"Zatím je to dobrý" i s Harlejem. Nový klip pobaví i potěší zároveň

01.04.2023 12:19 - Milan Menčík | foto: Markéta Kolínská

Dosud poslední a povedené album "Smutku dávám sbohem" vydal Harlej v covidem nechvalně proslulém roce 2020. Vzhledem k tomu, že formace kolem Tondy Rauera předkládá fanouškům nové písničky v pravidelném rytmu, je jasné, že další deska je za rohem. Jako její předzvěst přichází singl a doprovodné video "Zatím je to dobrý".

Harlej zde jede podle osvědčeného mustru - autorská dvojice Tonda Rauer a textař Tomáš Miřátský, produkce vizuálu KHfilmin' s režisérem a scenáristou Petrem Vincem Havlíčkem. "Vzhledem k tomu, že s KHfilmin' spolupracujeme na klipech už dlouhou dobu, nechávám se scénářem překvapit. Když přišel Vinc s myšlenkou udělat vztahový život trošku naruby, hned se mi to líbilo, a jsem rád, že jsme po delší době s Harlejem natočili veselej klip," říká Rauer.

Natáčení odlehčeného snímku se zúčastnily i tři herečky Martina Černá, Šárka Šildová a Dáša Zázvůrková. A kapela zde pokračuje v nastaveném trendu melodické bigbítové písničky, zahrané a zazpívané s chutí a drajvem. Ráda si ji s příznivci zahaleká i na probíhajícím turné, jehož termíny a místa konání najdete zde. Čtrnáctá řadovka, která zatím nemá název, by měla vyjít v září.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY