Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Kryštof - 25 (Best Of) 8/10
Kryštof - 25 (Best Of) Kryštof se chystá na své životní koncerty na Strahově. Aby oslavy pětadvaceti let existence formace byly co nejdůstojnější, kapela vydává dvojdiskový komplet největších hitů "25" doplněný o čtyři nové písně. Hlavně proto je zde důvod podívat se další výběrovce víc na zoubek. čtěte zde
Vydáno: 26.06.2017 08:00 v sekci Recenze - Milan Menčík
Beth Ditto - Fake Sugar 7/10
Beth Ditto - Fake Sugar Frontwoman ukončených indierockových Gossip Beth Ditto zkouší navázat na úspěšnou dráhu předchozí kapely. Na svém prvním sólovém albu se vrací k rockovějšímu zvuku, který s Gossip na poslední řadovce vyměnila za elektroniku a pop. Hudebně ovšem Ditto přesto hodně překvapuje. čtěte zde
Vydáno: 24.06.2017 16:37 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Pokáč - Vlasy 7/10
Pokáč - Vlasy Konečně i u Pokáče nazrál čas, aby vydal plnohodnotné album. S vlasy na vlastní hlavě si lámat hlavu skutečně nemusí, takže se mohl věnovat těm fiktivním, které dodaly název desce i jejímu otvíráku. A již nyní se dá s klidem říct, že tenhle člověk talent má a slyšet o něm bude i v budoucnu. čtěte zde
Vydáno: 23.06.2017 08:00 v sekci Recenze - Milan Menčík
David Stypka & Bandjeez - neboj. 8/10
David Stypka & Bandjeez - neboj. David Stypka vloni zažil vzkříšení své dosavadní tvorby - natočil povedené EP "Jericho", kterým o sobě dal patřičně vědět. Svým nenásilným osobitým projevem vstoupil do našeho povědomí a získal si naši pozornost, která vzhlížela k jeho novému albu "neboj.". Jak se povedlo? čtěte zde
Vydáno: 22.06.2017 13:12 v sekci Recenze - Hana Bukáčková
Karol Mikloš - Poisoned EP 9/10
Karol Mikloš - Poisoned EP Karol Mikloš se na épéčku "Poisoned" navrací ke kytarovějšímu zvuku a dává vzpomenout na britskou kytarovou scénu let osmdesátých a devadesátých, tedy z dob, ze kterých přiznaně inspirativně čerpá. Není to však žádné retro, skladbám dodává svou vlastní tvář a rukopis. čtěte zde
Vydáno: 21.06.2017 12:00 v sekci Minirecenze - Dan Hájek
Dreamcar - Dreamcar 7/10
Dreamcar - Dreamcar Dreamcar mají za sebou vydání svého debutového počinu. O koho vlastně jde? Kapela je spojením muzikantů z No Doubt s charismatickým frontmanem AFI či Blaqk Audio Daveym Havokem. O jejich spolupráci se hovořilo již delší dobu, přesto debut vznikl docela nenápadně. Jakým směrem se na něm tedy čtveřice vydává? čtěte zde
Vydáno: 20.06.2017 14:15 v sekci Minirecenze - Ondřej Kocáb
Michal Hrůza - Sám se sebou 7/10
Michal Hrůza - Sám se sebou Jeden z předních tuzemských hitmakerů Michal Hrůza musel kvůli mediálně známé kauze svou hudební kariéru na nějaký čas přerušit. Nyní se vrací s pátým sólovým albem "Sám se sebou" plným silných melodií. Nechybí ani skladby k filmům "Špunti na vodě", "Pohádky pro Emu" či "Padesátka". čtěte zde
Vydáno: 20.06.2017 09:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Nickelback - Feed The Machine 7/10
Nickelback - Feed The Machine Nickelback se po třech letech vrací, aby si napravili reputaci s nepříliš zdařilou deskou "No Fixed Address" a narovnali ne zrovna pozitivní pověst jedné z nejhorších kapel současnosti. Lídr Chad Kroeger proto oznámil, že novinka by měla být tvrdší a agresivnější. Ale je na tom skutečně něco pravdy? čtěte zde
Vydáno: 19.06.2017 13:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
War For War - Illud Tempus 8/10
War For War - Illud Tempus Lord Morbivod je jméno, které je tuzemským metalovým fanouškům dobře známé. Je spojován s originálními projekty a skupinami jako Umbrtka, Trollech, Stíny Plamenů či právě War For War, se kterým vydává již čtvrté album "Illud Tempus". Na něm zaexperimentoval a smísil black metal s elektronikou. čtěte zde
Vydáno: 18.06.2017 19:30 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Katy Perry - Witness 8/10
Katy Perry - Witness Už vás nebaví sladké a ulepené popěvky pro malé děti? Už vás nebaví zpívání o sluníčku a prvních holčičích polibcích? Katy Perry už taky ne. Nová deska "Witness" je svědectvím dnešní doby, kritikou společnosti a velkým poselstvím. Tedy jen částečně... čtěte zde
Vydáno: 14.06.2017 14:00 v sekci Recenze - Tomáš Navrátil
Creeper - Eternity, In Your Arms 8/10
Creeper - Eternity, In Your Arms Debut anglické punk-rockové party Creeper lze bez přehánění označit za senzaci letošního roku. Takřka z ničeho se ze stagnujícího subžánru vyloupl následovník The Offspring, který přišel s osobitým, rozpoznatelným rukopisem. Navíc je album "Eternity, In Your Arms" i o něčem jiném než jen o punk-rocku. čtěte zde
Vydáno: 14.06.2017 11:22 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
SikTh - The Future In Whose Eyes 8/10
SikTh - The Future In Whose Eyes Šestice z Watfordu Sikth není zrovna pilným výrobcem nové hudby, kvantitu ovšem nahrazuje kvalitou. Jejich dosavadní dvě desky patří k těm nejzajímavějším počinům současného progresivního metalu a zejména předchůdce novinky "Death Of A Dead Day" lze označit za přelomové album metalového sub-žánru. čtěte zde
Vydáno: 13.06.2017 16:15 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Parov Stelar - The Burning Spider 7/10
Parov Stelar - The Burning Spider Rakouský DJ, který si říká Parov Stelar, se v Evropě stal takřka fenoménem. Nejen u nás je jeho elektro-swing nesmírně populární, což dokládají takřka vždy vyprodané koncerty i zástupy fanoušků. Opakovat se v rámci tohoto sub-žánru je ovšem snadné, proto se hudebník rozhodl zabrousit i do vod blues a jazzu. čtěte zde
Vydáno: 06.06.2017 10:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Portless feat. Henry D - Back 7/10
Portless feat. Henry D - Back Portless vznikli v roce 2012 jako odštěpení bývalých členů Support Lebiens, které si pro sebe uzmul Hynek Toman. Portless za sebou mají debutové album "New Ride", na kterém pokračovali v duchu původních saportů. Na druhé desce se ovšem spojili s rapperem Henrym D a zavzpomínali na své syrové začátky. čtěte zde
Vydáno: 31.05.2017 15:25 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Shakira - El Dorado 7/10
Shakira - El Dorado Slunné podnebí Jižní Ameriky přímo vybízí k mejdanům na rozžhaveném písku, k tomu chladivé koktejly s paraplíčkem a z reproduktorů nad barem srší jedna hitovka za druhou. Shakira pro podobné chvíle připravila novou španělsky zpívanou desku a dává světu najevo: "Léto je tu, jde se tančit!" čtěte zde
Vydáno: 31.05.2017 09:45 v sekci Recenze - Tomáš Navrátil
Seether - Poison The Parish 8/10
Seether - Poison The Parish Jihoafričtí Seether jsou věrnými zastánci grunge. Sice někdy zabrousili k nevoli svých fanoušků i do popových vod, s novinkou "Poison The Parish" se ale vrací ke klasickému zvuku. Trio pod vedením zpěváka Shauna Morgana tak ani v roce 2017 originalitou neoplývá, přesto jde o jeden z jejich nejlepších počinů. čtěte zde
Vydáno: 29.05.2017 08:55 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
DJ Wich - Veni, Vidi, Wich 7/10
DJ Wich - Veni, Vidi, Wich DJ Wich na své další producentské desce "Veni, Vidi, Wich" opět dokazuje, že je jedním z nejlepších tuzemských hiphopových producentů. Nahrávka je hudebně velmi pestrá a opravdu nabitá - obsahuje přes dvacet skladeb a hostuje na něm přes dvacet českých a slovenských interpretů. čtěte zde
Vydáno: 26.05.2017 09:30 v sekci Recenze - Jaroslav Hrách
Japandroids - Near To The Wild Heart Of Life 7/10
Japandroids - Near To The Wild Heart Of Life Kanadští indie-rockeři Japandroids jsou po pětileté odmlce zpět s albem "Near To The Wild Heart Of Life", s nímž se přesunuli pod label Anti-. Novinka obsahuje osm skladeb hnaných hymnickými refrény, které rozezpívají i ty největší škarohlídy. Jsou to stále oni, ale v novém, svěžím balení. čtěte zde
Vydáno: 25.05.2017 18:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Kocáb
Linkin Park - One More Light 3/10
Linkin Park - One More Light Člověk nemusí být věštkyně Jolanda, aby si po poslechu prvních ukázek z nové desky Linkin Park "One More Light" mohl říct "vidím velký špatný". To, co naznačoval singl "Heavy" a pak i následující novinky, se stalo skutkem a my máme čest s bezpečně nejhorším albem v jejich diskografii. čtěte zde
Vydáno: 24.05.2017 13:00 v sekci Recenze - Pavel Parikrupa
Kasabian - For Crying Out Loud 6/10
Kasabian - For Crying Out Loud Kasabian jsou přesně ten typ kapely, u které už předem tušíte, co dostanete. Na nějakou invenci se u nich nehraje, na prvním místě je natáčet stadiónové popěvky pro nejbližší fanoušky (a že jich není málo). Šesté řadové album "For Crying Out Loud" většinu z nich určitě potěší. čtěte zde
Vydáno: 23.05.2017 18:30 v sekci Recenze - Jakub Malar

ALBUM TÝDNE 26/2017

SikTh
The Future In Whose Eyes

Šestice z Watfordu Sikth není zrovna pilným výrobcem nové hudby, kvantitu ovšem nahrazuje kvalitou. Jejich dosavadní dvě desky patří k těm nejzajímavějším počinům současného progresivního metalu a zejména předchůdce novinky "Death Of A Dead Day" lze označit za přelomové album metalového sub-žánru.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)


Chaty

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 29.06.
The Dead Daisies (AUS/USA) (Lucerna Music Bar, Praha)
Pá 30.06.
Hradecký slunovrat (Zámek Hradec nad Moravicí, Hradec nad Moravicí)
Út 04.07.
Guns N' Roses (USA) (Letiště Letňany, Praha)
Út 04.07.
Rock For People (Festival park, Hradec Králové)
Pá 14.07.
Českéhrady.cz (Točník, Točník)
St 19.07.
ZZ Top (USA) (Home Monitoring Arena, Plzeň)
St 19.07.
Colours Of Ostrava (Dolní Vítkovice, Ostrava)
Čt 20.07.
Celebration (USA) (Cross Club, Praha)
Pá 21.07.
Českéhrady.cz (Kunětická hora, Kunětická hora)
Pá 28.07.
AIR Festival (Festivalpark, Hradec Králové)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Kryštof Madonna Ewa Farna Rihanna Coldplay Lady Gaga Sia Beyoncé Adele The Cure AC/DC Ben Cristovao Lana Del Rey Britney Spears Metallica Katy Perry Ed Sheeran Lucie Bílá Aneta Langerová Taylor Swift
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver