Method Man se vrací s albem plným hvězd

19.04.2004 16:05 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Method Man & Redman
© facebook interpreta
Rapper vzešlý z hiphopového klanu Wu Tang Method Man chystá velkolepý návrat. Album "Tical 0: The Prequel" bude jeho první sólovou deskou od roku 1998 a slavnými hosty bude přímo našláplé.

P. Diddy, Missy Elliott, Snoop Dogg, Ludacris nebo Busta Rhymes se objeví na desce, která má být nultým dílem k Method Manově slavnému albu "Tical". S ním před deseti lety Meth zahájil úspěšnou sólovou kariéru a navázal na něj druhým dílem "Tical 2000:The Judgement Day". Na desce samozřejmě nebudou chybět ani jeho kolegové z Wu Tang Clan - producent RZA a rappeři Raekwon a Ghostface Killah. Deska se chystá na pulty obchodů 15. května.

Method Mana bude v květnu všude plno. Čtrnáct dní nato startuje v amerických kinech jeho film "Soul Plane", ve kterém si zahrál společně se Snoop Doggem. V létě se ještě na televizní stanici Fox začne vysílat sitcom "Method & Red", v němž vytvořil komickou dvojici s jiným rapperem Redmanem. Společně se už objevili například v úspěšném filmu "How High" (česky na videokazetách jako "Kdo hulí, ten umí").


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY