Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Kasabian - For Crying Out Loud 6/10
Kasabian - For Crying Out Loud Kasabian jsou přesně ten typ kapely, u které už předem tušíte, co dostanete. Na nějakou invenci se u nich nehraje, na prvním místě je natáčet stadiónové popěvky pro nejbližší fanoušky (a že jich není málo). Šesté řadové album "For Crying Out Loud" většinu z nich určitě potěší. čtěte zde
Vydáno: 23.05.2017 18:30 v sekci Recenze - Jakub Malar
Insania - Na počátku byl spam 8/10
Insania - Na počátku byl spam "Humor nemá být laskavej, má ti hnout se žlučí a čím je lepší, tím víc lidí vytočí." Téměř čtyři roky jsme museli vyčkat na další studiovou desku brněnské Insanie a Polyho brutálně pokleslou poetiku. Jejich poslední tři počiny patří k vrcholu tuzemské crossoverové scény, i proto byla očekávání vysoká. čtěte zde
Vydáno: 22.05.2017 08:51 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Mew - Visuals 6/10
Mew - Visuals "Snow Brigade", "She Spider" či "Special" jsou silné skladby, které se nesmazatelně zapsaly do historie indie rocku. Od jejich vydání uteklo hodně vody a mnohé se změnilo, bohužel k horšímu. Nová deska "Visuals" dánských Mew zachycuje kapelu ve stavu bezradnosti a tvůrčího bloudění. čtěte zde
Vydáno: 19.05.2017 14:15 v sekci Recenze - Ondřej Michal
Harry Styles - Harry Styles 7/10
Harry Styles - Harry Styles Komu je určeno první sólové album Harryho Stylese? To je otázka, kterou si asi bude klást každý posluchač, který si desku pojmenovanou jednoduše "Harry Styles" pustí, ať už záměrně nebo nedopatřením. Sotva pubertální fanynky One Direction budou zcela jistě zmatené. čtěte zde
Vydáno: 17.05.2017 14:00 v sekci Recenze - Pavel Parikrupa
Incubus - 8 7/10
Incubus - 8 V pořadí osmá studiová deska amerických rockerů Incubus, na kterou si fanoušci museli počkat dlouhých šest let, vzbudila v médiích v i řadách fanoušků velmi rozporuplné reakce. Je však počin nazvaný "8" a produkovaný mimo jiné i Skrillexem skutečně tak špatný? čtěte zde
Vydáno: 16.05.2017 12:15 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
The Afghan Whighs - In Spades 9/10
The Afghan Whighs - In Spades The Afghan Whigs jsou zajímavým tělesem hudební scény. Svoji popularitu po devadesátých letech uložili k ledu a v jejich návrat už nevěřili ani ti nejvěrnější. Nicméně ke comebacku došlo v roce 2014 a s "Do The Beast" to banda kolem Grega Dulliho opět roztočila. A zdaleka to nebylo vše... čtěte zde
Vydáno: 15.05.2017 00:00 v sekci Recenze - Ondřej Kocáb
At The Drive-In - In•ter a•li•a 7/10
At The Drive-In - In•ter a•li•a Legendární americká skupina At The Drive-In, vedená duem Cedric Bixler-Zavala a Omar Rodríguez-López, se s aktuální novinkou "In•ter a•li•a" vrací ze studia po neuvěřitelných sedmnácti letech. Jedni z průkopníků corové hudby tak hlásí comeback, kterým mají znovu nakopnout skomírající žánr. čtěte zde
Vydáno: 14.05.2017 09:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
The Cranberries - Something Else 7/10
The Cranberries - Something Else Seskupení irského původu The Cranberries vsadilo na osvědčené a rozhodlo se netvořit nové, nýbrž převážně osvěžit starší. Na desce "Something Else" připomínají především své největší hity v akustické podobě. čtěte zde
Vydáno: 13.05.2017 10:00 v sekci Recenze - Jana Kloučková
Brian May a Kerry Ellis - Golden Days 3/10
Brian May a Kerry Ellis - Golden Days Brian May sice se svojí domovskou formací Queen (resp. s jejími zbytky) nadále koncertně křižuje svět, nezapomíná ale ani na své sólové projekty, z nichž se poslední dobou vyjímá jeho spolupráce s Kerry Ellis. Aktuální společný disk "Golden Days" však budí hlavně rozpaky. čtěte zde
Vydáno: 12.05.2017 13:30 v sekci Minirecenze - Milan Menčík
The Chainsmokers - Memories...Do Not Open 4/10
The Chainsmokers - Memories...Do Not Open Jsou to hodní kluci, tihle Chainsmokers. Baví je sedět u počítače, nahrávat, tvořit beaty, trochu zpívat. V loňském roce patřili mezi nejprodávanější interprety planety, ale na jejich debut si fanoušci museli počkat. Moc jim to však nevadilo - dopředu už totiž věděli, jak budou všechny písně znít. Totožně. čtěte zde
Vydáno: 11.05.2017 10:30 v sekci Recenze - Lukáš Boček
Vök - Figure 7/10
Vök - Figure Islandská čtveřice Vök natočila emocemi nabité album "Figure", na němž spojuje svůj rozpoznatelný styl s přiznanými inspiracemi. Zasněná atmosféra nabízí vše od nadšení a štěstí po smutek - tyto nálady se tu vzájemně protínají v typicky severské zvukomalbě a je snadné se jimi nechat unášet. čtěte zde
Vydáno: 10.05.2017 13:30 v sekci Minirecenze - Dan Hájek
Debbi - Break 9/10
Debbi - Break Co může značit čtyřletá pauza v pěvecké kariéře? Pro Debbi šlo o hledání jiného, modernějšího zvuku. Nyní na novou desku láká silným názvem "Break". A právě význam zlom skvěle vystihuje, co v diskografii této rusovlásky novinka může znamenat. Pojďme se na ni podívat blíže. čtěte zde
Vydáno: 10.05.2017 08:15 v sekci Recenze - David Böhm
RaeLynn - WildHorse 7/10
RaeLynn - WildHorse Poté, co Taylor Swift emigrovala k čistému popu, ve kterém abyste střípky country hledali s lupou, je korunka country-popové princezny volná. Svým letošním debutem "WildHorse" si o ni ovšem výrazně říká třiadvacetiletá americká zpěvačka RaeLynn z Texasu. čtěte zde
Vydáno: 09.05.2017 18:30 v sekci Recenze - Tomáš Parkan
Trny & Žiletky - Trny & Žiletky 6/10
Trny & Žiletky - Trny & Žiletky Za novým projektem Trny & Žiletky stojí bývalý člen Dark Gamballe Majkl (kytara, basa) a současný Desed (zpěv), které ještě doplňuje bývalý člen Jumping Drums, bubeník Paull Black. Jejich debut je kombinací tvrdých kytar, hutné atmosféry, ale i pop-rockových melodií. čtěte zde
Vydáno: 09.05.2017 13:45 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
The Beatmen - Are Goin' On 8/10
The Beatmen - Are Goin' On Bratislavští The Beatmen už dnes patří k legendám československého rocku šedesátých let. Jsou legendami, ale stále zůstávají trochu ve stínu slavnějších uskupení a interpretů. Nedávno vydaný koncertní záznam "Are Goin’ On" z roku 1965 totiž jasně dokazuje, že jsou ukryti ve stínu rozhodně neprávem. čtěte zde
Vydáno: 08.05.2017 19:15 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Mark Lanegan Band - Gargoyle 8/10
Mark Lanegan Band - Gargoyle Americký bard s charakteristickým temným chraplákem svým novinkovým albem "Gargoyle" zaokrouhluje počet položek v sólové diskografii na kulatou desítku. Novinka rozvíjí postupy naznačené na předchozí řadovce "Phantom Radio" a přináší pořádnou porci muziky, která je pro Lanegana typická. Neustrnul, jenže... čtěte zde
Vydáno: 08.05.2017 00:00 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Nebe - Souřadnice 7/10
Nebe - Souřadnice Havířovská formace Nebe má za sebou poměrně rušné období. V mezidobí od posledního alba "Než se rozední" stihla vyměnit svého baskytaristu a mimo koncertování dala enormní důraz na nahrávání nové desky. Za své vzaly spousty už hotových písní, aby mohly vzniknout tyto zajímavé "Souřadnice". čtěte zde
Vydáno: 07.05.2017 20:54 v sekci Minirecenze - Milan Menčík
Skety - Týdytý 7/10
Skety - Týdytý Pražský vokální sextet Skety oslavuje sedmou sezonu své existence druhým řadovým albem "Týdytý". Své jazzové a swingové kořeny zde protahuje i do dalších hudebních směrů zásluhou svou i pozvaných hostů. Na desce se jich sešla slušná řádka, ti ale kapelu rozhodně neupozadili, ani disk nerozmělnili. čtěte zde
Vydáno: 06.05.2017 15:00 v sekci Minirecenze - Milan Menčík
Chinaski - Není nám do pláče (limitovaná edice) 7/10
Chinaski - Není nám do pláče (limitovaná edice) Chinaski s novou deskou "Není nám do pláče" na své poměry úplně nelenili, na natočení jim stačilo dva a půl roku. Málem jim ale nestačil celý svět, aby ho měli kde natočit. Jestli se to odrazilo i na celkovém výsledku nahrávky, si můžete přečíst v naší recenzi. čtěte zde
Vydáno: 06.05.2017 09:30 v sekci Recenze - Milan Menčík
Divokej Bill - Tsunami 5/10
Divokej Bill - Tsunami Divokej Bill novými alby zrovna neplýtvá. Letos je to jinak - 5. května vychází u Supraphonu novinková kolekce "Tsunami", na kterou naváže rozsáhlé koncertní turné. Nová deska ale v recenzentově uchu příliš neobstála, důvody najdete uvnitř článku. čtěte zde
Vydáno: 05.05.2017 15:15 v sekci Recenze - Milan Menčík

ALBUM TÝDNE 21/2017

Insania
Na počátku byl spam

"Humor nemá být laskavej, má ti hnout se žlučí a čím je lepší, tím víc lidí vytočí." Téměř čtyři roky jsme museli vyčkat na další studiovou desku brněnské Insanie a Polyho brutálně pokleslou poetiku. Jejich poslední tři počiny patří k vrcholu tuzemské crossoverové scény, i proto byla očekávání vysoká.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)


Chaty

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 24.05.
Depeche Mode (UK) (Eden Arena, Praha)
Pá 26.05.
Agnes Obel (D) (Palác Akropolis, Praha)
So 27.05.
Mezi ploty (Bohnice, Praha)
Ne 28.05.
Rammstein (DE) (Eden Arena, Praha)
Po 29.05.
Rammstein (DE) (Eden Arena, Praha)
St 07.06.
Gojira (Lucerna Music Bar, Praha)
Ne 11.06.
Aerodrome 2017 (Letiště Letňany, Praha)
Po 12.06.
System Of A Down (USA) (O2 Arena, Praha)
St 14.06.
Alter Bridge (USA) (Forum Karlín, Praha)
Po 26.06.
The 1975 (UK) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Beyoncé Lady Gaga Madonna Coldplay Ewa Farna Sia Rihanna AC/DC Adele Kryštof The Cure Ed Sheeran Taylor Swift Lana Del Rey Lucie Bílá Metallica Ben Cristovao Tomáš Klus Aneta Langerová Britney Spears
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver