Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Makrorecenze "The 20/20 Experience" Justina Timberlakea Po vydání "The 20/20 Experience" se ve velkém rozjely názorové vášně z různých pólů, ať už nadšení, či zklamání. Důležité však je, že Justin Timberlake je zpátky a díky singlům "Suit & Tie" a "Mirrors" je ho rázem všude plno. Ideální důvod pro naši další makrorecenzi, ve které hostuje i Ben Cristovao. čtěte zde
Vydáno: 10.04.2013 14:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Exile" Hurts Debutové album Hurts "Happiness" si okamžitě získalo spousty fanoušků, včetně těch v České republice. Proto bylo jejich druhé album "Exile" očekáváno s velkým napětím. Povedlo se? Nepovedlo se? Snad vám odpoví i naše další makrorecenze, v níž svůj názor vyjádřilo pět redaktorů. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2013 12:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "The Escapist" Borise Carloffa Apollo 2012 zná svého vítěze, stal se jím Boris Carloff a jeho deska "The Escapist", vybroušená zvuková výprava plná emocí a civilních zpovědí. Pro mnohé album roku, pro jiné nezvyklé a téměř nepřístupné. Carloff však získal i několik nominací na letošní Anděly, a tak přišel čas i na názor našich pěti redaktorů. čtěte zde
Vydáno: 15.03.2013 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Inzerátu" Kryštof Úspěšné halové minuturné Kryštof k desce "Inzerát" je minulostí, ovšem velký počet nominací na letošní Anděly nás přiměl udělat na album i s odstupem od vydání makrorecenzi. A snad více než jindy v ní platí, že co člověk, to názor. Hodnocení se totiž pohybuje od dvojky až po devítku. čtěte zde
Vydáno: 14.03.2013 18:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Take Me Home" One Direction Slovo boyband jako nadávka, nebo jako dobře udělaný produkt? Každý asi dokáže snadno a rychle napočítat pět pro či proti, pro průzkum jsme si vybrali One Direction. Jejich druhá deska "Take Me Home" sklízí ovace fanynek a vlna pobláznění dorazila i k nám. Jak dopadla v naší další makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 26.02.2013 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Soundtracku ke konci světa" Zrní Konec světa sice neproběhl, ale kladenské Zrní na své třetí desce "Soundtrack ke konci světa" k jeho očekávání složilo výtečný doprovod. Album se natolik povedlo, že jsme se pustili i do makrorecenze, která pro kapelu dopadla velmi dobře. čtěte zde
Vydáno: 10.01.2013 15:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Take The Crown" Robbieho Williamse Robbie Williams, zdá se, prožívá pozitivnější část svého života. Deska "Take The Crown" se měla stát dalším důležitým milníkem jeho rozjeté kariéry. Dočkala se však smíšeného přijetí nejen ze strany nejvěrnějších fanoušků a v podobném duchu se nese i naše makrorecence. Polepší si, nebo pokazíme skóre? čtěte zde
Vydáno: 18.12.2012 17:10 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Vlků u dveří" Umakartu Osm let je celkem dlouhá doba, Umakart však ukázal, že za tu dobu neztratil nic ze svých sil. "Vlci u dveří" coby sídlištní pop odkrývají nové alternativy atmosfér textů Jaromíra Švejdíka. Jak tato prodleva a zvukové posuvy prošly testem u naší pětice redaktorů, odhalují následující řádky. čtěte zde
Vydáno: 10.12.2012 17:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Push And Shove" No Doubt Když jedenáct let nenahrajete novou desku, je dost dobře možné, že na vás fanoušci zapomenou. Na No Doubt jejich příznivci čekali vytrvale, "Push And Shove" ale zrovna moc chvály v recenzích nepobralo. A jak se deska líbila pětici redaktorů musicserveru v naší makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 21.11.2012 14:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "The 2nd Law" Muse Muse již tradičně svým novým albem "The 2nd Law" roztříštili názory redaktorů musicserveru i posluchačů obecně na velmi pozitivní a velmi negativní. Ještě před jejich pražským koncertem si v naší makrorecenzi můžete ověřit, zda si o aktuální kolekci myslíme totéž co vy. čtěte zde
Vydáno: 15.11.2012 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "¡Uno!" Green Day Green Day se letos rozhodli vrátit v opravdu velkém stylu. Po dvou koncepčních albech "American Idiot" a "21st Century Breakdown" připravili k vydání hned trojici desek, které vydávají v krátkém sledu. Hned první z nich nazvanou "¡Uno!" jsme podrobili redakční makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 17.10.2012 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Retromakrorecenze "Bad" Michaela Jacksona Jedno z nejhitovějších alb Michaela Jacksona slaví právě v těchto dnech pětadvacet let od vydání, což je dost dobrá příležitost zavzpomínat vypuštěním jeho speciální reedice. Na musicserveru ale vůbec rádi vzpomínáme, a tak jsme přetřásli jeho verzi původní. Počtěte si... čtěte zde
Vydáno: 19.09.2012 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Deaf To The Call" The Prostitutes Svého času patřili mezi naděje tuzemské kytarovkové scény. Možná je ten čas dávno pryč, možná ale ne. Mají The Prostitutes ještě i v roce 2012 co říct? Pět redaktorů si poslechlo jejich aktuální desku "Deaf To The Call" a shrnulo své postřehy v makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 04.09.2012 16:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Blunderbuss" Jacka Whitea Jack White se za léta svého hraní vypracoval: z neobyčejného muzikanta v neuvěřitelného producenta. Svůj tvůrčí přetlak vypouští, kudy chodí, a tak bylo jen otázkou času, kdy se mezi jeho počiny objeví i vlastní sólové album. "Blunderbuss" vyšlo letos v dubnu a ujít makrorecenzi samozřejmě nemohlo. čtěte zde
Vydáno: 20.08.2012 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Dobrých časů" Václava Neckáře Určitě to nebylo jednoduché, ačkoliv těch bublin, které se kolem návratu Václava Neckáře na scénu vytvořily, bylo víc než dost a byly více než přefouknuté. Je celá ta hysterie kolem "Půlnoční" následovaná ještě větší hysterií kolem "Dobrých časů" na místě? Zjišťovali jsme v makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 28.06.2012 10:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Little Broken Hearts" Norah Jones Na páté desce "Little Broken Hearts" se Norah Jones vyzpívává z ne zrovna příjemného rozpadu dlouholetého vztahu. Vznikla tak křehká kolekce bolestných písní, nebo soubor patetických balad, který nestojí za poslech? Odpověď jsme hledali v makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 08.06.2012 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Breath" A Banquet "Já, Lukáš Benda, si myslím, že 'Breath' A Banquet je prostě upe nejvíc super deska, a to je zkrátka důležitý." Néasi? Néasi. V redakci si třeba tři z pěti redaktorů myslí, že "Breath" A Banquet je úplně obyčejná, skoro až průměrná nahrávka. Začtěte se do naší makrorecenze a zjistěte víc. čtěte zde
Vydáno: 17.05.2012 09:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "MDNA" Madonny Že by musicserver zapomněl zmakrorecenzovat nějakou desku Madonny? To se nestane. A tak jsme i v případě aktuální nahrávky "MDNA" posbírali pět názorů, abychom zjistili, jestli si má zatím-ještě-pořád-královna-popu-nebo-už-ne? koupit spíš nové bikiny, nebo důchodky. čtěte zde
Vydáno: 26.04.2012 14:20 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Someone With A Slow Heartbeat" Charlie Straight Kapele Charlie Straight se daří, toť objektivní věta. Jestli oprávněně, to už objektivně napsat nelze. Naštěstí je tu vždy žánr subjektivní makrorecenze, který roz(h)řešení této otázky může alespoň naťuknout. Album "Someone With A Slow Heartbeat" se stalo výchozím bodem. čtěte zde
Vydáno: 18.04.2012 10:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Born To Die" Lany Del Rey "Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant" byla tak bezvýznamná deska, že dodnes nemá ani odkaz na Wiki. I proto se o "Born To Die" mluví jako o tom prvním velkém debutu zpěvačky, která si říká Lana Del Rey. Jak si mediálně velmi tlačená a obchodně velmi prodávaná nahrávka vede v redakci musicserveru? Čtěte. čtěte zde
Vydáno: 03.04.2012 09:00 v sekci Makrorecenze - Redakce

ALBUM TÝDNE 13/2017

Blackfield
Blackfield V

Co může vzniknout, dá-li se dohromady současná britská veličina progresivního rocku Steven Wilson s izraelským skladatelem, muzikantem a zpěvákem Avivem Geffenem, pod dohledem producenta Pink Floyd Alanem Parsonsem? Historie dokládá, že jména nemusí být zárukou kvality. Jak to dopadlo na albu "Blackfield V"?

10/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)


Chaty

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 30.03.
Us The Duo (USA) (Lucerna Music Bar, Praha)
Čt 30.03.
Korn (USA) + Heaven Shall Burn (DE) + Hellyeah (USA) (Forum Karlín, Praha)
Ne 02.04.
Dave Matthews & Tim Reynolds (USA) (Forum Karlín, Praha)
Ne 02.04.
Counterfeit (UK) (Chapeau Rouge, Praha)
Po 03.04.
Deaf Havana (UK) (Rock Café, Praha)
So 08.04.
Cigarettes After Sex (USA) (Fléda, Brno)
Ne 09.04.
Temples (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Po 10.04.
Cigarettes After Sex (USA) (Roxy, Praha)
So 22.04.
Circa Waves (UK) (Rock Café, Praha)
Pá 05.05.
The Japanese House (UK) (Chapeau Rouge, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Beyoncé Sia Lady Gaga Madonna Coldplay Rihanna AC/DC Kryštof Ewa Farna Adele The Cure Ed Sheeran Metallica Ben Cristovao Lucie Bílá Tomáš Klus Lana Del Rey Taylor Swift Aneta Langerová Britney Spears
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver