Gorillaz objasní vzestup strašidla

08.09.2006 12:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Gorillaz book N
© www.amazon.com
Kolem projektu Gorillaz, který fakticky už vlastně neexistuje, je v poslední době opětovně velmi živo. Po informacích o novém DVD se nyní na veřejnost dostávají informace o knížce o tomto projektu.

Autobiografická kniha ponese názve "Rise Of The Ogre" a vyjde u nakladatelství Penguin Books. Nebude se však jednat o paskvil, který by se snažil na úspěchu neexistujícího projektu jen vydělat, ale o seriózní knihu, na jejíž podobě se podíleli všichni čtyři členové Gorillaz a asistent kapely Cass Browne, který za finální podobu knihy zodpovídá. Na 256 stránkách se dočtete o všem, co bylo a je s projektem Gorillaz spojováno, mimo jiné budete moci shlédnout i fotografie členů této nejúspěšnější virtuální kapely z jejich dětství, nebo si přečíst podrobné životopisy jednotlivých členů do listopadu 2000, kdy Gorillaz vydali své první EP. Jamie Hewlett a jeho team Zombie Flesh Eaters slibují i nemalé množství materiálu, který byl doposud přísně utajován.

Zatímco zmiňované DVD "Phase Two - Slowboat To Hades" vyjde 30. října, kniha "Rise Of The Ogre" se do obchodů dostane již o pár dní dříve, přesněji 26. října.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY