Yungblud předělal disco klasiku Kiss "I Was Made For Lovin' You"

23.05.2024 11:16 - Honza Balušek | foto: Marie Trávníčková / musicserver.cz

Yungblud sice vydává singly a spolupráce jako na běžícím pásu, o dalším dlouhohrajícím zářezu do své diskografie ale prozatím zarytě mlčí. Možná mu na něj chybí i čas, kromě pilného koncertování (v sobotu 15. června se jej dočkáme také v rámci Rock for People) se totiž pustil i do organizace vlastního festivalu. První ročník BludFestu proběhne 11. srpna v britském městě Milton Keynes. A třeba tam zahraje také předělávku dávného hitu kapely Kiss.

"I Was Made For Lovin' You" sice patří mezi klasické songy, ve své době ale pravověrné fanoušky zmalovaných rockerů spíše naštval, protože si rytmus nepokrytě vzal z nenáviděného diska. Yungblud svou předělávkou přispěl na soundtrack k akční komedii "Kaskadér" (v originále "The Fall Guy"), a i když také jeho provedení zachovává disco nádech, více než minutový úvod zpomalil až do baladické podoby.

Vizuál jen plní nutnost natočit nějaký klip - černobílé záběry totiž zpěváka pouze snímají při zpěvu ve studiu. A to je opravdu vše.

Yungblud na svůj kanál na YouTube nahrál v minulých dnech ještě jednu coververzi. Tentokrát se podělil o v rámci ITV Studio Sessions natočenou písničku "Linger" původně od irských The Cranberries. Ačkoli se s ní porval na své vokální limity poměrně obstojně, přece jen si možná mohl zvolit jinou skladbu než tu, kterou svým charakteristickým vokálem zvěčnila Dolores O'Riordan.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY