Zimní Masters Of Rock se koná již v sobotu

23.11.2010 09:24 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Winter MoR flyer
© facebook interpreta
Zimní variace oblíbeného tuzemského svátku rockové a metalové hudby Masters Of Rock je tady. V sobotu 27. listopadu se do zlínské sportovní haly Euronics sjedou hvězdy jako Helloween, Stratovarius nebo Paul Gilbert.

Šestý ročník festivalu přiveze také další formace. Vedle ostřílených Freedom Call zahrají také nizozemští Rebelstar nebo česko-němečtí Symphonity. Hlavní večerní set zahájí svou show legendární Pretty Maids, kteří mají na kontě novinku "Pandemonium". S čerstvým počinem přijedou také zmiňovaní Helloween - jejich "7 Sinners" vyšla koncem října. Stratovarius sice na nové desce teprve pracují, ale zato budou čerpat z loňské úspěšné placky "Polaris".

Zimní Masters Of Rock festival je zcela vyprodaný. Dodejme, že kromě slavných kapel uslyší návštěvníci také jména prvních potvrzených formací pro nadcházející ročník letního festivalu a budou si moci zakoupit za zvýhodněnou cenu i vstupenky. Nedávno se také objevily informace o možném přesunu festivalu z oblíbeného areálu likérky R. Jelínka ve Vizovicích do jiných prostor. Pořadatelská agentura Pragokoncert v sobotu objasní, kde přesně se bude festival konat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY