shop.musicserver.cz
Nové desky 49/2022 - od Sama Rydera přes SZA po Ninu Hagen

Nové desky 49/2022 - od Sama Rydera přes SZA po Ninu Hagen

Vydáno: 14.12.2022 12:50 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Marie Trávníčková / musicerver.cz

Příval hudebních novinek již mírně slábne, ale i tak se můžete těšit na debut hvězdy letošní Eurovize Sama Rydera, druhou desku SZA, živáky Pokáče a Sama Fendera, rockovou Ninu Hagen, rapovou nálož s A Boogie Wit Da Hoodie a především na společný projekt, v němž se sešli Snoop Dogg, Ice Cube, E-40 a Too $hort.

V pátek 9. prosince vyšly tyto nové tituly:

Sam Ryder - There’s Nothing But Space, Man!
žánr: pop

Sam Ryder - There’s Nothing But Space, Man!
Anglický zpěvák Sam Ryder byl jedním z nejvýraznějších účastníků letošní Eurovize a společně s finskými The Rasmus, Arménkou Rosa Linn a Portugalkou Maro jedním z mála, o kom může být slyšet i další roky. Představil se už i českému publiku (na ostravských Colours) a nyní, po několika odkladech, přichází konečně se svým debutem. Čtrnáct písniček, které na "There’s Nothing But Space, Man!" zařadil, vybíral celkem ze stovky songů a nemalou část z nich napsal společně s dvojicí Amy Wadge - Max Wolfgang, která se podílela i na soutěžním songu "Space Man". Dalšími výraznými personami byli i Wayne Hector (Westlife, Olly Murs, One Direction), Koz a produkční týmy TMS, Red Triangle a The Monsters & Strangerz. Jak zjistíte i na jeho YouTube, najdete mezi nimi i bonus v podobě "Living Without You", na němž se podíleli David Guetta a Sigala.


SZA - S.O.S
žánr: alternativní r'n'b / hiphop

 SZA - S.O.S
Americká zpěvačka a rapperka Solána Imani Rowe, kterou už dekádu známe pod jménem SZA, potřebovala na přípravu svého druhého alba "S.O.S." poměrně dlouhých pět let. To ovšem vůbec neznamená, že bychom o ní v mezidobí neslyšeli. Odjela turné, podílela se na deskách svých kolegů a nazpívala několik filmových písní. Za tu dobu se jí nashromáždila slušná řádka vlastních kousků, a tak se jich na novince dočkáme hned třiadvaceti. Na většině z nich se podíleli již osvědčení spolupracovníci Rob Bisel, Carter Lang a Cody Fayne. K nim ovšem přibyli o hodně známější hudebníci a hudebnice jako Lizzo, Pharrell Williams, DJ Dahi, Babyface, The Rascals, Jeff Bhasker, Emile Haynie, Benny Blanco, Ethan Gruska, Rodney 'Darkchild' Jerkins nebo Shellback. Mezi skladbami, které využila pro samply, jsou pak hity od Beyoncé, Jacoba Colliera, Björk nebo Aaliyah. Čtveřici hostů tvoří Don Toliver, Phoebe Bridgers, Travis Scott a Ol' Dirty Bastard. Co SZA s touto hvězdnou sestavou vytvořila, zjistíte na jejím YouTube.


Nina Hagen - Unity
žánr: pop / rock / punk

Nina Hagen - Unity
Čtrnáctá studiovka kmotry německého punku Niny Hagen na sebe nechala čekat dlouhých jedenáct let. Prostřednictvím rádií posluchače navnadily kousky jako "Unity", "Shadrack", "16 tons" a "United Women of the World". Kromě nich obsahuje kolekce dalších osm songů včetně několika coververzí. Bude se konat velkolepý comeback této legendární zpěvačky, nebo bude "Unity" spíše výkřikem do tmy s nádechem fiaska? Odpovězte si sami po poslechu ukázek na YouTube.


Tip týdne

Mount Westmore - Snoop, Cube, 40, $hort
žánr: west coast rap

 Mount Westmore - Snoop, Cube, 40, $hort
Jméno Mount Westmore vám dost možná nic neřekne, avšak vězte, že se za ním skrývá skutečná rapová superskupina. V jednom projektu se tu sešli prominentní rappeři ze západního pobřeží Snoop Dogg, Ice Cube, E-40 a Too $hort, což odhalují i názvem debutového alba "Snoop, Cube, 40, $hort". Vše začalo jako spolupráce posledních dvou jmenovaných, k nimž se posléze přidal zbytek. Výsledkem je šestnáctka tracků, jejichž produkci obstarali Rick Rock, EJ Galloway, Soopafly, Decadez, Dem Jointz, Kato On The Track nebo P-Lo, který je zároveň jediným hostem. Co tento kvartet společně upekl, ochutnáte na YouTube.


Pokáč - Pokáčovo2 Arena
žánr: folk

Pokáč - PokáčovO2 arena
Textař a písničkář Jan Pokorný, který už po léta vystupuje jako Pokáč, po covidových odkladech odehrál letos v záři svůj doposud největší koncert, a to rovnou ve vyprodané O2 areně. Na pódium si pozval spoustu hostů, mimo jiné Lucii Bílou, Jakuba Děkana, Pavla Calltu nebo Miraie Navrátila. Jaké to v naší největší koncertní hale bylo, nyní přibližuje záznam "Pokáčovo2 Arena". Mezi dvaceti položkami jsou samozřejmě všechny zásadní hity tohoto oblíbeného muzikanta, jejich seznam i ukázky k poslechu nabízí web Supraphonline.


He Is Legend - Endless Hallway
žánr: sludge metal / alternative metal

He Is Legend - Endless Hallway
Američtí alternativní metalisté He Is Legend vydávají po úspěchu nahrávky "White Bat" jejího následovníka s názvem "Endless Hallway". Dle členů kapely se jedná o jejich nejagresivnější album, vznikalo ostatně v podivně posunuté době - natáčení provázely zdravotní problémy zpěváka Schuylara Crooma, který kvůli cukrovce a následnými potížemi se žaludkem nemohl zpívat, a prožil si tak jedno z nejhorších životních období. I přes tyto komplikace se vše zadařilo a novinka přináší jedenáct nabroušených songů. Jako singly byly dosud vybrány písně "The Prowler" and "Lifeless Lemonade". Podívejte se na ně na YouTube.


Roger Waters - Lockdown Sessions
žánr: rock / progresivní rock

Roger Waters - Lockdown Sessions
Roger Waters na nahrávku "The Lockdown Sessions" přepracoval některé ze svých největších hitů. V šestiskladbové sbírce předkládá nové úpravy písní z časů s Pink Floyd a jednu ze své sólové kariéry. Základy většinou natočil doma, jak název napovídá, během lockdownů v letech 2020 a 2021. Jako závdavek pak přidal novou verzi "Comfortable Numb", kterou uveřejnil letos před měsícem. O výsledné kolekci Waters řekl: "Naše turné 'Us and Them' trvalo tři roky. Na každém koncertu jsme jako přídavek dávali 'Comfortably Numb' a pokaždé následoval ještě song 'Mother'. Ani nevím, proč jsem se rozhodl přidávat i jiné písně. Každopádně, někdy po skončení turné jsem si pomyslel: Mohlo by to být zajímavé album se všemi těmi přídavky." Karanténní kolekci můžete poslouchat na YouTube.


EP a minialba

  • Upsahl - Sagittarius
    Americká muzikantka kombinující indie, pop, rock, alternativu a punk navazuje na svůj loňský debut pěticí novinek, jejichž produkce se ujali Captain Cuts, Pete Nappi, Evan Blair a German. (YouTube)
  • We Were Promised Jetpacks - A Complete One-Eighty
    Skotská indierocková formace se rozhodla znovu natočit trojici písniček ze své loňské řadovky "Enjoy The View" a k nim pak na EP přihodila ještě tři remixy. Těch se ujali Manchester Orchestra, Andy Monaghan a Zoe Graham. (YouTube.
  • Justin Courtney Pierre - Permanent Midnight
    Jsou to již čtyři roky, co člen pop-punkových Motion City Soundtrack vydal své debutové album "In The Drink". Od té doby se připomíná pouze ípíčky, to letošní je již páté v pořadí. Nabídne na něm pět songů, které produkoval Jacob Carlson. (bandcamp)
  • Stu Brooks - The 40hz
    Na Grammy nominovaný baskytarista a člen Dub Trio, který hrál po boku Lady Gaga, Dr. Johna, G-Unit nebo třeba Meshell Ndegeocello, si k natáčení pětice písniček svého debutového EP pozval hosty jako Patrick Stump, Angelo Moore, Jason Alan Butler, N8noface a Paul Leary & Fake Legs. (bandcamp)
  • ††† (Crosses) - Permanent.radiant
    Formace, jejíž osou jsou Chino Moreno z Deftones a kytarista Far Shaun Lopez, se vrací po dlouhých sedmi letech se šesticí skladeb. (YouTube)
  • Leland Whitty - Anyhow
    Člen kanadských BadBadNotGood si pro své nové minialbum připravil celkem sedm kompozic v moderním jazzovém stylu. (bandcamp)
  • The Sound Of Animals Fighting - Apeshit
    Americká rocková skupina sestavená ze členů Rx Bandits, Days Away nebo The Autumns opět po čase přináší nový materiál. (bandcamp)


A Boogie Wit Da Hoodie - Me Vs. Myself
žánr: rap / trap / r'n'b

 A Boogie Wit Da Hoodie - Me Vs. Myself
Po několika odkladech A Boogie Wit Da Hoodie konečně vydává svou čtvrtou studiovku "Me Vs. Myself". Fanouškům svého mixu rapu, trapu a r'n'b nadělil hned dvaadvacet tracků, v nichž pochopitelně nechybí ani několik hostů. Ke spolupráci se nechali zlákat Roddy Rich, Tory Lanez, Kodak Black, G Herbo, Lil Durk, H.E.R. a Don Q. Mezi producenty vedle samotného autora najdeme i jména jako Boi-1da, Mosaic, 30 Roc, Wheezy, S.Dot, OG Parker nebo třeba 254bodi. Vydáním alba pochopitelně žije Boogieho YouTube profil.


Alan Menken - Disenchanted (soundtrack)
žánr: muzikál

 Alan Menken - Disenchanted (soundtrack)
Po dlouhých patnácti letech přichází studio Disney s pokračováním filmu "Kouzelné romance" s názvem "Proklatá romance". Své role si zopakovali Patrick Dempsey, Amy Adams, James Marsden, Idina Menzel a také autor hudby Alan Menken. Stejně jako v případě předchůdce i tentokrát je snímek částečně pojatý jako muzikál, a hudba v něm tak hraje důležitou roli. Na soundtracku najdete hned čtrnáct songů, o jejichž interpretaci se postarali představitelé jednotlivých rolí, zejména však Amy Adams. Ukázky najdete kupříkladu na Supraphonline.


Journey - Live In Concert At Lollapalooza
žánr: hard rock / AOR

Journey - Live In Concert At Lollapalooza
Americká rocková legenda Journey vydává živé album a koncertní DVD "Live in Concert at Lollapalooza", dokumentující jejich vystoupení na populárním festivalu v Chicagu v roce 2021. Setlist o dvaceti položkách obsahuje asi ty nejžádanější songy, které jsou průřezem celou jejjí úspěšnou kariérou. A tak nesmějí chybět hity "Separate Ways (Worlds Apart)," "Only the Young," "Who's Crying Now," "Open Arms," "Faithfully" and "Don't Stop Believin' ". Fanoušky možná zamrzí, že zde naopak nezaznělo nic z comebackového alba "Freedom" z roku 2022. Nasát koncertní atmosféru můžete na YouTube profilu skupiny.


V krátkosti

  • Sam Fender - Seventeen Going Under (Live Deluxe)
    Anglický hudebník přichystal deluxe edici svého loňského počinu. Jeho nejzajímavější položkou je vedle dvou novinek především záznam koncertu z londýnského Finsbury Parku. (YouTube)

  • Alexandre Desplat - Guillermo Del Toro’s Pinocchio (soundtrack)
    Nové ztvárnění Pinocchia, které má na svědomí Guillermo Del Toro, opatřil hudebním doprovodem známý francouzský skladatel. Mezi jeho kompozice se vklínil s písněmi Ewan McGregor, David Bradley a další. (YouTube)

  • Lionheart - Welcome To The West Coast III
    Závěrečná deska z velkolepé trilogie kalifornské heavy/hardcorové formace. (YouTube)

  • Razorlight - Razorwhat? The Best Of
    Kompilace toho nejlepšího od indie / post-punkové party doplněná o páreček nových skladeb. (Spotify)

  • Suvereno - The Best Of Suve
    Slovenský rapper se rozhodl zrekapitulovat svou dvě dekády trvající kariéru. Kompilaci naplnil jednadvaceti tracky a mezi hosty naleznete i Tomáše Kluse, Majka Spirita, Nicole nebo Samo Tomečka. (YouTube)

  • Justin Hurwitz - Babylon (soundtrack)
    "Babylon" je nový film z prostředí Hollywoodu, v němž hlavní role ztvárnili Brad Pitt a Margot Robbie. Na soundtracku k němu naleznete hned čtyřicítku položek, jimž dominuje hlavně scénická hudba. (Supraphonline)

  • Julia Bullock - Walking In The Dark
    Americká operní zpěvačka se na svém novém albu spojila s německým klavíristou a dirigentem Christianem Reifem. Ve dvou skladbách se k nim připojil také londýnský The Philharmonia Orchestra. (Presto Classical)

  • Stalley - Somebody Up There Loves Me
    Rapper z Ohia a jeho šestá studiová deska. (YouTube)

  • Tommy Decarlo - Dancing In The Moonlight
    Debutové sólové album zpěváka kapely Boston, ve které působí od roku 2007, přináší klasický styl AOR, který dominoval hudbě v 70. a do 80. let. (YouTube)

  • Dead Meadow - Force Form Free
    Američtí představitelé psychedelického rocku na čerstvém albu pokračují ve svém nenuceném zkoumání "transportně astrálně zírající formy". Snad se v tom posluchači vyznají. (YouTube)

  • Alan Murin - Trueself
    Slovenský zpěvák a producent představuje svou albovou prvotinu. (YouTube)

  • Folk Team - The Best Of
    Brněnská folková úderka příští rok oslaví 50 let na scéně. Součástí oslav je i výběr nejlepších songů. (Supraphonline)


    Dále vychází

    Amelie Lens - Global Underground #44: Antwerp
    Baest - Necro Sapiens
    Brandon Ratcliff - Tale Of Two Towns Vol. 1
    Cico Band, Rene Rendy - Bašavel
    Donald Byrd - Live: Cookin' With Blue Note At Montreux
    Dream Theater - Lost Not Forgotten Archives: Live At Wacken
    Emotional Oranges - The Juice Vol. Iii
    Fäust - Death From Beyond
    Gabriels - Angels & Queens, Part 1 (EP)
    Gomorra - Dealer Of Souls
    Halestorm - Back From The Dead: Deluxe Edition
    Idles - Five Years Of Brutalism
    John Lunn - Downton Abbey: A New Era (soundtrack)
    Kansas - Another Fork In The Road: 50 Years Of Kansas
    Landfall - Elevate
    Lea Bertucci - Xtended Vox
    Lostboycrow - Indie Pop
    Love And Rockets - The Albums 1985-1996
    Miyachi - Crows
    Momo - Sequel Of Momo (EP)
    My Morning Jacket - Circuital (Deluxe Edition)
    Nevena - Nevena
    Puscifer - Existential Reckoning: Rewired
    Rasheed Chappell - A Portrait Of
    Raw Poetic - Space Beyond The Solar System
    Rob Moratti - Epical
    Rot Ken - Yahweh Child
    Různí - Top20.cz 2022
    Sabu - Banshee
    Sam Fender - Seventeen Going Under / Deluxe
    Scream Maker - Bloodking
    Šlapeto a Patrola - Konečně Společně...a Výtečně
    Taken By Trees - Another Year
    Tarmat - Out Of The Blue
    Tor Lundvall - There Must Be Someone
    Trojka Zuzany Homolovej - Šak je to láska zlá
    Woods Of Desolation - The Falling Tide

    Vychází na vinylu:
    Amelie Lens - Global Underground #44: Antwerp
    Amorphis - Far From The Sun
    Baest - Necro Sapiens
    Donald Byrd - Live: Cookin' With Blue Note At Montreux
    Dream Theater - Lost Not Forgotten Archives: Live At Wacken
    Erykah Badu - New Amerykah Part Two
    Fm - Indiscreet (Coloured)
    Gogo Penguin - Between Two Waves
    Gustavo Santaolalla - The Last Of Us
    Charlie Puth - Charlie
    Chicago - Born For This Moment
    Christina Perri - A Lighter Shade Of Blue
    Imagine Dragons - Mercury
    Jack Kerouac - Blues And Haikus
    Jack Kerouac - Poetry For The Beat Generation
    James Brown - Soul On Top
    John Legend - Legend
    Journey - Live In Concert At Lollapalooza
    Julia Bullock - Walking In The Dark
    Kaipa - Notes From The Past
    Lady Gaga & Tony Bennett - Cheek To Cheek Live!
    Leland Whitty - Anyhow
    Lionheart - Welcome To The West Coast III
    Lykke Li - Eyeye
    Manowar - Fighting The World / Limited
    Mel Brown - Chicken Fat
    Mumford & Sons - Babel
    Nina Hagen - Unity
    No Name - Best Of 25
    Queens Of The Stone Age - … Like Clockwork
    Queens Of The Stone Age - Villains
    Razorlight - Razorwhat? The Best Of
    Různí - 80's 12 Inch Remixes Collected
    Různí - Artificial Intelligence
    Různí - Bridgerton Season 2
    Různí - The Pianist
    Sam Fender - Live From Finsbury Park
    Sam Fender - Seventeen Going Under
    Sam Ryder - There’s Nothing But Space, Man!
    Soul Asylum - Grave Dancers Union
    The Lumineers - The Lumineers / 10Th Anniversary
    The Meters - A Message From The Meters The Complete Josie, Reprise & Warner Bros. Singles 1968-1977
    Trevor Jones And Randy Edelman - The Last Of The Mohicans
    Woods Of Desolation - The Falling Tide

    EP:
    Pollena - Rising

    Reedice:
    Alabama Shakes - Boys & Girls (10 Year Anniversary Deluxe Edition)

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Slash, Myles Kennedy & The Conspirators, Winning Group Arena, Brno, 18.4.2024
    Naživo: Slash v Brně: Bez Guns N' Roses, zato s vlastní tvorbou Legendární kytarista Slash se po pěti letech vrátil do Česka a v Brně předvedl strhující show plnou hardrockové energie. I když se fanoušci nedočkali hitů Guns N' Roses, Slash je potěšil syrovostí a vlastním materiálem. Přestože... čtěte zde
    Vydáno: 19.04.2024 17:47 v sekci Naživo
    Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
    Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
    Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
    Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
    Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
    Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
    Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
    Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
    Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
    Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
    Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
    Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
    - Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
    - Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
    - Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
    - Nejúspěšnějším songem všech dob je "Don't Stop Believin'" od Journey. Alespoň v USA (25.03.2024 17:32)
    - Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
    - Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
    - Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
    - Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
    - Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)

    ALBUM TÝDNE 16/2024

    The Libertines
    All Quiet On The Eastern Esplanade

    Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    Pá 19.04.
    Queenie (O2 universum, Praha)
    Ne 21.04.
    Fletcher (SaSaZu, Praha)
    Út 23.04.
    Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
    St 08.05.
    Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 11.05.
    Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
    Ne 12.05.
    Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
    St 15.05.
    30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
    St 15.05.
    Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
    Čt 16.05.
    The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
    Čt 16.05.
    Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Themroc Adele AC/DC Queen U2 Sia Taylor Swift Bono Rush Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu