Nový singl "Silent Running" od Gorillaz má posluchače přivést do tranzu

31.01.2023 19:45 - Kateřina Spacek | foto: Gorillaz

Nové album Gorillaz s názvem "Cracker Island" vyjde 24. února a podílí se na něm celá řada hudebníků. Kromě Stevie Nicks, Becka nebo rappera Bad Bunnyho mezi nimi najdeme i Adeleye Omotayo, který s kreslenými hrdiny zpívá naživo. A právě on se postaral i o vokály k novému singlu "Silent Running".

Omotayo se podílel na nespočtu songů goril a projev tohoto umělce působí skutečně magicky. Toho si je vědom i Damon Albarn, který sám uznal, že Omotayo dokáže lidi až zhypnotizovat.

Ke skladbě "Silent Running" se také chystá videoklip, jehož režie se samozřejmě ujal Jamie Hewlett, spolutvůrcem Gorillaz. Ten má mimo jiné na svědomí také komiks "Tank Girl", který se dočkal i filmového zpracování.

Na osmé studiovce "Cracker Island", kterou si na CD i různých vinylech můžete koupit v našem shopu, se objeví následující skladby: Cracker Island (feat. Thundercat), Oil (feat. Stevie Nicks), The Tired Influencer, Tarantula, Silent Running (feat. Adeleye Omotayo), New Gold (feat. Tame Impala and Bootie Brown), Baby Queen, Tormenta (feat. Bad Bunny), Skinny Ape, Possession Island (feat. Beck), Crocadillaz (feat. De La Soul and Dawn Penn).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY