Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
David Bowie - No Plan (EP) 9/10
David Bowie - No Plan (EP) David Bowie je i rok od své smrti stále středem pozornosti. Byl zde muzikál, mohli jsme vyrazit do kina na prohlídku výstavy o jeho životě, album "Blackstar" získalo Grammy i Brit Award. Nyní přichází čtyřskladbové EP "No Plan", Bowieho pozdrav z jiného světa. čtěte zde
Vydáno: 25.02.2017 17:30 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
The Weeknd - Starboy 6/10
The Weeknd - Starboy S nedávným českým vydáním vinylu jsme se vrátili k třetí desce kanadského zpěváka a producenta The Weeknda. Držitel dvou cen Grammy se na něm snaží mezi všemi těmi večírky, drogami a drahými šperky najít sám sebe. "Nemodlíme se za lásku, ale za nová fára," zpívá v titulním singlu "Starboy". Kým se tedy stal? čtěte zde
Vydáno: 25.02.2017 10:42 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Různí - T2 Trainspotting (Soundtrack) 9/10
Různí - T2 Trainspotting (Soundtrack) Když je řeč o "Trainspottingu", snad ani není možné nevyzdvihnout soundtrack. Jen málo filmů je tak úzce spojeno se svým hudebním doprovodem a má tak příhodnější kompilaci jako tento snímek. Sluch a šikovné ruce filmařů při výběru interpretů stvrzuje také pokračování "T2 Trainspotting". čtěte zde
Vydáno: 24.02.2017 13:00 v sekci Recenze - Simona Knotková
Rag'n'Bone Man - Human 6/10
Rag'n'Bone Man - Human Britský hudebník Rag'n'Bone Man si hned na počátku své kariéry připsal několik velkých úspěchů. Objevil se v nominaci na BBC Music Sound Of 2017, kde nakonec skončil druhý, cenu Brits Critics' Choice Awards 2017 dokonce vyhrál a jeho singl "Human" se stal obrovským hitem. Jak ale dopadl očekávaný debut? čtěte zde
Vydáno: 23.02.2017 17:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Citron - Rebelie rebelů 8/10
Citron - Rebelie rebelů Mediálně rozšířená kauza o rozkolu v Citronu způsobila mnoho zlé krve. Následky na sebe nenechaly dlouho čekat. Došlo na rozdělení skupiny, což zákonitě přineslo i rozdělení kdysi jednotného šiku fanoušků. Nechme stranou emoce a pojďme se podívat, jak ve výsledku dopadlo nové album "Rebelie rebelů". čtěte zde
Vydáno: 22.02.2017 13:00 v sekci Recenze - Tomáš Rozkovec
Limetal - Limetal 7/10
Limetal - Limetal Odštěpek Citronu Limetal přichází na hudební trh s debutovým studiovým albem. Lze ho chápat i jako start nové kapitoly fungování party kamarádů, kteří spolu hráli už roky a nyní se s plnou vervou chystají zdolat nové výzvy. Start se jim každopádně povedl. čtěte zde
Vydáno: 22.02.2017 09:30 v sekci Recenze - Milan Menčík
Holden - Střepy v postelích 4/10
Holden - Střepy v postelích Holden Caulfield se minulý rok rozhodli zkrátit název na Holden, odklonili se od původního žánru a texty už mají pouze v mateřském jazyce. Jejich druhá debutová deska "Střepy v postelích" má ale mnohem více neduhů než kvalit. Bohužel. čtěte zde
Vydáno: 21.02.2017 17:30 v sekci Recenze - Hana Bukáčková
Amy MacDonald - Under Stars 8/10
Amy MacDonald - Under Stars Skotská zpěvačka Amy MacDonald se vrací se svým čtvrtým albem po vůbec nejdelší pauze v její kariéře. Na novinku "Under Stars" se čekalo téměř pět let s očekáváním, kam se nyní téměř třicetiletá zpěvačka hudebně posunula. A posunula se rozhodně správným směrem. čtěte zde
Vydáno: 20.02.2017 00:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Periphery - Periphery III: Select Difficulty 9/10
Periphery - Periphery III: Select Difficulty Šestihlavá saň Periphery pokračuje ve své spanilé jízdě na poli moderního heavy metalu. Pouhý rok a půl po vydání koncepčního dvojalba "Juggernaut" se loni Američané dostavili s přímočařejší novinkou "Periphery III: Select Difficulty". Mohlo by jít snad o pověstné přelomové album? čtěte zde
Vydáno: 18.02.2017 09:50 v sekci Recenze - Matěj Kostruh
Cherry Glazerr - Apocalipstick 7/10
Cherry Glazerr - Apocalipstick Americká rocková parta Cherry Glazerr vznikla v roce 2013 a k letošnímu roku si nadělila třetí album, díky kterému konečně probourala pomyslnou zeď a dostala se do širšího povědomí. Novinka "Apocalipstick" je totiž po předchozích dvou ne zcela dotažených počinech prvním opravdu silným materiálem skupiny. čtěte zde
Vydáno: 15.02.2017 19:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Kreator - Gods Of Violence 8/10
Kreator - Gods Of Violence Německá thrashmetalová legenda z Essenu nechala své fanoušky čekat déle, než je u ní obvyklé. Dlouhých pět let dělí novinku "Gods Of Violence" od doposud poslední desky "Phantom Antichrist", díky čemuž se jedná o nejdelší pauzu v historii Kreator. Na tuhle přehlídku násilí se čekat ovšem vyplatilo. čtěte zde
Vydáno: 13.02.2017 21:22 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Vypsaná fiXa - Tady to někde je 5/10
Vypsaná fiXa - Tady to někde je Vypsaná fiXa po vzoru mnoha slavných hvězd tajila příchod své nové desky až do posledního dne. Ani po jejím vydání fanoušci nevěděli, jak se novinka vlastně jmenuje. Název si totiž museli vyluštit v osmisměrce, která je na přebalu alba. Překvapí však fiXa i obsahem? čtěte zde
Vydáno: 09.02.2017 15:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Tinashe - Nightride 6/10
Tinashe - Nightride Tinashe je další umělkyně, která na svou slávu stále čeká. Tahle r'n'b zpěvačka dala o svém kvalitním hlase vědět už v roce 2014. Následovalo vydání desky a spolupráce s několika hudebními hvězdami. Na konci minulého roku vydala nové album "Nightride", kde své kvality opět potvrdila. Světu však nadále zůstává neznámá. čtěte zde
Vydáno: 09.02.2017 08:30 v sekci Recenze - Jiří Macenauer
Dildo Boyz - Perversed Piercing Songz 9/10
Dildo Boyz - Perversed Piercing Songz Plzeňská líheň klubových kapel má další želízko na scéně. Jsou jimi lehce kontroverzní Dildo Boyz (negooglujte to). Jejich debut "Perversed Piercing Songz" je plný punkové energie, garážové syrovosti, vtipu i recese a s přehledem snese srovnání se zahraniční produkcí. čtěte zde
Vydáno: 07.02.2017 19:30 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Flattus - Selfie 7/10
Flattus - Selfie Pražská crossoverová parta Flattus patří mezi zvučná jména tuzemské klubové scény. Studiově ale činná příliš není, aktuální deska "Selfie" je totiž první plnohodnotnou nahrávkou po téměř deseti letech. Fanoušci museli v mezidobí vzít zavděk alespoň dvěma EP z let 2010 a 2012. Vyplatilo se dlouhé čekání? čtěte zde
Vydáno: 01.02.2017 18:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Kate Bush - Before The Dawn 8/10
Kate Bush - Before The Dawn Kate Bush ve své čtyřicetileté kariéře příliš nekoncertovala. Její poslední oficiální živý záznam byl pořízen v roce 1979. Když na jaře 2014 zpěvačka oznámila sérii dvaceti dvou koncertů v londýnském Hammersmith Apollo, nadšení fanoušků nebralo konce. Po dvou letech nyní vychází jejich zvukový záznam. čtěte zde
Vydáno: 01.02.2017 09:00 v sekci Recenze - Tomáš Rozkovec
The Dillinger Escape Plan - Dissociation 6/10
The Dillinger Escape Plan - Dissociation S blížícím se pražským koncertem mathcorových ikon The Dillinger Escape Plan se kapele dostává zvýšené pozornosti. Jedná se totiž o jejich historicky poslední turné. To doprovází vydání poslední řadovky "Dissociation". Jak se skupině jejich odchod ze scény podařil? čtěte zde
Vydáno: 31.01.2017 15:00 v sekci Recenze - Matěj Kostruh
Hana Hegerová - Cesta 9/10
Hana Hegerová - Cesta Hana Hegerová loni oslavila půlkulaté jubileum. S pravděpodobností hraničící s jistotou nenatočí už žádné další album a užívá si spokojeného a zaslouženého důchodu. Projekt "Cesta" shrnuje vše podstatné z její kariéry, řadová alba, koncertní záznamy i singly z velmi plodných šedesátých let. čtěte zde
Vydáno: 31.01.2017 10:30 v sekci Recenze - Milan Menčík
Tycho - Epoch 7/10
Tycho - Epoch Jsou označováni za taneční kapelu, přesto to s tancováním v jejich rytmu není tak horké. Více než taneční jsou Tycho nostalgičtí a zasnění. I když na aktuální desce "Epoch" nepřicházejí s ničím, co bychom od nich v minulosti již neslyšeli, za pozornost přesto stojí. I jejich koncert, který se uskuteční 15. února v MeetFactory. čtěte zde
Vydáno: 30.01.2017 13:00 v sekci Recenze - Ondřej Michal
Frank Carter & The Rattlesnakes - Modern Ruin 8/10
Frank Carter & The Rattlesnakes - Modern Ruin Bývalý člen hardcore-punkové party Gallows a rockových Pure Love pokračuje ve svém tažení napříč žánry a založil si další skupinu, tentokrát ovlivněnou punkem, rockem i popem, nazvanou Frank Carter & The Rattlesnakes. Po úspěšném debutu z roku 2015 s nimi nyní vydává druhé album "Modern Ruin". čtěte zde
Vydáno: 30.01.2017 00:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko

ALBUM TÝDNE 08/2017

Amy MacDonald
Under Stars

Skotská zpěvačka Amy MacDonald se vrací se svým čtvrtým albem po vůbec nejdelší pauze v její kariéře. Na novinku "Under Stars" se čekalo téměř pět let s očekáváním, kam se nyní téměř třicetiletá zpěvačka hudebně posunula. A posunula se rozhodně správným směrem.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 28.02.
Matoma (NO) (Roxy, Praha)
Út 28.02.
Lindsey Stirling (USA) (Forum Karlín, Praha)
St 01.03.
Lindsey Stirling (USA) (Forum Karlín, Praha)
Čt 02.03.
Band Of Horses (USA) (Lucerna Music Bar, Praha)
Po 13.03.
Gregory Alan Isakov (JAR) (La Loca, Praha)
So 18.03.
July Talk (CAN) (Chapeau Rouge, Praha)
Po 20.03.
Jason Mraz (USA) (Forum Karlín, Praha)
Čt 23.03.
Tommy Cash (EST) (Fléda, Brno)
Pá 24.03.
The Pigeon Detective (UK) (Chapeau Rouge, Praha)
So 25.03.
Macy Gray (USA) (Sono Centrum, Brno)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Sia Lady Gaga Beyoncé Madonna Coldplay Ewa Farna Rihanna Adele Kryštof AC/DC The Cure Lana Del Rey Taylor Swift Metallica Britney Spears Tomáš Klus Ben Cristovao Lucie Bílá Bára Hosnedlová Aneta Langerová
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver