poker face - musicserver.cz">

Albert Hammond Jr ve videoklipu "Memo Of Hate" ukazuje svůj poker face

13.06.2023 09:47 - Kateřina Spacek | foto: Jeff Kravitz

Albert Hammond Jr, zakládající člen Grammy ověnčené kapely The Strokes, představil světu oficiální videoklip k písni "Memo of Hate". Jedná se o další ze série epizodických vizuálů režírovaných Angelou Ricciardi a Silkenem Weinbergem.

Skladba pochází z Hammondova očekávaného nadcházejícího sólového alba "Melodies On Hiatus", které vyjde 23. června u vydavatelství Red Bull Records. Čerstvý snímek následuje po dříve sdílených klipech k písním "100-99" s GoldLinkem a "Old Man".

"Procházím změnami a tyto songy odrážejí mé chování a momenty, které - jak čas plynul - nabyly tvaru. Často se mě lidé ptají na význam nebo celkový obraz tohoto alba, ale je to prostě tak, že psaní skladeb a tvorba je to, kdo jsem. A já cítím, že je to důvod, proč existuji. Mým cílem je, aby se moje hudba stala součástí něčího života, součástí jeho struktury," svěřil se sám uznávaný kytarista, zpěvák a skladatel.

V nejnovějším klipu se muzikant pustil do pokeru - jeho hru sledujeme po celou dobu. Chvílemi to napětí až skoro připomíná gangsterku Guye Ritchieho "Lock, Two and Two Smoking Barrels" (která jen tak mimochodem rozhodně stojí za to!). Kdo vyhraje? Podívejte se níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY