Muse ze sebe v "You Make Me Feel Like It's Halloween" vydali vše

03.09.2022 09:06 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Britské trio Muse s ukázkami ze své nové studiovky "Will Of The People" před jejím vydáním rozhodně nešetřilo. Ale k datu vypuštění nahrávky do světa si muzikanti nechali v záloze asi nejhitovější, nejzběsilejší a nejzábavnější kousek vůbec. "You Make Me Feel Like It's Halloween" totiž obsahuje snad úplně vše, co na téhle skupině milujete... nebo nenávidíte.

Úderná písnička, která se se svou stopáží nevydrápe ani na tři minuty, hned chytne strašidelným varhanním motivem, Matt Bellamy si pohrává se svým hlasem i kytarovými vyhrávkami tak, jak to umí jen on, a milovníci sluchátkového poslechu mohou jen s rozzářeným pohledem rozklíčovávat možná až přemrštěně bohaté aranže a jejich detaily. Ale tohle prostě jsou Muse ve své nejchytlavější podobě. Berte, nebo nechte být.

Doprovodný vizuál rozhodně nevypadá jako klip k pátému singlu z alba, je stejně propracovaný jako sama skladba. Ne že by tvůrci nenatočili i samotnou kapelu, většina záběrů je ale přímo přeplněná počítačovými triky.

Pokud byste chtěli novinku mít doma na CD či vinylech nebo své fanouškovství dát najevo tričkem s motivem k aktuální desce i těm starším, namiřte si to do našeho shopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY