Demi Lovato v klipu k "Dancing With The Devil" znovu prožívá okamžiky, kdy málem zemřela

03.04.2021 10:40 - Kateřina Drgová a Jaromír Koc | foto: Demi Lovato

Silné téma si pro své nové video zvolila osmadvacetiletá Demi Lovato. V klipu k singlu "Dancing With The Devil" se totiž rozhodla vyprávět opravdový příběh o svém předávkování v roce 2018. Ostatně i v textu skladby autorka popisuje svůj boj s drogami a za své tanečky s ďáblem se omlouvá Bohu.

Snímek, který režírovala sama Lovato a Michael D. Ratner, ukazuje přesný průběh tehdejší noci. Demi se nejprve opíjí vínem a panáky, pak sahá po drogách, až nakonec leží bezvládná ve své posteli. Následuje převoz do nemocnice a napojení na přístroje. Zbytek songu interpretka zpívá z lůžka, kam ji přijdou navštívit její blízcí. V poslední scéně ošetřovatelka pacientku umývá, načež na jejím krku odkryje nápis "Survivor" (přeživší).

Píseň je skrznaskrz plná emocí. Zpěvačka předznamenala, že se na albu nebude držet zpátky, což pilotní singl jen potvrzuje. Ví, že boj se závislostí je běh na dlouhou trať, a nebere ho na lehkou váhu. Ve svém dokumentu o tomto tématu otevřeně mluví ve snaze pomoci ostatním.

Lovato má diagnostikovanou bipolární poruchu. V 17 letech si poprvé vzala kokain a nastoupila do léčebny. Šest let nato se prostřednictvím songu "Sober" přiznala k relapsu. Jako zázrakem světová hvězda osudnou noc přežila, i když má dodnes poškozený mozek a hůř vidí.

V pátek 2. dubna Demi Lovato vydala očekávanou studiovku pod názvem "Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over". "Děkuji za to, že mě opravdu posloucháte. Kdybyste vy nebo někdo z vašeho okolí potřebovali pomoc, pamatujte, že je v pořádku o ni kdykoliv požádat," připomíná.

Čerstvé album je k dostání v několika různých formátech. Základní verze na CD přináší devatenáct tracků, k mání jsou ale i další tři CD edice, které se liší obalem a navíc obsahují bonus v podobně skladby "Gray". Pokud si pospíšíte a máte například někoho známého v Americe, můžete desku získat s vlastnoručním zpěvaččiným podpisem. Za nákupy zamiřte sem. V seznamu fyzických nosičů prozatím chybí vinyl, jeho vydání se chystá na léto. Prozatím tak můžete do své sbírky zakoupit ještě limitovanou edici nahrávky na zelené kazetě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY