Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Train - A Girl, A Bottle, A Boat 7/10
Train - A Girl, A Bottle, A Boat Kapela, u které už více jak dvě dekády stále čekáme na českou koncertní premiéru, se vrací na scénu se svým desátým albem. Američtí pop-rockeři Train na něm i tentokrát mají co nabídnout a nabízí svým posluchačům jak snadno zkonzumovatelné hity, tak i písně trvalejší hodnoty. čtěte zde
Vydáno: 30.03.2017 13:00 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Pain of Salvation - In The Passing Light of Day 8/10
Pain of Salvation - In The Passing Light of Day Švédští progmetalisté Pain of Salvation vydali po šesti letech nové řadové album. Frontman a hlavní persona kapely, Daniel Gildenlöw, se vrátil po těžké nemoci a předkládá svým fanouškům jednoznačný vzkaz: "Jsem zpět a v plné síle!" Jak tedy "In The Passing Light of Day" dopadlo? čtěte zde
Vydáno: 29.03.2017 11:00 v sekci Recenze - Tomáš Rozkovec
Ryan Adams - Prisoner 7/10
Ryan Adams - Prisoner Rozchody a rozvody bývají často zdrojem nejen bolesti, ale také inspirace, tedy alespoň tomu tak bývá u nemála umělců. Americký muzikant Ryan Adams nechal díky těmto osobním prožitkům vzniknout už šestnáctému studiovému albu, které se jmenuje příznačně "Prisoner". čtěte zde
Vydáno: 28.03.2017 18:00 v sekci Recenze - Ondřej Kocáb
Makrorecenze "Spirit" Depeche Mode Depeche Mode jsou stále jednou z největších koncertních kapel a je jim jen ke cti, že pořád nahrávají nová alba a snaží se posunout dál, místo toho, aby jen přehrávali letité hity. Druhou věcí ovšem je, jaké jejich nové nahrávky jsou. U aktuální desky "Spirit" se k její kvalitě rozhodla vyjádřit pětice našich redaktorů. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2017 13:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
James Blunt - The Afterlove 6/10
James Blunt - The Afterlove Britský lamač srdcí James Blunt už bude vždy spojován se svým prvním velkým hitem "You’re Beautiful", kvůli kterému bývá také zhusta vysmíván. Jeho novinka "The Afterlove" může být ovšem překvapením, protože to na ní zkouší s mnohem popovějším materiálem, než jsme u něj byli zvyklí. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2017 08:20 v sekci Recenze - Pavel Parikrupa
Harlej - Hodný holky zlý kluky chtěj 6/10
Harlej - Hodný holky zlý kluky chtěj Kluci z Harleje se ani letos nehodlají líně válet na gauči. I když nemají výročí, nachystali pro své fanoušky opulentní turné na podporu zbrusu nového alba "Hodný holky zlý kluky chtěj". To nabízí několik povedených překvapení, ale taky trochu nudné šedi. čtěte zde
Vydáno: 27.03.2017 13:00 v sekci Recenze - Milan Menčík
Blackfield - Blackfield V 10/10
Blackfield - Blackfield V Co může vzniknout, dá-li se dohromady současná britská veličina progresivního rocku Steven Wilson s izraelským skladatelem, muzikantem a zpěvákem Avivem Geffenem, pod dohledem producenta Pink Floyd Alanem Parsonsem? Historie dokládá, že jména nemusí být zárukou kvality. Jak to dopadlo na albu "Blackfield V"? čtěte zde
Vydáno: 27.03.2017 08:26 v sekci Recenze - Tomáš Rozkovec
Aaron Keylock - Cut Against The Grain 8/10
Aaron Keylock - Cut Against The Grain Mládí vpřed, chce se až skandovat při poslechu debutové desky "Cut Against The Grain" kytarové senzace v teenagerských letech, Aarona Keylocka. Mladý Brit stoupá na vrchol vlastní pílí a nepřeslechnutelným talentem, jeho první deska to dokazuje celkem jasně. čtěte zde
Vydáno: 25.03.2017 16:43 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Fight The Fight - Fight The Fight 7/10
Fight The Fight - Fight The Fight Debut norské hardcore-punkové party Fight The Fight zavání talentem tak mocně, že doplul až k nám do České republiky. Eponymní prvotina nadějného kvintetu mísí prvky klasického severského rock'n'rollu, punku. A do toho zatraceně chytlavé refrény a demolující hardcorová energie. čtěte zde
Vydáno: 24.03.2017 18:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Courage My Love - Synesthesia 7/10
Courage My Love - Synesthesia Mají rádi Batmana, pohádky od Disneyho, severskou trilogii "Milénium", ale animáky od Looney Tunes už jim zase přijdou až příliš násilnické. Vnitřní rozpory přenáší i do svého druhého alba, s nímž v květnu zavítají k našim německy hovořícím sousedům. Kdo jsou Courage My Love a proč byste je měli znát? čtěte zde
Vydáno: 23.03.2017 11:25 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Anna K. - Světlo 8/10
Anna K. - Světlo Více než pětileté čekání na nové řadové album Anny K. je u konce. Zpěvačka se rozhodla do domovů letitých fanoušků přinést "Světlo" a pevně věří, že s aktuální nahrávkou najde i nové posluchače. Šance na to s deskou, ze které dýchá život, rozhodně má. čtěte zde
Vydáno: 21.03.2017 13:30 v sekci Recenze - Milan Menčík
The Cell - Memories 7/10
The Cell - Memories Pražská, jižansko-rocková parta The Cell by klidně mohla hrát jen léty prověřené hity zaoceánských legend a své fanoušky by si jistě našla. Skupina ale šla s kůží na trh a sází i na vlastní tvorbu. Jak zní na desce "Memories" typicky americká hudba v podání tuzemských The Cell? čtěte zde
Vydáno: 21.03.2017 09:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Makrorecenze ÷ (Divide) Eda Sheerana Přelom letošní zimy a jara je v hudebním světě zcela ve znamení nové desky "÷" neboli "Divide" Eda Sheerana. Anglický písničkář si dal na nějaký čas oddech, aby se letos vrátil vskutku ve velkém. Jak ale jeho třetí deska zarezonovala v uších pětice redaktorů musicserveru? čtěte zde
Vydáno: 20.03.2017 15:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Danny Worsnop - The Long Road Home 7/10
Danny Worsnop - The Long Road Home Staronový lídr hvězdné metalové formace Asking Alexandria Danny Worsnop se podobně jeho někteří jeho kolegové nakazil láskou ke country a rozhodl se to přetavit do sólového počinu. Ten dostal název "The Long Road Home" a pro původní metalové fandy bude poslech drsnější než očistec. čtěte zde
Vydáno: 20.03.2017 13:30 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Depeche Mode - Spirit 7/10
Depeche Mode - Spirit V již tradičním čtyřletém cyklu vydávají Depeche Mode svá nová studiová alba. To nové, v jejich diskografii již čtrnácté, dostalo název "Spirit". A je to název trefný, skladby totiž nahlížejí na ducha dnešní doby. Jak se dalo očekávat, není to pohled právě lichotivý. čtěte zde
Vydáno: 20.03.2017 08:21 v sekci Recenze - Pavel Parikrupa
emozpěv - Hebké bolesti 3/10
emozpěv - Hebké bolesti Pod názvem emozpěv se skrývá muzikantské duo Ondřej Vratislav Vyšehradský a Martin Drahoňovský, kteří v loňském roce vydali svůj druhý počin "Hebké bolesti". Na albu sází na mateřský jazyk a jednoduchý folk, nicméně nevykračují ze stínu předchozí nahrávky. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2017 19:30 v sekci Recenze - Hana Bukáčková
Katarína Máliková - Pustvopol 9/10
Katarína Máliková - Pustvopol Alternativní hudebnice Katarína Máliková neatakovala slovenské hitparády, ani se o ní v médiích široce nepsalo. Přesto máme důvod se k jejímu albu "Pustvopol", vydaném v listopadu 2016 pod hlavičkou vydavatelství Slnko Records, vrátit. Tato magická nahrávka totiž rozhodně stojí za pozornost. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2017 09:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Pete Doherty - Hamburg Demonstrations 9/10
Pete Doherty - Hamburg Demonstrations Od jeho první sólové desky uplynulo už několik let, ale Pete Doherty tuto propastnou pauzu ve své hudební kariéře opět konečně doplnil o nové album. To vyšlo v posledním měsíci minulého roku a je příjemným pohlazením po duši, ač hlavní témata nejsou vůbec optimistická. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2017 13:30 v sekci Recenze - Karolína Volšická
Satan Takes A Holiday - Aliens 8/10
Satan Takes A Holiday - Aliens Stockholmská parta Satan Takes A Holiday se pyšní tím nejryzejším rock'n'rolem, jaký si umíte představit. Pivo, holky, syrové kytary, špinavý zvuk a nadto Satan na dovolené. Čtvrtá deska "Aliens" je jejich doposud nejvyrovnanějším materiálem, kterým se rozhodli dobýt Evropu. čtěte zde
Vydáno: 15.03.2017 16:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
You Me At Six - Night People 7/10
You Me At Six - Night People Některé kapely mají nálepku muzika pro teenagery. Někdy to bývá škoda, protože dříve narozené publikum se jim pak spíše z principu vyhýbá. Tak nějak na tom je i britská pětka You Me At Six. I když jádro jejich fanouškovské základny ještě chodí do školy, novinka "Night People" bude bavit i ty starší. čtěte zde
Vydáno: 14.03.2017 09:30 v sekci Recenze - Ondřej Michal

ALBUM TÝDNE 13/2017

Blackfield
Blackfield V

Co může vzniknout, dá-li se dohromady současná britská veličina progresivního rocku Steven Wilson s izraelským skladatelem, muzikantem a zpěvákem Avivem Geffenem, pod dohledem producenta Pink Floyd Alanem Parsonsem? Historie dokládá, že jména nemusí být zárukou kvality. Jak to dopadlo na albu "Blackfield V"?

10/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)


Chaty

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 30.03.
Us The Duo (USA) (Lucerna Music Bar, Praha)
Čt 30.03.
Korn (USA) + Heaven Shall Burn (DE) + Hellyeah (USA) (Forum Karlín, Praha)
Ne 02.04.
Dave Matthews & Tim Reynolds (USA) (Forum Karlín, Praha)
Ne 02.04.
Counterfeit (UK) (Chapeau Rouge, Praha)
Po 03.04.
Deaf Havana (UK) (Rock Café, Praha)
So 08.04.
Cigarettes After Sex (USA) (Fléda, Brno)
Ne 09.04.
Temples (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Po 10.04.
Cigarettes After Sex (USA) (Roxy, Praha)
So 22.04.
Circa Waves (UK) (Rock Café, Praha)
Pá 05.05.
The Japanese House (UK) (Chapeau Rouge, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Beyoncé Sia Lady Gaga Madonna Coldplay Rihanna AC/DC Kryštof Ewa Farna Adele The Cure Ed Sheeran Metallica Ben Cristovao Tomáš Klus Lucie Bílá Lana Del Rey Taylor Swift Aneta Langerová Britney Spears
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver