shop.musicserver.cz
Alessandra se v únoru vrátí do Prahy

Alessandra se v únoru vrátí do Prahy

Vydáno: 24.06.2024 18:09 v sekci Tiskové zprávy - Tisková zpráva | foto: Live Nation
Alessandra po vyprodaném Lucerna Music Baru tentokrát 13. února 2025 zamíří do pražského klubu Roxy! Vstupenky za 690 Kč půjdou do prodeje v sítích Ticketmaster a GoOut 26. června v 10:00, členové fan klubu a Live Nation klubu budou mít šanci je pořídit dříve.

V mladé hvězdě vždy hořela vášeň pro hudbu. Od svých šesti let, kdy vyhrála svou první písničkovou soutěž, Alessandra ví, že jeviště je místo, kde se jí daří a kde se cítí jako doma. Touha psát a vystupovat ji nakonec přivedla do jejího druhého domova, Norska.

Alessandra plakát
© Live Nation
"Hudbu jsem vždycky vnímala velmi zvláštním způsobem. Akordový postup nebo konkrétní tón mě dokáže rozplakat, protože ho cítím tak intenzivně. Takže když píšu písně, je do nich vloženo hodně vášně a myšlenek. Ráda také kombinuji norskou a italskou kulturu. Máme tendenci dívat se na život odlišně, takže rád míchám tyto dva různé kulturní pohledy dohromady a sleduji, kam mě to zavede."

Jednou z Alessandřiných největších životních tužeb je šířit poselství sebelásky. Téma, které je jí tak blízké, že by se podle ní mělo vyučovat ve škole. S úmyslem inspirovat ostatní, aby byli sebevědomí a laskaví sami k sobě, vznikla euforická hymna sebelásky "Queen of Kings".

"Proč se sebeláska neučí ve škole? Lidé chodí na terapie, aby se naučili praktikovat sebelásku, takže mi přijde šílené, že není součástí školních osnov. Chci svou hudbou šířit poselství o lásce k sobě samé a nalezení sebevědomí, ale chci, aby to bylo řečeno zábavně a drze. Doufám, že budu vzorem, který ostatní inspiruje k tomu, aby se měli rádi, a možná jednoho dne možná přispěji k tomu, aby se sebeláska stala součástí učebních osnov."

Netrvalo dlouho a Alessandra se po vydání svého emotivního debutového singlu dostala do povědomí norských posluchačů; jeho počet streamů na různých platformách již překročil ohromujících 55 milionů. Popularita písně vzrostla také poté, co se stala virální na TikToku, kde vygenerovala miliony lajků a více než 250 milionů zhlédnutí a stále se zvyšuje.

S debutovým hitovým singlem v rukou si Alessandra při vystoupení s písní během celostátního finále upevnila nárok na titul superstar. Její silný pěvecký výkon v kombinaci s mimořádnou pódiovou přítomností a charismatem vyústil ve vystoupení, z něhož čiší sebejistota a hvězdnost srovnatelná s velikány v oboru, jako jsou Lizzo a Ariana Grande.

Alessandra je tu, aby zůstala a chce inspirovat posluchače všech věkových kategorií a pohlaví, aby ztělesnili svou vnitřní královnu králů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Tereza Mašková, Růžová Lucerna, Velký sál Lucerny, Praha, 4.10.2024
Naživo: Díky vokální bohyni Tereze Maškové byl v Lucerně svět na chvíli růžovější Ani ne rok od první "Růžové Lucerny" se Tereza Mašková do sálu s bohatou historií vrátila, tentokrát hned na dva večery. Úspěch slavila nejen díky síle svého hlasu a melodickým písním, ale i zásluhou něhy, pokory a lidskosti -... čtěte zde
Vydáno: 05.10.2024 12:30 v sekci Naživo
Bob Dylan, O2 universum, Praha, 4.10.2024
Naživo: Časy se nemění. Bob Dylan stále zůstává mimo kategorie Jen málo osobností bez uzardění snese přívlastek kulturní ikona. Bob Dylan mezi ně rozhodně patří. Vlivný muzikant, který vyryl pořádně hlubokou brázdu do folkové i rockové muziky, držitel Pullitzerovy i Nobelovy ceny, zahájil v... čtěte zde
Vydáno: 05.10.2024 09:30 v sekci Naživo
Ben Cristovao - Spektrum 7/10
Recenze: Ben Cristovao na desce "Spektrum" začíná jako puberťák a končí jako přemýšlivý muž Ben Cristovao se necelý rok od minulého alba "Zvíře" vrací s další položkou do své diskografie, kterou pojmenoval "Spektrum". Chce na ní ukázat, že nemusí nahrávat pouze taneční bangery pro teenagery, ale že jeho hudební záběr... čtěte zde
Vydáno: 04.10.2024 15:00 v sekci Recenze
Skyline - Hledáme naději v bažinách reality
Rozhovory: Skyline - Hledáme naději v bažinách reality Devátá řadovka elektronické party Skyline dostala název "Superpowers". Jaké jsou superschopnosti kapely, jak se etablovala nová zpěvačka Natálie a jakou roli sehrály na výsledku umělá inteligence či účast Jacoba v "Survivoru"? Nejen... čtěte zde
Vydáno: 04.10.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Poletíme? - Hendmejdmjůzik
Video: PREMIÉRA: Poletíme? v klipu "Hendmejdmjůzik" popustili uzdu umělé inteligenci Po červnovém vydání nového alba "Hvězdy těžký to maj" a festivaly nabitém parném létě Poletíme? žhaví motory na nadcházející "Hvězdy těžký tour maj", jehož součástí bude i dosud největší samostatný koncert kapely,... čtěte zde
Vydáno: 03.10.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Ariana Grande si v klipu "the boy is mine" obléká kostým kočičí ženy (13.06.2024 18:11)
- "Končím!" napsala Lizzo. Zpěvačka je obžalovaná ze sexuálního obtěžování (08.04.2024 11:42)
- Rapem ovládanou top desítku českého albového žebříčku osvěžili Ariana Grande a Judas Priest (21.03.2024 19:30)
- Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením (18.03.2024 00:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Ariana Grande je v novince "we can't be friends (wait for your love)" nešťastně zamilovaná (13.03.2024 18:50)
- Ariana Grade představila tracklist desky "Eternal Sunshine". I s překvapivým hostem (29.02.2024 14:33)
- Audio: Remix "yes, and?" od Ariany Grande s Mariah Carey někdo spíchl ultrahorkou jehlou (16.02.2024 17:15)
- Video: Skoro jako Madonna. Nebo Ewa Farna. Ariana Grande si v klipu "yes, and?" vyřizuje účty s hatery (13.01.2024 08:48)
- Audio: Ariana Grande vzdala hold svému zesnulému expříteli Macu Millerovi v nové verzi jejich společné skladby "The Way" (30.08.2023 14:46)

ALBUM TÝDNE 40/2024

Nightwish
Yesterwynde

Už potřetí se finští Nightwish prezentují deskou s vokálem Floor Jansen, nástupkyně Tarji Turunen a Anette Olzon. Od třetí studiovky "Wishmaster" se ale poprvé museli obejít bez výrazného člena Marka Hietaly, který odešel po předchozí "Human. :II: Nature.". Jak se novinka povedla?

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Ne 06.10.
The Bygones (US) (Chapeau Rouge, Praha)
St 09.10.
Lindsey Stirling (US) (O2 Universum, Praha)
St 09.10.
Lenka Dusilová Band (CZ) (Lucerna Music Bar, Praha)
Čt 10.10.
Picture This (IRL) (MeetFactory, Praha)
Čt 10.10.
Fun Lovin’ Criminals (US) (Sono Centrum, Brno)
Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)
Po 14.10.
Oska (A) (Cross, Praha)
Po 14.10.
Fink (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Út 15.10.
Jonas Brothers (US) (O2 arena, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Vladimír Mišík Justin Bieber Prince The Prodigy Tommy Mottola Katy Perry Marek Ztracený Coldplay Madonna Taylor Swift Lucie Vondráčková Linkin Park Dua Lipa Viktor Sheen Ed Sheeran Queen Lady Gaga Billie Eilish The Beatles Richard Müller
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe