Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Pojištění.cz - nejširší nabídka online pojištění v ČR!
Kid Rock - Sweet Southern Sugar 7/10
Kid Rock - Sweet Southern Sugar Přibližně po dvou a půl letech se s novou studiovou novinkou vrací pro mnohé kontroverzní americký zpěvák Kid Rock. Novinka "Sweet Southern Sugar" je jeho jedenáctým řadovým albem a najdeme na ní tradičně hutnou dávku countryrocku s porcí jižanského blues. čtěte zde
Vydáno: 21.11.2017 11:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Macklemore - Gemini 6/10
Macklemore - Gemini V duu s Ryanem Lewisem zabodoval hned společným debutem "The Heist" a čtyři hity z něj se v roce 2012 hrály všude. Jako jeden z mála amerických rapperů od té doby headlinoval i řadu evropských festivalů, na úkor Kendricka Lamara dostal čtyři Grammy, ale na obrovský úspěch už nenavázal. Změní to "Gemini"? čtěte zde
Vydáno: 20.11.2017 15:00 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Rolling Stones 1963-1965 - Na cestě za hvězdnou slávou 9/10
Rolling Stones 1963-1965 - Na cestě za hvězdnou slávou Výpravná kniha o Valících se kamenech je především poctou dvěma slavným fotografům, kteří onu cestu začínajících Rolling Stones "za hvězdnou slávou" zdokumentovali skrze hledáčky svých fotoaparátů. Jejich jména jsou Terry O'Neill a Gered Mankowitz. čtěte zde
Vydáno: 16.11.2017 15:00 v sekci Recenze - Pavel Parikrupa
David Gilmour - Live At The Pompeii (Blu-ray) 9/10
David Gilmour - Live At The Pompeii (Blu-ray) David Gilmour se loni vrátil na staré známé místo do Pompejí, aby zde odehrál dva skvělé koncerty. Tentokrát už bez Pink Floyd, zato však se svojí doprovodnou kapelou doplněnou sborem a taky necelými třemi tisícovkami diváků, kteří dotvořili magickou atmosféru koncertu. čtěte zde
Vydáno: 15.11.2017 11:30 v sekci Recenze - Milan Menčík
James Harries - Recorded Live In Bratislava (EP) 9/10
James Harries - Recorded Live In Bratislava (EP) James Harries, Brit žijící v Praze, natočil v bratislavském televizním studiu novou desku v podceňovaném formátu EP, živě, ale bez publika. Dává to všechno dohromady smysl? Rozhodně ano. "Recorded Live In Bratislava" je nahrávka, kterou se hudebník vypořádává s úspěchem předchozího alba. čtěte zde
Vydáno: 14.11.2017 19:30 v sekci Minirecenze - Wojciech Nowacki
Radůza - Studna v poušti 8/10
Radůza - Studna v poušti Natočit vánoční album je pro řadu interpretů v podstatě povinnost. Málokdy se však tento pocit povinnosti a jistý kalkul podaří překrýt kvalitním hudebním materiálem anebo dokonce upřímností. Řady domácích vánočních desek teď rozšiřuje i písničkářka Radůza se "Studnou v poušti". čtěte zde
Vydáno: 14.11.2017 08:25 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Adelitas Way - Notorious 8/10
Adelitas Way - Notorious Američané Adelitas Way nejsou v našich končinách nikterak známým pojmem. Za oceánem ale patří k nadějné vlně rockových formací. Trio pocházející z města hazardu vzniklo v roce 2006, ale i za tak krátkou dobu stihlo vydat, včetně novinky, pět plnohodnotných desek. S "Notorious" mají šanci prorazit i u nás. čtěte zde
Vydáno: 13.11.2017 18:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Taylor Swift - Reputation 8/10
Taylor Swift - Reputation Pýcha, Závist, Lakomství, Chtíč, Hněv, Nestřídmost - těchto sedm smrtelných hříchů pošramotilo těžce budovanou pověst Taylor Swift. Kdysi dáma americké country získala nálepku úlisného hada. Ale nositelka deseti cen Grammy nám nyní řekne svoji verzi příběhu. Hra začíná a i vy jste její součástí. čtěte zde
Vydáno: 13.11.2017 00:00 v sekci Recenze - Tomáš Navrátil
Lucie Bílá - Bílé vánoce Lucie Bílé II. 8/10
Lucie Bílá - Bílé vánoce Lucie Bílé II. Lucie Bílá je v hudbě ženou mnoha stylových tváří a dalo se čekat, že po letních festivalových koncertech s kamarády z metalového Arakainu bude chtít ukázat zase svoji vlídnější podobu. A opravdu - na světě je pokračování úspěšného prvního vánočního alba. Jak se povedlo? čtěte zde
Vydáno: 12.11.2017 09:30 v sekci Recenze - Milan Menčík
Primus - The Desaturating Seven 8/10
Primus - The Desaturating Seven Kalifornští Primus patří mezi nejrespektovanější alternativně rockové formace posledních tří dekád. Každé jejich album je velkou událostí, zejména pro nemainstreamové publikum. Novinka "The Desaturating Seven" je opět velmi specifickým dílem, inspirovaným dětskou knihou, kterou si oblíbil sám leader kapely. čtěte zde
Vydáno: 11.11.2017 14:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Bulp - Yrsa 8/10
Bulp - Yrsa Slovenští Bulp na sebe upozornili již épéčkem "Endian" před dvěma roky. "Yrsa" je pak první velkoformátovou deskou, která rozvíjí jejich obrazotvornost. Tu dotváří i netradiční spojování různých subžánrů elektronické hudby a tvůrčích postupů. "Yrsa" je kompaktní celek, který vás bez zábran vtáhne do děje. čtěte zde
Vydáno: 10.11.2017 16:30 v sekci Recenze - Dan Hájek
JP Cooper - Raised Under The Grey Skies 8/10
JP Cooper - Raised Under The Grey Skies Kariéra JP Coopera nabrala na obrátkách poté, co se spojil s DJem a producentem jménem Jonas Blue ve velkém tanečním hitu "Perfect Strangers", který velmi dobře známe i z českých rádií. Na začátku října mu vyšla debutová deska "Raised Under The Grey Skies". O čem je a je třeba ji znát? čtěte zde
Vydáno: 10.11.2017 11:30 v sekci Recenze - Jan Trávníček
The Darkness - Pinewood Smile 6/10
The Darkness - Pinewood Smile Za hnusným přebalem desky "Pinewood Smile" se skrývá pátá nahrávka kdysi nadějných glam rockerů The Darkness. Dnes je jejich pozice jiná. Kapela se po kdejakých peripetiích zahrnujících i rozpad pomalu smiřuje s novou rolí rockových dělníků. Novinka proto velké ambice neskrývá, jde v ní hlavně o zábavu. čtěte zde
Vydáno: 09.11.2017 16:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
EwaFarna - Ewa Farna 10: Neznámá známá 7/10
EwaFarna - Ewa Farna 10: Neznámá známá Pokud čekáte kontroverzní počin či nějaký nečekaný coming out, budete zklamáni. Film "Neznámá známá" vám příjemnou formou otevře zákulisí každodenního chleba Ewy Farne i se všemi trhlinkami, které k tomu patří. Představí vám zpěvačku, která před celým národem vyrostla z hudebního káčátka v labuť a je sama sebou. čtěte zde
Vydáno: 07.11.2017 12:00 v sekci Recenze - Hana Bukáčková
Theory Of A Deadman - Wake Up Call 5/10
Theory Of A Deadman - Wake Up Call Kanadští Theory Of A Deadman až nebezpečně okatě pochodují ve šlépějích slavnějších kolegů Nickelback. Podobně jako oni s albem "No Fixed Address" se rozhodli zahodit rockový zvuk a nalákat nové posluchače na veskrze popovou desku. Nickelback tenkrát selhali. Jak dopadla novinka "Wake Up Call"? čtěte zde
Vydáno: 05.11.2017 11:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Beatsteaks - Yours 7/10
Beatsteaks - Yours Německé punk-rockery Beatsteaks vždy bezpečně poznáte nejen podle jejich výrazného frontmana Arnima Teutoburg-Weiße a jeho ikonického kloboučku, ale také proto, že pod jejich pódii nikdy není poloprázdno. Jak se jim povedl jejich osmý albový zářez, se dočtete v recenzi. čtěte zde
Vydáno: 05.11.2017 10:48 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Phil Collins - Ještě žiju 8/10
Phil Collins - Ještě žiju O Philu Collinsovi nebylo několik let skoro slyšet. Ve svých šestašedesáti letech ostatně svou kariéru už nijak extrémně tlačit nemusí. Věci kolem jeho osoby se tak dějí jakoby mimochodem. Mimo reedicí všech sólových alb a koncertního turné je tu nejnověji třeba kniha se všeříkajícím názvem "Ještě žiju". čtěte zde
Vydáno: 02.11.2017 14:10 v sekci Recenze - Milan Menčík
Nothing More - The Stories We Tell Ourselves 8/10
Nothing More - The Stories We Tell Ourselves Páté album "The Stories We Tell Ourselves" amerických rockerů Nothing More lze označit jako rudé peklo. Neustálé změny temp, screamové momenty, silné emoce, divoká nespoutanost i melancholická zasněnost, to vše jsou ingredience, které nenechají posluchače ani na moment v klidu. čtěte zde
Vydáno: 31.10.2017 12:30 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Sex Pistols - Never Mind The Bollocks, Here's The Sex Pistols Když nemůžete hrát první ligu, můžete být aspoň hodně dobří v tom být nejhorší. Sex Pistols v tom byli nejlepší. Jejich jediná, skandální, zakazovaná a na svou dobu mimořádně odvážná deska vyšla přesně před čtyřiceti lety. Její poselství a vliv na další generace jsou nadčasové. čtěte zde
Vydáno: 28.10.2017 16:00 v sekci Zaprášenosti - Simona Knotková
Passenger - The Boy Who Cried Wolf 7/10
Passenger - The Boy Who Cried Wolf Po úspěchu s předchozí řadovkou "Young As The Morning, Old As The Sea", která to v britském albovém žebříčku jako jeho první deska dotáhla až na zlatou příčku, se zdálo, že rozjetého písničkáře Passengera teď už nic nezastaví. Množství zveřejněných skladeb a povedených coverů to jen potvrzovalo. Ale vše je jinak. čtěte zde
Vydáno: 28.10.2017 10:01 v sekci Recenze - Jan Trávníček

ALBUM TÝDNE 47/2017

Taylor Swift
Reputation

Pýcha, Závist, Lakomství, Chtíč, Hněv, Nestřídmost - těchto sedm smrtelných hříchů pošramotilo těžce budovanou pověst Taylor Swift. Kdysi dáma americké country získala nálepku úlisného hada. Ale nositelka deseti cen Grammy nám nyní řekne svoji verzi příběhu. Hra začíná a i vy jste její součástí.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 21.11.
Kaleo (IS) (Lucerna - Velký sál, Praha)
Ne 26.11.
Five Finger Death Punch (USA) + In Flames (SWE) (Forum Karlín, Praha)
Po 27.11.
Michael Malarkey (USA) (Roxy, Praha)
St 29.11.
Yung Lean (SWE) (Lucerna - Velký sál, Praha)
Čt 30.11.
Nothing But Thieves (UK) (MeetFactory, Praha)
Pá 01.12.
Klangstof (NL) (Chapeau Rouge, Praha)
Ne 03.12.
Scorpions (DE) (Ostravar Arena, Ostrava)
Út 05.12.
Royal Republic (SWE) (Lucerna - Velký sál, Praha)
St 06.12.
Royal Republic (SWE) (Fléda, Brno)
Ne 10.12.
Sundara Karma (UK) + Blaenavon (UK) (Chapeau Rouge, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Sia Coldplay Rihanna Madonna AC/DC Ewa Farna Beyoncé Lady Gaga Kryštof The Cure Adele Taylor Swift Linkin Park Lucie Bílá Katy Perry Ed Sheeran Metallica David Bowie Marilyn Manson Ben Cristovao
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver