M83 v klipu k "My Tears Are Becoming a Sea" vyprávějí, jak to všechno začalo

08.01.2022 10:03 - David Věžník | foto: Anouck Bertin

M83 před koncem roku zveřejnili videoklip k písni "My Tears Are Becoming a Sea". Song pochází z alba "Hurry Up, We're Dreaming", které loni oslavilo dekádu od vydání. A právě u této příležitosti Anthony Gonzalez, momentálně jediný člen projektu, snímek představil. Klip je zároveň lákadlem na připravovanou reedici desky.

M83 - Hurry Up, We're Dreaming (reedice)
© facebook interpreta
V poutavém minifilmu sledujeme pár - muže a ženu - v jedoucím automobilu. Od prvních okamžiků je zřejmé, že spěchají do porodnice. Stačí však chvilka nepozornosti a cesta končí... Nebo začíná? Režiséři Sacha Barbin a Ryan Doubiago prozradili, že jejich společné dílo je prequelem, tedy dějově předcházejícím snímkem k trilogii "Midnight City", "Reunion" a "Wait". Divák tak sleduje, že zázračný chlapec toho uměl spoustu ještě dřív, než přišel na svět.

Nahrávku "Hurry Up, We're Dreaming" mimochodem před těmi deseti lety naše redakce označila za nejlepší zahraniční album roku 2011. Reedice vyjde 15. dubna na průhledném oranžovém vinylu v novém obalu, který - jak vidíte vlevo - rovněž reflektuje onu uplynulou dekádu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY