shop.musicserver.cz
Rock For People 2023, den první, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023

Rock For People odstartoval. Simple Plan a I Prevail zazářili, skupinu Lorna Shore pohřbil zvuk

Vydáno: 09.06.2023 18:43 v sekci Naživo - Jan Trávníček | foto: Marie Trávníčková / musicserver.cz

A jsme tady zas. Dvojice redaktorů Ondra a Honza i letos společně vyrazila na festival, a jelikož se hradecká přehlídka rozhodla ještě překonat svůj předchozí ročník, museli jsme se jet podívat na to, jak se jí to podařilo. V prvním dni se představili Slipknot či Architects. A došlo i na nějaké to překvápko.

Live: Rock For People 2023 - den první

místo: Park 360, Hradec Králové
datum: 8. - 11. června 2023
vystoupili: Slipknot, Simple Plan, Architects, The 1975, Set It Off, Mod Sun, Machine Gun Kelly, Muse, Lorna Shore, Ben Cristovao, Annabelle, Nothing More, Nothing But Thieves, Polaris, Bloodywood a spousta dalších

setlist Lorna Shore: Sun//Eater, Cursed To Die, To The Hellfire, Into The Earth, Pain Remains I: Dancing Like Flames, Pain Remains II: After All I've Done, I'll Disappear, Pain Remains III: In A Sea Of Fire
setlist Simple Plan: I'd Do Anything, Shut Up, Jump, Jet Lag (s Taylor Acorn), Your Love Is A Lie, Addicted, You Suck At Love, Welcome To My Life, Me Against The World, Iconic, Summer Paradise, Wake Me Up (When This Nightmare's Over), medley All Star / Sk8er Boi / Mr. Brightside, What's New Scooby Doo, A Million Pictures Of You, Where I Belong (s LØLØ), Perfect
Fotogalerie

Kdo je kdo

Jan Trávníček: Je jen velmi málo věcí a lidí, které Honza miluje více než právě Rock For People. A s každým dalším navštíveným festivalem v zahraničí se v tom jenom utvrzuje. Poprvé jel na RFP v roce 2007 kvůli The Killers a už mu to zůstalo. Od té doby chyběl jen v roce 2008 a 2020 a dodneška ho to mrzí. Každoročně sepisuje reportáže z téhle akce pro musicserver, a dokud bude moct, bude v tom s velkou chutí pokračovat. Už dávno je mu jedno, kdo nakonec dorazí, protože si vždycky v line-upu vybere. A po předchozím, přelomovém ročníku je zvědavý, zda Rock For People nastavenou laťku znovu zdolá.

Ondřej Hricko: Pro musicserver píše od roku 2011 a snaží se zde pokrýt zejména rockovou scénu s přesahem do metalu i alternativy. Na hudební open-airy jezdí pravidelně, zejména na ty domácí. Jeho vůbec nejoblíbenějším je právě Rock For People, a to zejména díky neotřelému výběru interpretů, který nutí návštěvníky rozšiřovat si obzory. Právě tohle je pro něj největší důvod návštěvy festivalů - víc než ohlašované hvězdy.

Rock For People, den první, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Honza: "I proto se ale na ročník 2022 bude vzpomínat o to silněji. Byl přelomový. Největší. Nejnašlapanější. Nejlépe zorganizovaný. Nejsrdnatější. S nejméně zápory. A přesně takový, jaký jsem si celé ty roky přál, aby byl. Aby to byl splněný sen pro všechny fanoušky dobré hudby. Stalo se." Těmito slovy jsme společně zakončili sérii reportáží z loňského Rock For People a s odstupem bych ta slova podepsal. A i když ročník 2023 přinesl v pořadatelském byznysu nové výzvy, zdá se takřka neuvěřitelné, že se pořadatelé rozhodli jít s laťkou ještě o fous výš.

Festival tím vstoupil do nové éry, a přestože má mnohem složitější výchozí pozici a pravděpodobně i menší finanční polštář než konkurence, vydal se, alespoň co se týče line-upu, do přímého souboje se zahraničními událostmi typu Nova Rock, Southside, Rock im Park, Frequency a dalšími. Moc bych si přál, aby se mu v lepší společnosti dařilo, a mám velkou radost z toho, že hudební přání, která jsme si před dekádou museli ve fóru a na sociálních sítích škrtat jako nereálná, se dnes daří plnit v Hradci Králové. Slunce tak svítí, pivo se točí, hranolky se hranolkují. Pojďme na to.

Rock For People, den první, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Chválení Lorna Shore bohužel připomněli letitý problém Rock For People - jakkoliv je tenhle open-air, pokud jde o ekologii, výběr kapel, jídel, nápojů a (místy i) komfortu pro návštěvníky, mnohdy až špičkový, potýká se už nějaký ten rok se zvukaři. Démoničtí Američané tak zněli, jako by hráli přes zeď. Trochu se to zlepšilo až kolem pecky "To The Hellfire", jinak jste si ale basy mohli (stejně jako na předchozích ročnících třeba na Fall Out Boy nebo Skillet) spíše domýšlet.

A tak jste místo zdrcujícího deathcoru mohli zaznamenat třeba to, že hlavní kytarista Adam De Micco má na paži vytetovaného marvelovského záporáka Galactuse. A to jsem nechtěl. Já doufal v to, že mě jejich brutální, temná a přitom instrumentálně bohatá hudba společně s extrémními vokály jedinečného Willa Ramose zadupe do země a budu se z toho ještě dva dny sbírat. Jejich nahrávky totiž takové jsou. Místo toho jsem měl ale co dělat, abych frontmana v kouscích z desky "Pain Remains" pořádně slyšel. Radost mi tak udělala vzhledem k brzkým odpoledním hodinám alespoň solidní návštěvnost. Měl jsi, Ondro, možnost je taky vidět, nebo jsi do areálu dorazil později?

Ondra: Viděl jsem je. Dokonce jsem si vychutnal i předcházející hardcorové sympaťáky z New Yorku Stray From The Path, kteří otevřeli druhou největší YouTube stage. Odpracovali solidní výkon, přestože dostali těžkou úlohu v poobědovém slotu. Kromě našlapaných skladeb, ze kterých sršela energie, potěšili odsouzením homofobie či nacistického smýšlení.

Lorna Shore navázali na tvrdší vlnu čtvrtečního metalovějšího dne, ale - jak říkáš - potrápil je ne moc dobrý zvuk. Ramos jel na plný plyn a to, co předvádí, je po vokální stránce neskutečné, ale výsledný dojem byl spíš průměrný.

Lorna Shore, Rock For People, den první, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Jinak s návštěvnosti máš pravdu. Nakoukl jsem i na doprovodné programy na ČT Art stage, kde nejdříve bavil "AZ Kvíz" a následně hokejoví komentátoři diskutující o uplynulém mistrovství světa v hokeji, které skončilo nevalně. Obě akce byly velice slušně zaplněné diváky, přestože hned vedle už řádily poměrně velké kapely. Koho sis, Honzo, v programu vybral dále - slovenské matadory Horkýže Slíže, nebo pankáče Destroy Boys?

Honza: Samozřejmě Destroy Boys. Líbila se mi jejich bezprostřední upřímnost, například:

"Jsme z Kalifornie, ale nesnášíme USA!"

"Tenhle song jsem napsala o starém chlápkovi, s nímž jsem chodila, a teď ho nesnáším!"

"Teď vám zahrajeme song 'Escape', který ale vůbec nemáme nacvičený, takže to bude fakt punk."

"Jo, a náš název? To si pište, že je to osobní!"

Demob Happy, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
S muzikou už to ale bylo horší, jejich punková neučesanost a syrovost si s akustickými možnostmi stanu Evropy 2 příliš nerozuměla a i sama o sobě mi příliš invenční nepřišla, a tak jsem zase zamířil o dům dál. Cos zvolil ty?

Ondra: Jelikož jsem předpokládal, že tvé kroky povedou právě tam, zavítal jsem naopak na Horkýže Slíže, kteří na téměř zcela zaplněné ploše před YouTube stageí odehráli přehlídku svých hitů a vsadili na samé osvědčené klasiky.

V Hradci mají ohromnou fanouškovskou základnu a dočkali se velké odezvy. Jejich bezprostřední projev je nakažlivý a na začátek festivalu skvělá rozcvička. Kus setu si užil i šéf Rock For People Michal Thomes. Hele, a dal sis už mezitím něco ze zdejší přehlídky občerstvení?

Destroy Boys, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 08.06.2023
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Honza: Já zatím jen zajásal, když jsem zahlédl stánek Hell smoke BBQ, který jsem tu chválil už loni. Nic lepšího jsem zatím na této akci nikdy nejedl.

Jinak jsem ale zůstal u ochutnávek ze zdejšího hudebního menu. Moc mě bavili I Prevail, které jsem z různých důvodů viděl poprvé až tady. Skvělá byla jejich dvojice vokalistů, která se úžasně doplňovala, líbily se mi četné breakdowny a hlavně ta dynamika, jež jejich skladby krásně nese nahoru i dolů.

Myslím si, že pokud se někdo chce pustit do prozkoumávání metalcoru, post-hardcoru a příbuzných žánrů, mohou pro něj být tihle rodáci z města majícího ten nejlepší hokejový tým na světě (!) dobrou vstupní bránou.

Anti-Flag, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Pak jsem vyzkoušel alternativní rockery Demob Happy z Brightonu. Na nich se mi líbila očividná snaha napodobit složením, vzhledem i koncertním výkonem známější Biffy Clyro, po muzikantské stránce jsou ale blíž valivému rock'n'rollu v podání Queens Of The Stone Age.

A nakonec jsem ještě zamířil na levičáky Anti-Flag. Ti mi svou tvorbou k srdci nikdy úplně nepřirostli, byť samozřejmě respektuju jejich přínos scéně a příkladnou práci s publikem, proto jsem si dal jen kousek. Jaký byl kompletní set?

Ondra: Po povedeném album "20/20 Vision" jsem se na Anti-Flag docela těšil. Do metalovějšího prvního dne vnesli svěží punk-rockový vítr a od první skladby mě bavili svým nasazením, i přesto, že si neodpustili své politicky a sociálně angažované průpovídky. Nové songy v čele s "Christian Nationalist" skvěle zafungovaly vedle letitých hitů a ke konci potěšili průřezovými ukázkami největších punkových válů od The Ramones, The Clash i Sex Pistols.

Anti-Flag, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Na závěr vyzvali fanoušky k objetí svých sousedů, což značná část publika učinila. Hůře dopadl snad jen pokus o stage diving, který se moc nepovedl - zpěvák se ihned poroučel dolů k zemi, naštěstí nohama napřed.

Honza: Architects měli po písni "Run With The Wolves" technické potíže a stejně jako předtím I Prevail musel jejich frontman chvíli zkoušet improvizovaný stand-up. Během něj jsme se dozvěděli nejen to, že má skvělý přehled o tom, kdy hráli naposledy nejen na Rock For People, ale i přímo v Praze. To se často nevidí, klobouk dolů za to, jak se orientuje.

A řekl nám i něco málo o svém syndromu podvodníka. To si z jejich setu budu pamatovat nejvíc, protože je to téma, o němž se málo mluví a přitom jím trpí nejeden slavný hudebník - z poslední doby můžeme jmenovat třeba i Eda Sheerana nebo Lewise Capaldiho. Jelikož jsem je ale viděl před pouhými pěti dny na Rock im Parku, musím konstatovat, že jejich jinak fajn hudba se ve větším množství trochu zají a člověk je musí mít hodně dobře nastudované, aby mu ty skladby nesplývaly. Tys je ale tak často neviděl, že ne?

Architects, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Ondra: Pro mě to byl koncertní debut, přestože je sleduji už delší dobu. Kromě občasného falešného zpěvu lídra Sama Cartera, zejména v melodických pasážích, byl jejich výstup vlastně po všech stránkách dobrý. Hutný zvuk, výrazně kytary, živelný projev, ... Přesto někdy po polovině mou pozornost postupně ztráceli, až jsem se raději odebral na exkurzi po areálu plném nejrůznějších atrakcí.

Ani letos nechybělo velké ruské kolo, exhibice skateboardingu nebo karaoke, které sice působí trochu pouťově, ale přítomné evidentně dost baví. Organizátoři každopádně návštěvníkům přichystali opět vrchovatou hudební i nehudební porci zábavy. Ale zpět k té muzice.

Simple Plan, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
I v případě Simple Plan šlo o mou koncertní premiéru a musím uznat, že jsou to neskuteční sympaťáci a profesionálové. Taková feel good kapela. Navíc mě potěšili duetem v písni "Jet Lag" s mladičkou Taylor Acorn. A vůbec nevadí, že za svižnými kytarami se skrývají povětšinou popové melodie.

Vypuštění balónů evokující plážovou náladu v "Summer Paradise" potěšilo diváky. O něco méně kameramana, jehož výraz při nárazu byl k nezaplacení. Co si v tu chvíli myslel, nebylo těžké odhadnout. Vydal ses ještě po headlinerech Slipknot na některý z koncertů?

Honza: Se Simple Plan úplně souhlasím, jsou to miláčci. Kanaďani, no... A musím říct, že jsem byl v šoku, když se při otázce, kdo je vidí poprvé, zvedly ruce naprosté většiny publika. Kde doteď všichni byli?

Jejich koncertů jsem už pár viděl, ale vždycky když na nich jsem, říkám si, proč na ně chodím vlastně tak málo, když jsou naživo tak skvělí. Duet s Taylor Acorn hodně potěšil, miluju tyhle nečekané spolupráce, ještě o tom bude řeč v chystaném pokračování reportáží z Rock im Parku. Na Taylor sice bylo znát, že tu písničku nacvičila chvilku před koncertem, a tak se místy nechytala, ale o to to bylo speciálnější.

Simple Plan, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
A další skvělá změna přišla ve chvíli, kdy si zpěvák Pierre Bouviere sedl za bicí místo Chucka Comeaua, který se vydal skákat do publika, zatímco mikrofon si na song o tom, jak je skvělé chodit v mládí na koncerty NOFX, Lagwagon, The Offspring nebo Green Day, převzala začínající vokalistka LØLØ (neplést s LOLO, to je úplně jiná paní).

Vyzdvihnout musím ještě zařazení raritky "Me Against The World", která v setlistu obvykle schází, zábavné medley i množství nových kousků, protože na většině předchozích vystoupení jsem měl možnost vidět spíše jen starší hity.

A speciální díky zaslouží samozřejmě Dominika z fantastického fanclubu Simpleplan.cz, který společně třeba s Yellowcardrock.cz nebo Foofighters.cz patří mezi ty nejlepší české fanouškovské weby vůbec. A protože skupina z Montrealu se s Dominikou za ty roky velmi dobře zná, pravidelně jí na svých českých štacích děkuje. A poděkovat jí musíme i my, protože to díky ní jsou koncerty pop-punkových veteránů u nás mnohem srdnatější než kdekoliv v zahraničí.

Slipknot, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 08.06.2023
© Petr Klapper
Ke Slipknot nemám co dodat, v samostatném reportu jsi vystihl všechno přesně tak, jako bych to byl býval řekl sám, můžu to jen podepsat. Ještě před nimi jsem ale ze zvědavosti nakoukl na už druhý koncert Annabelle na hradeckém festivalu.

Ta se v jednom nedávném rozhovoru pochlubila, že muzika, která ji samotnou baví, je mnohem tvrdší a alternativnější, než bychom vzhledem k jejím prvním singlům ze začátku kariéry čekali. A už je to tady. Na solidně zaplněné, ale ne úplně ideálně nazvučené Conference stagei si sice střihla "Can't Feel My Face" od The Weeknda, ale zbytek vlastních věcí už byly vesměs rockové nebo dokonce skoro punkové vypalovačky. A k tomu ještě vydařená předělávka "Misery Business" od Paramore. Takže - máte-li snad stále předsudky kvůli tomu, s kým žije a jaké rádio ji tlačí, je čas dát je stranou. Annabelle je fakt dobrá a na Rock For People patří.

Tys měl ještě po headlinerech na něco sílu, nebo tě kladivouni v neúplné sestavě zabili do země jako hřebík?

Annabelle, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023
© Tomáš Parkan / musicserver.cz
Ondra: Já ještě vyrazil na noční exkurzi k indickým crossoverovým Bloodywood kombinujícím metal, rap i rock s tradičními nástroji. Byla to zábava, mělo to šťávu a nelitoval jsem.

A jedna perlička na závěr. Cestou z parkoviště jsem autem popovezl do centra Hradce dva turecké návštěvníky. Cestou mi sdělili, že jsou velkými fanoušky Slipknot a přiletěli za nimi až z Istanbulu (!). Česko si prý vybrali kvůli akčním letenkám do Prahy. Překvapilo je, jak čistý a pestrý festivalový areál na RFP je a jak silný line-up má. Potěšili je Architects a Lorna Shore. A až prý pořadatelé přivezou Stone Sour, se kterými zpívá rovněž Corey Taylor, dorazí rádi znovu. Věhlas hradecké přehlídky se tak šíří i na Blízký východ. Co ty?

Taylor Acorn, Rock For People, Park 360, Hradec Králové, 8.6.2023
© Marie Trávníčková / musicserver.cz
Honza: Zmiňované Taylor Acorn jsem chtěl dát šanci ještě sólově. Ostatně jak se před písní "In My Head" svěřila, byl její dnešní koncert nejen první na evropské půdě, ale ještě k tomu první na evropském festivalu. Rock For People tak zase potvrzuje svou výsadní dramaturgii, kdy nejen že dováží jména populární, ale pomáhá objevovat i nové oblíbence.

U americké zpěvačky mě trochu dráždily drobné předtáčky, ale ona sama zpívá moc pěkně. Narazit na ni nějaký major label, klidně by z ní mohla být příští Olivia Rodrigo / Avril Lavigne / Alanis Morissette / Joan Jett pro dnešní teenagery.

A taky mám perličku na závěr. Všiml jsem si obdivuhodného množství lidí, kteří si na tělo zvěčnili některého z Pokémonů. Proto bych rád zapojil i naše čtenáře, ať se trochu zasmějeme: napište nám prosím, na koho jste natrefili vy. Já jsem zatím narazil na Pikachu, Charmandera, Magikarpa a dva Gengary. Chytíme je všechny? :-)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Rock For People odhaluje CZ/SK scénu, vystoupí Redzed, Annet X, Mňága a Žďorp, Visací Zámek, Smack One i dechovka (14.03.2024 08:58)
- Naživo: Český fanklub je opět u vytržení. Simple Plan se vrátili do Prahy a zase je o čem mluvit (29.01.2024 22:18)
- Rock For People v červnu přiveze Yungbluda, The Prodigy, The Offspring, Bring Me The Horizon a desítky dalších světových hvězd (24.12.2023 16:47)
- Video: Architects nadělili fanouškům k Vánocům singl "Seeing Red" (13.12.2023 11:51)
- Rock for People doveze The Offspring, zahraje i Ecstasy of St. Theresa (01.12.2023 12:12)
- Naživo: Against The Current hráli v Lucerna Music Baru naposledy. Příště půjdou určitě do většího (22.11.2023 12:58)
- Rock for People zve na vánoční koncertní večírek na podporu neziskové organizace Konsent (15.11.2023 13:56)
- Hollywoodská hvězda Keanu Reeves se svojí kapelou Dogstar přijede v létě na Rock for People (08.11.2023 11:43)
- Nejen kapela, ale i hnutí. Waterparks zahrají v MeetFactory v doprovodu Stand Atlantic (07.11.2023 18:04)
- Punk i britská kytarová tradice. Shame v neděli rozsekají Fuchs2 (07.11.2023 09:12)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Bono Kryštof Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu