Demi Lovato v dojemné písni "Unforgettable" vzpomínají na svého mrtvého kamaráda

12.10.2021 08:01 - Kateřina Drgová | foto: Island Records

Demi Lovato vzdali poctu svému zesnulému kamarádovi. Thomas Trussell III, který pracoval jako model, před pár lety zemřel po předávkování. Bylo mu jednatřicet let.

"Před dvěma lety jsme ztratili někoho, kdo byl pro nás velmi důležitý. Jmenoval se Tommy a byl to úžasný muž a kamarád. Napsali jsme tento singl den poté, co jsme zjistili, že prohrál svůj boj se závislostí. Je to nemoc, která je tak silná a nepředvídatelná..." stálo v příspěvku na sociálních sítích světové popstar.

Z písničky "Unforgettable" ("Nezapomenutelný") čiší lítost a něha. Procítěným hitem se táhnou synťáky a tlumené bicí. Křišťálově čistý hlas zpěvačky nezklamal ani tentokrát. Demi přiznali, že po svém předávkování v roce 2018 si všímají poruch paměti, jejich vokální projev však stále vzkvétá. Již v nedávném songu "Anyone" prokázali jistotu jak v nízkých, tak ve vysokých polohách. Pomalé tempo pak dává hvězdě prostor k nádherným hlasovým variacím.

Dodali, že veškeré výdělky z písně poputují neziskové organizaci The Voices Project, která pomáhá v boji se závislostí na drogách. Zároveň vyzvali všechny závislé, aby se nebáli říct si o pomoc.

Lovato otevřeně hovořili o své závislosti na heroinu. Nyní odkrývají stigma tohoto tématu, se kterým se potýká nesčetně mladých lidí. Problémy s tím spojené popsali mimo jiné v dokumentu "Dancing With The Devil", ve stejném duchu se také nese následně vydané album "Dancing With The Devil…The Art Of Starting Over".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY