Hercules And Love Affair vydají v lednu nové album

04.12.2010 11:16 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Hercules And Love Affair
© myspace.com/herculesandloveaffair
Slavný newyorský alternativní disco-dancepunkový projekt Hercules And Love Affair vydá svou očekávanou druhou studiovku. Deska ponese titul "Blue Songs" a vyjde 31. ledna 2011.

Strůjce projektu Andy Butler prozradil, že album bude obsahovat i nejednoho zajímavého hosta. V písni "Step Up" je vokál Keleho z Bloc Party, dále se ale dočkáte kupříkladu venezuelské zpěvačky Aereay Negrot, začínajícího Shauna Wrighta a samozřejmě hlasu členky projektu Kim Ann Foxman. O produkce alba se postaral jejich kolaborátor Mark Pistel. Projekt, který se skládá z Butlera a Kim Ann Foxman, se proslavil eponymním debutem, na kterém hostoval mimo jiné i Antony Hegarty. Píseň "Blind" s Hegartym byla vyhodnocena webem Pitchfork.com jako nejlepší píseň roku 2008. Celý debut byl velmi dobře přijatý u kritiků a zabodoval v top 40 v několika zemích světa.

Deska bude obsahovat tyto písně: Painted Eyes, My House, Answers Come In Dreams, Leonora, Boy Blue, Blue Song, Falling, I Can't Wait, Step Up, Visitor, It's Alright. Jednu z nových skladeb, píseň "My House", ve které hostuje Shaun Wright, si můžete poslechnout pod článkem.


Hercules And Love Affair - My House (feat. Shaun Wright)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY