 3. října v pražském Paláci Akropolis švýcarská písničkářka Anna Aaron. Společně s musicserver.cz máte možnost zahrát si o dvě vstupenky na tento koncert.

Do kvízu o 3 x 2 vstupenky na Erika Truffaze vstoupíte tady.


Výherci minulých soutěží:
CD RED HOT CHILI PEPPERS - Veronika Doležalová (Želetava), Diana Abuzaradová (Tuřany), Marek Piech (Praha)
CD J.A.R. - Tomáš Fořt (Říčany), Honza Váhal (Plzeň), Lenka Koucká (Mikulčice)
CD PAPAYA Day & Night 2011 - Josef Seichter (Olomouc), Tereza Sýkorová (Žiželice nad Cidlinou), Robert Prokop (Zlín)

Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Ota Petřina - Super-robot/Pečeť (vinylová reedice 2024) 8/10
Recenze: "Super-robot" a "Pečeť" Oty Petřiny zůstávají i po letech nepřehlédnutelnými výboji domácího art rocku Slibnou kariéru vám může zarazit zdánlivá prkotina. Své o tom věděl multitalentovaný Ota Petřina. Minulý režim tak provokovaly jeho výrazné vlasy - a s nimi spojená neústupnost -, až ho jednoho dne na pódia nepustil. Paradoxně... čtěte zde
Vydáno: 31.08.2024 09:38 v sekci Recenze
Tali - Vymyslela jsem si žánr, který není závislý na trendech a aktuálním dění
Rozhovory: Tali - Vymyslela jsem si žánr, který není závislý na trendech a aktuálním dění Slovo a práce s textem jsou pro slamerku, písničkářku, kreativní duši a ambasadorku trapnosti Tali největší svobodou a zároveň i každodenní obživou. Nedávno vydala debutové album "Kvalitní umění", už předtím pomáhala Thomovi... čtěte zde
Vydáno: 30.08.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Pohled do českých hitparád - 34. týden 2024
Domácí rádiový i albový žebříček stagnují, v digitálu udeřil Škwor "Sílou starejch vín" Čtyřiatřicátý týden roku 2024 patří v českých hitparádách k těm, v nichž se toho na předních pozicích mnoho nestalo - takových je ostatně naprostá většina. V rádiích, albech ani singlovém digitálu nedošlo ke změnám v top... čtěte zde
Vydáno: 29.08.2024 08:00 v sekci Novinky | České hitparády
Nové desky 34/2024 - od Sabriny Carpenter přes Fontaines D.C. po Lainey Wilson
Nové desky 34/2024 - od Sabriny Carpenter přes Fontaines D.C. po Lainey Wilson V hudebních novinkách mají tentokrát poměrně silné zastoupení ženy. Na předních pozicích najdeme Sabrinu Carpenter, Lainey Wilson, Mothicu, Ruthie Foster, Gillian Welch nebo Simone Simons z kapely Epica. Vyvažují to Fontaines D.C., Mike... čtěte zde
Vydáno: 28.08.2024 15:00 v sekci Novinky | Nové desky
Priessnitz - Hexe (vinylová reedice 2024) 9/10
Recenze: "Hexe" temných romantiků Priessnitz zní po třiceti letech z vinylu stále skvěle Metal, gotika, shoegaze, kytarovky, elektronika... Devadesátky byly pro normalizací přiškrcenou muziku vytouženým nadechnutím a umožnily rozvoj dodnes připomínaných projektů a desek. Tato dekáda také stále skrývá spoustu obtížně... čtěte zde
Vydáno: 28.08.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 32/2024 - od Polo G přes Hammerfall po Chlöe (14.08.2024 19:00)
- Prago Union vydává novou desku. "Zvukoloď" právě vyplouvá (12.08.2024 17:14)
- Prago Union hlásí brzký příchod nové desky a lákají fanoušky na plovárnu. Dorazí i David Koller, Bára Poláková a Rest (26.07.2024 17:58)
- Nové desky 27/2024 - od Kasabian přes Zacha Bryana po Visions Of Atlantis (10.07.2024 13:00)
- Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
- Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií (23.04.2024 08:00)
- Audio: Kasabian působí v novince "Coming Back To Me Good" naprosto tuctově (17.04.2024 12:53)
- "Útok na lidskou kreativitu musí skončit," píší Billie Eilish, Pearl Jam i Robert Smith a bouří se proti AI (05.04.2024 10:48)
- Audio: Pearl Jam ve dvouminutové "Running" laškují s punkem (23.03.2024 19:28)
- Video: Kasabian ohlašují vydání dalšího alba leteckým klipem "Call" (24.02.2024 15:34)

ALBUM TÝDNE 35/2024

Astrid S
Joyride

Letošní prázdniny se nám svými novými deskami rozhodly zpříjemnit hned dvě norské popové zpěvačky, které svými pozitivními písněmi odolávají severské melancholii - Dagny a Astrid S. Druhá jmenovaná vyrazila na mírně vzpomínkovou cestu s albem nazvaným "Joyride".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 06.09.
Mehro (US) (Rock Café, Praha)
So 14.09.
The Hu (MON) (SaSaZu, Praha)
St 18.09.
Avi Kaplan (US) (Roxy, Praha)
Pá 20.09.
Elán (SK) (O2 arena, Praha)
So 21.09.
Elán (SK) (O2 arena, Praha)
So 21.09.
Aurora (NOR) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
So 21.09.
Maro (POR) (MeetFactory, Praha)
So 21.09.
Marcus & Martinus (NOR) (Forum Karlín, Praha)
Po 23.09.
Girl In Red (NOR) (Forum Karlín, Praha)
St 25.09.
Cirque De Soleil - Corteo (CAN) (O2 arena, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Vladimír Mišík Justin Bieber 2H+ Ed Sheeran Taylor Swift Madonna Lucie Vondráčková Queen Liam Gallagher Coldplay Mirai Adele Viktor Sheen Dua Lipa Eminem Billie Eilish Kabát Marcell
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe