shop.musicserver.cz
Nové desky pro 46. týden

Nové desky pro 46. týden

Vydáno: 15.11.2015 10:19 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Příští týden budou mít radost především mladší posluchači, o jejichž přízeň se bude prát Justin Bieber a One Direction. Z předvánočního poklidu to bude sledovat Kylie Minogue, koncertující Ed Sheeran, nováček Ben Haenow, český Martin Chodúr a nová formace Slza, i zkušený Cee-Lo Green. Devin Townsend, Eric Clapton a Neil Young zase potěší rockovější fanoušky.

Pokud se v pondělí 16. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Kylie Minogue - Kylie Christmas (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / vánoční hudba

Kylie Minogue - Kylie Christmas
Ačkoli se Vánoce už nezadržitelně blíží, klasických vánočních alb ještě moc nevyšlo. Jedno z prvních a patrně i nejočekávanějších tak má na svědomí Kylie Minogue. Ačkoli už před pěti lety vydala EP s písničkami "Santa Baby" a "Let It Snow", bude novinka "Kylie Christmas" jejím prvním vánočním albem za celou dobu kariéry. Není proto divu, že ho pojala velmi poctivě. Pro jeho základní verzi vybrala a částečně napsala třináct vánočních písní, mezi které zařadila i klasiku "It's The Most Wonderful Time Of The Year", "Winter Wonderland", "Have Yourself A Merry Little Christmas", zmíněné dvě písně z EP, nebo tři úplné novinky, z nichž dvě napsala ona sama a jednu dodal Chris Martin. Deska se nahrávala v londýnských Angel Studios a Sarm Music Village, kde ji navštívil také Iggy Pop, anglický komik James Corden, virtuálně Frank Sinatra a také její sestra Dannii Minogue. Tu ale uslyšíte pouze, pokud vylovíte deluxe edici, která přidá navíc tři další písničky a také bonusové DVD. První ochutnávku v podobě coververze slavného hitu Yazoo "Only You" jsme vám představili před časem


Slza - Katarze (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / indie rock

Slza - Katarze
Před rokem se českému hudebnímu publiku poprvé představilo duo Slza singlem "Lhůta záruční". V mezidobí představilo další singly a videoklipy a nyní vychází plnohodnotný debut "Katarze". O hudební stránku alba se postaral Dalibor Cidlinský jr., texty si vzal na starost Ondřej Ládek aka Xindl X. Ten nechtěl, aby deska byla jednotná. "Najdeme na ní písně o rozpadajících se vztazích, o přetvářce i o těžkosti čelení předsudkům. Ale v každém z těchto mikropříběhů si projdeme nějakým očištěním, katarzí," vysvětluje. A právě proto dostalo album svůj název. Křest CD proběhl v pátek 13. listopadu v Megastore Koruna na Václavském náměstí. Patrony alba se stali režisér Vít Karas (stojí za úspěšnými videoklipy "Celibát" a "Katarze") a herečka Vlastina Svátková, která ztvárnila hlavní roli ve videoklipu k titulní písni alba. Snímek si můžete prohlédnout i zde.


One Direction - Made In The A.M. (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

One Direction - Made In The A.M.
One Direction strávili podstatnou část letošního roku na velkém světovém turné "On The Road Again", které probíhalo především v Spojených státech, v Evropě, ale také v Austrálii a v Asii. Většina se už odehrála bez Zayna Malika, který skupinu po několika show opustil. Kvartet poté oznámil, že si dá po turné na čas pauzu, ovšem i přes to a v poměrně nabitém programu stihl natočit nové album s názvem "Made In The A.M.". První nahrávku bez Malika pojali o něco skromněji a to především, co se týče producentského týmu. Ten měl tentokrát pouze tři členy - Jesse Shatkina, Johna Ryana a Juliana Bunettu. Co se týče písniček, to ovšem nic neošidili. Svým příznivcům připravili celkem třináct skladeb a pro ty náročnější, kteří vyhledají deluxe edici, dokonce ještě o čtyři více. Ve čtyřech se jim zřejmě dařilo poměrně dobře, protože ze světa již přicházejí první, velmi pozitivní ohlasy. Zda jsou oprávněné, můžete posuzovat prozatím z prvních singlů na jejich VEVU.


Boots - Aquaria (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Boots - Aquaria
Pod pseudonymem Boots seskrývá Jordan Asher, americký producent, zpěvák, rapper a hudebník. Ačkoliv je jeho jméno neodmyslitelně spojeno se slavnou Beyoncé, talentovaný umělec nyní zkusí posluchaře zaujmout se svou nahrávkou "Aquaria". Jak pilotní ochutnávku vybral Boots titulní skladbu alba, na které spolupracoval s Angel Deradoorian z The Dirty Projectors. Dosavadní recenze se shodli na nadčasové lehkosti celé desky, která je vybroušená do nejmenších detailů. Přesvědčte se ostatně sami a poslechněte si zmiňovanou titulní skladbu na YouTube.com.


BORNS - Dopamine (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

BORNS - Dopamine
Na hudební scénu útočí další čerstvá krev, Američan vystupující pod pseudonymem Boots. Jeho prvotina "Dopamine" balancuje na hranici indie popu, alternativního rocku a synthpop s notnou dávkou psychedelie a posluchačům přináší jedenáct písní. Z producentů se na nahrávce podílelo hned několik slavných osob jako Tommy English, Emile Haynie a Jeff Bhasker. Jako první ochutnávka byla zvolena skladba "The Emotion" a vy si ji společně s ostatními můžete poslechnout na Vevo kanálu umělce.


Devin Townsend Project - Devin Townsend Presents: Ziltoid Live At The Royal Albert Hall (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alernativní metal

Devin Townsend - Ziltoid Live At The Royal Albert Hall
Pokud se řadíte k fanouškům metalového alternativce Devina Townsenda, pak právě vás potěší jeho nový počin. Jde o našlaúný živák "Devin Townsend Presents: Ziltoid Live At The Royal Albert Hall", který přináší záznam vyprodané show v londýnské Royal Albert Hall. Devin Townsend zde předvedl brilantní show, během které ožil i jeho Ziltoid a návštěvníci si mohli vychutnat také písně napříč jeho tvorbou. Není divu, že show snímalo na patnáct HD kamer a produkce se ujal Paul M Green, který spolupracoval také s Opeth nebo Stevem Hackettem. Jako hosté se na scéně vystřídali Dominique Lenore Persi ze Stolen Babies, Chris Jerich a Jean Savoie. Nechyběl ani potřebný komparz a sbor. Kromě dvou formátů (DVD a Blu-ray) bude set k dostání v několika mutacích. Pro fajnšmekry je připraven i obsáhlý balíček s publikací o čtyřiačtyřiceti stránkách a bohatým zákulisním materiálem. Po ukázku navštivte YouTube.com.


Justin Bieber - Purpose (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / EDM / pop

Justin Bieber - Purpose
Více než tři roky si museli počkat fanoušci Justina Biebera na jeho nové studiové album. Poslední album vydal v létě roku 2012, ovšem nahrávce "Believe" se nedařilo tak dobře jako debutu, a tak má mladý kanadský zpěvák s novinkou "Purpose" co dohánět. Bieber na své čtvrté řadové desce pracoval poměrně v tichosti a podařilo se mu pro ni sestavit pestrý tým lidí. Navázal na spolupráci se společným projektem Dipla a Skrillexe Jack Ü a k těmto dvěma pak přidal ještě lidi jako Ed Sheeran, Benny Blanco, Travis Scott, Ian Kirkpatrick, nebo Mogul s tím, že nad vším bděl možná překvapivě Rick Rubin. Vedle spoluautorů a producentů nechybí ani zpívající hosté, kterými jsou vedle již zmíněného Travise Scotta Big Sean a Halsey. Mohli byste slyšet i Nase, ale to byste museli vyhledat deluxe edici, která ke třinácti písničkám standardní verze přidá dalších pět kousků. Šťastlivci, kteří předobjednali album na iTunes, pak mohou slyšet i remix singlu "What Do You Mean?" s Arianou Grande. První videoklipy sdílí zpěvák na svém VEVU, ucelenější obrázek o desce si uděláte s ukázkami na Supraphonline.


Ed Sheeran - X (Wembley Edition) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Ed Sheeran - X (Wembley Edition)
Už více jak rok a půl tráví Ed Sheeran na svém světovém turné propagující úspěšnou desku "X", které zasáhlo všechny kontinenty. Nyní anglický zpěvák vydá reedici tohoto alba, a jak prozrazuje její upravený název "X (Wembley Edition)", bude mít s jeho koncerty mnoho společného. V první řadě ale k původním dvanácti písničkám přihodí dalších šest včetně aktuálního singlu "Lay It All On Me", na němž spolupracoval s Rudimental. V případě digitální verze těch bonusových písniček bude hned deset. Reedice nicméně získala svůj podtitul, kvůli přiloženému DVD, na kterém najdete koncertní film "Jumpers For Goalposts" natočený právě na stadionu ve Wembley. Film měl svoji premiéru koncem října ve vybraných kinech a nyní se dostane do domácích přehrávačů. Některé přidané písničky a především trailer ke koncertnímu záznamu sdílí zpěvák na svém YouTube.com profilu. My už jen dodáme, že zmíněné DVD bude k sehnání i sólo.


Jeff Lynne's ELO - Alone In The Universe (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme žánr: art rock / progresivní pop

Jeff Lynne's ELO - Alone In The Universe
Už se čtrnáctou studiovou deskou přichází ELO Jeffa Lynna. Pyšní se titulem "Alone In The Universe" a posluchačům přináší deset písní, které v luxusní edici doplňují další tři kousky. Nahrávání obsáhlého materiálu, který kritika chválí do nebes, trvalo osmnáct měsíců a probíhalo v domácím studiu Jeffa Lynna. Do rádií dorazila už trojice singl "When I Was A Boy", "When The Night Comes" a "One Step At A Time". První z nich najdete společně s ostatními písněmi na YouTube.com. V případě, že fandíte klasice a gramafonu, pořiďte si desku na vinylu.


Tip týdne

Jonny Greenwood And The Rajasthan Express Shye Ben Tzur - Junun (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music

Jonny Greenwood And The Rajasthan Express Shye Ben Tzur - Junun
Co se týče neobvyklých hudebních projektů, tak tento týden jistě získává prvenstvi Jonny Greenwood, kytarista a klávesák formace Radiohead. Vypravil se totiž do Indeie, kde mu izraelský skladatel Shye Ben Tzur a skupina Rajasthan Express pomohli nahrát desku "Junum". Nesmíme při tom zapomenout ani nadohled producenta Radiohead Nigele Godricha, bez kterého by nahrávka těžko získala svou podobu. Průběh nahrávání se navíc stal námětem pro stejnojmenný snímek. Ukázku v pdoobě streamu celé desky a traileru najdete na pitchfork.com.


Cee-Lo Green - Heart Blanche (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / soul / pop

Cee-Lo Green - Heart Blanche
Vzhledem k tomu, že třetí album Gnarls Barkley je zatím v nedohlednu, bude muset fanouškům stačit pátá studiovka jednoho člena tohoto dua Cee-Lo Greena. Dostala název "Heart Blanche" a přichází tři roky po vánočním počinu "Cee Lo's Magic Moment". Jak je u Greena zvykem, opět prakticky vyměnil svůj tým spolupracovníků, a tak mu tentokrát s patnácti písničkami pomáhali například Jon Bellion, Mark Ronson, Nikola Bedingfield, Eg White, Sonny J Mason, či Alex 'AK' Kresovich. Podstatnou část alba uslyšíte již dnes na zpěvákově profilu na YouTube.com a to včetně písničky věnované herci Robinu Williamsovi.


Eric Clapton - Slowhand At 70 (Live At The Royal Albert Hall) (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Eric Clapton - Slowhand At 70 (Live At The Royal Albert Hall)
Slavný kytarista Eric Clapton si může připsat další velký triumf. V květnu letošního roku uspořádal hned několik vystoupení v proslulé Royal Albert Hall a přivlastnil si tám rekord v počtu odehraných vystoupení na jednoho jediného umělce. Sestřih z těchto koncertů vychází právě teď jako "Slowhand At 70 (Live At The Royal Albert Hall)" a kromě skladeb se můžete těšít také na rozhovory s Paulem Carrackem, Andy Fairweather Lowem a Chrisem Staintonem. Koncertní film vychází v několika variantách na DVD a dvou CD, Blu-ray a dvou CD a také v luxusní edici, která obsahuje knihu, navíc skladbu "Little Queen Of Spades" a bonusové DVD s koncerty Erica Claptona v Royal Albert Hall hned z několika let. Ukázku v podobě skladby "Cocaine" najdete na YouTube.com


Neil Young - Bluenote Café (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Neil Young - Bluenote Café
Sérii koncertních CD Neila Younga v nadcházejícím týdnu doplní další vydání "Bluenote Café". Posluchači se mohou těšit na záznam z koncertu odehraného v rámci turné v roce 1988, kde se hudebník vydal R'n'B směrem a spolupracoval s osobnostmi jako Frank Sampedro, Rick Rosas, Ealph Molina a Ben Keith. Set je k dostání na dvou CD nebo čtyřech vinylových deskách a obsahuje výběr z alba "This Note's For You" společně se sedmi dříve nevydanými skladbami. Pro ukázku navštivte YouTube.com, najdete zde "Hello Lonely Woman".


Ben Haenow - Ben Haenow (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

Ben Haenow - Ben Haenow
Loni před Vánoci vyvrcholil už jedenáctý ročník britského X Factoru vítězstvím bezmála třicetiletého zpěváka Bena Haenowa, který hned následující měsíc podepsal smlouvu se Syco Music Simona Cowella. Prakticky ihned po podpisu Haenow odjel do Los Angeles, aby tam natočil své debutové album a dostal k tomu tým snů. Na deseti, respektive čtrnácti písničkách, které najdete na standardní, respektive deluxe edici, se s ním podíleli takoví producenti a autoři jako Daniel Bedingfield, Ryan Tedder, Benny Blanco, Julian Bunetta, Iain James, Kodaline, Anne Preven, Red Triangle, Steve Robson, J. R. Rotem, či Amy Wadge a jako hosta navíc přivítal ještě Kelly Clarkson. První singly najdete na zpěvákově VEVU.


Martin Chodúr - 3 (distribuce Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop/ pop rock / jazz

Martin Chodúr - 3
Vítěz první série Česko Slovensko hledá SuperStar Martin Chodúr bude po třech letech navazovat na své zatím poslední album "Manifest" a vydá novinku s všeříkajícím názvem "3". Své třetí autorské album sám zpěvák charakterizuje jako pop rockové a dodává: "Třetí deska bude celá v češtině a na rozdíl od mých předešlých dvou alb jsem chtěl, aby na něm všechno bylo co nejvíce soustředěné na můj hlas. Ke všem písním nového alba jsem si napsal hudbu a texty já sám. Písničky z nového alba bych rád představil na koncertech v tuzemsku a na Slovensku, a přiznávám, že mám chuť vystoupit i na nějakém zahraničním festivalu.". Stejně jako v případě předchůdce se i tentokrát nahrávalo ve studiu PAT-BEN v Kravařích, kde ve výsledku vzniklo čtrnáct písniček. Jejich ukázky uslyšíte na Supraphonline.


André Rieu - Roman Holiday (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

André Rieu - Roman Holiday
Blíží se Vánoce a s nimi i každoroční stálice v podobě holandského houslisty André Rieu a jeho Johann Strauss Orchestra. Jeho letošní dvojboj v podobě CD a záznamu koncertu dostal název "Roman Holiday", respektive "Wonderful World - Live In Maastricht". Na prvním najdete celkem šestnáct slavných italských melodií pocházejících z nejrůznějších žánrů, ať už je to třeba "La Traviata", "Italské capriccio" nebo známá "Felicitá" Al Bana a Rominy Power. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízí Rieu na svém profilu facebook.com. Část z těchto písní předvedl už i naživo v Masstrichtu, což si můžete ověřit na již zmíněném záznamu, vycházející jak na DVD, tak i Blu-Ray.


Chris Young - I'm Comin' Over (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Chris Young - I'm Comin' Over
Je to už více jak šest let, co jsme vám poprvé představovali amerického countryového zpěváka Chrise Younga. Od té doby vydal další dvě alba "Neon" a "A.M.", která sice ve Státech slušně bodovala, ale Česko prakticky minula. Nyní je tu tento někdejší výherce reality show Nashville Star se svoji pátou deskou "I'm Comin' Over", na které s ním spolupracoval Corey Crowder, jehož služeb využili třeba i Kenny Rogers nebo The Cadillac Three. Celkem v tomto tandemu společně s několika dalšími autory nahráli jedenáct písniček, v nichž si zahostovali i dva o něco známější kolegové Cassadee Pope a Vince Gill. Oba duety a některé další písničky už sdílí Chris Young na svém VEVU.


Luboš Soukup & Points Septet - Luboš Soukup & Points Septet (Animal Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Luboš Soukup & Points Septet - Luboš Soukup & Points Septet
Saxofonista Luboš Soukup, jeden z hlavních představitelů českého soudobého jazzu, pro své další album oživil soubor Points a rozšířil jej na septet. Soubor bez harmonického nástroje je složen z nejlepších českých hráčů na dechové nástroje a jeho členy jsou trumpetista Oskar Török, saxofonista Petr Kalfus, klarinetista Marcel Bárta, trombonista Jan Jirucha, kontrabasista Jaromír Honzák a bubeník Tomáš Hobzek. Album, které vznikalo pod dohledem Milana Cimfeho ve studiu Sono Records, obsahuje progresivní a niternou hudbu na pomezí vážné hudby a volné improvizace a sám Soukup jej označuje za vesmír zvuků. Eponymní album vyšlo oficiálně již před pár dny a nyní se dostává do širší distribuce.


Stacey Kent - Tenderly (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: bosa nova

Stacey Kent - Tenderly
Je to doslova pár dní, kdy u nás vystoupila americká jazzová zpěvačka Stacey Kent, a už o ní její fanoušci uslyší znovu. Vydává totiž své nové album "Tenderly", které tentokrát věnovala poměrně specifickému žánru - bosa nově. Celkem dvanáct standardů nahrávala společně s jedním z velkých postav tohoto žánru, brazilským skladatelem, producentem a zpěvákem Roberto Menescalem. První ochutnávku v podobě ukázek najdete na stránkách francouzského Amazonu.


Natalie Merchant - Paradise Is There (The New Tigerlily Recordings) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní folk

Natalie Merchant - Paradise Is There (The New Tigerlily Recordings)
Natalie Merchant si obvykle dává na přípravu nového alba tři roky a více a proto muselo být překvapením, když oznámila letos, pouhý rok od vydání eponymní desky, novou nahrávku s názvem "Paradise Is There". Její podtitul "The New Tigerlily Recordings" ovšem znalcům prozrazuje, že se nebude jednat o zcela nový materiál, ale bude mít souvislost s jejím debutem "Tigerlily", z nějž pochází takové hity jako "Carnival", "Wonder", nebo "Jealousy" a kterého se prodalo více jak pět milionů kusů. Americká písničkářka se rozhodla, že toto své album kompletně nahraje a přezpívá znovu podle svého současného hudebního cítění. Jakým způsobem se změnil její styl a náhled, zjistíte prostřednictvím videí na YouTube.com profilu Natalie Merchant.


Celtic Woman - Destiny (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: keltská hudba / new age

Celtic Woman - Destiny
Podobně jako v případě Andrého Rieu, ani fanoušci irských Celtic Woman si nedovedou představit Vánoce bez jejich nové desky. Ta letošní dostala název "Destiny" a je prvním albem, kde se poprvé představily dvě nové členky Mairead Carlin a Éabha McMahon a naopak, kde chybí velmi oblíbená Chloë Agnew a Lisa Lambe. Na druhou stranu tuto novou čtveřici coby host doplnila ještě někdejší členka formace Méav Ní Mhaolchatha. V nové sestavě dámy natočily celkem devatenáct songů a první ukázky můžete okusit na jejich facebookovém profilu.


Dále vychází:

AC/DC - Rockin Roots Of AC/DC (A Tribute To AC/DC) (Mystic Production)
Amira Willighagen - Merry Christmas (Sony Music)
Bon Jovi - Rockin Roots Of Bon Jovi (A Tribute To Bon Jovi) (Mystic Production)
Bruce Springsteen - Rockin Roots Of Bruce Springsteen (A Tribute To Bruce Springsteen) (Mystic Production)
Carly Simon - Songs From The Trees (A Musical Memoir Collection) (Warner Music)
Crown The Empire - The Resistance (Deluxe Edition) (Warner Music)
David Lee Roth - Going Crazy (Radio Broadcast 1986) (bootleg) (Mystic Production)
Eva Cassidy - Nightbird (Limited Edition) (Warner Music)
Firespawn - Shadow Realms (Sony Music)
Gazpacho - Introducing (Mystic Production)
George Strait - The Cowboy Rides Away (Radio Broadcast) (bootleg) (Mystic Production)
Girlschool - Guilty As Sin (Warner Music)
Helene Fischer - Weihnachten (Universal)
Intronaut - The Direction Of Last Things (Sony Music)
James Brown - Mr. Dynamite (DVD) (Universal)
James Brown - Mr. Dynamite (BluRay) (Universal)
Jared James Nichols - Highway Man (Mystic Production)
John Paesano - My All American (Original Motion Picture Score) (Sony Music)
John Wetton - Live Via Satellite (Bertus)
Kamélie - Trend (Supraphon)
Kirk Franklin - Losing My Religion (Sony Music)
Kiss - Rockin Roots Of Kiss (A Tribute To Kiss) (Mystic Production)
Kurt Cobain - Montage Of Heck - The Home Recordings (Universal)
Kurt Cobain - Montage Of Heck - The Home Recordings / Dlx (Universal)
Lancelot - But I Just Can't Stay Behind (Mystic Production)
Led Zeppelin - Rockin Roots Of Led Zeppelin (A Tribute To Led Zeppelin) (Mystic Production)
Lexi Walker - Merry Christmas (EP) (Sony Music)
Mestis - Polysemy (Warner Music)
Michael Sanderling - Beethoven & Shostakovich: Symphonies No. 6 (Sony Music)
Millennial Reign - Carry The Fire (Bertus)
Neil Young - Rockin Roots Of Neil Young (A Tribute To Neil Young) (Mystic Production)
Neurotic November - Fighting Words (Mystic Production)
Nikolaus Harnoncourt - Beethoven: Symphonies Nos. 4 & 5 (Sony Music)
Nosound - Introducing (Mystic Production)
Richard Clayderman - Essential Love Songs (Mystic Production)
Roger McQuinn - Turn Turn Turn (Radio Broadcast 1980) (bootleg) (Mystic Production)
Roxxcalibur - Gems Of The Nwobhm (Mystic Production)
Různí - Go Cat Go (Essential Rockabilly Collection) (Mystic Production)
Různí - House Nation Ibiza 2015 (Mystic Production)
Různí - Megahits Best Of 2015 (Universal)
Různí - The Bloody Irish (Sony Music)
Sheryl Crow - Run Baby Run (Radio Broadcast) (bootleg) (Mystic Production)
Simone Toni & Orchestra Silete Venti - Vivaldi: Vivaldi E L'Angelo Di Avorio, Vol. 3 (Sony Music)
Stevie Nicks - Gold Dust Woman (Radio Broadcast) (bootleg) (Mystic Production)
Supuration - Reveries ... (Mystic Production)
Swallow The Sun - Songs From The North I, II & III (Sony Music)
The Piano Guys - Live! (Deluxe Edition) (Sony Music)
Threshold - European Journey (Mystic Production)
Trans-Siberian Orchestra - Letters From The Labyrinth (Universal)
Trio Apollon - Max Bruch: Chamber Music (Sony Music)
Ty Dolla Sign - Free Tc (Warner Music)
Vhol - Deeper Than Sky (Mystic Production)
Waken Eyes - Exodus (Bertus)

Vychází na vinylu:
Boots - Aquaria (Sony Music)
ELO - Jeff Lynne's Elo - Alone In The Universe (Sony Music)
Eric Clapton - Slowhand At 70 (Live At The Royal Albert Hall) (Mystic Production)
Firespawn - Shadow Realms (Sony Music)
Flying Colors - Second Flight (Live At The Z7) (Mystic Production)
Iamx - Metanoia (Universal)
Jonny Greenwood And The Rajasthan Express Shye Ben Tzur - Junun (Warner Music)
Kylie Minogue - Kylie Christmas (Warner Music)
Natalie Merchant - Paradise Is There (The New Tigerlily Recordings) (Warner Music)
Nirvana - Nirvana (Universal)
Swallow The Sun - Songs From The North I, Ii & Iii (CD+DVD) (Sony Music)
Teodor Currentzis - Stravinsky: Le Sacre Du Printemps (Sony Music)

Reedice:
A Tribe Called Quest - People'S Instinctive Travels And The Paths Of Rhythm (25th Anniversary Edition) (Sony Music)
Anna Moffo - Anna Moffo - The Complete Rca Recital Albums (Sony Music)
Bring Me The Horizon - Count Your Blessings (Warner Music)
Bring Me The Horizon - Suicide Season (Warner Music)
Bring Me The Horizon - Suicide Season (Cut Up) (Warner Music)
Bring Me The Horizon - There Is A Hell Believe Me I'Ve Seen It, There Is A Heaven Let's Keep It A Secret (Warner Music)
Bring Me The Horizon - This Is What The Edge Of Your Seat Was Made For (Warner Music)
Flying Colors - Second Flight (Live At The Z7) Re (Mystic Production)
Led Zeppelin - Mothership (Warner Music)
Mika - No Place In Heaven (Universal)
Pražští Madrigalisté/M.Venhoda - Vánoční koledy (Supraphon)
Supergrass - I Should Coco (20th Anniversary Edition) (Warner Music)
Toto - Fahrenheit (Collector's Edition) (Bertus)
Toto - Isolation (Collector's Edition) (Bertus)
Toto - IV (Collector's Edition) (Bertus)
Toto - The Seventh One (Collector's Edition) (Bertus)

NÁZORY
  • Jen oprava k edici ELO (Jan, 15.11.2015 13:53) Reagovat

    Deluxe edice přinese pouze 2 skladby navíc. Tři navíc budou pouze na japonském vydání.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu (18.03.2024 19:30)
- Video: Sia, Kylie a ikonická paruka. Spojení australských hvězd v "Dance Alone" se dočkalo klipu (18.03.2024 09:13)
- Video: Emotivní rozchodovka "Každej sám" by mohla Slze přinést hit (17.03.2024 15:25)
- Neil Young se rozhodl vrátit svou hudbu na Spotify (16.03.2024 20:39)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Audio: "Australská popová spolupráce snů" zní, jako by ji produkoval Ondřej Soukup. Sia a Kylie se s "Dance Alone" nevytáhly (09.02.2024 08:09)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu