shop.musicserver.cz
Nové desky pro 16. týden

Nové desky pro 16. týden

Vydáno: 18.04.2010 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Sopka na Islandu chrlí prach a vydavatelství hudební novinky. Spokojení s tím budou příznivci AC/DC, Meat Loafa, Paula Wellera, Trabandu, Cypress Hill, Xaviera Baumaxy, Natalie Merchant či Recoil - projektu někdejšího člena Depeche Mode Alana Wildera. Svůj um spojil David Byrne, Fatboy Slim a dvacet zpěvaček.

Pokud se v pondělí 19. dubna vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

AC/DC - Iron Man 2 (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hard rock

AC/DC - Iron Man 2 (soundtrack)
Pokud se chystáte do kina na druhý díl snímku "Iron Man", jako kulisa vám budou hrát AC/DC. Australští rockeři totiž dostali nabídku vytvořit vhodný soundtrack a ze svého skoro bezedného arzenálu vybrali patnáct songů. Nejedná se ale o variaci kompilačního výběru - vedle slavných kousků jako "Highway To Hell" se na soundtrack dostaly i méně známé písně. K dostání bude kromě klasické verze na CD také edice CD v kombinaci s DVD a vinylem. Můžete se setkat i s luxusními balíčky, přičemž nejvyšší kolekce pro sběratele přinese i komiksovou knihu "Iron Man". Jako malou ochutnávku najdete na stránkách acdcrocks.com videoklip ke skladbě "Shoot To Thrill", která je současně i trailerem k filmu.


Meat Loaf - Hang Cool Teddy Bear (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: klasický rock

Meat Loaf - Hang Cool Teddy Bear
Třiašedesátiletý zpěvák, herec a hudební skladatel Meat Loaf, autor rockové klasiky "Bat Out Of Hell" a "Bat Out Of Hell II", se po poměrně krátké době od třetího pokračování této trilogie, vrací s jedenáctým studiovým albem "Hang Cool Teddy Bear". Jako producenta si tentokrát vybral Roba Cavallo, jenž je takřka dvorním spolupracovníkem Goo Goo Dolls a Green Day. Autorem hudby ale tentokrát není Jim Steinman, ale celý pluk lidí v čele s Karou DioGuardi, Jamesem Michaelem a Jon Bon Jovim. Navíc ho na albu doprovází slušný oddíl výrazných a významných hostů, kterému vévodí kytaristi Brian May a Steve Vai, zpěvák Jack Black a svůj vokál přidala i již zmíněná Kara DioGuardi. Z "Hang Cool Teddy Bear" je v tuto chvíli k dispozici prozatím první singl "Los Angeloser" značně se lišící od předchozí Meat Loafovy tvorby, který naleznete na speciálních stránkách tohoto titulu.


Paul Weller - Wake Up The Nation (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / indie rock

Paul Weller - Wake Up The Nation
Paul Weller působí na hudební scéně přes třicet let a po dvouleté pauze vydává novou studiovou nahrávku "Wake Up The Nation". Na desku si poprvé od roku 1982 pozval Bruce Foxtona, se kterým se zná z kapely The Jam. Podle zpěvákových slov se oba pánové do studia neodebrali s velkými plány. Z příjemného jamování pak ale vznikl nový materiál. Z dalších hostujících umělců si na placce zahrál kytarista My Bloody Valentine Kevin Shields, Paul Weller přizval za mikrofon i svou dceru. Hlavním tématem je politická situace a především královská rodina panující v jeho rodné Británii. Písničkář klade důraz i na dědictví a kulturu, což se snaží adresovat hlavně publiku. Jak se mu to povedlo, můžete sami posoudit podle klipu ke skladbě "7&3 Is The Strikers Name", který najdete na YouTube.com. Vedle standardní edice dorazí za výlohy i luxusní verze s druhým CD plným remixů.


Traband - Domasa (Indies Scope)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk / rock

Traband - Domasa
"Domasa", sedmé album Trabandu, bude mít těžký úkol navázat na úspěch předchozí desky "Přítel člověka", za niž si kapela odnesla žánrového Anděla v kategorii folk & country. Těžko na něj bude ale navazovat zejména hudebně. Traband nyní přidává plyn a po klidné jízdě opět rockově řinčí. Harmonium, erbovní nástroj minulého alba, ustupil do pozadí a sound kapely určuje hlavně barytonová kytara a tuba. Aktuálně čtyřčlenný Traband se tak vrací ke své rockové podobě a s ní je zpět i staronový člen Robert Škarda. V této sestavě pak zamířila kapela k producentovi, kterému věří. O celkově rockovější vyznění alba se postaral Ondřej Ježek, který album produkoval ve studiu JáMor. Kam se tedy Traband aktuálně posunul, můžete zkoumat z ukázek na na stránkách vydavatelství Indies. "Domasa" bude stejně jako předchůdce k dostání kromě digitální formy i na CD ve dvou formátech: levnější plastové edici a limitované sérii v exkluzivním obalu, šedesátistránkové knížečce s pevnou vazbou.


Recoil - Selected (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: elektronika

Recoil - Selected
Za nápadem Recoil stojí Alan Wilder, známý jako bývalý člen kapely Depeche Mode. Pro fanoušky avantgardní scény a elektroniky přichystal kompilaci toho nejlepšího, co pod hlavičkou svého projektu během čtyřiadvaceti let vydal. Pro tyto účely ale všechny písně zremasteroval, zeditoval a seskládal tak, aby působily uceleným dojmem. Celkem se dostalo na čtrnáct písní, které vyjdou v klasické i limitované edici. Rozšířená verze nabídne posluchačům několik nevydaných remixů a alternativních verzí známých písní. Pokud si chcete to nejlepší od Recoil poslechnout i naživo, Alan Wilder vás zve 17. dubna do KC Vltavská na chystaný koncert. Jak nám hudebník prozradil v rozhovoru, návštěvníci se mohou těšit na ojedinělý audiovizuální zážitek.


David Byrne & Fatboy Slim - Here Lies Love (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / elektronika / disco

David Byrne and Fatboy Slim - Here Lies Love
Frontman a zakládající člen kapely Talking Heads David Byrne se spojil s Fatboy Slimem a společně s více jak dvacítkou zpěvaček nahráli koncepční album o životě Imeldy Marcos, velké osobnosti Filipín v sedmdesátých a osmdesátých letech, a Estrelly Cumpas, která jí dopomohla k vzestupu. Celé dílo by se dalo nazvat disco operou, která vás provede životem obou prožívajících jednotlivé události od vztahu Imeldy se sluhou v dětství až po její úspěch v dospělosti a později vyhnání ze země za doby revoluce. Původně tento nápad vznikl již v roce 2007, kdy Byrne část projektu představil živě v New Yorku. Vymyslel koncept, hudbu a texty, zatímco Fatboy Slim se na albu podílel hudebně. Mezi zmíněnými zpěvačkami pak nalezneme například Florence Welch z Florence And The Machine, mladší sestru Shelby Lynne Allison Moorer, Cyndi Lauper, Tori Amos, Marthu Wainwright, Natalii Merchant, Santigold, Siu, Róisín Murphy, Nicole Atkins, nebo někdejší vokalistku The B-52s Kate Pierson. Ukázky z této desky nahrál David Byrne na svůj web.


Xavier Baumaxa - Coveranto (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní folk

Xavier Baumaxa - Coveranto
Písničkář Xavier Baumaxa se hlásí o slovo s novým počinem, který nachystal společně se seskupením Hněddé smyčce. Fanoušci najdou na desce "Coveranto" patnáct písní a deset z nich budou jistě znát ze zpěvákových předchozích desek. Zbývající pětice songů je zcela nová. Všechny písně dostaly smyčcové aranže a kromě houslí a viol se posluchači mohou těšit na několik hostů. Svůj um propůjčili desce třeba Lenka Dusilová, Honza Homola ze skupiny Wohnout, beatboxer Nasty a v jedné ze skladeb šeptá i ukrajinský básník Em Rudenko. Za zmínku stojí jistě kousek "Umělci", kde se setkali Dan Bárta, Oto Klempíř ze skupiny J.A.R. a Matěj Ruppert, známý z Monkey Business. Několik nových skladeb najdete na Bandzone.cz stránkách interpreta.


Cypress Hill - Rise Up (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop / rap rock

Cypress Hill - Rise Up
V devadesátých letech platili Cypress Hill za jeden z nejpopulárnějších hiphopových spolků, ale v poslední době o nich nebylo moc slyšet. Vždyť poslední deska jim vyšla už v roce 2004. Nyní jsou zpět s novinkou "Rise Up" a slušnou řádkou prominentních hostů na ní. V patnácti skladbách se to blýská jmény jako Pittbull, Marc Anthony, Everlast, Tom Morello z Rage Against The Machine, Mike Shinoda z Linkin Park, Daron Malakian ze System Of A Down nebo Young De a to ještě spolupráce se Slashem či DJ Premierem neprošly do finálního výběru. Deska, která je komplet ke slyšení na MySpace.com formace, vychází v několika verzích - normální "čisté", ale také v kombinaci CD a dvou vinylových desek. Čeští příznivci si většinu skladeb budou moct vychutnat 2. června naživo, kdy tato legenda rap-rocku zavítá do pražské O2 Areny.


Natalie Merchant - Leave Your Sleep (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk

Natalie Merchant - Leave Your Sleep
Jedna z nejvlivnějších písničkářek současné hudební scény Natalie Merchant je už momentálně známější více ze svého sólového působení než jako bývalá členka 10,000 Maniacs, nicméně i tak o ní dlouho nebylo slyšet. Její nové CD "Leave Your Sleep" vychází po dlouhých sedmi letech a jedná se o koncepční album, které můžete dostat jak v jednodiskové, tak i ve dvoudiskové verzi. Původním konceptem bylo "album o dětství", které přerostlo do adaptace americké a britské poezie devatenáctého a dvacátého století s dětskou tématikou. Výsledkem je nahrávka, do níž se absorbovala řada folkových vlivů, které přešly až k world music. Kompletní a nesmírně zajímavou desku nabízí písničkářka na svém MySpace.com.


Meth, Ghost, Rae - Wu-Massacre (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop / rap

Meth+Ghost+Rae - Wu-Massacre
Tři členové slavných Wu-Tang Clan Method Man, Ghostface Killah a Raekwon společně s několika hiphopovými producenty v čele s RZA natočili jako vedlejší projekt své mateřské kapely pod názvem Meth, Ghost, Rae album "Wu-Massacre". Trio na této desce hodně pracovalo se samply převážně méně známých interpretů. Výjimku tvoří jedna ze starších písniček Michaela Jacksona "We're Almost There" z CD "Forever, Michael", jejíž fragmenty znějí v "Our Dreams". Podle prvních reakcí se trio s "Wu-Massacre" vrací zpět ke kořenům své domovské kapely. To koneckonců můžete posoudit sami. Když zabrousíte na MySpace.com profil tohoto projektu, naleznete tam všech dvanáct songů.


Aura Dione - Columbine (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Aura Dione - Columbine
Nová vycházející písničkářská hvězda Aura Dione se k nám přibližuje sice z Dánska, ale Dánkou je pouze z jedné čtvrtiny. Aura je totiž doslova mezinárodním mixem - vedle dánských kořenů má v sobě i španělskou, francouzskou a dokonce i faerskou krev, což se podepisuje i na její hudbě. I když jde o pop, jsou v něm všechny tyto vlivy slyšet. Její debut "Columbine" vyšel v její domovině už loni, ale teprve nyní zaujala, a to především v Německu přepracovanou verzí písničky "I Will Love You Monday (365)". Tu a další čtyři songy dává k poslechu na svém MySpace.com.


James Cole - Halucinace ze třetího patra (Bigg Boss)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop

James Cole - Halucinace ze třetího patra
Během velmi krátké doby nám James Cole servíruje další počin "Halucinace ze třetího patra", který představuje jako revoluční experimentální projekt v limitovaném nákladu. Vše vzniklo během dvou měsíců formou jamování, pozdější zásahy do nahrávek byly minimalizovány. Sám Cole o nové nahrávce hovoří jako o psychedelik underground pop homo metalu. "Halucinace ze třetího patra" přinesou šestnáct skladeb o celkové délce pětačtyřiceti minut. Prvním singlem se stala skladba "Já chci dál", kterou stejně jako celé album produkoval James Cole. Jeho vizi mu velkou měrou pomohli dotvořit Yarda Helešic, Risto Sokolovski, Lucas Skunkwalker a George Rič. Podrobně se Cole o novince rozhovořil na svém kanálu na YouTube.com.


Jeff Beck - Emotion & Commotion (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / klasická hudba

Jeff Beck - Emotion & Commotion
Jeden z nejlepších kytaristů světa a nositel Grammy Jeff Beck vydává po sedmi letech nové sólové album "Emotion & Commotion". Vrací se na něm se směsí skladeb, které hraje společně s dalšími velmi talentovanými hudebníky a velkým symfonickým orchestrem. Album vzniklo minulý rok v Sarm studiích v Londýně v produkci Stevea Lipsona a Trevora Horna. K rozmanitému zvuku alba přispěli jeho častí spolupracovníci Vinnie Colaiuta na bicí, Jason Rebello na klávesy a Tal Wilkenfeld na basovou kytaru. Na albu se také podílely známé zpěvačky Imelda May, Olivia Safe a Joss Stone. Nápad propojení kytary s orchestrem se s Beckem nese od nahrávání 5. symfonie Gustava Mahlera před několika lety. Kytaristovo MySpace.com nabízí z desky první dvě ochutnávky, včetně skladby se zmíněnou Joss Stone.


Kate Nash - My Best Friend Is You (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie pop / indie rock

Kate Nash - My Best Friend Is You
Drobná okatá kráska Kate Nash má s druhým albem "My Best Friend Is You" na co navazovat. Její debut "Made Of Bricks" zaznamenal výtečné prodeje nejen doma v Anglii, ale i v celé Evropě. Už pilotní singl "Do-Wah-Doo", který zpěvačka umístila na své MySpace.com, naznačuje, že by se jí to mohlo povést. Hitové ambice této písně dokresluje i vtipný videoklip, ve kterém se Kate představí jako zamilovaná letuška. Zpěvačka album natáčela od konce minulého roku za producentského dohledu Bernarda Butlera, jenž stál u zrodu Suede a má za sebou spolupráci s Duffy na "Rockferry", Aimee Mann, Heather Nova nebo Sharleen Spiteri. Jeho producentský prstoklad je znát i na zvuku této nahrávky, které dal nádech retra.


Marpo - Knockout (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hip hop / rap

Marpo - Knockout
Dva týdny Marpo strávil pracovně na Floridě, aby zde nahrál svoje čtvrté album s názvem "Knockout". Dostal se tak k armádě hostů, producentů i hudebníků s mezinárodní, ale především americkou účastí. K mikrofonu se dostal Hard Target, LA The Craftzman, Mason Caine, Hard Target, femcee Dynasty, MC Wohnout, či finalistka Česko-Slovenské SuperStar Karolína Majerníková, produkce se ujali domácí LA The Craftzman, Johnny Juliano a Vybe, Holanďan Kubus a Finové KFied a Dipflirt. Již nyní je v rádiích ochutnávka v podobě singlového pilotu "Já, Sám a moje druhý Já". Ten získal i videoklipovou podobu. Natáčení klipu proběhlo v neblaze proslulém Brooksville a jeho oblastech Tanglewood a 352 Projects. Ochutnávku v podobě dvou tracků umístil Marpo na svůj web.


Merle Haggard - I Am What I Am (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: country

Merle Haggard - I Am What I Am
Opravdový matador country scény Merle Haggard má na svém kontě již přes sedmdesát alb a v sedmdesáti třech letech mu přibude další. Má název "I Am What I Am" a přináší dvanáct nových písniček od autora, který je již od roku 1977 členem nashvillské síně slávy skladatelů. Nahrávka vznikala samozřejmě za doprovodu jeho kapely The Strangers a vy si ji již nyní můžete poslechnout na webu Merleho Haggarda, kam ji v kompletní podobě nahrál.


XIII. století - Nocturno (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / gothic

XIII. století - Nocturno
Gotická legenda tuzemské metalové scény XIII. století připravila vůbec první živák. Koncert zaznamenaný na CD "Nocturno" proběhl v roce 2003 v pražském klubu Futurum. Muzikanti tehdy odehráli své nejslavnější skladby a daly jim poutavý koncertní kabát. Kromě songů jako "Justina" a "Fatherland" zazněly i písně, které muzikanti moc často naživo neprezentují. Skutečnou raritou, jak uvádějí členové kapely na svém webu, je coververze kousku "Bela Lugosi‘s Dead" britského seskupení Bauhaus. Do oběhu se dostane nejprve luxusní verze pro sběratele a až pak album vyjde ve standardní verzi s bohatě vyzdobeným bookletem a doposud nezveřejněným fotografiemi.


Meshell Ndegeocello - Devil's Halo (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: neosoul / fusion / dub

Meshell Ndegeocello - Devil's Halo
Osmé studiové album "Devil's Halo" neosoulové zpěvačky, autorky, rapperky a basové kytaristky Meshell Ndegeocello oceněné během své kariéry deseti cenami Grammy přináší poměrně netradičně pojatou nahrávku. Tucet písniček, z nichž si většinu napsala sama zpěvačka, byl nahrán naživo bez digitální postprodukce. Nahrávce se tak dostalo velmi syrového zvuku. Je na ní slyšet řada vlivů od popu a rocku přes funk a soul, až k dubu fusion. Část z písní umístila zpěvačka na svůj MySpace.com profil.. "Devil's Halo" se chlubí hodnocením 94/100 na portálu Metacritic.com, ovšem sluší se dodat, že je tomu tak na základě čtyř recenzí.


Tam-Tam Orchestra - 10 let: Live Akropolis (Supraphon)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: latioo

Tam-Tam Orchestra - 10 let: Live Akropolis
"10 let: Live Akropolis" je historicky první koncertní DVD a CD , které shrnuje celou kariéru Tam-Tam Orchestra a spřízněného projektu Tam-Tam Batucada. Výjimečnost tohoto záznamu podtrhuje pestrá kombinace hudebníků, kteří se sešli na jednom pódiu před rokem v rámci křtu posledního studiového alba Orchestry "Sambista" a oslavy deseti let existence skupiny v průběhu celého večera. Jako bonusy se na DVD objeví rozhovory se členy kapely, dokument o přípravách tohoto koncertu a samotného křtu s kmotrem Michalem Dvořákem a navíc vystoupení školy samby. Malou ochutnávku z DVD je možné sledovat na portálu iDnes.cz.


V krátkosti

  • Americká zpěvačka Ledisi pohybující se na rozhraní neo-soulu a r'n'b s prvky jazzu či funku hledala pro své aktuální album "Turn Me Loose" inspiraci v sedmdesátých letech u Buddyho Milese. Vzhledem k tomu, že v Americe vyšla nahrávka už o několik měsíců dřív, dá se tvrdit, že to byla šťastná volba - vysloužila si totiž dvě nominace na Grammy.
  • Anglická indierocková kapela James vydává po svém návratu v roce 2007 druhou nahrávku. Tentokrát jí je "The Night Before", první ze dvou minialb se šesti skladbami, která vycházejí na podporu jarního turné s názvem Mirrorball.
  • Taneční trojka z Londýna N-Dubz mísící ve své hudbě pop, hip hop, r'n'b, rap nebo grime je momentálně jednou z nejúspěšnějších skupin ve své kategorii. Na kontě již má dvě alba a několik hitů. Deska "Agaist All Odds" je výběrem toho nejlepšího z obou britských alb.
  • John Grant známý především jako zpěvák melancholických The Czars a v posledních letech díky vystupování s Flaming Lips a Midlake, rozvedl šířeji spolupráci právě s Midlake a výsledkem je CD "The Queen Of Denmark", které se nese na folkové až folk-rockové vlně.
  • Po téměř roce se do obchodů v podobě hmatatelného CD dostane i aktuální deska Jimmyho Somervilla "Suddenly Last Summer". O tomto titulu jedné z hlavních hvězd loňského Sázavafestu se dočtete v Podpultovkách.

Dále vychází:

Aqualung - Magnetic North (Universal)
Beach House - Teen Dream (Universal)
Big Fun - A Pocketful Of Dreams (Panther)
Caribou - Swim (Universal)
Claudia Acuna - En Este Momento (Universal)
David Bisbal - Sin Mirar Atras (Universal)
Grateful Dead - Crimson, White & Indigo: July 7 1989, JFK Stadium, Philadelphia (Supraphon)
Idlewild - Collection (EMI)
Jonny Lang - Live At The Ryman (Universal)
Karma - Party Do Zore (Universal)
Marc Almond - Open All Night (Panther)
Bohuslav Martinů - Řecké pašije (Supraphon)
Masterplan - Far From The End Of The World (Mystic Production)
Order Of Ennead - An Examination Of Being (Mystic Production)
Ratt - Infestation (M.A.B.Records)
Různí - Best Of Bond (EMI)
Různí - Fresh 2010 (Universal)
Různí - Greatest Film Classics (EMI)
Různí - One Hit Wonders (Universal)
Různí - Princess Party (EMI)
Různí - Taneční liga 120 (Universal)
Sick Of It Tail - Based On A True Story (EMI)
Sonic Youth - Hits Are For Squares (vinyl) (Universal)
The Swellers - Ups And Downsizing (Supraphon)
Watershed - A Million Faces (EMI)
Young Money - We Are Young Money (Universal)
Youssef Dhafer - Abu Nawas Rhapsody (Universal)

NÁZORY
  • American Idiot Broadway Cast (Ondřej Doubrava, 19.04.2010 10:40) Reagovat

    Ahoj, nevíte, zdali k nám do distribuce půjde album z divadelní verze alba American Idiot? Ano, udělali z toho muzikál (ostatně, ukázka byla na Grammy), ve světě to vychází 20. dubna (v den broadwayské premiéry) u Reprise Records. Já jen, jestli to půkjde sehnat lehce nebo těžce (upozorňuji, že jsem sběratel nahrávek hudebního divadla). Neočekávám u nás žádné velké prodeje, ale když můžou být prodejny plné Lloyd Webberova Love Never Dies, kde ta regionální verze překvapila opravdu hodně... na to, že u nás se Fantom opery zřejmě nikdy hrát nebude.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Slash, Brian Johnson z AC/DC a Steven Tyler z Aerosmith si střihli klasiku "Killing Floor". Láká na bluesovou desku (09.03.2024 08:34)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- 50 let AC/DC připomene limitovaná sada zlatých vinylů (25.02.2024 16:31)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- AC/DC ohlásili evropské turné, Praha ve výčtu (zatím) není, Bratislava ano (12.02.2024 11:15)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu