Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
musicserver.cz doporučuje hosting WEDOS.cz
Jiří Suchý - Kdykoliv, kdekoliv 7/10
Jiří Suchý - Kdykoliv, kdekoliv Jiří Suchý je žijící legenda domácí hudby a divadla. Oslava požehnaných pětaosmdesátí let je nemalým důvodem k vydání kompilace "Kdykoliv, kdekoliv", která na ploše tří disků mapuje celou Suchého kariéru. Jak se komplet, vycházející pod hlavičkou supraphonské edice Zlatá kolekce, povedl? čtěte zde
Vydáno: 18.01.2017 13:45 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Sepultura - Machine Messiah 9/10
Sepultura - Machine Messiah Po necelých čtyřech letech se znovu rozduněly brazilské tamtamy svolávající fanoušky legendární Sepultury. Ta vydává své neuvěřitelné čtrnácté album "Machine Messiah", na kterém ani zdaleka neztrácí dech. Spíš se ho nebude dostávat těm, kteří si jejich nejnovější mistrovské dílo poslechnou. čtěte zde
Vydáno: 18.01.2017 09:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Hotel Books - Run Wild, Stay Alive 8/10
Hotel Books - Run Wild, Stay Alive Pro mnoho kapel jsou texty jen jakousi vycpávkovou vatou na vyplnění volného místa, které tak nějak zbylo. Pro jiné jsou naopak minimálně stejně zásadní jako hudba samotná. To je i případ projektu Hotel Books, za kterým stojí hardcorista se srdcem poety Cameron Smith. čtěte zde
Vydáno: 17.01.2017 12:00 v sekci Recenze - Ondřej Michal
Dropkick Murphys - 11 Short Stories Of Pain And Glory 8/10
Dropkick Murphys - 11 Short Stories Of Pain And Glory Bostonští králové celtic punku Dropkick Murphys mají po čtyřech letech novou desku. Jak už název "11 Short Stories Of Pain And Glory" napovídá, přináší jedenáct skladeb přesně v tom duchu, jaký bychom od kapely čekali - energických, chytlavých, svižných, punkových i folkových zároveň. Stačí to? čtěte zde
Vydáno: 16.01.2017 00:00 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Melanie C - Version of Me 7/10
Melanie C - Version of Me Melanie C bude vždy patřit k těm nejtalentovanějším a nejúspěšnějším ze Spice Girls. V době, kdy se tři z pěti holek snaží o jakýsi pseudo návrat, Sporty Spice si s velkou pečlivostí připravovala materiál pro nové album. Deska "Version of Me" je celá electro a v těchto vodách zatím Mel neplavala. čtěte zde
Vydáno: 15.01.2017 16:15 v sekci Recenze - Tomáš Navrátil
První - Poslední - Letargie 7/10
První - Poslední - Letargie Pražská indie-rocková kapela První - Poslední má za sebou finále soutěže Naděje Beatu Radia Beat či semifinále Startéru v roce 2014 i vydání dvou (včetně novinky tří) studiových desek. Ovšem právě tu poslední, aktuální, lze považovat za jejich největší hudební úspěch. I když se jmenuje "Letargie". čtěte zde
Vydáno: 15.01.2017 10:15 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
James Arthur - Back From The Edge 7/10
James Arthur - Back From The Edge Chvíli to vypadalo, že se na něj po sérii přešlapů a prostořekých vyjádřeních zapomene, James Arthur se ale tak dlouho omlouval, až ho jeho fanoušci s novým singlem katapultovali zpátky na vrcholky hitparád. Vydrží ale zpěvák sekat latinu a přesvědčí znovu i ty, kteří nad ním už zlomili hůl? čtěte zde
Vydáno: 14.01.2017 17:05 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Testament - Brotherhood Of The Snake 9/10
Testament - Brotherhood Of The Snake Nadílka thrashmetalových desek byla v roce 2016 skutečně bohatá. Nebyli to však Anthrax ani Megadeth, a dokonce ani Metallica, kteří nahráli nejlepší thrashovou desku roku. Pomyslným vítězem se nakonec stali Testament se svým luxusním jedenáctým albem "Brotherhood Of The Snake". čtěte zde
Vydáno: 13.01.2017 13:50 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Leonard Cohen - You Want It Darker 9/10
Leonard Cohen - You Want It Darker Album "You Want It Darker" vyšlo jako čtrnáctá řadová deska tohoto dvaaosmdesátiletého Kanaďana a oklikou se vrací i k té první, která vyšla téměř před padesáti lety. Leonard Cohen na ní rekapituluje svůj dlouhý život a upřímně se loučí se světem. A svým typickým hlubokým hlasem zpívá ukolébavky spíše sám pro sebe. čtěte zde
Vydáno: 13.01.2017 10:00 v sekci Recenze - Aleš Lochman
Alicia Keys - Here 8/10
Alicia Keys - Here První song napsala ve čtrnácti. To bylo ještě v době, kdy cestou ze školy viděla jen o něco málo starší holky stát na rohu ulice a prodávat své tělo kolemjedoucím řidičům. Trvalo to skoro dvacet let, než se z kudrnaté holky stala superhvězda, která jim dnes dodává sílu. Tohle je příběh "Here". čtěte zde
Vydáno: 12.01.2017 19:30 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Dope - Blood Money Part 1 6/10
Dope - Blood Money Part 1 Američané Dope patří mezi nejzkušenější nu-metalové skupiny. Kapela pod vedením jediného zakládajícího člena Edsela Dopea vznikla již v roce 1997 a svezla se na tehdy populárním stylu spolu s Korn či Limp Bizkit. V posledních letech se stáhli do ústraní, ale nyní se po sedmi letech vracejí zpět s deskou "Blood Money Part 1". čtěte zde
Vydáno: 12.01.2017 16:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Low Cut High Tops - Eh, Whatever 7/10
Low Cut High Tops - Eh, Whatever Tak to už vypadalo, že následující recenze vyjde po umělecké smrti samotného interpreta. Nakonec ale tenhle indie kluk s kytarou vstal z mrtvých a rozhodl se, že to ještě vzdávat nebude. Jenom bude dělat hip hop. A i tenhle bizarní začátek o autorovi a jeho debutu "Eh, Whatever" už napovídá mnohé. čtěte zde
Vydáno: 12.01.2017 10:00 v sekci Recenze - Simona Knotková
Thom Artway - Hedgehog 8/10
Thom Artway - Hedgehog Očekávaná debutová deska "Hedgehog" mladého talentovaného zpěváka Thoma Artwaye vyšla loni v září. Produkoval ji Lukáš Chromek a obsahuje jedenáct věcí včetně dvou duetů, na kterých se podílel s rovněž začínající Maellou a zkušenější Markétou Irglovou. Přečtěte si na ni naši recenzi. čtěte zde
Vydáno: 11.01.2017 09:00 v sekci Recenze - Hana Bukáčková
Zimmerman - The Afterglow 6/10
Zimmerman - The Afterglow Belgičtí Balthazar na české scéně zapustili kořeny a zdomácněli. Svědčí o tom skutečnost, že svou přítomností zdejší fanoušky těší poměrně často. Na konci předminulého roku vystoupili v MeetFactory na svém vlastním koncertě a v létě byli headlinery na Rock for Churchill 2016. Jaká je deska vedlejšího projektu Zimmerman? čtěte zde
Vydáno: 10.01.2017 16:00 v sekci Recenze - Ondřej Selner
Katie Melua - In Winter 9/10
Katie Melua - In Winter Katie Melua své fanoušky protentokrát nechala čekat déle, než jak je u ní zvykem. Na následovníka skvělé "Katevan" jsme si totiž museli počkat hned tři roky. Původem gruzínská zpěvačka si ovšem přizvala pětadvacetičlenný vokální sbor Gori Women's Choir a natočila poklidné zimní album "In Winter". čtěte zde
Vydáno: 10.01.2017 09:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Green Day - Revolution Radio 8/10
Green Day - Revolution Radio Green Day slaví 30 let. Tak dlouho už září na světové scéně a své výročí oslaví také v Praze. Ačkoliv se pohybují ve své podstatě v neměnném žánru, už mnohokrát dokázali překvapit. Konkrétně na albech "Dookie", "American Idiot" nebo "21th Century Breakdown". Jaká je ale novinka? čtěte zde
Vydáno: 09.01.2017 13:00 v sekci Recenze - Petra Jarošová
Různí - The Hamilton Mixtape 7/10
Různí - The Hamilton Mixtape Jedenáct cen Tony, jeden Pulitzer a Grammy. Tolika oceněními se chlubí hit newyorské Broadwaye, muzikál "Hamilton". Amerika z něj šílí, lístky jsou takřka nesehnatelné a doprovodné CD trhalo rekordy v hitparádách. A aby se úspěch ještě víc znásobil, vychází kompilační album plné hvězd současné hudební scény. čtěte zde
Vydáno: 09.01.2017 08:00 v sekci Recenze - Tomáš Navrátil
Gone Is Gone - Echolocation 9/10
Gone Is Gone - Echolocation Když v polovině roku 2016 vydala superskupina Gone Is Gone svoje eponymní EP, byl to závan příjemné, metalové muziky se specifickým výrazem. EP dovedlo navnadit na očekávané dlouhohrající album. To vyšlo 6. ledna 2017 pod názvem "Echolocation". Podařilo se naplnit očekávání, která EP vloni nastolila? čtěte zde
Vydáno: 09.01.2017 01:00 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Avenged Sevenfold - The Stage 6/10
Avenged Sevenfold - The Stage Avenged Sevenfold jsou už na hudebním metalovém poli známou zajetou značkou a netřeba je nějak více představovat. Před více jak měsícem ale vstali z mrtvých a naprosto bez očekávání představili svou nejnovější desku "The Stage". Ta je již jejich sedmou řadovkou. Jak se povedla? čtěte zde
Vydáno: 08.01.2017 18:42 v sekci Recenze - Karolína Volšická
Kanye West - The Life Of Pablo 7/10
Kanye West - The Life Of Pablo Kanye West jednou řekl, že pokud bude dělat umění, bude ho dělat na úrovni španělského malíře Pabla Picassa, ne-li lépe. Pablo byl ve svém oboru opravdový génius, jenže dá se to samé říct i o rapperovi Westovi a jeho desce "The Life Of Pablo"? Záleží na úhlu pohledu. čtěte zde
Vydáno: 08.01.2017 12:00 v sekci Recenze - Jiří Macenauer

ALBUM TÝDNE 03/2017

Dropkick Murphys
11 Short Stories Of Pain And Glory

Bostonští králové celtic punku Dropkick Murphys mají po čtyřech letech novou desku. Jak už název "11 Short Stories Of Pain And Glory" napovídá, přináší jedenáct skladeb přesně v tom duchu, jaký bychom od kapely čekali - energických, chytlavých, svižných, punkových i folkových zároveň. Stačí to?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 02.02.
Rae Sremmurd (USA) (Lucerna - Velký sál, Praha)
Ne 05.02.
Lucky Chops (USA) (Roxy, Praha)
Po 06.02.
GRiZ (USA) (Futurum Music Bar, Praha)
St 08.02.
Alex Clare (UK) (Roxy, Praha)
So 11.02.
Apocalyptica (FIN) (Forum Karlín, Praha)
St 15.02.
Tycho (USA) (MeetFactory, Praha)
So 18.02.
Kensington (NL) (Lucerna Music Bar, Praha)
So 18.02.
Alvaro Soler (ESP) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.02.
The 1975 (UK) (Forum Karlín, Praha)
So 25.02.
Thievery Corporation (USA) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Sia Ewa Farna Beyoncé Coldplay Lady Gaga Madonna Rihanna Adele Kryštof Lana Del Rey AC/DC The Cure Taylor Swift Ben Cristovao Aneta Langerová Metallica Lucie Bílá Tomáš Klus Britney Spears Bára Hosnedlová
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver