shop.musicserver.cz

Vyhrajte 5 x CD ELVISE PRESLEYHO 2nd To None / 5 x CD MŇÁGY A ŽĎORP Web Site Story / 5 x CD EAGLE-EYE CHERRYHO Sub Rosa / 3 x vstup na PEHU / 3 x vstup na -123 MIN. / 3 x vstup na party BREAKSOME s ADAMEM FREELANDEM

Vydáno: 12.10.2003 20:00 v sekci Publicistika - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Podzim je už v plném proudu a s ním přicházejí další nové a nové desky. Na musicserveru jich během letošního podzimu můžete vyhrát téměř tři sta, přičemž každý týden startuje nová soutěž! Pokud chcete každou neděli večer dostat email s tím, o co se bude následující týden soutěžit, zaregistrujte se zde.

Elvis Presley - 2nd To None
© facebook interpreta
První soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím BMG, které se stará o rozsáhlý katalog krále rock'n'rollu Elvise Presleyho. Po minuloročním úspěchu s deskou "30 #1 Hits" vychází letoš pokračování "2nd To None", na němž je zaznamenáno dalších 28 velkých hitů, nedávno objevená skladba "Im A Rostabout" a aktuální remixový singl "Rubberneckin'". Výběrovku u nás může vyhrát pět z vás.

Do kvízu o 5 x CD Elvise "2nd To None" vstoupíte tady.

Mňága a Žďorp - Web Site Story
© facebook interpreta
Po několikaleté albové přestávce, kterou kromě spousty koncertů vyplnila výběrovka "Jen pro vlastní potřebu", nahrála valašskomeziříčská kapela Mňága a Žďorp u vydavatelství EMI novou desku s názvem "Web Site Story". Nahrávku, jejíž recenzi najdete zde, uvedl pilotní singl "Přesýpací hodiny" a spousts dalších potenciálních hitů na ní ještě dřímá. U nás může desku nyní vyhrát pět z vás.

Do kvízu o 5 x CD Mňágy a Žďorp "Web Site Story" vstoupíte tady.

Eagle-Eye Cherry - Sub Rosa
© facebook interpreta
Třetí soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím Universal, u něhož své třetí album vydal slavný bratr slavné sestry Eagle-Eye Cherry. Novinku nazvanou "Sub Rosa" (recenzi najdete zde) uvozuje výtěčný singl "Skull Tatoo", který má rozhodně ambice dosáhnout stejných úspěchů jako "Save Tonight" či "Are You Still Having Fun?". Cédéčko u nás může vyhrát pět z vás.

Do kvízu o 5 x CD Eagle-Eye Cherryho "Sub Rosa" vstoupíte tady.

Palác Akropolis
© facebook interpreta
Tímto týdnem na musicserveru začínají pravidelné soutěže s pražským Palácem Akropolis. Tam 21. října vystoupí slovenská kapela Peha, která se i v našich rádiích začíná prosazovat s hitovkou "Naoko spím", pochvalnou recenzi jejich aktuálního alba "Experiment", které na koncertě pokřtí, najdete tady. Společně s nimi zahrají i Ready Kirken. 25. října v Akropoli zahrají známí -123 min., o jejichž koncertních kvalitách se netřeba zmiňovat. Na oba koncerty můžete vyhrát po trojici volných vstupů.

Do kvízu o 3 x vstup na Pehu vstoupíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na -123 min. vstoupíte tady.

Roxy
© facebook interpreta
Do klubu Roxy u nás většinou můžete vyhrát volňásky na koncerty, tento týden ale máme výjimku. 24. října tam totiž v rámci party Breaksome vystoupí Adam Freeland a kromě něj třeba DJové Kaplick, East Authentic DJs (Jan2 & Dušan Only One) či Bosch-ka. Na party u nás můžete vyhrát tři volné vstupy.

Do kvízu o 3 x vstup na Breaksome vstoupíte tady.

Soutěže na promowebech

Kosheen - Kokopelli
V současnosti na musicserveru běží promoweb, který propaguje druhé album "Kokopelli" britské trojice Kosheen. Kromě tapet pro vaši pracovní plochu, velké várky multimédií a dalších zajímavostí můžete na tomto webu i soutěžit. Po maxisinglu "All In my Head a novém CD "Kokopelli", můžete nyní vyhrát jejich debutové album "Resist". Promoweb Kosheen najdete na adrese kosheen.musicserver.cz.

Sting - Sacred Love
Druhým promowebem, který v současnosti na našem serveru běží, je propagační web k nové desce Stinga. Ta se pod názvem "Sacred Love" do obchodů dostala 22. září, na webu si můžete pustit hned dva videoklipy k pilotnímu singlu "Send Your Love", stáhnout si tapety na vaši pracovní plochu a kromě dalšího i vyhrát - téměř až do Vánoc každý týden nové album. Promoweb Stinga najdete na adrese sting.musicserver.cz.

Limp Bizkit - Results May Vary
Dalším promowebem, který v současnosti na našem serveru běží, je propagační web k nové desce kapely Limp Bizkit s názvem "Results May Vary". Na promowebu si můžete pustit videoklip k prvnímu singlu "Eat You ALive", stáhnout si tapety na vaši pracovní plochu a kromě dalšího i vyhrát - cenami jsou samozřejmě nová alba této kapely s frontmanem Fredem Durstem. Promoweb Limp Bizkit najdete na adrese lb.musicserver.cz.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (soutěže na promowebech, Peha, -123 min. a Breaksome jen pět), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.

Výherci soutěží z minulého týdne: CD Lucie Bílé vyhráli Vlastimil Socha z Hodslavic, Mirek Janáček z Prahy, Alena Vrkočová ze Strakonic, Oskar Žatecký z Litvínova a Ladislav Drábek z Holešova. CD Elánu vyhráli Radek Surma z Troubek, Zuzana Vilimová z Náměště nad Oslavou, Aladár Kraushuber z Velkých Přílep, Pavel Osina z Mistku a Jana Baureová z Prahy. CD No Name vyhráli Pavel Hažmuka z Brna, Eva Dudíková z Kalice na Hané, Josef Gala z Prahy, Roman Kozojed z Opařan a Jiří Nedoma z Varlových Varů. CD Blackmore's Night vyhráli Simona Pudilová z Ústí nad Labem, Markéta Strouhalová ze Žďáru nad Sázavou a Honza Bílek z Prahy. Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou.

Potvrzené soutěže pro následující týdny:

43. týden - 5 x CD Dido / 5 x CD Kabátu / 5 x CD Ronana Keatinga
44. týden - 5 x CD Petra Muka / 5 x CD Heleny Vondráčkové / 5 x CD Petra Rajcherta / 3 x CD Gregorian
45. týden - 3 x CD + 2 x DVD R.E.M. / 5 x CD Black Milk / 5 x CD Texas
46. týden - 5 x CD Avril Lavigne / 5 x CD Horkýže slíže / 3 x CD P.O.D.
47. týden - 5 x CD Richarda Müllera / 5 x CD Argemy / 3 x CD Bohuše Matuše
48. týden - 5 x CD Pink / 3 x CD + 2 x DVD Red Hot Chili Peppers / 5 x CD Daniela Landy
49. týden - 5 x CD Leoše Mareše / 5 x CD Bryana Adamse
50. týden - 5 x CD Mekyho Žbirky / 5 x CD Tří sester
51. týden - 5 x CD Top20.cz

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
The Cure - Alone 9/10
Audio: Čekání je u konce. Poslechněte si depresivní "Alone", první singl z novinky The Cure Kolik náznaků a lákání na nové album si museli fanoušci The Cure vyslechnout jen proto, aby se dočkali jednoho zklamání za druhým? Robert Smith několikrát tvrdil, že nahrávku téměř dokončili, na koncertech z ní hráli hned... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 15:30 v sekci Audio / Video | Audio
teepee -  Nová deska symbolizuje přerod
Rozhovory: teepee - Nová deska symbolizuje přerod Kapela teepee vydala v půlce září třetí album "Blue Moon Rising", na němž pokračuje ve spolupráci s britským producentem Tomem O. Marshem a berlínským labelem Springstoff. Proměnou v dospěláky se dvojice více otevřela a v písních... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Girl In Red, Nieve Ella, Forum Karlín, Praha, 23.9.2024
Naživo: Z nemocné Girl In Red v Praze fanynky omdlévaly Nepatří mezi nejlépe vokálně vybavené zpěvačky na světě a ani po poslechu jejích desek si nesednete na zadek z toho, jak skvělé songy složila. Girl In Red jako by podpořila svůj vlastní umělecký pseudonym tím, že sama bude... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 20:30 v sekci Naživo
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado Nálož hudebních novinek vede tentokrát roztančená Katy Perry, dlouho očekávaný návrat Nelly Furtado, německý DJ Purple Disco Machine, country star Keith Urban, comeback slaví Manu Chao, rockové příznivce potěší Nightwish, Seether,... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 16:30 v sekci Novinky | Nové desky
Wardruna - Himinndotter 8/10
Video: Wardruna s "Himinndotter", modlitbou k dceři nebes, oznamuje nové album Temní norští šamani Wardruna oznámili své šesté studiové album. Novinku nazvanou "Birna" můžeme očekávat v lednu příštího roku. Název, česky "Medvědice", napovídá tematické zaměření kolekce na hlubší poznání tohoto... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Naživo: Mňága a Žďorp slavila třicet let Fialovy sólovky "Nečum a tleskej!", vinyl pokřtili Márdi a herečka Kristýna Ryška (06.09.2024 18:00)
- Fotogalerie: Třetí den Rock for People nabídl pestrou mozaiku (15.06.2024 13:56)
- Z Mňágy a Žďorp odešel základní pilíř - kytarista Martin Knor (10.01.2024 07:57)
- Naživo: Mlčenlivá Mňága a Žďorp hrála v Praze o sto šest (21.12.2023 10:14)
- Video: Mňága a Žďorp po dvaceti letech natočila klip k písni "Nic složitýho". Hlavní role obsadili dva skalní fanoušci (02.11.2023 08:15)
- Naživo: Mňága a Žďorp přenesla svoji melancholii i do předvánočně laděné Prahy (22.12.2022 19:26)
- Nové desky 25/2022 - od Porcupine Tree přes Luka Combse po MUNU (28.06.2022 16:30)
- Naživo: "Jen dýchej," žadonil Nick Cave na Metronomu (24.06.2022 12:43)
- Fotogalerie: První den festivalu Metronome zachycený objektivem fotoaparátu podruhé (24.06.2022 10:58)
- Naživo: Mňága a Žďorp vykouzlila na Staromáku oázu klidu (31.05.2022 13:07)

ALBUM TÝDNE 39/2024

London Grammar
The Greatest Love

Anglická indiepopová formace London Grammar patří mezi kapely, u nichž máte pocit, že by měly být slavnější, než jsou. Přitom trojice dosud představila řadu skvělých singlů jako "Nightcall", "Metal & Dust" nebo "Big Picture" a spoustu dalších. Změní to nové album "The Greatest Love"?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Po 30.09.
Tindersticks (UK) (Divadlo Hybernia, Praha)
Čt 03.10.
Mighty Oaks (DE) (Palác Akropolis, Praha)
Pá 04.10.
Tereza Mašková (CZ) (Velký sál Lucerna, Praha)
Pá 04.10.
Maceo Plex (US) (Roxy, Praha)
Ne 06.10.
The Bygones (US) (Chapeau Rouge, Praha)
St 09.10.
Lindsey Stirling (US) (O2 Universum, Praha)
Čt 10.10.
Picture This (IRL) (MeetFactory, Praha)
Čt 10.10.
Fun Lovin’ Criminals (US) (Sono Centrum, Brno)
Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Linkin Park Lucie Vondráčková Madonna Coldplay Taylor Swift Dua Lipa Oasis Viktor Sheen Queen Billie Eilish Biffy Clyro Abba Ed Sheeran David Gilmour BTS The Beatles
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe