Harlej vydává album "Na prodej" rozšířené o DVD a poprvé také na vinylu

16.11.2022 16:21 - Milan Menčík | foto: Patrik Sporlck

Jedenáctou řadovku "Na prodej" vydala kapela Harlej na podzim roku 2014. Nyní se k ní vrací v reedici, poprvé na vinylu a navíc s bonusovým DVD, které ozvláštňuje cédéčkovou variantu o vystoupení z Lucerny v roce 2018. Obojí samozřejmě koupíte i v našem shopu.

Harlej - Na Prodej
© facebook interpreta
"Záznam z naší třetí Lucerny vznikl původně jen pro naši archivní potřebu a neměli jsme ho v úmyslu vydávat. Chtěli jsme mít pro sebe vzpomínku na koncert, na kterém s námi zahostovala skvělá Petra Janů. Po dlouhé době jsem se k natočeným materiálům vrátil a zjistil, že by bylo škoda je nezveřejnit. Původně vznikla jen taková hrubší verze pro YouTube, ale nakonec jsme doladili zvuk a rozhodli se koncert přinést našim fandům jako bonus reedice alba 'Na prodej'. Atmosféra koncertů v ikonickém koncertním sále je vždycky super a doufáme, že tohle se nám podaří díky DVD přenést i lidem domů," svěřil se kapelník Tonda Rauer.

Autorsky se na desce mimo osvědčených autorů kolem Rauera podíleli i Kuba Ryba ze skupiny Rybičky 48, Ota Balage či Radek Mihok z Jaksi Taksi. Vzhledem k tomu, že několik písní včetně té titulní setrvalo v repertoáru formace, dá se očekávat, že zaznějí i na další zastávce v Mekce české populární hudby. Harlej se v Lucerně totiž znovu chystá zahrát 20. prosince.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY