Tuto neděli rozezní Rock Café americká darkwave gotika

04.08.2004 08:39 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

The Crüxshadows
© facebook interpreta
V pražském Rock Café vystoupí v neděli 8. srpna darkwave gotici The Crüxshadows ze Spojených států. The Crüxshadows vznikli na počátku devadesátých let. Postupně si skupina vyzískala přední pozice na darkwaveové scéně a koncertovala společně s takovými hvězdami, jako jsou The Cure, Björk, Clan Of Xynox, Project Pitchfork nebo The Mission. Skupinu tvoří Rogue (vokály), Chris Brantley (klávesy), Rachel McDonell (elektrické housle, klávesy), George Bikos (kytary) a tanečnice Jessica Lackey a Holly McCall.

Za svou kariéru vydali šest alb a tři épéčka, zatím posledním počinem je remixová deska "Fortress In Flames". The Crüxshadows ve své hudbě proplétají ghoticrock s přívlastkem syntezátorů a houslí. Po roce je Praha uvítá znovu a vy si je můžete přijít vychutnat na jejich show.

Tedy repete: Koncert party proběhne již tuto neděli od půl deváté v pražském Rock Café na Národní třídě, vstupné je 199,- Kč. Více informací o skupině samotné můžete zjistit na jejich oficiální stránce nebo se s nimi můžete přijít osobně setkat na European United Depeche Mode party, která proběhne o den dříve v klubu Exit na Chmelnici, kam se přijdou pobavit po dlouhé cestě z Rumunska.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY