Cee-Lo Green přijede koncem června do Prahy

21.06.2023 13:57 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

Americký zpěvák, producent, herec, rapper a také někdejší porotce talentové soutěže The Voice Thomas DeCarlo Callaway-Burton, kterého celý svět zná pod pseudonymem Cee-Lo Green, už má po předchozím, zrušeném termínu nové datum, kdy se znovu ukáže v České republice. V pražském Foru Karlín vystoupí už 30. června.

Cee-Lo Green má ve svých osmačtyřiceti letech za sebou bohatou kariéru. Velký průlom přišel v duu s DJem Danger Mousem, kdy pod hlavičkou skupiny Gnarls Barkley vytvořili projekt, na který dodnes nedají fanoušci popu, r'n'b a soulu dopustit. Ostatně i nyní se jejich největší hit "Crazy" hraje i v našich rádiích.

Úspěch ale zpěvák zaznamenal i se svou sólovou kariérou, kdy se hned první úspěšný singl "Fuck You" z alba "The Lady Killer" díky peprnému názvu, ale především šťavnaté melodii i ironickému textu stal jedním z největších hitů roku 2010. Od té doby na svůj další velký hit stále čeká. Zatím poslední studiové album se jmenuje "CeeLo Green Is Thomas Callaway" a pochází z roku 2020. Ve stejném roce vyšlo i další pokračování jeho spolupráce s Goodie Mob s názvem "Survival Kit". V České republice ho neuvidíme poprvé, pamětníci si možná ještě vzpomenou, že se před lety ukázal na jednom z ročníků už skončeného Hip Hop Kempu.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY