Nick Cave vydává čtyři picturedisky se zvířátky

26.10.2020 19:10 - Honza Průša | foto: Cave Things

Nick Cave si na jaře v reakci na covidovou situaci založil svůj e-shop nazvaný Cave Things. Prodává zde nejrůznější předměty, které úzce souvisejí s jeho tvorbou, například vlastní obrázky, fotky, texty písní, trika v designech, jež sám navrhuje, balicí papír nebo tapety s jeho kresbičkami nahých holek s roztaženýma nohama. A v těchto dnech své výtvarné počiny propojuje s hudební tvorbou. Nachystal totiž limitovanou edici čtyř picturedisků.

Pro tyto vinylové desky s obrázky vybral Cave čtyři skladby z připravovaného alba "Idiot Prayer - Nick Cave Alone At Alexandra Palace", které vyjde 20. listopadu. Na každém jednostranném vinylu je tedy jedna z písní "Euthanasia", "Sad Waters", "Stranger Than Kindness" nebo "Watching Alice". O obrázkovou část se postaral také sám muzikant a na každý nakreslil jedno roztomilé zvířátko, konkrétně ovci, kocoura, králíka a slona).

Každý disk bude vylisován v počtu 500 kusů a v době psaní tohoto článku už některé byly vyprodané. A protože jde o limitku, odpovídá tomu i cena. Jeden si můžete pořídit za 30 liber, tedy v přepočtu za zhruba 900 korun. Nakupujte zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY