shop.musicserver.cz

3 x DVD U2 / 3 x 2CD OASIS / 3 x CD EMINEMA / 3 x CD SUPER HITY CZ ÉTERU / 2 x 1 vstup na ČESKÉ HRADY.CZ - Švihov a Kunětická Hora a další

Vydáno: 30.06.2010 16:53 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 18. července včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

U2 - U2 360° at the Rose Bowl
© facebook interpreta
Ačkoli se irští U2 chystají v druhé polovině léta se svým turné U2 360° Tour do Evropy již podruhé, ani tentokrát se jich Česko nedočká. Fanoušci tedy musejí vzít za vděk alespoň Vídní nebo Mnichovem anebo záznamem koncertu "U2360° At The Rose Bowl". Jak název napovídá, natáčelo se v americkém Pasadena Rose Bowl v Kalifornii, kde se sešlo bezmála sto tisíc diváků, a to hned na sedmadvacet kamer ve vysokém rozlišení. Díky tomu si budou moci diváci vychutnat záznam v nebývalé kvalitě a komfortu. Koncert byl natáčen nejen na DVD, ale zároveň se přenášel přes stream na YouTube.com do celého světa a celkový počet diváků překročil deset miliónů. Několik ochutnávek irská čtveřice nachystala i na svůj web. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto DVD.

Do kvízu o 3 x DVD U2 "U2360° At The Rose Bowl" vstoupíte tady.


Oasis - Time Flies...1994-2009
© facebook interpreta
O rozpadu jedné z nejvýraznějších kapel britpopu toho bylo už popsáno mnoho a mnoho. Oasis za sebou zanechali spoustu hitů a kompilace "Time Flies...1994-2009" má za úkol na dvou CD zmapovat všechny singly od prvních úspěchů do ukončení existence kapely. Obsahuje tedy sedmadvacet singlů, které kdy formace vydala v období patnácti let fungování na celkem sedmi úspěšných albech i mimo ně. Drtivá většina z nich se umístila v první desítce britské hitparády a osm se podívalo i na příčku nejvyšší. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto dvojCD.

Do kvízu o 3 x 2CD OASIS "Time Flies...1994-2009" vstoupíte tady.


Eminem - Recovery
© facebook interpreta
Eminem po svém návratu servíruje fanouškům jednu desku za druhou. Po "Relapse" a jeho rozšířené edici tu máme letos už sedmé řadové album "Recovery", tedy zotavení. Mělo se původně jmenovat "Relapse 2", což by mohlo vést k názoru, že bude novinka na loňský titul navazovat. Ale sám Eminem fanoušky vyvedl z omylu. "Recovery" je podle něj zcela odlišná nahrávka a na rozdíl od předchozí daleko emotivnější. Předcházel jí pilotní singl s názvem "Not Afraid", ve kterém Eminem popisuje své problémy posledních let a hlavně i způsob, jakým se s nimi snažil vypořádávat. Hlavním tématem jsou tedy jeho známé drogové problémy a následná léčba, kterou musel podstoupit. Mezi hosty desky jsou například Lil Wayne, ale i Rihanna a celkem nečekaně i Pink. V samplech uslyšíte třeba "Changes" od Black Sabbath nebo "What Is Love" od Haddawaye. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD EMINEMA "Recovery" vstoupíte tady.


Různí - Super Hity CZ éteru
© facebook interpreta
Na zbrusu nové, prázdninové kompilaci "Super Hity CZ éteru" najdete ty největší české, ale i zahraniční pecky, které se umístily na těch nejvyšších příčkách radiových hitparád u nás i v zahraničí. Tracklisting této jedinečné kompilace dodá posluchači taneční, hip hopovou i popovou letní náladu. Jmenovitě se můžete těšit například na taková jména, jako jsou David Guetta, Kid Cudi, Robbie Williams, Lily Allen, Kryštof, Charlie Straight, Gorillaz či Peneři strýčka Homeboye alias PSH. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD SUPER HITY CZ ÉTERU vstoupíte tady.


Kabát
© facebook interpreta
Jubilejní osmnáctý ročník festivalu Benátská noc letos nabídne posluchačům unikátní show - jediné vystoupení, které letos odehraje skupina Kabát, proběhne právě na Malé Skále. Festival proběhne od 29. července do 1. srpna a návštěvníci se dále mohou těšit také na show Garyho Moora, který si v Česku odbude velkou premiéru, Slade, Annu K., Richarda Müllera nebo na Nightwork. Kompletní přehled všech vystupujících a program najdete na stránkách festivalu. My vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na BENÁTSKOU NOC vstoupíte tady.


České hrady.CZ
© facebook interpreta
Už jen dny zbývají do startu šestého ročníku putovního festivalu České hrady.cz. Úvodní vystoupení letošní série patří v pátek 9. července na Točníku Kataríně Knechtové, následovat ji budou Gipsy.cz a Dan Bárta s Illustratosphere. V sobotu se pak představí například Kryštof, Horkýže Slíže, Aneta Langerová, Toxique, PSH, Vypsaná fiXa nebo Xindl X. Ti během léta absolvují všechny zastávky festivalu, pouze na Točníku vystoupí The Prague Conspiracy, nová tvář dřívějších Prague Ska Conspiracy. Další zastávky budou následovat na Kunětické Hoře (16. až 17. července) a Švihově (23. - 24. července). My vám nabízíme možnost zahrát si o dvě vstupenky na tyto akce.

Do kvízu o 2 x 1 vstup na ČESKÉ HRADY.CZ - Švihov vstoupíte tady.

Do kvízu o 2 x 1 vstup na ČESKÉ HRADY.CZ - Kunětická Hora vstoupíte tady.
Pozor! Soutěž probíhá pouze do středy 14. července včetně.

Do kvízu o 2 x 1 vstup na ČESKÉ HRADY.CZ - Točník vstoupíte tady.
Děkujeme za účast, soutěž již skončila.


Ray Manzarek And Robby Krieger Of The Doors
© Ray Manzarek And Robby Krieger Of The Doors
Po nevyjasněné smrti frontmana Jima Morrisona v roce 1971 sice The Doors několik měsíců přežívali, ale v roce 1973 se definitivně rozpadli. Až o třicet let později se opět Manzarek s Kriegerem spojili a založili kapelu The Doors Of The 21st Century, která se záhy kvůli žalobě původního bubeníka Johna Densmora přejmenovala na Riders On The Storm. Před dvěma lety došlo k definitivní změně názvu na Ray Manzarek And Robby Krieger Of The Doors. Původní dvojici v kapele doplňují zpěvák Brett Scallions, baskytarista Phil Chen a bubeník Ty Dennis. A právě tahle sestava zahraje 13. července v pražském Kongresovém centru ty největší hity původního dveřního repertoáru. Společně s agenturou Charm Music vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Děkujeme za účast, soutěž již skončila.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na RAY MANZAREK AND ROBBY KRIEGER OF THE DOORS vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
The Valentines - You All Look Beautiful When You Dance 8/10
Recenze: The Valentines na debutu hlásí: "You All Look Beautiful When You Dance" Trojice The Valentines z Hradce Králové se na hudební scéně pohybuje už od roku 2017. Po několika singlech a EP se letos konečně rozhodla svůj rukopis otisknout i do debutového alba, které nazvala "You All Look Beautiful When You Dance".... čtěte zde
Vydáno: 13.05.2024 10:30 v sekci Recenze
Rammstein, Abélard, Letňany, Praha, 11.5.2024
Naživo: Okoukané triky stále uhranou davy. Rammstein se vrátili do Letňan Ani kontroverzní kauza zneužívání žen a potvrzená existence manažerky pro takzvanou nultou řadu kolos nezastavila. Vyšetřování bylo pro nedostatek důkazů ukončeno, a tak jediným, kdo dnes před koncerty Rammstein protestuje, je... čtěte zde
Vydáno: 12.05.2024 09:00 v sekci Naživo
Rammstein, Letňany, Praha, 11.5.2024 (fotogalerie)
Fotogalerie: Rammstein se opět pokusili podpálit Letňany Ke 30. výročí založení skupiny se němečtí Rammstein opět vydali na velké turné. Jako první zastávku si již po několikáté vybrali Prahu, kde pro velký zájem rovnou přidali i druhý termín. Z prvního vyprodaného koncertu v... čtěte zde
Vydáno: 12.05.2024 06:59 v sekci Naživo | Fotogalerie
Fat White Family - Forgiveness Is Yours 8/10
Recenze: Fat White Family si vás na "Forgiveness Is Yours" získají žánrovou pestrostí a působivými tématy Angličtí Fat White Family přicházejí po pěti letech s novým albem "Forgiveness Is Yours". Čtvrtá řadovka této rockové partičky překypuje velmi působivými příběhy, které doprovází místy až experimentální tóny pohybující se... čtěte zde
Vydáno: 11.05.2024 08:00 v sekci Recenze
Všechna alba Thirty Seconds To Mars od nejhoršího po nejlepší
Komentované diskografie: Všechna alba Thirty Seconds To Mars od nejhoršího po nejlepší Thirty Seconds To Mars se k nám znovu vracejí, a to 15. května do Sportovní haly Fortuna v Praze. Bratři Shannon a Jared Letové společně s doprovodnými hudebníky představí novou desku "It's the End..." i průlet svou historií.... čtěte zde
Vydáno: 10.05.2024 08:00 v sekci Publicistika | Komentované diskografie
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Audio: David Guetta poslal nový singl U2 na taneční parket i do rádií (10.02.2024 14:06)
- Bono v nové audioknize "Surrender" rekapituluje vzestupy i pády U2 (13.12.2023 10:39)
- Video: Oasis promují staronovou sbírku béček animovanými lyric videi a živákem (31.10.2023 08:08)
- Video: Můžeme si oddechnout. U2 se s "Atomic City" zase vracejí zpět do formy (03.10.2023 08:35)
- Oasis zavzpomínají na kompilaci béček singlů "The Masterplan" (22.09.2023 18:43)
- Recenze: U2 se na "Songs Of Surrender" neúmyslně točí v kruhu a zbytečně si kazí svůj odkaz (02.05.2023 16:00)
- Video: The Killers předělali "Where The Streets Have No Name" od U2 do dojemné akustické verze (24.03.2023 11:17)
- Připravte si peněženky, nové album U2 má více než deset různých verzí (09.02.2023 11:57)
- Rokenrolová síň slávy (opět) pozměnila svou definici toho, co znamená rock (01.02.2023 15:59)
- Video: Eddie Vedder vzdal dvojí poctu U2. Na Kennedy Center Honors zahrál covery "One" a "Elevation" (15.01.2023 10:15)

ALBUM TÝDNE 20/2024

The Valentines
You All Look Beautiful When You Dance

Trojice The Valentines z Hradce Králové se na hudební scéně pohybuje už od roku 2017. Po několika singlech a EP se letos konečně rozhodla svůj rukopis otisknout i do debutového alba, které nazvala "You All Look Beautiful When You Dance". A povedlo se - deska hudebně baví, přitom textově vybízí k zamyšlení.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
Ne 26.05.
Myles Smith (UK) (Rock Café, Praha)
Út 28.05.
Bruce Springsteen & The E Street Band (US) (Letiště Letňany, Praha)
Po 03.06.
Rakim (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Vladimír Mišík Justin Bieber Prince The Prodigy Kabát Queen Adele Sia Bono Dua Lipa Taylor Swift Rush Beyoncé Imagine Dragons Mirai Lady Gaga AC/DC Liam Gallagher 2H+ Linkin Park
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu