shop.musicserver.cz
Rock For People 2023, den druhý, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023

Druhý den na Rock for People byl ve znamení podivné twerkující Ashnikko i emotivního Mod Suna

Vydáno: 10.06.2023 18:13 v sekci Naživo - Ondřej Hricko | foto: Marie Trávníčková / musicserver.cz

Rock For People je v plném proudu, a my vám proto přinášíme přehled nejzajímavějších momentů druhého dne. Kromě headlinera Machine Gun Kellyho bylo možné vidět rozporuplnou Ashnikko, ředitele festivalu Michala Thomese s kytarou, emotivního Mod Suna či našlapaný punk rock Set It Off.

Live: Rock For People 2023 - den druhý

místo: Park 360, Hradec Králové
datum: 8. - 11. června 2023
vystoupili: Machine Gun Kelly, Billy Talent, Hollywood Undead, Call Me Karizma, Vypsaná fiXa, Upsahl, Mod Sun, Set It Off, Sleep Token, Palaye Royale a spousta dalších

setlist Billy Talent:Devil in a Midnight Mass, This Suffering, I Beg to Differ (This Will Get Better), Afraid of Heights, Perfect World, Hanging Out with All the Wrong People, Pins and Needles, Rusted From the Rain, River Below, Diamond on a Landmine, End of Me, Try Honesty, Surrender, This Is How It Goes, Reckless Paradise, Surprise Surprise, Fallen Leaves, Devil on My Shoulder, Viking Death March, Red Flag
setlist The Reytons: Red Smoke, Antibiotics, Harrison Lesser, Headache, Cash In Hand & Fake IDs, One More Reason, On the Back Burner, Slice of Lime, Billy Big Bollocks, Uninvited, Low Life, Kids Off the Estate, Broke Boys Cartel
setlist Palaye Royale: Nightmares, No Love in LA, You'll Be Fine, Black Sheep, Fucking With My Head, Broken, Paranoid, King of the Damned, Mr. Doctor Man, Lonely, Hang On to Yourself
Fotogalerie
Fotogalerie - Machine Gun Kelly

Reportáž z prvního dne naleznete tady, samostatný text ke koncertu headlinerů Slipknot zase zde.

Kdo je kdo

Jan Trávníček: Je jen velmi málo věcí a lidí, které Honza miluje více než právě Rock For People. A s každým dalším navštíveným festivalem v zahraničí se v tom jenom utvrzuje. Poprvé jel na RFP v roce 2007 kvůli The Killers a už mu to zůstalo. Od té doby chyběl jen v roce 2008 a 2020 a dodneška ho to mrzí. Každoročně sepisuje reportáže z téhle akce pro musicserver, a dokud bude moct, bude v tom s velkou chutí pokračovat. Už dávno je mu jedno, kdo nakonec dorazí, protože si vždycky v line-upu vybere. A po předchozím, přelomovém ročníku je zvědavý, zda Rock For People nastavenou laťku znovu zdolá.

Ondřej Hricko: Pro musicserver píše od roku 2011 a snaží se zde pokrýt zejména rockovou scénu s přesahem do metalu i alternativy. Na hudební open-airy jezdí pravidelně, zejména na ty domácí. Jeho vůbec nejoblíbenějším je právě Rock For People, a to zejména díky neotřelému výběru interpretů, který nutí návštěvníky rozšiřovat si obzory. Právě tohle je pro něj největší důvod návštěvy festivalů - víc než ohlašované hvězdy.

Hentai Corporation, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Ondra: Dopoledne ve mně sice ještě rezonovaly dozvuky slipknotích hymen "The Devil in I" či "Spit It Out", ale přesvědčil jsem se k návštěvě finalistů letošní soutěže Rock for People Talents Eversame. Jejich indie pop rock říznutý grungem má však ještě své mezery. Zpěvačka měla problémy s intonací a některé songy zněly těžkopádně, přesto měla kapela své garážově špinavé kouzlo. Na úplné probuzení po prvním dni to ještě nebylo.

Osobité kouzlo mají i mnohem zkušenější Hentai Corporation v čele s excentrickým vysokoškolským pedagogem Radkem Škarohlídem, který si neodpustil své přisprostlé výkřiky. Občas fungující, občas vyznívající do ztracena. Došlo i na romantiku, když jednu z písní věnoval všem ženám chodícím s alkoholiky nebo smažkami. Jejich originální zvukový mix by ale mohl fungovat i mimo tuzemské hranice. Čím jsi, Honzo, zahájil dnešní den ty?

Set It Off, Rock For People, den druhý, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Honza: Já jsem pochopitelně chtěl vidět, jak se bude dařit mým dobrým známým ze Set It Off. V Česku nikdy nehráli, a jelikož před pěti dny na Rock im Parku šlo o jeden z nejlepších koncertů letošního ročníku, byl jsem strašně zvědavý, jak na ně bude reagovat české publikum a hlavně kolik lidí na ně dorazí.

A vzhledem k tomu, že byly teprve dvě odpoledne, mě moc potěšilo, jak dobře tady zafungovali. Vystoupení bylo naprosto stejné jako v Německu - lezli na lidi hned v druhé skladbě "Killer In The Mirror", bylo sólo na kytaru i saxofon, pěvecké číslo mého starého známého bubeníka Maxxe Danzingera, skvělý zpěv, rap i řev, obrovsky chytlavé písně fungující na první dobrou, úryvek Backstreet Boys, ...

Jediné, čím se to lišilo, nepočítám-li, že tam to bylo v tmavé hale a tady na dvakrát tak velké stagei pod otevřeným nebem, bylo to, že u nás se ke konci setu už skandovalo jejich jméno. Líbili se tedy viditelně opravdu hodně a mám za ně fakt radost. Snad je u nás nevidíme naposledy.

LØLØ, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Hned potom jsem běžel na LØLØ, která se předvedla už o den dříve se Simple Plan. A zatímco tam se mi líbila hodně, hlavně kvůli tomu výjimečnému momentu, tak když jsem pak ráno zadával její profil do databáze musicserveru a šel na její webovky, začal jsem se - při pohledu na její zvýrazněné ženské zbraně - jejího sólového setu trochu bát. Vždyť kolik znáte oblečených - neoblečených zpěvaček, které pak naživo nezpívají na houby? Já moc ne.

A měl jsem bohužel pravdu. U vlastních písní o svých bývalých, které nesnáší, to tolik do uší nebilo, ale když se zpěvačka pustila do coveru "Teenage Dirtbag" od Wheatus, znělo to dost špatně. Ten hlas prostě nemá. Musím ale pochválit aspoň tričko jejího kytaristy, který takto udělal další nutnou reklamu skvělým Hot Milk. Jak se tyhle dva koncerty líbily tobě?

Ondra: Českou premiéru Set It Off jsem si nemohl nechat ujít. Rostou každým albem a jediné, co mě na jejich setu zamrzelo, byla absence pecky "Skeletons". Zpěvák Cody Carson nechal na pódiu srdce i duši, když prakticky bez přestání zaměstnával diváky výzvami ke spolupráci, tanci, zpěvu, circle pitu a k jiným blbinám anebo si střihl bubenické či saxofonové sólo. Sice to bylo občas na úkor zpěvu, ale vůbec to nevadilo. Set It Off si nepochybně získali celou řadu přítomných a jejich moderní punk rock patří k dosavadním největším překvapením festivalu.

Vypsaná Fixa, Rock For People, den druhý, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Zaujala mě i tik-tokerka LØLØ. Sice chvíli hledala své diváky, kteří jí premiéru v Česku úplně neusnadnili, ale brzy si je svým nadšeným výkonem získala na svou stranu. Ano, mnohdy bylo v jejím výkonu víc nadšení než vokální preciznosti, ale nic to neubíralo na milosti celého vystoupení. Hledači talentu z Hopeless Records věděli, proč si ji upsali, a věřím, že její popularita ještě poroste. Přestože se proslavila na tik-toku především coververzemi, bylo sympatické, že v Hradci zazněla jen jedna od Wheatus. Jinak LØLØ vsadila na vlastní písně, které byly zábavnou směsí popu, punku i rocku.

Bavil mě i americký hudebník Mod Sun, kterého potěšilo jeho zařazení na hlavní scénu. Potetovaný chlápek, který má na své celotělové galerii i plechovku rajčatové polévky, odvedl srdečný, nadšený výkon zaměřený na kontakt s diváky, se kterými mezi songy notně komunikoval. Další tuzemská premiéra a další skvělá pořadatelská volba zakončená výtečnou peckou "Flames" s předtočeným vokálem Avril Lavigne. Splnil tvá očekávání?

Kelsy Karter & The Heroines, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Honza: Já jsem nadšený i napodruhé. Byl jsem na něj strašně zvědavý už na Rock im Park, kde jsem kvůli jeho fantastickému setu měl problém odejít právě na souběžně hrajícího Machine Gun Kellyho, a teď ho mám ještě radši. Ano, i tady byly předtočené základy, což bylo nejvíc slyšet v jinak skvělém coveru "Iris" od The Goo Goo Dolls, a trochu kecal, když tvrdil, že novinku "Strangers" nikomu naživo nehrál, když totéž vykládal před týdnem v Německu. A zamrzelo mě i nazvučení, kvůli kterému byly jeho vokály zbytečně potichu. A že ani tentokrát se MGK na "Stay Away" nedostavil, mě mrzelo ještě víc než minule.

Ale stejně - bylo to úplně boží. Jsem hrozně rád, že teď našim čtenářům můžu prozradit, že to nadšení, srdíčka při drobné přeháňce a řada věcí, které říkal, naskriptovaná nebyla. Třeba citát před hitem "Flames" ("Tuhle píseň je pro mě teď těžší zpívat kvůli osobě, která v ní je taky, ale nasrat na to! Je to můj song a budu ho zpívat dál!") byl upřímný a spontánní.

A o oblibě Prahy, překvapení, že je na hlavní stagei, že je tam spousta lidí, představení své sestry Danielle nebo koukání na sebe sama na obrovské obrazovce, komentování svého tetování "Happy To Be Here" na břiše, ... Tohle všechno a mnohem více nebylo běžnou součástí programu. Dojetí šlo od srdce a o to je cennější. Na tento koncert se bude vzpomínat ještě dlouho. "To bylo asi to nejlepší, co tu zatím bylo," pronesl jeden kolemjdoucí ke své kamarádce. Souhlasím.

Rock For People, den druhý, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Neobvyklou volbou byla i Upsahl z Los Angeles. Ta má za sebou psaní skladeb pro Duu Lipu, Anne-Marie nebo Gayle, je tedy na nejlepší cestě se podobně jako Charli XCX nebo Sia postupně osamostatnit, protože napsat dobrý text už zvládne. Zaujal mě i její růžový outfit. V něčem podobném, jen ve žluté, jsme mohli vidět Stana Leeho ve druhých "Strážcích galaxie". A koncert to byl moc příjemný. Co Vypsaná fiXa? Stejná jako milionkrát předtím, co?

Ondra: Trefil jsi to. I když jen částečně. Vypsaná fiXa byla sice stejná, ale tentokrát svůj set pojala jako poctu své dvacet let staré desce "Bestiálně šťastní", kterou přehrála celou. V poslední skladbě před přídavky navíc muzikanti pozvali šéfa Rock for People Michala Thomese, aby si s nimi zahrál na kytaru. Ten si s úsměvem povzdechl, že se to po tolika jejich koncertech na festivalu stalo až nyní. Na domácím hradeckém hřišti patří fiXa ke hvězdám, a to dokazuje i množství fanoušků, kteří s přehledem převýšili na další stagei hrající Upsahl.

Ačkoliv mě její tvorba dosud příliš neoslovovala, naživo má její alt-pop nezpochybnitelné kouzlo i náboj. Líbí se mi její snaha nepsat pro sebe typické mainstreamové hity, ale zabrousit i do alternativnějších vod. Škoda menší návštěvnosti.

S novinkou "Strangers" si to opravdu mohl Mod Sun odpustit. V internetové době, kdy je snadné si setlisty koncertu zpětně dohledat, jsou tyhle drobné lži zbytečné. Zamířily tvé další kroky k Hollywood Undead?

Hollywood Undead, Rock For People, den druhý, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Honza: Jo, ale nějak nevím, zda jsem zvolil dobře. Před "Another Way Out" představili svého bubeníka jako někoho, kdo umí zazpívat cokoliv, a nakázali mu "Livin On A Prayer". Přitom otevíral pusu na prázdno, vokály skutečného Jona Bon Joviho šly z playbacku. Pochybnosti budila blonďatá fanynka z publika, ze které se vyloupla Sophie Lloyd, kytaristka MGK, která se ke kapele připojila po výzvě, kdo z diváků (!) by si ní chtěl zahrát.

A ty předělávky Metallicy a zrovna v této době docela necitlivé zapojení "Du Hast" od Rammstein se zhusta předtočenými základy. Škoda mluvit, odešel jsem znechuceně ještě před koncem. Jsou to kašpaři.

Ondra: Jak říkáš. Navíc se z diváků opravdu někdo přihlásil, přelezl za pomoci security zábrany, ale záhadně zmizel v kulisách, aby se mohla objevit zázračná Sophie. Celou akci jsem moc nepochopil.

Hned po této podivné blamáži jsem se raději odebral na Kelsy Karter, která oproti umělým macho Hollywood Undead předvedla svůj úžasný dřevní rock'n'roll. Její hlas řeže jako pila podobně jako Joan Jett za největší slávy. Těch pár desítek přihlížejících fanoušků rozhodně neprohloupilo. Navíc její pecka "Cover You" by mohla (a měla) být megahit.

Call Me Karizma, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Honza: Já zamířil do hangáru PlayStationu, mají tady k těm PS5 přece jen o fous lepší televize, než mám doma. A musím uznat, že mám chuť si zase zopakovat "The Last Of Us" a "Marvel's Spider-Man" v trochu lepší grafice.

Pak jsem koukl na kousek výstupu Call Me Karizma, ale i když přání kytaristovi Philovi k narozeninám a hození dortu do publika bylo milé, nějak jsem nedokázal najít důvod, proč ho lidem doporučit víc než právě jeho kamaráda a žánrového spřízněnce Mod Suna.

Působivé bylo, když nechal ve stanu zhasnout, diváky posadil a zahrál baladu. To jsem ještě neviděl. Jak to, že to ještě nikoho nenapadlo? Taky se pochlubil, že bude na RFP až do neděle, takže lovci selfíček budou mít o zábavu postaráno. Ale lidí přišlo dost, to zase jo. Dokonce se stavil i už končící ředitel České televize Petr Dvořák. Cos viděl ty?

Ondra: Pro mě byl Call Me Karizma velký objev. Možná víc než k Mod Sunovi bych ho stylově přiřadil k loni na stejném místě hrajícímu Grandsonovi. Jeho přepínání stylu od popu přes rap rock až do taneční hudby mě nesmírně bavilo. Chvílemi se v jeho projevu křížila syrovost takových Insane Clown Posse s naléhavostí odvolaných nothing.nowhere. A posazení diváků, zhasnutí stanu a procházení mezi nimi bylo opravdu magické. Skvělý tah, jak získat nové fanoušky.

Pak jsem nemohl vynechat Billy Talent, ti jsou sázkou na jistotu. Alespoň jsem si to myslel. Výkon tentokrát odvedli rutinnější, když plejádu svých hitů ředili slabšími kusy z dle mého soudu průměrnější poslední řadovky. Kromě přehrávání písní nepřinesli nic navíc, show chyběla větší šťáva a pódiová prezentace byla veskrze fádní. Na velkou kapelu možná trochu málo. Ačkoliv ani odezva fanoušků nebyla z těch intenzivnějších. Cos na ně říkal ty?

Ashnikko, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Honza: V názoru na Billy Talent se neshodneme. Chápu, že ti to mohlo přijít naředěné, přece jen je známe z fesťáků spíše v koncentrované podobě, tolik času jako tady dostanou málokdy. Možná ale právě proto jsem si je tolik užil. Ano, hity jako "Try Honesty" nebo "Fallen Leaves" jsem živě slyšel víckrát, než dokážu spočítat, ale právě proto jsem byl rád za tu hromadu novějších songů, na které se jinak tolik nedostane. Skvěle jsem se pobavil i díky dvojici opilých kluků, kteří v davu hráli na babu a u toho přirozeně přecházeli v Tekken.

A cením i detaily - třeba ukrajinskou vlaku na kytaře Iana D'Sa. Loni ji měl kdekdo, dneska už se zase většina scény tváří, že se jich ruská agrese netýká. Je proto chvályhodné, že kapela z Kanady si pořád dobře pamatuje, kde ještě nedávno bez problémů koncertovala. Symboly jsou důležité. A z optimističtějšího ranku - basák Jonathan Gallant si pořídil in-ear odposlechy s logem jeho domovského týmu Toronto Maple Leafs. "Go, Leafs, Go!" Jo, a ten finiš s největšími hity byl strhující.

Šel jsi pak trpět na tu playbackovou sběratelku opasků, která tančí jen o trochu lépe než Cardi B, poslouchat její fascinace vlastním pohlavím, nebo jsi zvolil skutečnou hudbu? Mohl jsem se smíchy potrhat, když jí pouštěč empétrojek zapnul špatnou verzi písničky a ona pak svou show musela zastavit a trapně utéct z pódia, aby to napravila. Karma je zdarma!

The Reytons, Rock For People, den druhý, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Ondra: Já vyzkoušel raději kytarovku The Reytons, a i když jim to nešlapalo zle, strhnout nedokázali. Chyběly výraznější refrény i riffy. I proto jsem alespoň na chvíli nakoukl na tu Ashnikko. Bohužel víc než pár minut se její set vydržel nedal. Byl jsem přítomen právě tebou zmiňovanému failu s opakovaným nástupem a bylo mi za ni stydno. Z jejích singlů jsem očekával alespoň náznak alternativy, dekadence, místo toho předvedla béčkovou mainstreamovou produkci s nefungujícími sděleními.

Honza: Přesně tak. Slovy Dannyho Glovera: "I'm too old for this shit". MGK jsem rozebral v samostatném reportu, jak se líbil tobě? Na úplný závěr jsem si dal ještě po půlce setů z časově se křížících Palaye Royale a Sleep Token. Že budou první zmínění zase skvělí a budou lézt po konstrukci i divácích, bylo po předchozích zkušenostech s nimi očekávatelné.

Palaye Royale, Rock For People, den druhý, Park 360, Hradec Králové, 9.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Se Sleep Token jsme se ale viděli prvně a bylo to zkrátka něco jiného. Dokážu si představit, že to pro mnoho lidí mohl být klidně i nejlepší bod festivalu, ale moje tělo bylo tou dobou po celém dni tak vyřízené, že jsem se nedokázal naladit na jejich vlnu a ke koncertu si znaveně sednul. Musím je odchytit někdy příště a věnovat jim plnou pozornost, protože minimálně z hudebního hlediska to znělo jako něco, co chci poznat víc. Tak třeba to vyjde už 30. července, kdy zahrají v pražském Divadle Archa.

Ondra: Síly docházely i mně, a proto pro mě festivalový den skončil headlinerem MGK. Ten se vrátil do Česka po necelém roce. Jenže ve srovnání s koncertem v pražské Sportovní hale Fortuna působil trochu na ránu.

Nelíbily se mi jeho floutkovské průpovídky mezi skladbami a ani vizuální show nenabídla tolik, co na samostatném koncertě. Jindy energické strhující hitovky působily z jeho podání leckdy odbytě. Tempu moc nepomohl ani nový rapový singl "Pressure" zařazený v počátcích setu, který prostě není moc dobrý. Za mě spíš zklamání. Celkový dojem z jinak skvělého dne jsem si ale nenechal zkazit.

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Shakira, Cardi B a polonazí kentauři, to je klip k roztančené novince "Puntería" (25.03.2024 08:12)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- No more Durex! Z Hentai Corporation odchází baskytarista (22.01.2024 11:39)
- Naživo: Against The Current hráli v Lucerna Music Baru naposledy. Příště půjdou určitě do většího (22.11.2023 12:58)
- Naživo: Melanie Martinez vtáhla Prahu do zcela jiného světa (05.11.2023 19:30)
- Rock for People ohlásil Avril Lavigne či Coryeho Taylora. Na další headlinery si prý máme počkat (01.11.2023 11:25)
- Fotogalerie: Fall Out Boy poprvé navštívili Prahu. A málem ji podpálili (19.10.2023 17:08)
- Naživo: Reparát za jedna! Fall Out Boy se v Praze předvedli v nebývalé formě. A ukázali i dobrmana (19.10.2023 12:42)
- Video: Vypsaná fiXa klipem "Šína je singl" dokazuje, že "punk is not dead" (22.09.2023 12:14)
- Recenze: Olivia Rodrigo deskou "GUTS" skvěle navazuje na povedený debut (19.09.2023 08:00)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík Justin Bieber The Prodigy Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Bono Sia Paws Taylor Swift Madonna Télépopmusik Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu