shop.musicserver.cz
Nové desky pro 22. týden

Nové desky pro 22. týden

Vydáno: 30.05.2010 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Novinky tohoto týdne jsou hlavně z alternativních odnoží jednotlivých žánrů. Představí se kytaroví Switchfoot, elektroničtí U.N.K.L.E., folková Tracey Thorn, pohodář Jack Johnson, Brit exportovaný do Ameriky Taio Cruz a fotbalová kompilace "Listen Up!". Česko reprezentují Clarinet Factory a Vladimír Mišík.

Pokud se v pondělí 31. května vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Switchfoot - Hello Hurricane (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Switchfoot - Hello Hurricane
Americká rocková kapela z kalifornského San Diega Switchfoot se už nějaký čas snaží prosadit se na evropské scéně. Ačkoli si tu pánové vybudovali okruh věrných fanoušků, prodejně se jim zatím příliš nedařilo. Uvidíme, zda to změní jejich sedmý studiový počin "Hello Hurricane", který podpoří i evropským turné. Deska vyšla v zámoří už na konci loňského roku, ovšem nahrávat se začala již před třemi roky. Switchfoot ji ladili hned s několika producenty. Začali s jazzovým muzikantem Charliem Peacockem a posléze se přesunuli pod dohled Mikea Elizonda, který má na svém triku spolupráci s Eminemem, Dr.Dre, Alanis Morissette a řadou dalších. U toho nakonec Jon Foreman & spol. skončili, nicméně finální podobu desce vtiskl Rob Cavallo, když formace přešla pod křídla vydavatelství Warner Music. Výsledek tohoto pilování můžete slyšet na jejich MySpace.com. Switchfoot předchází pověst skvělé koncertní formace a vy je můžete vidět už příští týden naživo na slovenském festivalu Lumen v Trnavě.


Jana Kirschner - Krajina rovina (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / jazz

Jana Kirschner - Krajina rovina
Po anglickém intermezzu v podobě alba "Shine" se Jana Kirschner vrací zpět ke svému rodnému jazyku tedy slovenštině. Její nová nahrávka "Krajina rovina" bude její první studiovým albem ve slovenštině od roku 2003. Nicméně z Anglie si přivezla alespoň producenta. Této role se ujal hudebník, skladatel a producent Eddie Stevens známý ze spolupráce s Moloko, Róisín Murphy, Zero 7, Freak Power či slovenskými Lavagance. Točilo se na Moravě, v Praze a v Londýně společně se slovenskými hudebníky a mastering proběhl v jednom z nejdokonalejších evropských studií v Amsterodamu. Album nemá tradiční formu, ale dostalo atmosféru jamsession, jakou jsme doposud mohli cítit jen na klubových koncertech. Patří k jejím nejemotivnějším nahrávkám pohybující se opět někde na pomezí popu, jazzu a folku. Jako první singl byla zvolena písnička "Keby si bol môj" a vy si ho můžete poslechnout na MySpace.com Jany Kirschner. Rodačka z Martina představí CD na letních festivalech jak na Slovensku, tak i v Česku.


Jack Johnson - To The Sea (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: soft rock

Jack Johnson - To The Sea
Americký kytarista a písničkář Jack Johnson vydává v pořadí páté studiové album. To dostalo název “To The Sea“ a vzniklo opět ve slavném Mango Tree Studio, kde Jack Johnson natáčel v minulosti již několikrát. Produkce se ujal sám interpret spolu se svými kumpány z kapely. Nahrávání ovlivnil i hudební inženýr Robert Carranza, který již s Johnsonem spolupracoval, ale zároveň je podepsaný například pod alby Mars Volta, Rickyho Martina, Molotov nebo Los Lobos. Pilotním singlem desky “To The Sea“ se stala chytlavá píseň “You And Your Heart“, kterou uslyšíte na jeho MySpace.com profilu. Společně s vydáním desky Jack Johnson odstartuje velké světové turné, které ho již za pár dní zavane do Evropy. Zde se představí například v Německu, Holandsku, Francii, Velké Británii, Belgii nebo v Dánsku. Velká část evropských koncertů je již několik týdnů beznadějně vyprodána.


Vladimír Mišík & ETC - Ztracený podzim (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / country

Vladimír Mišík & Etc... - Ztracený Podzim
Legenda českého bigbítu Vladimír Mišík & ETC připravila po šesti letech pro posluchače novou nahrávku "Ztracený podzim", která přináší třináct songů. Jak bývá zvykem, jejich autorství náleží právě Vladimíru Mišíkovi, ale textově na desku "přispěla" celá řada básníků a textařů jako Josef Kainar, František Gellner nebo Marek Eben. Z hostů se posluchači mohou těšit na Olina Nejezchlebu a jeho violoncello a také na dechovou sekci. Žánrově se nahrávka pohybuje v oblastech country, cajun a rocku.


Taio Cruz - Rokstarr (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / dance pop

Taio Cruz - Rokstarr
Anglie zaznamenává v poslední době v zámoří relativně úspěšné hudební tažení a jeden z posledních britských popových exportů do Ameriky se jmenuje Taio Cruz. V minulosti se věnoval hlavně produkci a spolupracoval například se Sugababes, Cheryl Cole, Tinchy Stryder, či Kylie Minogue. Před dvěma lety na sebe upozornil debutem "Departure" a loni jeho pokračováním "Rokstarr" s průlomovým hitem "Break Your Heart", který dlouho okupoval nejprve britský singlový žebříček a posléze přeskočil i na kontinent včetně Česka. Dlouho se čekalo, až "Rokstarr" vyjde i mimo Británii a ta chvíle nastala právě nyní. Taio Cruz si ho samozřejmě produkoval sám, respektive dohromady s Fraser T Smithem a na pomoc si přizval i Dr. Lukea ovšem ne v roli producenta, ale jako hlasového poradce. Za mikrofonem mu pak vypomohli i Ludacris, Ke$ha a Tinchy Stryder. Podstatnou část alba nahrál zpěvák na své MySpace.com.


Tracey Thorn - Love And It's Opposite (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / folk

Tracey Thorn - Love And It's Opposite
Zpěvačka Tracey Thorn, polovina dua Everything But The Girl představí svoje třetí studiové album, jež bude k mání pod názvem "Love And It's Opposite". Produkoval je opět Ewan Pearson a nabízí osm autorských písní a dvě předělávky. Na desce se podílelo i několik hostů, mezi kterými je například Al Doyle z Hot Chip, švédský zpěvák a skladatel Jens Lekman, Leo Taylor z londýnských The Invisble nebo americká písničkářka Cortney Tidwell. Sama zpěvačka charakterizuje desku jako nahrávkou o ní a lidech kolem ní, tedy skutečném životě po čtyřicítce. Tracey Thorn na svém webu nabízí první singl "Oh, The Divorces!" k volnému stažení.


The Divine Comedy - Bang Goes The Knighthood (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

The Divine Comedy - Bang Goes The Nighthood
Na novou studiovku severoirské formace The Divine Comedy si posluchači museli počkat celé čtyři roky. S žánrovou nálepkou "baroque pop" má do obchodů namířeno CD "Bang Goes The Knighthood", které fanouškům přináší dvanáct nových songů plus dalších osm kousků na bonusovém disku "Live At Cité De La Musique". O náladě alba vypovídá samotný přebal s frontmanem Neilem Hannonem a pro ještě lepší představu se podívejte na klip k novinkovému songu "At The Disco", který najdete na serveru YouTube.com.


Spirituál kvintet - Sto nejkrásnějších písní (+1) / 1960-2010 / jubilejní edice (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: spirituáln / folk

Spirituál kvintet - Sto nejkrásnějších písní (+1) / 1960-2010 / jubilejní edice
V sezoně oslav pěti dekád velmi úspěšné existence Spirituál kvintetu vychází mimořádná připomínka její hudební podstaty. Doktor Tichota prošel veškerý natočený materiál a vytvořil z něj logické celky. Období let 1967 až 1985 ("Zelené pláně"), 1985 až 1992 ("Pískající cikán") a 1992 až 2009 ("Vláček") dostala vždy po jednom cédéčku, na tom posledním pak najdete písně renesanční a vánoční. Supraphonské a pantonské archivy byly doplněny o řadu licenčních výpůjček tak, aby profil kapely a muziky byl co nejúplnější. S přispěním ostatních vydavatelství se podařilo dosáhnout maximální pestrosti, včetně ukázek z aktuálního alba. Jiří Tichota navíc společně se zvukařem Petrem Kocfeldou občerstvili zvuk nahrávek do optimální podoby. Krabička se čtyřmi CD obsahuje také booklet se vzpomínkovým textem a zajímavým dokumentačním materiálem. Kompletní seznam skladeb včetně jejich krátkých ukázek najdete na stránkách vydavatelství Supraphon.


Clarinet Factory - Out Of Home (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazz / minimalismus / world music

Clarinet Factory - Out Of Home
Clarinet Factory (dříve České klarinetové kvarteto) za dobu své existence urazili dlouhou cestu od tradice - klasiky a jazzu - přes etnickou hudbu a minimalismus až k vlastní tvorbě. Na té cestě lze najít řadu zajímavých milníků: vítězství v International Songwriting Competition 2005 (USA, v porotě mimo jiné Tom Waits a Jerry Lee Lewis), koncertování s Bobbym McFerrinem, Eternal Seekers, ale také inspirativní cestu s jazzovou zpěvačkou Janou Koubkovou do Senegalu, spolupráci na filmové a baletní hudbě či setkávání s Alanem Vitoušem. Všechny tyto zkušenosti a vlivy se objevují i na novince "Out Of Home", která se rozprostírá od několika taktů z Dvořákovy "Novosvětské" až po hip hop na ulici. S Clarinet Factory si na ní zahrál již zmíněný Alan Vitouš, smyčcové Epoque Quartet a svým vokálem přispěla i Lenka Dusilová. Leitmotivem je hledání, cesta samotná; škála rytmů a barev bez použití elektronických nástrojů. Ukázky z desky jsou k dispozici na webu vydavatelství Supraphon.


U.N.K.L.E. - Where Did The Night Fall (Mystic Production)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: elektronika / alternativa

UNKLE - Where Did The Night Fall
Britské elektronické uskupení U.N.K.L.E. se po poměrně krátké době, tedy po dvou letech, vrací s pátým studiovým albem "Where Did The Night Fall". Oficiálně vyšlo už v první půlce května a fanouškům přineslo čtrnáct skladeb, v některých edicích rozšířených na patnáct. James Lavelle a Pablo Clements, kteří aktuálně tvoří duo U.N.K.L.E., si při nahrávání alba vypomohli řadou hostů, kterými jsou například psychedelické rockové formace Sleepy Sun, Black Angels, rocková uskupení Autolux a Big In Japan, Katrina Ford ze Celebration, Joel Cadbury ze South, Gavin Clark nebo zpěvák Mark Lanegan. "Where Did The Night Fall" je už nyní ke slyšení na MySpace.com projektu. Svoje názory můžete konfrontovat s našimi shrnutými v Podpultovkách.


Nevermore - The Obsidian Conspiracy (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: progesivní metal / heavy metal

Nevermore - The Obsidian Conspiracy
Po pětileté pauze a s čerstvou sílou se američtí Nevermore vracejí na hudební scénu. Na posluchače útočí s desetiskladbovou náloží pojmenovanou "The Obsidian Conspiracy" a jeden z nových songů "Without Morals" nabízí k poslechu na svých MySpace.com stránkách. Na stejné adrese najdete i dva novinkové trailery. Nové písně produkoval Peter Wichers, známý jako zakladatel formace Soilwork, a muzikanti si spolupráci velmi pochvalovali. Připomeňme, že čeští fanoušci si nový materiál mohli poslechnout naživo na uplynulém festivalu Metalfest, který proběhl od 21. do 23. května v Plzni v amfiteátru Lochotín.


Různí - Listen Up! The Official 2010 FIFA World Cup Album (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / world music

Různí - Listen Up! The Official 2010 FIFA World Cup Album
Mistrovství světa ve fotbale konané poprvé na africkém kontinentu v Jihoafrické republice už klepe na dveře a, jak je už nějaký čas zvykem, nemůže chybět ani hudební doprovod. Oficiální hymnou se stala skladba “Waka Waka (This Time For Africa)”, na které spolu se Shakirou spolupracovali afričtí Freshlyground. Vedle této dvojice dostali pochopitelně velký prostor afričtí umělci, které doplnilo ještě několik interpretů z ostatních kontinentů. Dohromady si tu zazpíval například John Legend s Angélique Kidjo, Wyclef Jean s Jazmine Sullivan, R. Kelly se Soweto Spirituals Singers či Pitbull s Dario G, jejichž "Carnival de Paris" byl oficiálním songem šampionátu z roku 1998 konaného ve Francii. Jestli vás zajímá, jaká hudba bude doprovázet ten letošní, navštivte speciální stránky tohoto titulu, kde hrají všechny písničky v krátkých ukázkách.


Anathema - We're Here Because We're Here (Mystic Production)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Anathema - We're Here Because We're Here
S osmou studiovkou si kultovní britská formace Anathema dala pořádně na čas. Fanoušky na ni nechala čekat dlouhých sedm let, ale oplátkou za trpělivost k nim posílá na "We're Here Because We're Here" deset nových songů. Jejich mix obstaral Steven Wilson, známý jako lídr kapely Porcupine Tree. Jedné z nových písní "Angels Walk Among Us" propůjčil svůj hlas i zpěvák finských HIM Ville Valo. Jak se spolupráce povedla, můžete sami ohodnotit poslechem skladby na MySpace.com profilu kapely. Za zmínku stojí fakt, že se album mělo původně jmenovat "Horizons" a že nově vybraný název pochází ze stejnojmenné písně, kterou si prozpěvovali vojáci v zákopech během první světové války.


Tift Merritt - See You On The Moon (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní country / folk / rock

Tift Merritt - See You On The Moon
Před dvěma lety jsme tu psali o albu "Another Country" americké písničkářky Tift Merritt, jež je jednou z představitelek alternativní odnože country ve spojení s folkem a rockem. Na svém novém albu "See You On The Moon", které produkoval Tucker Martine (Laura Veirs, Sufjan Stevens, The Decemberists, Bill Frisell), Tift Merritt představuje dvanáct nových písní. V jedné z nich uslyšíte Jima Jamese, frontmana kapely My Morning Jacket. Podle vlastních slov zpěvačky bylo jejím záměrem nahrát co možná nejpřímější a zároveň velmi silnou nahrávku. Zda se tento záměr povedl, můžete posoudit poslechem celého CD na webu Tift Merritt.


Grimaso - Let The Beat Come True (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop / rap

Grimaso - Let The Beat Come True
Jeden z nejproduktivnějších slovenských hiphopových producentů Grimaso, který stojí například za H16, vydává svůj druhý samostatný producentský počin "Let The Beat Come True". Album obsahuje celkem osmnáct tracků, a tak asi nikoho nepřekvapí, že se to na něm jen hemží hosty. Vskutku exkluzivním je Evidence z Dilated Peoples a dalšími jsou lidi jako jako Young De, Rasco, Meloe Melodic, Affiliated Soldierz, Stephano Moses, Gigi Gabor, KAF, ZPU a S.A.S. Českou a slovenskou scénu na "Let The Beat Come True" pak reprezentují Dominika Mirgová, Rytmus, Nironic, Hugo Toxxx, Tom Malár, Suvereno a samozřejmě nechybí ani H16. První ochutnávkou z desky jsou prozatím dvě videa na kanálu YouTube.com labelu BeatBan.


Nell Bryden - What Does It Take? (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: blues / americana

Nell Bryden - What Does It Take?
Americká písničkářka Nell Bryden začínala s klasickou školou - deset let hrála na cello a jejím snem bylo stát se operní zpěvačkou. Jenže když poprvé uslyšela Jimiho Hendrixe a Janis Joplin, bylo vše jinak. Od té doby ale uplynul už nějaký čas a se svojí "What Does It Take?" natáčenou v New Orleans a New Yorku se vydala ke kořenům americké hudby, tedy k blues a americaně. I kvůli tomu si k nahrávání přizvala Grammy oceněného producenta Davida Kershenbauma, jehož majstrštykem jsou "Diamonds And Rust" Joan Baez, či "Everything I Do, I Do It For You" Bryana Adamse a v portfoliu má i hvězdy typu Tracy Chapman, Tori Amos či Cat Stevens. Druhým producentem je pak John Hill, jehož služeb využily Norah Jones či Shakira, a podílel se i na dnes zmíněném album k mistrovství světa ve fotbale. Autorkou celého alba je ale samotná Nell Bryden a o "What Does It Take?" se začíná mezi kritiky mluvit dosti nahlas. Zda oprávněně, můžete soudit z několika kousků na jejím MySpace.com.


Dew Scented - Invocation (Mystic Production)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: death metal / thrash metal

Dew Scented - Invocation
Německá thrashmetalová formace Dew Scented vydává alba v téměř pravidelných intervalech a novinková placka "Invocation" je toho důkazem. Nástupce tři roky starého počinu "Incinerate" servíruje posluchačům dvanáct nových kousků, jejichž nahrávání probíhalo pod dohledem Jörga Ukena ve studiích Soundlodge, kde na svých albech pracovali také například God Dethroned nebo Sinister. Všechny nové písně si můžete poslechnout na webu truecultheavymetal.com.


Sérgio Mendes - Bom Tempo (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: bossa nova / latin jazz

Sérgio Mendes - Bom Tempo
Po dvou letech se vrací legenda brazilské hudební scény Sérgio Mendes. Jeho novinka dostala název "Bom Tempo" a Mendes při jejím nahrávání využil melodie od nejrůznějších autorů, především těch brazilských, jako je Antonio Carlos Jobim, Gilberto Gil, Milton Nascimento nebo Carlinhos Brown, a nemůže chybět ani jeho dávný přítel Stevie Wonder. Sérgio Mendes pro své fanoušky ale připravil hned dvojnásobný nášup, kdy zmíněné album doprovází i jeho remixová podoba. Na ní se jeho aktuálních songů chopily hvězdy jako Paul Oakenfold, Paul Harris nebo Bimbo Jones. Obě verze už nyní dává Sérgio Mendes k poslechu na svém webu.


Dále vychází:

Aeon - Path Of Fire (Mystic Production)
Bluesberry - Co je to blues (Panther)
Brendan Perry - Ark (Panther)
Cimbálová muzika Harafica - Harafica (Panther)
Danzig - Deth Red Sabaoth (Mystic Production)
Disbelief - Heal (Mystic Production)
Enemy Of The Sun - Caedium (Mystic Production)
James Holden - Dj-Kicks (Panther)
John Cale - Live At Rockpalast (2CD) (Mystic Production)
Jules Verne - Komplet 2 (Supraphon)
Karel Kryl - Zas padá listí.... (Básně 1962-1991) (Supraphon)
Lamb Of God - Hourglass - Volume I - The Underground Years (Sony Music)
Lamb Of God - Hourglass - Volume Ii - The Epic Years (Sony Music)
Lamb Of God - Hourglass: The Cd Anthology (Sony Music)
Limbonic Art - Phantasmagoria (Mystic Production)
Magica - Dark Diary (Mystic Production)
Mammutant - Atomizer (Mystic Production)
Marta Kubišová - Vyznání / Zlatá kolekce (Supraphon)
Michal Viewegh - Nápady laskavého čtenáře (Supraphon)
Misha - Studio 2009 (EMI)
Necronomicon - The Return Of The Witch (Mystic Production)
Pretenders - Live In London (CD+DVD) (Mystic Production)
Queen - Singles Box Set Vol.3/Limited (EMI)
Rage Against The Machine - The Collection (Sony Music)
Revamp - ReVamp (M.A.B.Records)
Různí - Best Of Dance 2/2010 (Universal)
Různí - Disney Pixar Greatest (EMI)
Různí - Československá SuperStar - Nové hity 2010 (Sony Music)
Různí - Chorvátske melódie (Sony Music)
Různí - Nej filmové hity všech dob (Universal)
Různí - Nej písničky pro děti všech zemí (Universal)
Schola Gregoriana Pragensis - Dialogues (Supraphon)
Triosphere - The Road Less Travelled (Mystic Production)
Zyklon - The Storm Manifesto (Mystic Production)

NÁZORY
  • deftones ? (kostkacz, 31.05.2010 16:43) Reagovat

    jak je to s novou deskou Diamond Eyes od Deftones ? Vyšla už v ČR ?? Pokud ano, uvítal bych tu recenzi...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Clarinet Factory píší s novou deskou další kapitolu své sonické cesty (14.02.2024 14:15)
- Video: "Jsme nerozdělitelní." Jana Kirschner nás v klipu "Delia nás" zahrnuje pozitivitou (09.02.2024 11:18)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Mirai Bono Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu