La Roux chtějí novou desku polidštit

26.05.2010 09:57 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

La Roux
© wordpress.com
Elly Jackson z dua La Roux se rozpovídala o nové desce, jež má být plná změn. Elly doslova řekla, že by chtěla dosáhnout lidštějšího soundu. Dosavadní elektronická tvorba by se tak mohla dočkat výrazného posunu oproti loňskému debutu.

Dále pokračovala: "Nejdříve plánujeme pár měsíců experimentovat, ale chtěla bych, aby deska působila více lidským dojmem. Chci, aby obsahovala prvky z předešlého alba, abychom nemuseli hledat zcela novou skupinu fanoušků, ale musíme jít dál, chci nové pojetí, nový koncept, novou vizuální podobu, něco zcela nového." Na dotaz, co udělá se svojí typickou patkou, odpověděla: "Účes si pravděpodobně změním, ale ještě jsem se nerozhodla jakým způsobem. Myslím si, že když nové album bude znít jinak, potřebuji i jiný vzhled."

La Roux si v současnosti užívají úspěch v USA s písni "Bulletproof", která stoupá vzhůru v žebříčku Billboard Hot 100, tento týden dorazila až na číslo devatenáct. Pro britskou kapelu je to velký úspěch, neboť neameričané mají v hudebním průmyslu za Atlantikem velice těžkou pozici.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY