Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Pojištění.cz - nejširší nabídka online pojištění v ČR!
Makrorecenze "Spirit" Depeche Mode Depeche Mode jsou stále jednou z největších koncertních kapel a je jim jen ke cti, že pořád nahrávají nová alba a snaží se posunout dál, místo toho, aby jen přehrávali letité hity. Druhou věcí ovšem je, jaké jejich nové nahrávky jsou. U aktuální desky "Spirit" se k její kvalitě rozhodla vyjádřit pětice našich redaktorů. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2017 13:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze ÷ (Divide) Eda Sheerana Přelom letošní zimy a jara je v hudebním světě zcela ve znamení nové desky "÷" neboli "Divide" Eda Sheerana. Anglický písničkář si dal na nějaký čas oddech, aby se letos vrátil vskutku ve velkém. Jak ale jeho třetí deska zarezonovala v uších pětice redaktorů musicserveru? čtěte zde
Vydáno: 20.03.2017 15:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Blackstar" Davida Bowieho V lednu zasáhl celý hudební svět nečekaný odchod Davida Bowieho, pár dnů po vydání skvělého alba "Blackstar". Jako poctu této legendě jsme se na tuto desku podívali i pohledem makrorecenze. Jejím hostem je Dan Šustr z Tiché dohody a výsledné skóre podpořilo resumé naší hlavní recenze. čtěte zde
Vydáno: 03.02.2016 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Sol Invictus" Faith No More Naše další makrorecenze patří Faith No More, kteří po téměř dvou dekádách vydali novou řadovku "Sol Invictus". S ní jsou právě na turné, které má v plánu i zastávku na hradeckém Rock For People. Deska sklízí vesměs pochvalné recenze, co na ni ovšem říká pětihlavá nekompromisní porota naší redakce? čtěte zde
Vydáno: 03.06.2015 10:25 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Na Radosti" Anety Langerové "Na Radosti" je silné autorské album, kterým se Aneta Langerová posunula kousek dále. V hlavní recenzi jsme dost chválili, a tak jsme desku vhodili do klece dravé zvěře zvané makrorecenze. Pět redaktorů vyřklo ortel, ten podporuje resumé z již vydaného článku a bádá v dalších souvislostech. čtěte zde
Vydáno: 19.12.2014 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Mezi lopatky" Kieslowski "Mezi lopatky" je jedno z letošních domácích alb roku, které má šanci získat nějaké to ocenění v ročním sumáři. Kieslowski na něm spolupracovali s Janem P. Muchowem a svůj zvuk o dost posunuli. V hlavní recenzi jsme hodně chválili a ani makrorecenze za tímto hodnocením nikterak nepokulhává. čtěte zde
Vydáno: 04.12.2014 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Made in Czechoslovakia" Bena Cristovao Do spárů našich makrorecenzí padl i Ben Cristovao se svou deskou "Made in Czechoslovakia". Na "Bomby" se pařilo už loni, samotné album však rozhodně nezní stále stejně, naopak nabízí mnohé hudební tváře. Jak se s nahrávkou popralo našich pět redaktorů? čtěte zde
Vydáno: 16.09.2014 13:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Lightning Bolt" Pearl Jam Desáté album Pearl Jam "Lightning Bolt" bylo loni nepřehlédnutelné a letos k němu skupina vyrazila na evropskou koncertní štaci, která ale Česko bohužel mine. V naší makrorecenzi se však za deskou zpětně ohlížíme společně s našimi hosty - v sestavě Antonín Kocábek, Hynek Just a Wojciech Nowacki. čtěte zde
Vydáno: 21.06.2014 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Proměnamě" Tomáše Kluse Jednou ten krok musel přijít. Tomáš Klus se postavil na vlastní nohy a čtvrtou desku "Proměnamě" připravil zcela ve své režii, za pomoci kapely a Jirky Kučerovského. Po hlavní recenzi jsme ji uvrhli i do nelítostného mlýnku jménem makrorecenze, jejímž hostem se stal kuchař Kittchen. čtěte zde
Vydáno: 11.04.2014 09:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Pure Heroine" Lorde Když vyřknete jméno Lorde, vaše okolí vám hned zašeptá další podobná - Lana Del Rey nebo Birdy. Spojnice se hledají snadno, přesto "Pure Heroine" i díky nepřeslechnutelné hitovce "Royals" patří mezi alba roku 2013. Zamířili jsme tedy na ni i naši další makrorecenzi, jejímž hostem byla zpěvačka Patricie. čtěte zde
Vydáno: 15.01.2014 09:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "ARTPOP" Lady Gaga Lady Gaga je divou, která uhranula fanoušky svým přístupem k tvorbě a prezentací své osoby. Deska "ARTPOP" je tahounem posledních měsíců na poli popu, ze kterého se dočkáme ještě nejednoho hitu. Loňský rozruch okolo ní uzavřeme naší další makrorecenzí, jejímž hostem je Michael Foret. čtěte zde
Vydáno: 13.01.2014 09:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Holy Fire" Foals Foals si v létě u nás odbyli svou živou premiéru, když přijeli na festival Rock For People. Letošek byl ale hlavně ve znamení jejich třetí řadovky "Holy Fire", za kterou získali převážně pozitivní reakce kritiky i fanoušků. Pozvání do naší makrorecenze přijal Luděk Fiala. čtěte zde
Vydáno: 11.12.2013 10:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Random Access Memories" Daft Punk Letošní rok byl ve znamení rozruchů, jeden z nich rozpoutal i komplet "Random Access Memories" dvojice Daft Punk. Ti své pojetí tanečních beatů povznesli na novou úroveň a sklidili nejednu pozitivní kritiku. Mezi pochvaly se však vecpalo i nemálo negativních ohlasů. A hostem této makrorecenze se stal Kubatko. čtěte zde
Vydáno: 09.12.2013 13:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Electric" Pet Shop Boys Za svou kariéru si Pet Shop Boys vyzkoušeli několik hudebních poloh, často jim však byla nejblíže ona elektronická s výraznými rytmy. Přesně takto funguje i jejich dvanáctá řadovka "Electric", která sklidila převážně pochvalné recenze. Hostem naší makrorecenze je tentokrát Moimir Papalescu. čtěte zde
Vydáno: 01.11.2013 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Radio" Kittchena Zrod druhé desky Kittchena zabral mnohem více času, než se možná z počátku očekávalo. "Radio" je však uceleným albem skvělého vypravěče příběhů, jehož přijetí vyvolalo nezkrotnou radost a pochvaly, ale taktéž i rozčarování. Nepřekvapivě se ve stejném módu nese i naše první poprázdninová makrorecenze. čtěte zde
Vydáno: 24.09.2013 06:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Here's Willy Moon" Willyho Moona Vypadá trochu jako kříženec Buddy Hollyho a Justina Biebera, ale blíže má rozhodně k tomu prvnímu. Jeho "Here's Willy Moon" je stylový kotrmelec napříč žánry, v základech však staví na rock'n'rollu. Bodově roztříštěnou makrorecenzi doplňuje jako host Jitka Charvátová. čtěte zde
Vydáno: 17.07.2013 15:40 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "The Next Day" Davida Bowieho Dokonalé utajení a následné velké překvapení pro celý hudební svět. Tak se prezentovala nová deska Davida Bowieho "The Next Day". On sám se nenechal ničím zaskočit a vypiloval povedené album, které sklízí chválu. A tento fakt potvrdil i James Harries coby host naší makrorecenze. čtěte zde
Vydáno: 12.06.2013 12:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Paramore" Paramore Paramore prošli mnoha změnami a chvíli to dokonce vypadalo i na rozpad. Nakonec z toho vzešla prostě pojmenovaná řadovka "Paramore", na které se posouvají do nových rovin a ne každý je z jejího zvuku nadšený. V naší makrorecenzi nám tentokrát svůj pohled hosta poskytl Michal Škrabák z River Jordan. čtěte zde
Vydáno: 23.05.2013 12:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Delta Machine" Depeche Mode Třináctá deska Depeche Mode "Delta Machine" budí nejenom nadšení, ale i hromadu rozpaků. V naší makrorecenzi nakonec převládl téměř souhlasný mírný optimismus, ač si spíše myslíme, že se jedná o spíš slabší tvůrčí chvilku této legendy. O další názor jsme pak požádali i zvukového experta Borise Carloffa. čtěte zde
Vydáno: 16.05.2013 16:40 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Zeroth" Luno Eponymní debut, EP "Litato" a následné dlouhohrající album "Zeroth" se staly poznávacími prvky tvorby projektu Luno, který si v současnosti vybírá oddechový čas. Přesto si samotná nahrávka stále vyžaduje pozornost uhranutých posluchačů a nastal ten pravý čas ji dodatečně podrobit naší další makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2013 12:00 v sekci Makrorecenze - Redakce

ALBUM TÝDNE 47/2017

Taylor Swift
Reputation

Pýcha, Závist, Lakomství, Chtíč, Hněv, Nestřídmost - těchto sedm smrtelných hříchů pošramotilo těžce budovanou pověst Taylor Swift. Kdysi dáma americké country získala nálepku úlisného hada. Ale nositelka deseti cen Grammy nám nyní řekne svoji verzi příběhu. Hra začíná a i vy jste její součástí.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 21.11.
Kaleo (IS) (Lucerna - Velký sál, Praha)
Ne 26.11.
Five Finger Death Punch (USA) + In Flames (SWE) (Forum Karlín, Praha)
Po 27.11.
Michael Malarkey (USA) (Roxy, Praha)
St 29.11.
Yung Lean (SWE) (Lucerna - Velký sál, Praha)
Čt 30.11.
Nothing But Thieves (UK) (MeetFactory, Praha)
Pá 01.12.
Klangstof (NL) (Chapeau Rouge, Praha)
Ne 03.12.
Scorpions (DE) (Ostravar Arena, Ostrava)
Út 05.12.
Royal Republic (SWE) (Lucerna - Velký sál, Praha)
St 06.12.
Royal Republic (SWE) (Fléda, Brno)
Ne 10.12.
Sundara Karma (UK) + Blaenavon (UK) (Chapeau Rouge, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Sia Coldplay Rihanna Madonna AC/DC Ewa Farna Beyoncé Lady Gaga Kryštof The Cure Adele Taylor Swift Linkin Park Lucie Bílá Katy Perry Ed Sheeran Metallica David Bowie Marilyn Manson Ben Cristovao
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver