Vojta Nedvěd zahraje v říjnu dvakrát v Malostranské besedě

26.06.2024 14:57 - Tisková zpráva | foto: Championship Music

Vojta Nedvěd, pokračovatel slavného folkového rodu Nedvědů, připravuje na 26. a 27. října dvojici nezapomenutelných koncertů v Malostranské besedě. Přijďte si poslechnout písně z jeho nového alba i legendární hity jeho otce a strýce.

Jako hudebník vystupuje Vojta Nedvěd aktivně už od roku 1992. Tehdy začal v kapele Dinosauři, která byla inspirována formací Brontosauři bratří Nedvědů. Vojta sám působil v různých hudebních formacích, které doprovázely jednoho či oba z bratří.

V roce 2023 vydal svoje už třetí sólové album "Maluju na nebe". Písně z něj budou v repertoáru těchto koncertů dominantní. Při koncertu Vojtu doprovodí baskytarista Milan Plechatý a multiinstrumentalista Petr Kocman, kteří vystupovali už s Františkem Nedvědem od roku 2008 ve formaci Tie Break a po jeho odchodu dále vystupují i s Vojtou.

Přijďte si užít do Malostranské besedy večer plný tradičního písničkářství, vzpomínek na country velikány a nových i už dobře známých melodií Vojty Nedvěda. Vstupenky na koncerty 26. (sobota) a 27. října (neděle) v Malostranské besedě jsou dostupné v rámci prodejní sítě Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY