shop.musicserver.cz

Vyhrajte 3 x CD THE KILLERS / 3 x CD ROE-DEER / 3 x CD STINGA / 5 x pánské a dámské tričko EB + silikonový náramek EB / 2 x 2 permanentky na MOFFOM / 5 x vstup na VYPSANOU FIXU / 3 x vstup na BRATRY ORFFY / 3 x vstup na PRAGUE-PARIS-BERLIN

Vydáno: 16.10.2006 00:00 v sekci Publicistika - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Další týden plný soutěží je tu, přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

The Killers - Sam's Town
© facebook interpreta
První soutěž pro tento týden, kterou pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím Universal, je o "Sam's Town" The Killers. Druhá deska pánů z Las Vegas vznikala ve spolupráci s producenty Floodem a Alanem Moulderem a dle frontmana kapely Brandona Flowerse se zvukem vzdálila britské rockové scéně, s níž byli The Killers v souvislosti s úspěšným debutem "Hot Fuss" spojováni. CD získají tři úspěšní řešitelé našeho kvízu.

Do kvízu o 3 x CD The Killers "Sam's Town" vstoupíte tady.
Roe-Deer - Take
© facebook interpreta
To pražští Roe-Deer se za ovlivnění Ostrovy nestydí, citlivou, jednoduchou hitovostí s odkazem na Británii na sebe strhávají pozornost už roky. V posledních měsících je slyšet hlavně jejich podařený singl "2nd Floor Boy", některá rádia hrají i píseň "Pinhead Pirouette". Na novince "Take", o níž jde v druhé soutěži tohoto týdne, je krom těchto skladeb k mání dalších devět tracků. Díky firmě EMI ji vyhrají tři z vás.

Do kvízu o 3 x CD Roe-Deer "Take" vstoupíte tady.
Sting - Songs From The Labyrinth
© facebook interpreta
Přestože se pod světly ramp pohybuje už čtvrt století, má Sting stále tendence experimentovat a překvapovat. Novinkovou desku "Songs From The Labyrinth" poskládal z pět set let staré tvorby loutnisty Johna Dowlanda. Středověký nástroj ve studiu svěřil bosenskému muzikantovi Edinu Karamazovi, ve třech skladbách si pak sám zahrál na arciloutnu. Společnost Universal do soutěže věnovala tři CD.

Do kvízu o 3 x CD Stinga "Songs From The Labyrinth" vstoupíte tady.
dámské tričko EB
© facebook interpreta
Praha se letos stala součástí mapy mezinárodního festivalového maratonu Electronic Beats. V sobotu 28. října v prostorách Veletržního paláce britští Slam, kosmopolitní N.O.H.A. a maďarští Yonderboi, hlavními taháky programu jsou britští The Prodigy a DJ Carl Craig. Minule jsme hráli o volňásky, nyní nabízíme exkluzivní pánská a dámská trička s motivem festivalu plus stylový silikonový náramek. Soutěž bude mít pět výherců, každý obdrží všechny jmenované ceny.

Do kvízu o 5 x pánské a dámské tričko EB + silikonový náramek EB vstoupíte tady.
MOFFOM N
© moffom.org
Od 18. do 22. října proběhne v Praze 3. ročník mezinárodního festivalu hudebních filmů Music On Film - Film On Music. Nabídne pět dnů plných premiér hudebních filmů (například první českou projekci snímku "Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí"), dokumentů (jeden z nich je o kapele The Plastic People Of The Universe) a videoklipů. Součástí programu jsou koncerty (společně vystoupí Jiří Pavlica s Hradišťanem a hvězda mezi africkými hudebníky Madal Kunene), projekce filmů s živým hudebním doprovodem (německému němému filmu "Golem" bude přizvukovat kanadský hiphopový mág Socalled) a diskuse se zahraničními hosty (přijede britský filmař Julien Temple, Alexander Hacke z Einstürzende Neubauten i profesor blues William Ferris). Chcete-li být u toho, zkuste štěstí v našem kvízu, dvěma soutěžícím udělíme dvě permanentky. Avšak nezahálejte - hrajeme pouze do úterý.

Do kvízu o 2 x 2 permanentky na MOFFOM vstoupíte tady.
Vypsaná fixa N
© Ondřej Pýcha
V pátek 27. září vyjela pardubická Vypsaná fiXa na rozsáhlé turné k novinkovým živákům, obsahujícím záznam koncertu kapely v ostravském klubu Fabric. CD "V Fabric" a DVD "Před náma jedeme my" se rozhodla přivězt do osmadvaceti měst. Na některé koncerty spolu s ní vyráží také skupiny Chocolate Jesus, haiku, Tři sestry, Wohnout i Horkýže slíže, součástí šňůry je také akustický speciál v klubu Akropolis a samozřejmě i návrat na místo činu spojený se křtem obou nosičů. Vydavatelství Sony BMG, jež CD a DVD vydalo, si při této příležitosti dovolilo milou pozornost - pět univerzálních vstupenek na koncert Vypsané fiXy, opravňujících k návštěve jednoho libovolně zvoleného vystouení v rámci turné.

Do kvízu o 5 x vstup na Vypsanou fiXu vstoupíte tady.
Palác Akropolis N
© facebook interpreta
Na závěr opět zveme na koncerty v pražském Paláci Akropolis. Ve čtvrtek 26. října zde připomenou pochvalami opředený debut "Bingriwingri" Bratři Orffové, skupina Lukáše Novotného, Ivana Gajdoše a Matouše Godíka, jež se dočkala žánrové škatulky nu-folk. Na sobotu 28. října je pak ohlášený další koncert série Prague-Paris-Berlin, tentokrát s francouzskými alchymisty Les Boukakes, misících vlivy gnawa, rocku a elektra, německými hooklinery Culcha Candela a jejich latino-power-rapsession a domácím seskupením Kaliyuga Sound DJs. Na oba koncerty pozveme tři vylosované.

Do kvízu o 3 x vstup na Bratry Orffy vstoupíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na Prague-Paris-Berlin vstoupíte tady.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Mötley Crüe - Dogs of War 6/10
Video: Mötley Crüe se chtějí v novince "Dogs of War" stát nesmrtelnými. Moc se jim to nedaří Všemožnými historkami opředení glamrockoví divočáci Mötley Crüe mají svá nejlepší léta za sebou. Nicméně si nejsem úplně jistý, zda si to sami uvědomují. Místo hudby se ve spojitosti s kapelou skloňují spíše kauzy typu... čtěte zde
Vydáno: 27.04.2024 17:00 v sekci Audio / Video | Video
Taylor Swift - The Tortured Poets Department 6/10
Recenze: Taylor Swift na desce "The Tortured Poets Department" otevírá dveře pouze pozvaným, ostatní nechává tápat ve foyer Taylor Swift je králem Midasem dnešní doby. Ne ovšem ve smyslu, že by tajila oslí uši. Spíše upomíná na příběh, v němž na co panovník sáhl, proměnilo se ve zlato. Midas kvůli této schopnosti nemohl pít ani jíst, u Taylor se v... čtěte zde
Vydáno: 27.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Berenika Kohoutová - Hot or not? 7/10
Video: Berenika Kohoutová v "Hot or not?" řeší ne/dokonalost a odtajňuje těhotenství Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová představuje po delší době provokativní singl "Hot or not?" pojednávající o zdánlivě dokonalém životě, který tak rádi prezentujeme na sociálních sítích. Ale ne vše pozlátko je takové, jak... čtěte zde
Vydáno: 26.04.2024 16:30 v sekci Audio / Video | Video
Anna K., Forum Karlín, Praha, 25.4.2024
Naživo: Anna K. provedla Forum Karlín uhrančivým "Údolím včel" Anna K. se do pražského Fora Karlín vrátila po šesti letech. Příjemně zaplněnému prostoru představila většinu ještě stále nového alba "Údolí včel", které jí přišel pomoct pokřtít Michal Suchánek. Zazněly samozřejmě také... čtěte zde
Vydáno: 26.04.2024 08:48 v sekci Naživo
Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem
Rozhovory: Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem Do příběhu nového alba Jany Kirschner "Obyčajnosti" významně promluvila pandemie. V Londýně žijící zpěvačka totiž trpěla nedostatkem kontaktu se svými blízkými ze Slovenska, které dle svých slov neviděla rok. Tvorba písní pro... čtěte zde
Vydáno: 25.04.2024 15:30 v sekci Publicistika | Rozhovory
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Audio: Einstürzende Neubauten v "Ist Ist" zase jednou experimentují. Lákají na novou desku i koncert v Praze (29.03.2024 07:27)
- Bratři Orffové vyrážejí v dubnu na turné a nasazují "Píseň pro Stefanii Sauer" na stream (13.03.2024 09:33)
- Einstürzende Neubauten vystoupí v říjnu v Praze. Představí novou desku s pop music pro paralelní vesmíry a mezisvěty (06.02.2024 14:13)
- Video: Smrtí nic nekončí. V písni "Miluju Tě" na to poukazuje Jelen s legendárním Hradišťanem (17.12.2023 16:36)
- Naživo: Slušnost, pokora, vděčnost. Kapela Jelen v O2 areně oslavila deset let nádherným koncertem (03.12.2023 13:29)
- Nové desky 41/2023 - od Troye Sivana přes ††† po Holly Humberstone (18.10.2023 21:00)
- Vinyly obou desek Bratrů Orffů vyjdou již příští pátek, v plánu jsou i koncerty (12.10.2023 19:51)
- Naživo: Víte, že... Folkovky byly zase fajn? (03.08.2023 18:01)
- Folkové prázdniny startují už v sobotu. Do Náměště přijedou umělci z Jamajky, Íránu, Irska i Ukrajiny (18.07.2023 09:18)
- Bratři Orffové chystají vinylové reedice obou svých alb (17.04.2023 09:47)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Kabát Queen Adele Sia Rush Beyoncé Bono U2 AC/DC Mirai Dua Lipa Lady Gaga Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu