Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Pojištění.cz - nejširší nabídka online pojištění v ČR!
Kid Rock - Sweet Southern Sugar 7/10
Kid Rock - Sweet Southern Sugar Přibližně po dvou a půl letech se s novou studiovou novinkou vrací pro mnohé kontroverzní americký zpěvák Kid Rock. Novinka "Sweet Southern Sugar" je jeho jedenáctým řadovým albem a najdeme na ní tradičně hutnou dávku countryrocku s porcí jižanského blues. čtěte zde
Vydáno: 21.11.2017 11:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
James Harries - Recorded Live In Bratislava (EP) 9/10
James Harries - Recorded Live In Bratislava (EP) James Harries, Brit žijící v Praze, natočil v bratislavském televizním studiu novou desku v podceňovaném formátu EP, živě, ale bez publika. Dává to všechno dohromady smysl? Rozhodně ano. "Recorded Live In Bratislava" je nahrávka, kterou se hudebník vypořádává s úspěchem předchozího alba. čtěte zde
Vydáno: 14.11.2017 19:30 v sekci Minirecenze - Wojciech Nowacki
Adelitas Way - Notorious 8/10
Adelitas Way - Notorious Američané Adelitas Way nejsou v našich končinách nikterak známým pojmem. Za oceánem ale patří k nadějné vlně rockových formací. Trio pocházející z města hazardu vzniklo v roce 2006, ale i za tak krátkou dobu stihlo vydat, včetně novinky, pět plnohodnotných desek. S "Notorious" mají šanci prorazit i u nás. čtěte zde
Vydáno: 13.11.2017 18:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Theory Of A Deadman - Wake Up Call 5/10
Theory Of A Deadman - Wake Up Call Kanadští Theory Of A Deadman až nebezpečně okatě pochodují ve šlépějích slavnějších kolegů Nickelback. Podobně jako oni s albem "No Fixed Address" se rozhodli zahodit rockový zvuk a nalákat nové posluchače na veskrze popovou desku. Nickelback tenkrát selhali. Jak dopadla novinka "Wake Up Call"? čtěte zde
Vydáno: 05.11.2017 11:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Chelsea Wolfe - Hiss Spun 9/10
Chelsea Wolfe - Hiss Spun Ačkoliv je americké zpěvačce Chelsea Joy Wolfe teprve třiatřicet let, má za sebou pět studiových nahrávek, včetně aktuální novinky "Hiss Spun", která hudebně přímo navazuje na předchozí oceňovaný počin "Abyss". Novinka je plná temné atmosféry a znepokojivých aranží. Rozhodně nečekejte odpočinkový poslech. čtěte zde
Vydáno: 20.10.2017 18:15 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Fvtvre - Mess (EP) 9/10
Fvtvre - Mess (EP) Občas je poslech hudby jako rána na srdeční komoru, jako šleha baseballovou pálkou přímo mezi oči. Takový pocit vyvolává i digitální EP "Mess" pražských Fvtvre. Jde mimochodem o nový projekt Kaye Buriánka ze zesnulých Sunshine, takže to rozhodně nejsou žádná muzikantská ořezávátka. A je to slyšet. čtěte zde
Vydáno: 16.10.2017 13:30 v sekci Minirecenze - Jiří V. Matýsek
Black Country Communion - BCCIV 9/10
Black Country Communion - BCCIV Se superskupinou Black Country Communion to už nevypadalo zrovna růžově. V roce 2013 kapela složená z hvězdných rockerů ohlásila konec činnosti a vzhledem ke štiplavým poznámkám jednotlivých aktérů to na comeback příliš nevypadalo. Je rok 2017 a vše je jinak. Na pultech leží jejich čtvrtá deska "BCCIV". čtěte zde
Vydáno: 14.10.2017 12:30 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Neil Young - Hitchhiker 9/10
Neil Young - Hitchhiker Když jste příliš sjetí na to, abyste byli schopní posoudit, jestli vaše nahrávka za něco stojí (a zároveň si to uvědomujete), můžete skončit jako Neil Young. Jeho "Hitchhiker" vznikl během jediné noční session, 11. srpna 1976. Deska pak zůstala jednačtyřicet let u ledu a vychází až nyní. čtěte zde
Vydáno: 12.10.2017 13:00 v sekci Minirecenze - Jiří V. Matýsek
Portugal. The Man - Woodstock 6/10
Portugal. The Man - Woodstock Aljašští Portugal. The Man se nikdy nebáli míchat několik různých stylů a překračovat různé hranice. Na letošní desce překvapivě hýří barvami, z alba je cítit pohoda s tanečním nádechem, zaujme několik hitovek a nečekaný příklon ke komerčně dostupnějšímu zvuku. Přivítejme tak jejich vlastní "Woodstock". čtěte zde
Vydáno: 10.10.2017 18:30 v sekci Minirecenze - Ondřej Kocáb
Ringo Starr - Give More Love 7/10
Ringo Starr - Give More Love Původní záměr bývalého brouka Ringo Starra bylo nahrát album v duchu jeho milované country. Nakonec na novince "Give More Love" příliš prvků tohoto rockery nenáviděného žánru k jejich hlubokého oddechu nenajdeme. Starr nahrál klasické rockové album, za které ho do důchodu rozhodně nepošleme. čtěte zde
Vydáno: 05.10.2017 10:52 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Mastodon - Cold Dark Place (EP) 7/10
Mastodon - Cold Dark Place (EP) Půl roku po vydání "Emperor of the Sand" se americké hvězdy moderně střiženého, ale ne úplně snadno škatulkovatelného metalu Mastodon znovu hlásí o slovo. A hned s novým (přesněji dosud neslyšeným) materiálem. Na hrací ploše lehce přesahující dvacet minut přináší EP "Cold Dark Place" čtveřici skladeb. čtěte zde
Vydáno: 03.10.2017 15:00 v sekci Minirecenze - Jiří V. Matýsek
Lady Gaga - Gaga: Five Foot Two 7/10
Lady Gaga - Gaga: Five Foot Two Lady Gaga stále sklízí řadu úspěchů. Do portfolia svých cen si připisuje prestižní televizní cenu Emmy za vystoupení na finále Super Bowlu. O přípravách na tuto dosud největší akci v její kariéře, ale i o nahrávání alba "Joanne" zpěvačka vypráví v novém dokumentu s názvem "Gaga: Five Foot Two". čtěte zde
Vydáno: 28.09.2017 09:49 v sekci Minirecenze - Tomáš Navrátil
Jana Jelínková - Dáma s čápem 7/10
Jana Jelínková - Dáma s čápem Jana Jelínková má hodné spoluhráče. Pánové ze ska kapely Sto zvířat jí totiž složili a pomohli natočit debutové sólové album "Dáma s čápem" psané zpěvačce přímo na tělo. Její osobitý projev navíc podtrhují skvělé texty Tomáše Belka, který velmi zdárně vystihl naturel své spoluhráčky. čtěte zde
Vydáno: 21.09.2017 13:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Eskimo Callboy - The Scene 6/10
Eskimo Callboy - The Scene Hvězda německé electronicorové party Eskimo Callboy stále stoupá. Důkazem je i povedený koncert na letošním ročníku Rock for People, kde si poradili i s hlavním pódiem. Již předchozí deska je vyšvihla do předních linií subžánru a novinkou "The Scene" se pokusí své místo na slunci minimálně udržet. čtěte zde
Vydáno: 19.09.2017 11:30 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Ben Cristovao - Poslední 7/10
Ben Cristovao - Poslední Ben Cristovao patří mezi interprety, kteří svou tvorbu prezentují hlavně na internetu, a neskalní fanoušci se v záplavě jeho klipů a featuringů mohou snadno ztratit. Na začátku prázdnin však na tričku vydal EP "Poslední", které si už nyní můžeme poslechnout i na streamovacích službách. čtěte zde
Vydáno: 14.09.2017 18:00 v sekci Minirecenze - Honza Balušek
Jake Bugg - Hearts That Strain 7/10
Jake Bugg - Hearts That Strain Jen něco málo přes rok trvalo zadumanému písničkáři Jakeu Buggovi nahrát nové album "Hearts That Strain", se kterým se hudebně vrací ke klasickému písničkovému rocku. Po kritikou strhaném předchůdci "On My One" se tak mladý zpěvák pokouší o návrat na vrchol. čtěte zde
Vydáno: 14.09.2017 10:36 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Cabbage - Young, Dumb And Full Of... 8/10
Cabbage - Young, Dumb And Full Of... Nesnáší kapitalismus, Donaldu Trumpovi přejí smrt a ke královské rodině mají minimální úctu. Z legrace začali před dvěma lety působit jako kapela a z legrace se pojmenovali Cabbage. Protože jsou ale z rodiště hudebních legend, věhlasného Manchesteru, čekají se od nich vážnější výkony. Dosahují jich na debutu? čtěte zde
Vydáno: 09.09.2017 11:40 v sekci Minirecenze - Simona Knotková
Avicii - Avīci (01) 6/10
Avicii - Avīci (01) Švédský DJ Avicii měl ještě nedávno velké řeči, že svoji tvorbu zamrazí na pobřeží severských fjordů. Nicméně z hudebního světa víme, že konec kariéry žádné hvězdě nevydržel dlouho, a tak nyní vychází nové EP s názvem "Avīci (01)". čtěte zde
Vydáno: 29.08.2017 14:00 v sekci Minirecenze - Tomáš Navrátil
A Killer's Confession - Unbroken 6/10
A Killer's Confession - Unbroken Za nově vzniklou skupinou stojí bývalý zpěvák maskovaných Mushroomhead Wylon Reavis, který od kapely po gradujících neshodách odešel v roce 2015. Netrvalo dlouho a Reavis si založil novou formaci A Killer's Confession, se kterou nyní vydává debutové album "Unbroken". Jak se nový start vydařil? čtěte zde
Vydáno: 23.08.2017 11:15 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Erasure - World Be Gone 6/10
Erasure - World Be Gone Poslední roky jsou Erasure plodní a sedmnácté album "World Be Gone" je zastihuje v pro ně standardní kvalitě. Prvně však do svých výrazných popových melodií zapletli politiku a reflexi současné reality, což u nich trochu mate, a deska tak nezabere na první poslech. Potenciální hity ale nechybí. čtěte zde
Vydáno: 18.08.2017 11:30 v sekci Minirecenze - Dan Hájek

ALBUM TÝDNE 47/2017

Taylor Swift
Reputation

Pýcha, Závist, Lakomství, Chtíč, Hněv, Nestřídmost - těchto sedm smrtelných hříchů pošramotilo těžce budovanou pověst Taylor Swift. Kdysi dáma americké country získala nálepku úlisného hada. Ale nositelka deseti cen Grammy nám nyní řekne svoji verzi příběhu. Hra začíná a i vy jste její součástí.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 21.11.
Kaleo (IS) (Lucerna - Velký sál, Praha)
Ne 26.11.
Five Finger Death Punch (USA) + In Flames (SWE) (Forum Karlín, Praha)
Po 27.11.
Michael Malarkey (USA) (Roxy, Praha)
St 29.11.
Yung Lean (SWE) (Lucerna - Velký sál, Praha)
Čt 30.11.
Nothing But Thieves (UK) (MeetFactory, Praha)
Pá 01.12.
Klangstof (NL) (Chapeau Rouge, Praha)
Ne 03.12.
Scorpions (DE) (Ostravar Arena, Ostrava)
Út 05.12.
Royal Republic (SWE) (Lucerna - Velký sál, Praha)
St 06.12.
Royal Republic (SWE) (Fléda, Brno)
Ne 10.12.
Sundara Karma (UK) + Blaenavon (UK) (Chapeau Rouge, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Sia Coldplay Rihanna Madonna AC/DC Ewa Farna Beyoncé Lady Gaga Kryštof The Cure Adele Taylor Swift Linkin Park Lucie Bílá Katy Perry Ed Sheeran Metallica David Bowie Marilyn Manson Ben Cristovao
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver