Festival Melt! ohlásil konečný line-up

27.06.2008 13:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Melt! new flyer
© facebook interpreta
Festival Melt! se velkým kvapem blíží, vypukne přesně za tři týdny. Pořadatelé v tomto týdnu konečně završili line-up, který potvrzuje, že půjde o velkou parádu.

Festival začne v pátek 18. července a celý první den bude (až na pár výjimek) hozený především do tanečního rytmu. Na několika scénách vystoupí například Booka Shade, Alter Ego, Gui Borrato, Technotronic nebo Modeselektor. Křehkost dni dodá snad jen Kate Nash, která jinak z důvodu natáčení nové desky zrušila celé turné po Německu. Druhý den bude pro změnu spíše oddechový a interpreti během něho budou tvořit příjemnou kulisu při odpočinku po protančené noci. Vyvrcholením bude pozdní vystoupení Švédky Robyn, která svou účast potvrdila teprve před několika dny, a kapely Franz Ferdinand. Ta nabídne i několik písní z nové desky, kterou právě v současné době natáčí. Nejhvězdnější bude až poslední den festivalu, během kterého se večer na hlavním pódiu představí například Hot Chip a Stereo MC’s a celý letošní ročník pak uzavře velkolepým vystoupením Björk.

Dodejme, že poslední lupeny na tento jedinečný festival jsou stále ještě v prodeji. Místa předprodeje a aktuální ceny přináší oficiální web festivalu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY