shop.musicserver.cz

Nové desky pro 47. týden

Vydáno: 20.11.2005 05:00 v sekci Nové desky - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

V pondělí se na pultech obchodů kromě jiných objeví nové desky od Mika Shinody a jeho projektu Fort Minor, metalistů System Of A Down, domácích zpěvaček Ivy Frühlingové a Heleny Zeťové, jejich irské kolegyně Enyi či německých technařů Scooter. Ozzy Osbourne shrnuje své oblíbené coververze, Kryštof zvou na koncert a Rolling Stones vybírají rarity.

Pokud se v pondělí 21. listopadu vypravíte do nějakého hudebního obchodu, měli byste v nich najít tyto nové desky...

System Of A Down - Hypnotize (Sony BMG)
web / preview / psali jsme

System Of A Down - Hypnotize
Jedna z nejúspěšnějších a také nejoriginálnějších metalových kapel současnosti vydává druhý díl svého nového alba rozděleného do dvou nosičů. "Hypnotize" přichází přesně půl roku po první půlce nazvané "Mezmerize". I tuto desku produkoval zkušený matador Rick Rubin. Stejnojmenný první singl uvádí desku do médií a na jeho klip se můžete podívat zde. Nahrávka vychází také v dualdiscové verzi.
Fort Minor - The Rising Tied (Warner)
web / preview / psali jsme

Fort Minor - The Rising Tied
Mike Shinoda z Linkin Park připravil svoji sólovou desku, kterou tvoří výhradně hiphopový materiál. Však také výkonným producentem alba je Jay-Z a desku ozvláštnili hosté Black Thought z The Roots, Common, Kenna nebo John Legend. Nechybí ani jeho spoluhráč z Linkin Park DJ Joe Hahn. Album propagují hned tři singly - "Remember The Name" a "Petrified" se nesou v ostřejším hiphopovém rytmu, zatímco "Believe Me" je určen pro popovější publikum. Část desky je ke slyšení zde.
Iva Frühlingová - Baby Doll (EMI)
web / preview / psali jsme

Iva Frühlingová - Baby Doll
Druhé album modelky a zpěvačky, pár měsíců navíc také manželky Richarda Krajča, vychází tři roky po úspěšném debutu "Litvinov", který se z Francie propracoval poměrně nečekaně k úspěchu i na české půdě. Frühlingová desku natáčela v Bratislavě ve studiu CreativeMusicHouse, autorsky se na ní podílí i skupiny Here nebo Bratři Orffové. Dvě písně jsou v češtině, zbytek ve francouzštíně. Prvním singlem je píseň "Á part", kterou už hrají rádia.
Enya - Amarantine (Warner)
web / preview / psali jsme

Enya - Amarantine
Irská zpěvačka zasněných skladeb se po několika odkladech konečně vrací s novým albem, dlouhých pět let po veleúspěšné desce "A Day Without Rain". Novinkové album nahrála doma v Irsku se skladatelem Nickym Ryanem a textařkou Romou Ryan. Ukázka ze singlu "Amarantine", jenž dal celé nahrávce název, je ke slyšení v sekci Music na oficiální stránce zpěvačky.


Helena Zeťová - Ready To Roll (Universal)
web / preview / psali jsme

Helena Zeťová -  Ready To Roll
Po rozpadu úspěšné dívčí trojice Black Milk se na sólovou dráhu vydává jejich nejvýraznější členka Helena Zeťová. Jeji debut "Ready To Roll" odstartoval singl "Impossible (Unstoppable)", který jí napsal Michaela Jay a ke slyšení je zde. I zbytek desky je zpívaný anglicky, jedinou výjimkou je bonus v podobě rozšířené znělky "Lepší zůstanou" k televizní show VyVolení, kterou Zeťová nazpívala.


Ozzy Osbourne - Under Cover (Sony BMG)
web / preview / psali jsme

Ozzy Osbourne - Under Cover
Bývalý (a pro různá turné i současný) frontman kapely Black Sabat, úspěšný sólový zpěvák a také hvězda televizního sitcomu se vrací s albem coververzí svých oblíbených skladeb. Část kolekce vyšla už v březnu jako součást rozsáhlého best-of výběru "Prince Of Darkness", Ozzy přidal některé nové skladby jako například "In My Life" nebo "Tears In Heaven". Album vyjde také jako dualdisc s bonusovým materiálem.
Scooter - Who's Got The Last Laugh Now? (Warner)
web / preview / psali jsme

Scooter - Who's Got The Last Laugh Now?
Už patnácté album legend německého komerčního techna nazvané "Who's Got The Last Laugh Now?" vychází přesně rok po poslední desce "Mind The Gap". Ohlásil ho singl "Hello! (Good To Be Back)". Limitovaná edice desky obsahuje i oficiální kalendář Scooteru na příští rok několik videoklipů.


Rolling Stones - Rarities 1971-2003 (EMI)
web / preview / psali jsme

Rolling Stones - Rarities 1971 - 2003
Rolling Stones prohrabují své archívy a vytahují z nich nejzajímavější skladby, které nikdy nevyšly na CD. Mezi nimi najdete živé verze "Tumbling Dice" nebo "Let It Rock" Chucka Berryho z roku 1971, doposud nevydané verze "Miss You" nebo "Mixed Emotions" a také skladbu "If I Was A Dancer (Dance Part 2)", která vyšla jen na promo singlu. Příjemným bonusem je pak dvacestistránkový booklet s fotografiemi Annie Leibovitz.
Kryštof - Ži(v)je (EMI)
web / preview / psali jsme

Kryštof - Ži(v)jě
Dubnový koncert z pražské Lucerny zaznamenává první živé album ostravské kapely Kryštof, která výrazně bodovala i na letošním předávání Andělů. Kapela na živém vystoupení vybírala ze všech tří řadových desek a pochopitelně nechybí ani "Lolita", "Ženy" či "Srdce". Singlem je pak živá verze skladby "Líbej mě" z debutu "Magnetické pole". DVD verze se opozdí a vyjde pravděpodobně až počátkem prosince.
Dále vychází:

Richard Bona - Tiki (Universal)
Chiki Liki Tua - Dvojkilometrový jeleň (Sony BMG)
Christian Eigner - Recovery (Universal)
Ilona - Un Monde Parfait (Universal)
K-Maro - Million Dollar Boy (Warner)
Killswitch Engage - World Ablaze DVD (Universal)
Kylie - Showgirl DVD (EMI)
Bette Midler - Sings The Peggy Lee Songbook (Sony BMG)
Mylo - Destroy Rock & Roll (Sony BMG)
Papa Roach - Live And Murderous In Chic DVD (Universal)
Různí - Cats OST (Universal)
Různí - Ministry Of Sound 2006 (Universal)
Různí - Supervánoce (Sony BMG)
Různí - The Producers OST (Sony BMG)
Různí - Vyvolení (Sony BMG)
Ravi Shankar - Essential (Warner)
Martina Schindlerová - Patríme k sebe (Sony BMG)
Samuel Tomeček - Mladý a drzý (Sony BMG)
Rod Stewart - Great American Songbook Box Set (Sony BMG)
Queen - Night At The Opera (CD+DVD) (EMI)
Ivo Viktorin - Vlna za vlnou (Indies)

NÁZORY
  • Neúplné (Luke, 20.11.2005 10:47) Reagovat

    Ještě jste zapomněli na album Sámera Issy - Break the Silence,podle officiálních stránek zítra také vyjde www.samerissa.com/

  • Sámer (Honza Balušek, 20.11.2005 11:04) Reagovat

    Nezapomněli, podle informací ze Sony deska vyjde nakonec až 28.11.

  • Re:Sámer (Luke, 20.11.2005 11:33) Reagovat

    Aha,tak děkuji za info :))

  • Kde je Sámerovo CD? (Irča, 21.11.2005 21:03) Reagovat

    Zase ho někdo pozastavil,aby náhodou nebodoval ve Slavíku???

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád 12. týden 2024
Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai Pravidelný vítěz českého albového žebříčku Viktor Sheen se musel v aktuálním kole sklonit před svým žánrovým souputníkem, vedení totiž přebírá Grey256 s nahrávkou "Tentokrát". Rádiové hitparádě nadále neohroženě... čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 08:30 v sekci Novinky | České hitparády
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai (29.03.2024 08:30)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Video: Ozzy Osbourne je stále v plné síle. Na desku kytaristy The Cult Billyho Morrisona nazpíval výborný song "Crack Cocaine" (23.03.2024 18:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Video: Pokáčovi ve filmovém songu "Život je pes" pomáhají Lucie Bílá, Richard Krajčo a spousta dalších (20.03.2024 09:26)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Video: Keith Richards přidal k Reedově "I’m Waiting For My Man" své specifické charisma (05.03.2024 08:05)
- Video: Pekař je v klipu "Já a ty" v posteli s Ivou Frühlingovou (29.02.2024 12:27)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Justin Bieber Vladimír Mišík The Prodigy Queen AC/DC Adele Rush Kabát Karel Gott U2 Bono Sia Taylor Swift Télépopmusik Paws Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu