Holly Humberstone působivou skladbou "Dive" ohlašuje nové EP "Work in Progress"

17.02.2024 12:11 - Kateřina Spacek | foto: Phoebe Fox

Britská popová hvězda Holly Humberstone se loni se svým debutovým albem "Paint My Bedroom Black" vyšvihla do čela hitparád a v nadcházejících týdnech absolvuje velké jarní turné. Nyní ohlásila své třetí epíčko "Work In Progress".

To bude obsahovat čtyři dosud nevydané songy, které pocházejí z nesestříhaných demosnímků a které nabízejí nahlédnutí do archivů zpěvaččina hudebního vývoje. Jeho vydání je naplánováno na 15. března.

"Každá píseň začíná jako work in progress. Některé zůstanou jako demonahrávky a nápady, jiné najdou nový život s další produkcí. Ale tyto skladby jsem nemohla nechat jen tak ležet. Vrátila jsem se zpět do archivu a objevila tyto ztracené starší verze sebe sama promíchané se svou současnou verzí," prozradila autorka.

Chystanou minikolekci ohlašuje kousek s názvem "Dive". Jak se sama hudebnice svěřila, napsala tento song před několika lety jako jakési varování jednomu klukovi, aby si s ní nic nezačínal, protože se bála, že by mu ublížila. Výsledkem je dokonale zformovaný pop, byť trochu syrovější a uvolněnější, ale zároveň velice opojný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY