Pitbull objevuje na "Planet Pit" nový svět zvuků

30.05.2011 15:03 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Pitbull - Planet Pit
© facebook interpreta
Rapper Pitbull po úspěchu s poslední deskou "Rebelution" nezahálí a pracuje na celosvětovém úspěchu s novinkovým albem. Podíleli se na něm hosté jako Marc Anthony, Chris Brown, T-Pain, Ne-Yo, Kelly Rowland nebo Sean Paul. Nahrávka dostala do vínku název "Planet Pit", vychází 20. června a rapper na ní slibuje zvuk, který jsme ještě neslyšeli.

Kubánsko-americký objev upozornil na novinku singlem "Give Me Everything", na kterém spolupracoval s dalšími hvězdami, jako je Ne-Yo, Afrojack a Nayer. Spolupráce se ukázala jako velmi prospěšná. Skladba, která se už teď šplhá nahoru v hitparádách, má našlápnuto následovat Pitbullovy multiplatinové hitovky "I Know You Want Me (Calle Ocho)" nebo "Hotel Room Service".

Jak ochutnávka předznamenává, fanoušci se na desce dočkají ohnivých rytmů a miliónových beatů, které hudebně ovlivnily styly z celého světa a vytvořily svěží zvuk. Pitbull - vlastním jménem Armando Christian Pérez - čerpal také inspiraci ze svého dětství stráveného v Miami. "Je v tom trochu z každého místa, kde jsem kdy byl," říká rapper a dodává: "Snažím se být velvyslancem, stavitelem mostů, který sbírá jednotlivé prvky po celém světě a dává je dohromady, aby to znělo tak jako ještě nikdy předtím."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY