pocovidové utopie - musicserver.cz">

SZA vás v klipu "Good Days" přenese (nejenom) do pocovidové utopie

22.03.2021 19:09 - Simona Knotková | foto: SZA

Uplynulé měsíce můžeme z globálního hlediska jen stěží považovat za dobré dny. Nejnovější singl americké zpěvačky SZA "Good Days" vyšel příhodně na konci roku 2020 a posluchači přináší utopickou vidinu lepších dnů, které už dlouho toužebně vyhlížíme. Se zasněným hudebním podkladem plným jemného vybrnkávání, ptáčků a dalších roztodivných zvuků není těžké se do tohoto světa ve svých představách přenést.

"Všichni jsme strašně nešťastní a hledáme nějaké vyústění, záblesk něčeho nebo osobní mantru, která nás donutí pokračovat. Minulý rok jsem jenom kvůli karanténě ztratila minimálně tři kamarády, kteří se zabili nebo předávkovali. Já sama jsem během té doby úplně zešílela. Nezbývá mi nic jiného než věřit v lepší dny, protože pokud nepřijdou, co bude následovat? Nechám to vymknout kontrole? To nepřichází v úvahu," prozradila interpretka v rozhovoru s NBC News.

Transcendentní atmosféře skladby se podřídil také videoklip. SZA se v něm převtělila do twerkující Alenky v říši divů na halucinogenním tripu. Dejte do sluchátek a sněte.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY