Podívejte se na klip Morcheeby 'Lighten Up'

11.10.2005 14:00 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Morcheeba - Lighten Up
© facebook interpreta
Bratři Ross a Paul Godfreyové tvrdí, že Morcheeba jsou hlavně oni dva a potom až zpěvačky za mikrofonem. Po odchodu Skye Edwards, která s nimi natočila čtyři desky, pokračují dále se studiovou zpěvačkou Daisy Martey. S ní připravili i nové album "The Antidote", které vyšlo v Británii v květnu. Jako ochutnávku z desky dávají teď na svém webu ke stažení první singl "Lighten Up".

Na skladbu ve formátu mp3 lákají hlavně posluchače za oceánem, protože "The Antidote" vyšlo v USA a Kanadě minulý týden. Evropa už desku poslouchá a chodí na jejich koncerty. Na začátku září hráli v Brně, teď koncertují po Itálii, Švýcarsku a Francii. Na konci měsíce poletí za oceán do Chile a Argentiny. Pilotní singl "Wonders Never Cease" následuje druhý "Lighten Up", který vyšel jen v digitální podobě v Evropě už 11. července, nabízí kromě Radio Editu originálu i dva remixy : Super Discount Club Mix a Solasso Vocal Mix.

Na videoklip "Lighten Up" se můžete podívat ve formátu Real Video pro pomalejší a rychlejší připojení a také ve formátu Windows Media pro pomalejší a rychlejší připojení. Skladbu "Lighten Up" si pak můžete stáhnout ve formátu mp3 zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY