shop.musicserver.cz
Nové desky 18/2024 - od Sii přes Duu Lipu po Willow

Nové desky 18/2024 - od Sii přes Duu Lipu po Willow

Vydáno: 08.05.2024 13:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Warner Music

Hudebním novinkám tohoto týdne kralují ženy v čele se Siou, Duou Lipou a Willow Smith. Tuto trojici navíc doplňují ještě Kacy Hill či Tenille Arts. Dámskou úderku vyvažují jazzman Kamasi Washington, indierockoví Better Than Ezra, nezaměnitelní P.O.D., duo The Lemon Twigs nebo také punk-folkový Frank Turner.

V pátek 3. května vyšly tyto nové tituly:

Dua Lipa - Radical Optimism
žánr: disco / taneční pop / neo psychedelie

 Dua Lipa - Radical Optimism
Dua Lipa po čtyřech letech navazuje na úspěšnou desku "Future Nostalgia", avšak díky řadě hitů, ať už jejích vlastních nebo těch, které nahrála na alba Eltona Johna, Calvina Harrise či pro film "Barbie", to posluchačům možná ani nepřijde. Třetí kolekce anglické zpěvačky s albánskými kořeny dostala název "Radical Optimism" a jedenáct písniček by mělo využívat čistou radost a štěstí i z takových čirých situací, jako jsou těžká loučení nebo křehké začátky. Inspirací jí byla energie Londýna a také syrovost, poctivost, sebevědomí a svoboda britpopu devadesátých let. Nahrála je společně s poměrně úzkým týmem hudebníků, jehož členy byli Kevin Parker z Tame Impala, Danny L Harle (Caroline Polachek), Ian Kirkpatrick (Selena Gomez, Olivia Rodrigo) a Andrew Wyatt (Liam Gallagher, Mark Ronson, Miley Cyrus). Zda má Dua Lipa v rukávu další takové hity, jakými byly "Houdini" nebo třeba "Levitating", zjišťujte na jejím YouTube.


Sia - Reasonable Woman
žánr: pop

Sia - Reasonable Woman
Sia Furler se po poměrně dlouhé době hlásí o slovo s klasickým řadovým albem. Pokud nebudeme počítat vánoční desku "Everyday Is Christmas" a soundtrack k snímku "Music", pak od vydání studiovky "This Is Acting" uplynulo už osm let. Z doby jejího nahrávání si ponechala dvojici producentů a spoluautorů Jesse Shatkin - Greg Kurstin, ke které se už pouze v jednotlivých písničkách přidali třeba Jim-E Stack, Benny Blanco, Rosalía, Charlie Heat, Bülow, Cashmere Cat či Jasper Harris. Neméně pestré to je i v případě hostů, které na desce přímo uslyšíte. Vedle sebe se tu sešli Chaka Khan, Kylie Minogue, Labrinth, Tierra Whack, Kaliii, Jimmy Joliff a Paris Hilton. Co z toho vzniklo, zjistíte na YouTube této australské zpěvačky.


Willow - Empathogen
žánr: alternatívní r'n'b / alt pop / jazz

 Willow - Empathogen
Willow Smith netrvala příprava nového alba nijak dlouho, od vydání "Coping Mechanism" uplynulo půldruhého roku, avšak pokud někdo čeká další nálož pop punku, emo, grunge a hard rocku, bude nejspíš hodně zklamaný. Ačkoli americká zpěvačka pokračuje ve spolupráci s producentem Chrisem Greattim, jehož ve třech písničkách vystřídal australský spolupracovník Meghan Trainor a Shawna Mendese Eddie Benjamin, ve dvanácti novinkách nabízí mix alternativního r'n'b, popu a jazzu. Tomu odpovídá také dvojice hostů, již tvoří Jon Batiste a St. Vincent. Proměnu Willow sledujte na jejím YouTube.


P.O.D. - Veritas
žánr: nu-metal

P.O.D. - Veritas
Návrat ve velkém stylu! Přesně tak se dá popsat novinka americké nu-metalové formace. Jedenáctá nahrávka P.O.D. obsahuje příznačně jedenáct skladeb a některé z nich můžete znát z rockových rádií - konkrétněji třeba kousky jako "Drop" nebo "Afraid To Die". Vedle dalších je najdete k poslechu také na YouTube. Produkci nových písní dostalo do rukou duo The Heavy a Josh Wilbur. Z hostů na novince uslyšíte třeba hvězdy jako Randy Blythe z Lamb Of God nebo Tatiana Shmayluk z Jinjer. Tak co říkáte, dáte desce šanci?


Mdou Moctar - Funeral For Justice
žánr: rock / assouf

Mdou Moctar - Funeral For Justice
Z pouště Nigeru přichází další exploze pouštního blues. Mdou Moctar se vrací s novou kolekcí. Kapela, která si získala srdce fanoušků po celém světě svými energickými koncerty a hypnotickými rytmy, tentokrát zvedá laťku ještě výše. "Funeral For Justice" je její sedmé studiové album a představuje zralou a sebevědomou kapelu, která se nebojí experimentovat. Devět kompozic je plná virtuózních kytarových riffů, pulzujících basových linek a exotických pouštních rytmů. Průvodcem písněmi plné hluboké spirituality je Moctarův charakteristický syrový a vášnivý zpěv. Ukázky z elektrizujícího mixu pouštního blues, rocku a psychedelie naleznete na YouTube profilu formace.


Kacy Hill - Bug
žánr: indie pop / dream pop

 Kacy Hill - Bug
Koho zaujala předchozí tři alba Kacy Hill, jistě už netrpělivě očekává jejich následovníka v podobě desky "Bug". Americká písničkářka se s ním po dvou elpíčkách vydaných nezávisle vrátila pod křídla velkého vydavatelství, kterým je tentokrát Nettwerk. Desítku písniček připravila společně s několika muzikanty, jako jsou třeba Bartees Strange, Aidan Spiro, James Stack, Sega Bodega nebo Henry Kwapis a přivítala v nich i dvojici hostů Nourished by Time a Donnu Missal. Kam se za tři roky posunula, zkoumejte na jejím YouTube profilu.


Tip týdne

Kamasi Washington - Fearless Movement
žánr: jazz / fusion

 Kamasi Washington - Fearless Movement
Americký jazzový saxofonista Kamasi Washington po dlouhých šesti letech vydává nové album s názvem "Fearless Movement", avšak rozhodně to neznamená, že by o něm od vydání "Heaven And Earth" nebylo vůbec slyšet. Jednak byl a stále je součástí uskupení Dinner Party, podílel se na soundtracku ke snímku "Becoming" a společně s Corym Henrym nahrál desku "Alone". Ani v případě dvanácti kompozic, které on sám označil jako "taneční", nezůstal v žádném případě sám. Podíleli se na nich například André 3000, Thundercat, George Clinton, BJ The Chicago Kid, D Smoke, Terrace Martin, Patrice Quinn, DJ Battlecat, Brandon Coleman nebo Shirley Murdock. Podle prvních reakcí spolupráce týmu dopadla velmi dobře, deska si na metacritics drží skóre přesahující 80 %. Jak se bude líbit vám, zjistíte na hudebníkově YouTube.


The Lemon Twigs - A Dream Is All We Know
žánr: indie rock / indie pop

The Lemon Twigs - A Dream Is All We Know
Talentované bratrské duo z Long Islandu, Brian a Michael D'Addario aka The Lemon Twigs, se připomíná svým fanoušků pátým studiovým počinem. Ten hudebníci nazvali "A Dream Is All We Know" a slibuji na něm další porci jejich typického zvuku, který mísí psychedelický pop, glam rock a barokní pop s prvky 70. let. Texty celého tuctu nových skladeb jsou ponořeny do témat snů, reality a úniku a slibují pestrou paletu zvuků od majestátních balad až po chytlavé rockové hymny. Novinka je mnohém projasněnější něž předchozí loňská kolekce "Everything Harmony". Je založena na harmoniích Beach Boys a na neočekávaných změnách v melodice. Kompletní produkci a finální mix zvládla kapela sama, jen s "In the Eyes of the Girl" pomáhal Sean Ono Lennon. Ukázky plné nostalgické krásy naleznete na YouTube profilu formace.


Tenille Arts - To Be Honest
žánr: country

Tenille Arts - To Be Honest
Country, to nejsou jen Spojené státy, ale také Kanada a Austrálie. V případě javorových listů to už nějaký čas dokazuje Tenille Townes a v poslední době se více a více mluví o její jmenovkyni Tenille Arts. Je pravděpodobné, že její další vzestup nastane i se čtvrtým albem "To Be Honest". Rodačka ze Saskatchewanu se totiž stala hlavním umělcem nashvillského vydavatelství Dreamcatcher Artists, které spoluvlastní Kenny Rogers. Ačkoli si tedy většinu písniček, stejně jako doposud, napsala sama, mezi spoluautory naleznete taková jména jako Emily Weisband, Sasha Sloan nebo Demi Lovato. Produkce se navíc ujali hvězdní Ross Copperman, Nathan Chapman, King Henry a Alex Kline. Jak zjistíte i na YouTube hudebnice, dvojici hostů tvoří LeAnn Rimes a duo Maddie & Tae.


EP a minialba

  • Winona Oak - Void
    Švédská zpěvačka, kterou můžeme znát například z hitu "Oxygen" Robina Schulze, konečně navazuje na svůj předloňský debut "Island Of The Sun" šesticí novinek, jejichž produkce se ujal její krajan Anton Engdahl. (YouTube)

  • LA Priest - La Fusion
    Bokovka Samuela Eastgata z anglické formace Late Of The Pier přináší čtveřici songů, které si zmíněný hudebník sám složil a produkoval. Míchá v nich indie rock, disco, psychedelii i alt pop. (bandcamp)

  • N Nao - Miroir
    Kanadská dreampopová zpěvačka si za své loňské album "L'eau et les rêves" vysloužila nominaci na prestižní Polaris Music Prize. Není tedy divu, že trojici letošních novinek nelze přejít bez povšimnutí. (bandcamp)

  • Lucy Gaffney - Pitfalls
    Na indiefolkovou písničkářku ze Severního Irska a její chytlavé songy jsme vás upozorňovali již minulý rok v září, nyní přidává další pětici písniček. (YouTube)

  • Ive - Ive Switch
    K-popový girlband vydal minulý rok v dubnu debutové album, v říjnu následovalo EP "Wave", nyní k nim přihazuje další nálož šesti songů. (YouTube)

  • Nell Mescal - Can I Miss It For A Minute?
    Debutovým ípíčkem se představuje irská písničkářka, kterou hudební publicisté přirovnávají k Lucy Dacus a Tate McRae. (YouTube)


Better Than Ezra - Super Magick
žánr: indie rock

Better Than Ezra - Super Magick
Po desetileté pauze se legendární rocková kapela Better Than Ezra vrací s dlouho očekávaným albem "Super Magick". To produkoval frontman Kevin Griffin a Emery Dobyns, kapela jej nahrála v Pink Deer Studios. Novinka slibuje strhující směsici rocku, popu a alternativního folku. Better Than Ezra, pocházející z New Orleansu, se proslavili v 90. letech. Jejich energická živá vystoupení a chytlavé melodie jim pomohly získat si oddanou fanouškovskou základnu po celém světě. Tucet nových originálních skladeb oslovuje širokou škálu témat, od lásky a ztráty až po naději a vytrvalost. "V mnoha ohledech má hudba nejblíže k magii. Hlavně v tom, co se týče schopnosti, jak dokáže člověka ovlivnit a přenést se na něho," říká Griffin k hlavnímu tématu nové desky. Pilotní singl "Live A Little" můžete vyzkoušet níže nebo na jejich YouTube profilu, kde naleznete i další ukázky z alba.



Frank Turner - Undefeated
žánr: punk folk

 Frank Turner - Undefeated
Frank Turner není pro české publikum žádným neznámým pojmem, vystupoval u nás již několikrát. Jeho desáté album ale budou muset fanoušci trochu víc hledat, neboť "Undefeated" je první kolekcí, které nahrál bez podpory velkého labelu. Čtrnáct písniček vznikalo v jeho domácím studiu v Essexu s jeho vlastní produkcí. Za sebou měl pouze vlastní kapelu The Sleeping Souls a jak sám prohlásil, nebude kolem alba pronášet žádná obvyklá klišé. Inspirací mu byly dlouholeté vlivy interpretů jako Black Flag, Counting Crows, Descendents, The Pogues, Elvis Costello a Billy Bragg. Většinu nahrávky uslyšíte na Turnerově YouTube a pravděpodobně i na říjnovém pražském koncertě v klubu Roxy.


John Carpenter - Lost Themes IV: Noir
žánr: electronica / rock / filmová hudba

 John Carpenter - Lost Themes IV: Noir
Americký filmový tvůrce John Carpenter, známý jako muž mnoha profesí, své filmy nejen režíruje, ale i v nich hraje, produkuje je a skládá si k nim hudbu. Mezi jeho nejslavnější snímky patří "Halloween", "Útěk z L.A.", "Věc" nebo "Přepadení 13. okrsku". V poslední době se však věnuje hlavně skládání hudby. Své debutové album "Lost Themes" vydal v roce 2015, nyní přináší jeho čtvrtý díl s podtitulem "Noir" a opět na něm spolupracoval také jeho syn Cody Carpenter a kmotřenec Daniel Davies. Jakou atmosféru vytvořili tentokrát, zjistíte na jeho bandcampu.


V krátkosti

  • Kany García - Garcia
    Portorická zpěvačka a držitelka šesti Latin Grammy vydává své deváté album. Mezi dvanácti písničkami naleznete i ty, v nichž se k ní připojili Carin Leon, Young Miko, Edén Muñoz, Carla Morrison a Christian Nodal. (YouTube)

  • Camera Obscura - Look To The East, Look To The West
    Skotská indiepopová formace se vrací po více jak jedenácti letech s novou deskou a jedenáctkou písniček. Produkce se ujal finsko-švédský hudebník a člen The Bear Quartet a Heikki Jari Haapalainen. (YouTube)

  • Různí - The Fall Guy (soundtrack)
    Podstatnou část hudby pro snímek "The Fall Guy" složil Dominic Lewis. Mezi jeho jednadvaceti kompozicemi najdete i ústřední téma z pera Blakea Sheltona a také předělávku hitu Kiss "I Was Made For Lovin' You" v podání Yungbluda. (YouTube)

  • Jessica Pratt - Here In The Pitch
    O americké písničkářce jsme ještě nepsali, ačkoli právě vydává čtvrté album, ovšem neměli byste ho jen tak minout. Její mix šedesátkového folku, kalifornského classic rocku a freak folku zaujal hudební recenzenty do té míry, že na metacritics drží málo vídaných 91 %. (YouTube)

  • Slum Village - F.U.N
    Americká hiphopová formace, jejímž členem byl třeba i J Dilla, se na nové desce baví. A aby nebyla aktuální dvojice sama, pozvání přijali například Abstract Orchestra, Karriem Riggins, Earlly Mac, Cordae, Robert Glasper, Phat Kat, Daru Jones nebo Fat Ray. (YouTube)

  • Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events
    Máte-li rádi alternativní pop, indie rock, indie pop nebo revival britpopu, neměli byste minout debutové album anglické hudebnice, kterou si vzal na turné i Louis Tomlinson. (YouTube)

  • Bowen*Young - Us
    Jedna z hlavních představitelek seriálu "Nashville", australská herečka a zpěvačka Clare Bowen, nahrála společné album se svým manželem Brendonem Robertem Youngem. Nese se pochopitelně v duchu country. (YouTube)

  • Adeem The Artist - Anniversary
    Americký hudebník si za své poslední album vysloužil nominaci na Americana Music Honors & Awards. Uvidíme, jak se mu bude dařit s dvanáctkou letošních novinek, jejichž produkce se ujal Butch Walker. (bandcamp)

  • Missio - I Am Cinco
    Americké synthpopové duo s novým albem na fanoušcích rozhodně nešetřilo a servíruje jim hned šestadvacet skladeb rozdělených do pěti částí. (bandcamp)

  • Charlotte Day Wilson - Cyan Blue
    Po necelých třech letech navazuje kanadská rythm and bluesová hudebnice na svůj debut "Alpha" třináctkou novinek. (bandcamp)

  • Danny Ocean - Reflexa
    Venezuelský zpěvák, který spolupracoval například i s Edem Sheeranem, Coldplay nebo Karol G, se hlásí s třetí deskou. (YouTube)

  • Ibibio Sound Machine - Pull The Rope
    Anglická formace kombinující elektroniku a afro funk připravila pro své páté album deset písniček. (bandcamp)

  • David J - Tracks From The Attic
    Veterán alternativního rocku z Velké Británie se vrací s novou deskou plnou skrytých pokladů. Na novince naleznete kolekci raritních nahrávek a dem z jeho bohaté kariéry, které potěší fanoušky Bauhausu i Love and Rockets. (YouTube)

  • Chris Smither - All About The Bones
    Americký bluesový písničkář a kytarista Chris Smither se vrací se svým dvacátým albem, které slibuje kolekci procítěných písní s kořeny v blues, folku a rocku. (YouTube)

  • Il Sogno Del Marinaio - Terzo
    Avant-rocková trojice z Itálie se vrací se třetím albem, které slibuje strhující směs experimentálních prvků, energických rytmů a hypnotických melodií. Fanoušci žánrů jako noise rock, post rock a psychedelie si zaručeně přijdou na své. (YouTube)

  • Keith Wallen - Infinity Now
    Americký rockový kytarista známý z kapely Breaking Benjamin, vydává své debutové sólové album. Deska slibuje energickou směs rocku a metalu s chytlavými melodiemi a silnými texty (YouTube)

  • Beams - Requiem For A Planet
    Torontský sextet, který mísí indie pop podbarvený psychedelikou a lidovou hudbou pocházející z Appalachie vydává svůj třetí studiový počin. (YouTube)

  • Mob Rules - Celebration Day
    Oslavná nahrávka k třicetiletému výročí německé powermetalové kapely. (YouTube)

  • Imperial Triumphant - Vile Luxury (Redux 1924)
    Limitovaná edice třetí studiové desky americké experimentální blackmetalové formace. (YouTube)

  • Emily Barker - Fragile As Humans
    Australská folková písničkářka po třech letech nachystala desítku novinek. (bandcamp)

    Dále vychází

    Agriculture - Living Is Easy / The Circle Chant
    American Culture - Hey Brother, It’s Been A While
    Amy Aileen Wood - The Heartening
    Andrew Star - Cyber Cityscape
    Blushing - Sugarcoat
    Broadcast - Spell Blanket - Collected Demos 2006-2009
    Dan Rincon (Of Thee Oh Sees) - Spotlight City
    Death Lens - Cold World
    Emily Nenni - Drive & Cry Man
    Evilgiane & Slimesito - Evilslime
    Ghost Piss - Dream Girl
    Hana Vu - Romanticism
    Home Counties - Exactly As It Seems
    Into It. Over It. - Interesting Decisions: Into It. Over It. Songs (2020-2023)
    Jawnino - 40 Tape
    Jess Locke - Real Life
    Jharis Yokley - Sometimes, Late At Night
    Jon Mckeil - Hex
    Kee Avil - Spine
    L'arpeggiata / Christina Pluhar - Wonder Women
    Lighting Bug - No Paradise
    Maurice White - Manifestation
    Mehro - Trauma Lullabies
    Milo Korbenski - When You Gonna Tell ’Em The Truth, Aaron?
    Mo Troper - Svengali
    Narrow Head - Moments Of Clarity (Deluxe)
    Nubiyan Twist - Find Your Flame
    Return To Dust - Return To Dust
    Ruth Theodore - I Am I Am
    Různí - Metal Machine Muzak
    S. Raekwon - Steven
    Saigon & Fredo - The Jordan Era
    Sam Gendel & Sam Wilkes - The Doober
    Scott Guild & Cindertalk - Plastic: The Album
    Seventeen - 17 Is Right Here
    Snarls - With Love
    Spice 1 - Platinum O.G.2
    Stefano Di Battista - La Dolce Vita
    Strange Magic - Slightest Of Hands
    Tina - Tina Vs. Hoodcelebrityy
    Wheel - Charismatic Leaders
    Wilhelmine - Meere

    Vychází na vinylu:
    Agriculture - Living Is Easy / The Circle Chant
    Camera Obscura - Look To The East, Look To The West
    Death Lens - Cold World
    Dua Lipa - Radical Optimism
    Elf Power - When The Red King Comes
    Emily Barker - Fragile As Humans
    Genesis - Turn It On Again: The Hits
    Hana Vu - Romanticism
    Ibibio Sound Machine - Pull The Rope
    Imperial Triumphant - Vile Luxury (Redux 1924)
    Jessica Pratt - Here In The Pitch
    Kamasi Washington - Fearless Movement
    Nubiyan Twist - Find Your Flame
    P.o.d. - Veritas
    Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events
    Sia - Reasonable Woman
    Stefano Di Battista - La Dolce Vita
    The Lemon Twigs - A Dream Is All We Know
    Thomas Newman - American Beauty (score)
    Wheel - Charismatic Leaders

    EP:
    Evangeline - When Demigods Go…
    Gloom Girl MFG - Polycrisis
    Naima - City Lights
    No Windows - Point Nemo
    Tony Njoku - Last Bloom

    Reedice:
    Genesis - Turn It On Again: The Hits
    R.N.A. Organism - R.N.A.O Meets P.O.P.O
    Sunny Day Real Estate - Diary

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Serj Tankian - A.F. Day 8/10
    Video: Serj Tankian se v syrové písni "A.F. Day" vrací ke kořenům Zpěvák System Of A Down a v současnosti také mnohostranný umělec a aktivista Serj Tankian plánuje během letošního podzimu vydat pod svým jménem nové EP "Foundations", na které právě poutá singlem "A.F. Day". Ten napsal v pradávných... čtěte zde
    Vydáno: 19.05.2024 08:00 v sekci Audio / Video | Video
    Poly Noir - K mýmu ohni nesedej 7/10
    Video: Temná country Polyho z Insanie se představuje komiksovým klipem "K mýmu ohni nesedej" Dark-country projekt frontmana Insanie Polyho nazvaný Poly Noir dostává konkrétnější kontury s prvním singlem - a rovnou titulním. Skladba "K mýmu ohni nesedej" totiž pojmenovala celé album, které by na značce Smile Music mělo vyjít... čtěte zde
    Vydáno: 18.05.2024 14:30 v sekci Audio / Video | Video
    Jan Váňa -  A na Jordán dopadla tma 8/10
    Recenze: Jan Váňa předkládá na úsporném debutu "A na Jordán dopadla tma" sbírku zamlžených zrcadel pocitů a situací Písničkářství má na domácí scéně hluboce zapuštěné kořeny. Dříve byl jeho představitel často jinotajným mluvčím, který metaforami kličkoval mezi tím, co režim dovolil. Doba se změnila, sdělení postavené na textu ale... čtěte zde
    Vydáno: 18.05.2024 08:00 v sekci Recenze
    Akon, Forum Karlín, Praha, 16.5.2024
    Naživo: Akonův pražský koncert se ze splněného snu proměnil v noční můru Pomohl objevit Lady Gaga, natočil duet s Michaelem Jacksonem, stojí za hymnou šampionátu ve fotbale. Výčet toho, co se Akonovi během posledních dvaceti let podařilo, je úctyhodný a nebere konce. Jeho úspěchy ale zároveň neznamenají,... čtěte zde
    Vydáno: 17.05.2024 14:00 v sekci Naživo
    Moimir Papalescu - V podstatě jsem retro sám o sobě
    Rozhovory: Moimir Papalescu - V podstatě jsem retro sám o sobě Moimir Papalescu nepřehlédnutelně prostupuje domácí - převážně elektronickou - scénou. Působil či působí ve spoustě projektů, v poslední době se ale nejvíc přetřásá návrat formace Moimir Papalescu & The Nihilists. Bylo to... čtěte zde
    Vydáno: 17.05.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Pop už v albovém žebříčku nehraje druhé housle. Taylor Swift dovršuje hattrick a boduje i Dua Lipa (16.05.2024 08:00)
    - Nové desky 19/2024 - od Kings Of Leon přes Anguse & Julii Stoneovy po Aleka Benjamina (15.05.2024 13:36)
    - Na brněnském Jazz Festu zahraje monumentální saxofonista Kamasi Washington se svým gangem muzikantů (13.05.2024 08:40)
    - Spletli si naši dramaturgové rok? Rádiím vládne Michael Schulte s hitem loňského léta (09.05.2024 08:00)
    - Taylor Swift převálcovala všechny české rappery a stanula na vrcholu albového žebříčku (02.05.2024 08:00)
    - Nové desky 17/2024 - od Pet Shop Boys přes Justice po St. Vincent (01.05.2024 12:00)
    - WILLOW nás svými velkými pocity připravuje na novou desku "Empathogen" (28.04.2024 17:29)
    - Český albový žebříček ovládla Yzomandiasova "Paranoia" (25.04.2024 07:30)
    - Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
    - Sia uvádí nové album duetem s Paris Hilton (23.04.2024 17:23)

    ALBUM TÝDNE 20/2024

    The Valentines
    You All Look Beautiful When You Dance

    Trojice The Valentines z Hradce Králové se na hudební scéně pohybuje už od roku 2017. Po několika singlech a EP se letos konečně rozhodla svůj rukopis otisknout i do debutového alba, které nazvala "You All Look Beautiful When You Dance". A povedlo se - deska hudebně baví, přitom textově vybízí k zamyšlení.

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    Út 21.05.
    Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
    Ne 26.05.
    Myles Smith (UK) (Rock Café, Praha)
    Út 28.05.
    Bruce Springsteen & The E Street Band (US) (Letiště Letňany, Praha)
    Po 03.06.
    Rakim (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
    Út 04.06.
    Sting (UK) (Amfiteátr Lochotín, Praha)
    St 05.06.
    Charlotte Sands (US) (Chapeau Rouge, Praha)
    Čt 06.06.
    Nickelback (CAN) (O2 Arena, Praha)
    Čt 06.06.
    ††† (Crosses) (US) (Roxy, Praha)
    Pá 07.06.
    Alfie Jukes (UK) (Café V Lese, Praha)
    So 08.06.
    Dropkick Murphys (US) (Velký sál Lucerna, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Prince Justin Bieber Vladimír Mišík The Prodigy Queen Adele Kabát Sia Taylor Swift Bono Imagine Dragons Dua Lipa Rush Mirai Rammstein Beyoncé AC/DC mp3.com Liam Gallagher Lady Gaga
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu