Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Psykup - Ctrl+Alt+Fuck 9/10
Psykup - Ctrl+Alt+Fuck Novinka experimentátorů z Toulouse, kteří si již od roku 1995 říkají Psykup, je určena všem, kteří opovrhují hudebními hranicemi. Tihle Frantíci nezapřou inspiraci u Mikea Pattona, jehož vliv je citelný v každé z písní šesté a zároveň vůbec nejlepší nahrávky "Ctrl+Alt+Fuck". čtěte zde
Vydáno: 21.04.2017 13:30 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Waaktaar & Zoe - World Of Trouble 7/10
Waaktaar & Zoe - World Of Trouble Norská kapela A-ha už teď žije přípravami na akustické turné plánované na rok 2018, ale to nebránilo kytaristovi a skladateli Paulu Waaktaarovi-Savoyovi v uskutečnění dalšího bočního projektu. Tím je album dvojice Waaktaar & Zoe pojmenované "World Of Trouble". čtěte zde
Vydáno: 13.04.2017 15:45 v sekci Minirecenze - Pavel Parikrupa
Jethro Tull - The String Quartets 3/10
Jethro Tull - The String Quartets Jethro Tull je hudební legenda, která svůj debut nahrála už v roce 1968 a díky své originalitě se jí podařilo hudebně setrvat až do současnosti. Na kontě má dvacet dva řadových alb, "The String Quartets" je třiadvacáté vydané pod jejich hlavičkou. Jsou to však ještě Jethro Tull, nebo nás minstrel Anderson vodí za nos? čtěte zde
Vydáno: 12.04.2017 13:15 v sekci Minirecenze - Tomáš Rozkovec
1st Choice - Rivers 7/10
1st Choice - Rivers Třetí album pražské skupiny 1st Choice hudebně nevybočuje, nepřináší originální zvuk a už vůbec nereaguje na aktuální hudební scénu. Přesto je na novince "Rivers" něco, co člověka nutí se k ní stále vracet. Ač to zní jako otravné klišé, z nahrávky je cítit srdce členů, kteří si za svou tvorbou stojí. čtěte zde
Vydáno: 11.04.2017 14:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Sarah McKenzie - Paris In The Rain 8/10
Sarah McKenzie - Paris In The Rain Australská jazzová vokalistka a pianistka Sarah McKenzie vydává své druhé řadové album "Paris In The Rain". Bývalá studentka prestižní Berklee College of Music na něm skládá poctu Paříži, její atmosféře, lidem i příběhům. Ve městě světel ji také ve třech červnových dnech roku 2016 natočila. čtěte zde
Vydáno: 10.04.2017 19:15 v sekci Minirecenze - Jiří V. Matýsek
Kid Cudi - Passion, Pain & Demon Slayin' 6/10
Kid Cudi - Passion, Pain & Demon Slayin' Titulek může znít jako nesmysl. Vždyť Kid Cudi tu celou dobu byl, nikam nezmizel. Umělcovy psychické problémy se však podepsaly na poněkud divokém materiálu posledních let a Cudi zmizel minimálně z radaru velkých a očekávaných jmen. Novinka ho naštěstí vrací zpátky do kurzu. Jen jí chybí špetka soudnosti. čtěte zde
Vydáno: 09.04.2017 14:30 v sekci Minirecenze - Simona Knotková
Pitbull - Climate Change 2/10
Pitbull - Climate Change Bývala doba, kdy hitparády patřily uštěkanému Pitbullovi. Kdekoli se objevil jako hostující rapper s deseti větami, tam vznikl megahit. Po dlouhých odkladech ze sebe nakonec vypotil novou desku "Climate Change". Tváří se sice ambiciózně, ale hit by tu nenašla ani FBI se Scotland Yardem dohromady. čtěte zde
Vydáno: 07.04.2017 13:00 v sekci Minirecenze - Tomáš Navrátil
Vasilův Rubáš - Nebyl, ale 6/10
Vasilův Rubáš - Nebyl, ale Vasilděda a Ruby, jinak členové uskupení Vasilův Rubáš, vydali v roce 2012 debut "Konec světa", který, jak všichni víme, nenastal. Nyní tématicky navazují druhou deskou "Nebyl, ale". Co od ní čekat? Vtipné, místy drsné texty, harmoniku a folk-punk made in Praha. čtěte zde
Vydáno: 06.04.2017 18:15 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Zara Larsson - So Good 5/10
Zara Larsson - So Good Švédské krásce Zaře Larsson se v posledním roce v hudební kariéře velmi daří. Její hit "Lush Life" se stihl protočit snad ve všech rádiích světa, a proto na řadu přichází druhé album nazvané "So Good". Bohužel zas tak dobré není. čtěte zde
Vydáno: 05.04.2017 13:00 v sekci Minirecenze - Tomáš Navrátil
Erik Hassle - Innocence Lost 7/10
Erik Hassle - Innocence Lost Švédský talent Erik Hassle vydal před osmi lety debutovou desku "Pieces", ale od té doby jsme na další dlouhohrající počin čekali marně. Ne že by se hudbě přestal věnovat, ale vydával hlavně doma ve Švédsku a do světa se v roce 2014 dostalo jen skvělé EP "Somebody's Party". Jaká je jeho novinka "Innocence Lost"? čtěte zde
Vydáno: 04.04.2017 16:10 v sekci Minirecenze - Honza Balušek

ALBUM TÝDNE 17/2017

The Charm The Fury
The Sick, Dumb & Happy

Holandští The Charm The Fury jsou dalším nadějným jménem evropského metalu. Skupina kolem energické frontmanky Caroline Westendorp však není na scéně úplným nováčkem. Novinka "The Sick, Dumb & Happy" je totiž již jejich druhým albem. Díky němu ale konečně nakukují do první metalové ligy.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)


Chaty

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 05.05.
The Japanese House (UK) (Chapeau Rouge, Praha)
Pá 12.05.
Paul Kalkbrenner (DE) (Hala 70, Praha)
So 20.05.
Kiss (USA) (Výstaviště BVV, Brno)
Po 22.05.
Deep Purple (UK) (O2 Arena, Praha)
St 24.05.
Depeche Mode (UK) (Eden Arena, Praha)
Pá 26.05.
Agnes Obel (D) (Palác Akropolis, Praha)
Pá 26.05.
The Kooks (UK) (Malá sportovní hala, Praha)
Ne 28.05.
Rammstein (DE) (Eden Arena, Praha)
Po 29.05.
Rammstein (DE) (Eden Arena, Praha)
St 07.06.
Gojira (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Madonna Coldplay Lady Gaga Beyoncé Rihanna Sia Ewa Farna Adele The Cure Kryštof AC/DC Lana Del Rey Ed Sheeran Tomáš Klus Metallica Lucie Bílá Ben Cristovao Aneta Langerová Taylor Swift Britney Spears
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver