Hledá se předkapela skupiny Korn

24.04.2009 10:31 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Korn
© korn.com
Koncert kultovní metalové formace Korn se blíží závratnou rychlostí a pořadatelé vyzývají všechny české a slovenské nadějné kapely prostřednictvím veřejné soutěže. Z té vzejde vítězná formace, která společně s Korn stane 9. června v Tesla Areně na jednom pódiu.

Skupiny, které mají zájem se soutěže zúčastnit, musí s hlavní hvězdou večera žánrově korespondovat. Šanci mají tedy nu-metalové, hardcoreové, crossoverové, moderní thrashové nebo metalcoreové formace. Možné jsou i žánrové přesahy, například do stoner rocku, sludge či postcoreu. Zpěvák nebo zpěvačka vítězné kapely si bude navíc moct zazpívat s Korn v průběhu koncertu jeden song.

Soutěž začala 21. dubna a zájemci se mohou do 30. dubna registrovat na stránkách bandzone.cz/korn. Adepti musí mít více než patnáct let a skupina musí mít k dispozici minimálně dvě skladby nahrané v profesionálním studiu. Nahrávky, kterou zaujmou vybrané zástupce agentury Charm Music, Radia Beat, serveru Bandzone.cz a hudebního publicistu Petra Korála, bude následně posuzovat management Korn. Bude vybrána pětice finalistů, která bude v neděli 10. května představena posluchačům v pořadu "Hard And Heavy" Radia Beat. O finálním výherci, který bude vyhlášen 31. května, rozhodnou počty SMS odeslané fanoušky přes SMS bránu Radia Beat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY